De Blå Mænd Avis

TrustScore 2 sur 5

2,1

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg fik genopsat rørkasser , fliser og loft på mit lille københavner badeværelse efter renoving af faldstammer. De blå mænd var hurtig med løsning og fik det hurtigt lavet. De problemer der var blev f... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Vanvittig kørsel hos jeres ansatte, ligger og blæser 140-150km/t på en landevej. Hvorefter vedkommende kommer højre om, stiger ud af bilen og truer. Da hornet blev brugt fra min side. Derefter lig... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 1 sur 5 étoiles

Har brugt de blaa mænd to gange og har ikke tænkt mig at bruge dem igen Første gang til ændring af dyser på komfur, hvis arbejdet for så vidt var helt i orden, men noget uorganiseret og regningen e... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Medmindre du ønsker at betale premium for noget middelmådigt, så er dette firma lige noget for dig. Men hvis du rent faktisk ønsker at få udført godt arbejde, vil jeg anbefale, at du vælger en anden... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Services à domicile

Écrit par l'entreprise

De Blå Mænd er din kompetente håndværker i Storkøbenhavn. Vi har samlet alt fra VVS-installatører og murere og tømrere under samme tag, så vi kan hjælpe dig, ligegyldigt hvilken type opgave du måtte stå med – stor som lille. Vi kan rykke ud alle tider på døgnet, hele året rundt, og skulle uheldet være ude, så står vi der normalt inden for maksimalt en time. Vi ved, at hurtig respons og godt håndværk er nøglen til glade kunder. De Blå Mænd er ambassadører for det gode håndværk. Vores netværk af højt kvalificeret og reel arbejdskraft repræsenterer essensen af dansk håndværkertradition og har gjort det siden grundlæggelsen af De Blå Mænd i 1949. Vores mission er at give dig adgang til de bedste ressourcer på den mest simple måde.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 50 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

12 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Tilbud på 9.000 blev til regning på 32.117,86

Katastrofal oplevelse. Jeg bestilte arbejdet i foråret og kæmper stadig med konsekvenserne her primo oktober - nu skal vi snart i retten, og det glæder jeg mig oprigtigt til.
“Overmontøren” og jeg aftalte en pris på 9.000 kroner da opgaven blev beset. Budgettet var egentlig 8.000, men det skulle jo laves, så jeg fandt pengene og der blev indgået en aftale om at vi selv rev en del af loftet ned så de kunne komme til og vi tillod at de genbrugte de gamle rør til opsætning af den lille gulvstående vandvarmer.
Den blev så sat op på ca. 3/4 arbejdsdag. Så gik der laaaang tid, og så kom der en regning på 32.117,86 kroner. Wow.
Jeg vil ikke kede jer med følelsesspektret som kom i spil, jeg tror sagtens I kan sætte jer i mit sted.

Så gør jer selv en tjeneste og find en hvilken som helst anden VVS’er. ü

3 octobre 2019

UFATTELIGT DYRT

Jeg havde en vandskade fredag aften og ringede derfor til de blå mænd som kom ud og så på skaden. VVS'eren var hos mig i 15 min, hvor han hurtigt identificerede skaden (hos overboen) men ikke andet end det, han fiksede altså ikke noget. Det kostede så lige 3700kr! Derudover har de ikke været til at få fat på efterfølgende og har ikke haft styr på noget når man ringede til dem.

24 septembre 2019
Noté 1 sur 5 étoiles

Det er dog det værste svindelfirma.

Det er dog det værste svindelfirma.

3.494,98 for at skifte et blandingsbatteri, 2.5 timers faktureret, VVS'er foreslog push-up bundventil (Da den der var indbygget i armatur jeg selv havde købt ikke passede til, selvom det var et identisk armatur der skulle skiftes til, det var håndtaget der var knækket), 4 gange omløber, 2 gange Nippelrør og en pakning faktureret (igen det var identisk med det der skulle udskiftes og det var håndtaget der var gået i stykker.

Desværre dryppede det under vasken da han endelig var færdig med udskiftningen, udførende kom derfor tilbage for at reparere reperationen og skiftede endnu en pakning.

Desværre virker det stadig ikke, det drypper under vasken endnu og jeg er fredag eftermiddag blevet bedt om at vende tilbage mandag morgen.

Jeg kan absolut ikke anbefale dette firma til nogen som helst, og har desværre først efterfølgende set trustpilot anmeldelserne.

HOLD JER LANGT VÆK FRA DE BLÅ MÆND

13 septembre 2019

Jeg bestilte De Blå Mænd (VVS) d

Jeg bestilte De Blå Mænd (VVS) d. 06.06.19 til kl. 14.00 til udskiftning af vandlås.

Da jeg er på arbejde får jeg min søn til at åbne for dem kl. 14 og ringer ovenikøbet til min søn kl. 14 for at få bekræftet at VVS´eren er ankommet.

Kl. 14.09 (kan jeg konstatere på min mobil) ringede jeg igen til min søn som fortalte mig at VVS´eren nu var gået da han havde ordnet arbejdet og alt fungerede.

Da jeg modtager fakturaen har VVS´eren sat 1½ time (á 650 kr. pr. time eksl. moms) på fakturaen og har registreret at han stoppede arbejdet kl. 15. DETTE ER GANSKE ENKELT LØGN !!!!!

Jeg har stor forståelse for at VVS´eren starter registreringen af arbejdet fra kl. 13.30 da der skal medregnes kørsel. Jeg er ligeledes helt med på, at der takserer pr. påbegyndte time, men finder det IKKE rimeligt at han har registreret at han stoppede arbejdet kl. 15.

De blå mænd er tilskrevet, men de har naturligvis ikke gidet at besvare (udover at de har modtaget min klage) hvilket jeg herved affinder mig med.

Selvom jeg aldrig kommer til at gøre brug af De Blå Mænd igen og samtidig advarer andre om at benytte dem, finder jeg det alligevel tankevækkende at en virksomhed er villig til at "synke så langt" og snyde en kunde for ½ time = 325 kr. (eksl. moms).

Jeg håber De Blå Mænd har syntes at det har været alle 325 kr. (eksl. moms) værd.

28 août 2019

Overholder ikke aftalte pris

Overholder ikke aftalte pris

Vi havde aftalt en fast pris på kr. 6.000 inkl. moms, men der blev fremsendt en regning på kr. 23.416 inkl. moms.
Eneste ekstra omkostning, som jeg havde godkendt under arbejdet var indkøb af et filter til kr. 1.700 inkl. moms.

Jeg skrev frem og tilbage med dem i 6 måneder før de accepterede, at give mig en regning på det aftalte beløb.

Jeg bruger dem ikke igen .

13 août 2019

Hurtigt og effektivt

Hurtig, dygtigt og effektivt! Jeg ringede fredag og bad om hjælp til at få flyttet en vandinstallation 30 cm.
Mandag morgen var en mand klar og det hele var ordnet på 1 time! Super service og super kvalitet. TAK

15 juillet 2019

Fantastisk flot stykke arbejde

02.12.2020 Har lige opdateret til 5 store flotte stjerner, da de viser, at de går den "ekstra mil" for kunden og sætter ind, når andre håndværkere ikke gør deres arbejde færdigt. Tak.

De blå mænd har lavet en gennemgribende ombygning af vores 60'er hus i køkken, bryggers og stuen. Det er virkelig blevet vores drømme køkken. Alt står snorlige.
Vi har de sidste 3 måneder haft murer, tømre, elektrikere, gulvsliber, vvs'ere og malere gående i huset. Godt dirigeret af Allan Filskov. De har været lydhør omkring vore ønsker gennem hele forløbet, og forklaret med passion for deres fag, hvorfor de har gjort, som de har, så menig mand/kvinde også får et indblik i håndværket.

De blå mænd burde egentlig have 5 store stjerner for deres helt sublime og fantastisk flotte stykke arbejde. Men pga. at projektet skred 2-3 uger over tid og manglende varme og varmt vand i længere tid end beregnet, så kan vi "kun" give De blå mænd 4 store flotte stjerner.

De blå mænd får vores anbefaling herfra.

27 mai 2019

De Bimse Mænd

Jeg ringede og spurgte, om de kunne komme og lave et stykke arbejde. Det kunne de godt. Efter kort samtale spurgte jeg, om jeg selv kunne købe de haner, der skulle skiftes, og så, til min store forbavselse, så afbrød manden simpelthen samtalen med, "du får bare lavet dit arbejde der, hvor du køber de haner", og så sagde han farvel. Jeg klemte lige et spørgsmål ind, om det var et problem, og han sagde sådan cirka det samme, at jeg bare fik lavet arbejdet der, hvor jeg købte hanerne, og så lagde manden på.

Jeg er paf over den måde at kommunikerer på.

Jeg ringede så til en ande VVS, og så forklarede jeg, hvad jeg lige havde oplevet, og spurgte, om det var ok, jeg købte haner selv.

Manden vidste godt med det samme, det var De Blå Mænd, og forklarede, manden var lidt sær.

Jeg ville sige bims.

Så sagde min nye VVS, jeg er forsikret, hvis han skaffer hanerne, og det aftalte vi så, ar han gjorde.

Så nu er det ikke De Blå Mænd, der skal arbejde i mit hjem, det er en person, der godt gider at gøre siig umage og samtale respektfuldt til mig.

1 mai 2019
Noté 1 sur 5 étoiles

Endnu en dårlig anmeldelse af De Blå…

Endnu en dårlig anmeldelse af De Blå Mænd herfra. Jeg ringede for at få en vvs'er til at skifte en afløbspumpe i min lejlighed. Efter flere korte og hektiske fremmøder, skiftede manden pumpen, og jeg kom hjem efter arbejde til en pøl af vand på mit trægulv i lejligheden på 2. sal, og vand, der forsat stod og dryppede lystigt. Jeg ringede straks til De Blå Mænd på flere telefonnumre, jeg havde, men de vendte ikke tilbage. Her 9 måneder efter (!) får jeg en opkrævning for nogle meget dyre materialer og rigtig mange arbejdstimer (5500 kroner for en potentiel vandskade). Jeg skriver naturligvis tilbage med en stærk undren over den absurd store regning for et håbløst stykke ikke engang halvfærdigt arbejde og får et meget sparsomt afslag i regningen. Ring til nogle andre!

17 février 2019

Sindssygt dårlig service!

Jeg ringede oprindeligt til H. Chr. Nielsen VVS for at få råd og vejledning, da vi har et toilet som lækkede vand omme fra tilkoblingen mellem cisternen og faldstammen. Sekretæren bad mig sende en mail med billeder og beskrivelser af problemet, mail adressen stod på hjemmesiden. Efter 1 uge uden svar, ringede jeg igen. Det viste sig, at De Blå Mænd havde overtaget H. Chr. Nielsens firma og nu har en helt anden mail adresse. Men den gamle hjemmeside eksisterer stadig med oplysninger som ikke er gældende længere. Dermed opstod der fejlkommunikation fra start af.

Der blev lavet en aftale med De Blå Mænd om at sende en mand ud og fikse problemet. De sendte et forslag til dato og tid over mail og jeg bekræftede dette med en mail tilbage. En vvs mand kom ud som planlagt, men vurderede hurtigt at toiletttet var fejlmonteret og at det ville tage 4 timer at fikse det, hvilket han ikke kunne nå. Vi skulle derfor sørge for at få en ny tid. Han var i lejligheden i 10 min og vi modtog en regning på lidt over 1.400 kr.

Jeg skrev en ny mail med vvserens vurdering og ønske om at få en ny tid. Der blev svaret tilbage med et forslag om dato og tid og igen bekræftede jeg dette med en mail tilbage. Jeg måtte med besvær bede om fri fra obligatorisk klinikundervisning på mit studie og sad klar derhjemme som aftalt for at lukke dem ind, men der kom aldrig en vvs'er. Da jeg ringede ind 1 time senere, vidste sekretæren ikke noget om det men lovede at vende tilbage. 1 time senere havde jeg stadig ikke hørt noget og ringede selv til Jan Lindeneg fra firmaet. Han påstod hårdnakket, at han aldrig havde modtaget min mail, hvor jeg bekræftede tid og dato og da han ikke gad følge op på det, havde han bare regnet med, at vi ikke havde en aftale. Da jeg gensender mailen, kan han pludselig godt se min gamle mail, men synes stadig ikke, det er hans skyld og vil ikke beklage for noget. Vi aftaler en ny tid over telefonen, da jeg stadig har brug for at få fikset problemet. Jeg gentager flere gange, at toilettet skal afmonteres og monteres på ny, og at det er en opgave af 4 timers varighed.

Da jeg har meget svært ved at få fri i dagstiden i november og december med mit obligtoriske klinikforløb og arbejde som lægevikar, må jeg bede en veninde om at være hjemme i min lejlighed til den nye aftalte tid. VVSeren kommer denne gang kl 10.30 som aftalt, men er åbenbart booket til en anden aftale kl 11 og siger med det samme, at han umuligt kan nå at fikse denne her opgave, da det jo tager 4 timer........

Nu venter vi spændt på om vi får en regning på 1.400 igen for at vvseren var der i 10 min. og vurderede for 2. gang at han ikke kunne nå det i hans travle program.

Sindssygt dårlig koordinering fra firmaets side af. Ingen beklagelser eller medfølelse. Vanvittig overpris. Og generelt bare enormt dårlig service. Jeg finder et andet firma til at løse opgaven.

6 décembre 2018

De Blå Mænd

Jeg havde fået anbefalet "De blå Mænd" af en visevært, som benytter dem, men jeg kan desværre ikke anbefale "De blå Mænd". Det var let at få fat i dem på telefonen, men straks værre at få en aftale med konkrete oplysninger. De vendte aldrig tilbage og var mere interesseret i, hvor de skulle sende fakturaen.

9 novembre 2018

find nogen andre!

Har oprettet en profil her på trustpilot, blot for at advare mod de blaa mænd, som efter (ulovligt) elektriker- og vss arbejde i vores lejlighed har vist sig være inkompente, uærlige mht fakturering, langsomme og generelt været dårlige til kommunikation og service. Find nogen andre i stedet.

26 septembre 2018

Ringede til de blå mænd

Ringede til de blå mænd, da jeg havde et stort hul i mit tag. Fik at vide, at jeg skulle udfylde web formular og så ville de kontakte mig meget hurtigt.

Jeg spurgte i telefonen ind til hvor hurtigt de mon kunne fikse det, da det var en hastesag og fik at vide inden for 2-3 dage... nu er der gået 4 dage og de er end ikke vendt retur på mail, telefon eller via røgsignal... jeg ledte ikke til at starte med efter andre løsninger, da jeg jo havde fået lovning på at de kunne hjælpe mig hurtigt...

Det er virkelig dårligt og uprofessionelt - jeg fik bekræftelse på at have indsendt formularen, så tænker ikke det er en teknisk fejl...

23 août 2018

De Blå Mænd, VVS
Rekvirerede firmaet til en simpel reparation af et utæt vandrør.

Vandrøret blev for så vidt tæt og er i orden. Men firmaet gjorde reparationen væsentlig mere omfattende end nødvendigt med en speciel løsning, hvorefter de sendte mig en astronomisk regning. Den klagede jeg så over.

Firmaet fik først taget sig sammen til at svare efter ni måneder, hvor de truede med retssag hvis jeg ikke betalte. Jeg har været stædig og har nu indgået et forlig - men først efter en masse skriveri.

Så jeg kan ikke anbefale De Blå Mænd til at udføre VVS arbejde for private.

6 juillet 2018

De Blå Mænd

De Blå Mænd, fik ikke løst opgaven.
Skulle have lavet noget gulvarme og nogle andre små opgaver. Fejlvurderet og ødelagt et trægulv ved at “glemme” at lukke for det varmevand efter et besøg.

Jeg har efterfølgende fået lavet arbejdet at et andet VVS firma. De løste opgaven på 2 timer, billigt og effektivt – og var ikke på noget tidspunkt i tvivl om hvad de skulle gøre. De bemærkede at det var “noget underligt desperat noget” der var blevet lavet af De Blå Mænd.

De Blå Mænd sender en total uerfaren ung vvs mand, som var så ærlig at fortælle mig at han aldrig havde løst sådan en opgave før.
Udover forsøg på at lave gulvvarme, lavede han
"Efterspændt løst køkkenbatteri i bordplade, samt samle utæt køkken afløb under vask.” / Status efter besøg; køkkenbatteri var løst igen efter 2 dage. Det andet VVS firma løste opgaven.
"Renset indbygnings cisterne og udskiftet svømmerventil.; / Status efter besøg; Toilet løb igen samme aften. Det andet VVS firma løste opgaven.

Jeg har ved deres sidste besøg bedt dem om at kontakte mig, så vi ku snakke om hvordan vi sammen skulle forholder os til det gulv som har være opvarmet til 60 grader. Dette har de aldig forholdt sig til. men kun tilbudt at "slå halv skade" på den faktura de har været så venlige at sende mig bagefter.

Så jeg vil nok aldrig bruge dem igen, men finde nogen der ved hvad de laver - og sende fagfolk ud til en opgave som ved hvad de laver.

p.s. iøvrigt er deres svar tid på henvendelse næsten 3 måneder

16 mai 2018
Noté 1 sur 5 étoiles

De gav mig et bud på 5800,- + Moms for …

De gav mig et bud på 5800,- + Moms for at fixe min vask og montere min opvaskermaskine.

Vasken kunne de ikke lave, og tjekkede den ikke engang ordentligt på trods af at jeg insisterede flere gange. I dagene efter deres arbejde fik jeg klager fra alle naboerne i min opgang om at vandet ikke virkede eller virkede meget dårligt hos dem. De rør der var monteret til opvaskermaskinen var allerede gået i stykker og vi havde mange problemer med vandet i opgangen. Jeg klagede flere gange og blev lovet at de ville bringe det i orden. Jeg hørte aldrigt fra dem, flere måneder efter sendte de mig en regning på 15.405,-

1 février 2018

FIND NOGEN ANDRE!

Måtte ud tre gange på 2 uger for at fikse lille problem. Kom ikke én gang til aftalte tid - måtte ringe og minde dem om aftale alle gange. Og så blev det 3 gange så dyrt som forventet. Deres vvs'ere bruger tre timer på at PRØVE at fikse et problem som kan fikses på 5 min (som jeg kunne se da de kom og fiksede det en anden dag) - bare fordi de ikke lige havde de rigtige ting med i bilen. Men bliver da stadig faktureret for de tre timer der blev brugt på ingenting....
FIND NOGEN ANDRE!

11 octobre 2017

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus