Dropshippers. Ze sturen alles gelijk door naar een leverancier die, in mijn geval, de spullen niet op voorraad had (terwijl die indruk op Decodeurbeslag wel gewekt was). Kon dus een paar weken wacht... Voir plus
Lisez les avis des autres
Over het product niets dan goeds. Mooie prijs kwaliteit verhouding. Het was in eerste instantie onduidelijk wanneer de bestelling werd afgeleverd. Het postbedrijf heeft bij afwezigheid van mij geen b... Voir plus
L'entreprise a répondu
Tussen de eerste aanvraag over wat wij dachten nodig te hebben en de daadwerkelijke aanschaf/levering zat nog geen 4 dagen. Wij werden per email heel goed geholpen. Dit gaf ons vertrouwen om tot de a... Voir plus
À propos de l'entreprise
Coordonnées de contact
Iepenlaan 5, 1272 HW, Huizen
- 035 5244262
- verkoop@decodeurbeslag.nl
- www.decodeurbeslag.nl
Aucun historique récent de demande d’avis
Initiatief / voorstel wordt zeer gewaardeerd
Mede door uw alternatieve voorstel naar aanleiding van het niet op korte termijn leverbaar zijn van mijn oorspronkelijke bestelling had ik het product (espagnolet sluiting) nog tijdig binnen.
Snel en efficient
Dit is een no nonsense webshop, die levert wat ze beloven. Binnen twee dagen mijn deurkrukken in huis. Prima.
Geweldig de juiste kleur wn materiaal
Ik heb lang gezocht naar een huisnummer met de juiste lettertype en de kleur die ik mooie vind, Ik heb nergens kunnen vinden, omdat het vaak de lettertype die ik zocht alleen in goud kleurig geleverd kon worden, maar gelukkig bij decordeurbeslag heb ik exact kunnen vinden wat ik in mijn gedachten had.
Prima afwikkeling maar punten voor verbetering
Levering was redelijk vlot. Er mag wat meer gecommuniceerd woren tijdens het proces. Wat wel vervelend is is dat er niet gecontroleerd worden of beslag en garnituur een goede match zijn.
zeer goed tevreden over gang van zaken alsmede aankoop
Ik ben bij Decodeur keurig netjes geholpen.Zij hebben mijn div vragen correct beantwoord.Na het plaatsen van mijn order werd ik goed op de hoogte gehouden wat betreft levertijd wel/niet,Ook het versturen is vlekkeloos verlopen,alles deugdelijk ingepakt zodat kans op beschadiging gering is.Ik zal zeker nogmaals gebruik maken van deze dienstverlening.m vr g A Vermeer
Perfect afgehandeld
Bij decodeurbeslag waren mijn trapleuning houders gewoon op voorraad. Binnen drie dagen de spullen thuis. Bij de bouwgroothandel zou het allemaal minimaal anderhalve week gaan duren. En de prijs is bij decodeurbeslag gewoon goed.
Prima snelle levering
Goede informatie snelle levering, goede prijs kwaliteit. Info per prdoduct mag hier en daar wat uitgebreider.
De levering van het product was supersnel. De omschrijving van de artikelen in de webshop kan wel beter
goed, prima vlotte communicatie
voor info en levering van deurbeslag kun je bij decodeur prima terecht
Wat een keuze,lage prijzen & super service
Zeer vriendelijk telefonisch contact gehad, waarbij ikik duidelijke uitleg kreeg. Ze weten waar ze over praten en hebben een uitgebreid assortiment . Divers deurbeslag besteld en had het de volgende dag al in huis!! Dit soort service vind je bijna nergens meer. De volgende bestelling zal snel plaatsvinden. Echt een aanrader dus als je op zoek bent naar mooi en kwalitatief goed deurbeslag.
snelle correcte levering
Helemaal blij !
Ik heb een deurklink 2 toiletsloten en een deurstopper besteld bij Decodeurbeslag. De bestelling heb ik supersnel ontvangen. Alles was keurig verpakt. De toiletsluitingen werden met een verkeerde maat stift geleverd maar daar word wat aan gedaan. Hele goeie service dus. De deurstopper was wat kleiner dan verwacht. Er stonden op de site geen maten bij misschien een puntje voor de hoster voor de rest niks op aan te merken.
zeer goed
een zeer goede service/prijs en snel in huis in een goed verpakte doos
Quick and good
I was happy and satisfied in co-operation with your company.
Snelle levering, uitstékende service.
Decodeurbeslag stelt ALLES in het werk om de klant tevreden te krijgen. In mijn geval zijn ze daar zonder meer in geslaagd; de uitleg over het product was correct en de levering verliep sneller dan verwacht. Kortom; ik ga in de toekomst weer zaken doen met Decodeurbeslag.
Goed assortiment, redelijke prijs en snelle levering.
Geweldige en snelle service! in 1 woord "uitmuntend"!
Goede en snelle levering op factuur basis na een prettig telefonisch contact te hebben gehad, decodeurbeslag staat in ons bestand opgeslagen! #Aanrader.
L’expérience Trustpilot