Slecht werk, onbetrouwbaar, liegt en bedriegt.
Via de zaak waar wij de keuken en vloer kochten, werd ‘De heren die monteren’ ingeschakeld voor de installatie.
‘De heren die monteren’ bestaat slechts uit Elroy en Samia; de zg. ‘10+ gecertificeerde medewerkers’ die op hun website staan, zijn door hen ingehuurde onderaannemers, maar dat wisten we toen nog niet. De onderaannemer die de vloer heeft gelegd, heeft enorm prutswerk geleverd.
Op de dag waarop de keuken door Elroy werd geïnstalleerd, meldde hij aan het eind van de middag dat de verlichting ontbrak, zodat hij de keuken niet kon afmaken. Via de keukenleverancier vernamen we later dat Elroy had gemeld dat wij de verlichting samen met het verpakkingsmateriaal zouden hebben weggegooid. Daarom zouden de kosten van de nieuw te bestellen verlichting voor ons zijn.
Weken later heeft een andere – wel kundige - monteur de opnieuw geleverde verlichting alsnog geïnstalleerd en frontjes die door transport beschadigd zouden zijn vervangen. Hij constateerde nog meer gebreken, waarvoor hij nog een keer terug moest komen.
Elroy en Samia deden ondertussen talloze toezeggingen de vloer opnieuw te laten leggen, maar die werden nooit nagekomen.
Na maanden hebben we de vloer uiteindelijk door een andere partij opnieuw laten leggen. Hiervoor moest de keukenplint worden verwijderd en wat werd daarachter aangetroffen: de complete set “ontbrekende” verlichting.
Via de bemiddeling van onze rechtsbijstandverzekering hebben we een deel van onze schade vergoed gekregen. Blijf ver van deze partij; ze leveren prutswerk, komen hun afspraken niet na en nemen hun verantwoordelijkheid niet.