Wij zijn ontzettend tevreden over het hele traject! In de showroom zijn we geholpen door Demi. Ze nam echt de tijd voor onze wensen en gaf deskundig en prettig advies. Na akkoord op de offerte kon... Voir plus
Lisez les avis des autres
Goed geholpen in de showroom, uitgebreid de opties verkent en zelfs het type blad in de werkplaats mogen bekijken in groot formaat. Communicatie over inmeten en plaatsen was duidelijk. Onze... Voir plus
Goede communicatie en advies . Geduldige mensen. Wij hebben gekozen voor composiet , de dame was erg behulpzaam en gaf inhoudelijk goed advies. Het blad is vakkundig gelegd op de afgesproken datum e... Voir plus
Goede service! Altijd goed bereikbaar, denken mee en zijn duidelijk in afgesproken tijden. We hadden een stukje vensterbank die we eigenlijk wilden vernieuwen, maar bij inmeten gaven ze aan dat we het... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
De Keukenbladenfabriek is uniek in zijn aanbod en kwaliteit. Het gehele productieproces van de keukenbladen wordt in eigen beheer uitgevoerd. Van het advies in onze showroom, het inmeten in jouw keuken tot en met het werkelijk fabriceren van het blad in onze steenhouwerij. Dit maakt onze levertijd een stuk korter, aanbod een stuk groter en onze service unieker.
Coordonnées de contact
Nieuwland Parc 15, 2952 DA, Alblasserdam, Pays-Bas
- www.dekeukenbladenfabriek.nl
Aucun historique récent de demande d’avis
Prachtig aanrechtblad + Topteam = Blije mensen :)
We zijn super blij met ons nieuwe aanrechtblad! Vanaf het eerste moment zijn we fantastisch geholpen door verkoper Jack, die goed luisterde naar onze wensen en echt meedacht over de mogelijkheden. Alles werd duidelijk uitgelegd en de communicatie verliep soepel.
Ook Danny die alles heeft ingemeten verdient een compliment, hij werkte nauwkeurig en professioneel, waardoor alles perfect paste bij de plaatsing.
Het plaatsen van het aanrecht werd gedaan door Sacha en Skip, en ook zij hebben geweldig werk geleverd — vakkundig, netjes en met oog voor detail. Ze werkten zorgvuldig en lieten alles keurig achter.
En niet onbelangrijk: de prijzen zijn heel netjes!
Kortom: een topteam en een topresultaat! We zouden dit bedrijf en deze mensen zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar een nieuw aanrechtblad. 👏
Hartelijke groet,
Arthur en Mirjam den Besten

Top service
Wij zijn echt super goed geholpen in de showroom. Wij hadden veel vragen, maar alles werd rustig en duidelijk uitgelegd.
De levering ging snel en de monteurs hebben het keukenblad prachtig afgewerkt. We zijn er ontzettend blij mee! Echt topservice!

Alles gaat vlot
Fijn geholpen in de showroom door Febe. Het inmeten en plaatsen van het blad was allemaal binnen een tijdsbestek van minder dan 2 weken. Vlotte levering en kundige mannen die het blad hebben geplaatst. Wij zijn erg blij! Dankjewel!

Prima ervaring, prachtig eindresultaat
Goede ervaring met de Keukenbladenfabriek. Betrouwbaar bedrijf dat zijn afspraken nakomt. Hadden goed (mail- en telefoon)contact met Cees van het verkoopteam. Miscommunicatie tussen kantoor en de monteurs betreffende plaatsing werd snel en adequaat opgelost. Plaatsing en aansluiting ging heel vlot en we zijn heel blij met het eindresultaat. Aanrader.

Helemaal blij
Prachtig blad. Mensen die kwamen plaatsen ook heel vriendelijk en behulpzaam. Ook in de showroom werden we goed geholpen. Erg pro actieve houding wat heel fijn is. Geplaatst op 4 november in Haarlem. Sophie & Sander

Een zeer tevreden klant
Een zeer tevreden klant, hier. Wat een mooi granieten blad en wat een goede en snelle service. Ik ben blij!

Hele fijne ervaring
Hele fijne ervaring! Goed geholpen door de mannen Sacha & Jimmy. Geholpen met het waterpas zetten van de kastjes en net werk afgeleverd!
Sowieso al ons 2e keukenblad bij de keukenbladenfabriek!

Réponse de De Keukenbladenfabriek
Snel geholpen en genoeg keuze gehad
Snel geholpen en genoeg keuze gehad. Ook de afspraken van het inmeten en plaatsen waren prima geregeld

Réponse de De Keukenbladenfabriek
Zeer goede ervaring met De Keukenbladen…
Zeer goede ervaring met De Keukenbladen fabriek. Van meedenken tijdens het uitzoeken van het perfecte blad tot het inmeten en plaatsen. Heel fijne ervaring!

Een heel fijn bedrijf
Een heel fijn bedrijf met oog op kwaliteit maar ook de service en communicatie met hun klanten. Ze doen wat ze zeggen en geven eerlijk advies. We hebben een prachtig keukenblad met een uitsparing voor barkrukken. Echt een eyecatcher.

Réponse de De Keukenbladenfabriek
Heb een super goede ervaring gehad
Heb een super goede ervaring gehad. Verkoop process liep erg prettig en daarnaast had ik ook nog twee top monteurs (Sacha en Jimmy). Er was iets verkeerd opgemeten (kan gebeuren) en ze nemen meteen verantwoordelijkheid en er wordt meteen nieuwe plaat ingemeten en besteld om later te plaatsen. Ik ben super tevreden! Groet, Ward Bliemer

Réponse de De Keukenbladenfabriek
Uitstekende service en prachtig…
Uitstekende service en prachtig resultaat!
We zijn ontzettend tevreden over Dekeukenbladfabriek. Vanaf het eerste contact tot de montage van het keukenblad verliep alles professioneel en soepel. De communicatie was duidelijk, afspraken werden netjes nagekomen en de monteurs: Sacha, Jimmy, Perry, Patrick werkten zeer vakkundig en netjes.
Het nieuwe keukenblad past perfect en de afwerking is echt topkwaliteit — je ziet dat ze oog hebben voor detail. Ook werd alles keurig opgeruimd na afloop, wat ik erg waardeerde.
Kortom: een betrouwbaar bedrijf dat kwaliteit en klanttevredenheid hoog in het vaandel heeft staan. Ik kan Keukenbladfabriek van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een mooi en perfect gemonteerd keukenblad!
Awak en Suzanna

Réponse de De Keukenbladenfabriek
Super ervaring met een geweldig resultaat
Een fijn, professioneel bedrijf om mee zaken te doen. Ze communiceren goed gedurende het gehele proces en zijn erg bereid om mee te denken. Van begin (platen uitzoeken) tot de plaatsing is de communicatie super. Je merkt dat bij alle onderdelen van het bedrijf, verkoop, planning en bij het plaatsen, het klantbelang voorop staat.

Aanrader!
Wat een aardige mensen bij dit bedrijf! Zowel in de showroom als de mensen die bij je thuis komen. Prachtig blad, vakkundig en snel geplaatst. Echt een aanrader. Groetjes fam. van den Berg uit Warmenhuizen

Keukenblad
Wij zijn bij de keukenbladenfabriek geweest om een keukenblad uit te zoeken, wat een prachtig bedrijf! Er was genoeg keuze en wat vooral erg fijn was, je kan in de werkplaats kijken om zo ook de bladen in groot formaat te zien. Wij zijn vakkundig geholpen en genieten nu elke dag van het prachtige eindresultaat.

Réponse de De Keukenbladenfabriek
Wij kwamen zonder afspraak bij de…
Wij kwamen zonder afspraak bij de keukenbladenfabriek en ondanks de drukte nam Febe de tijd voor ons. We kozen een mooi blad in de fabriek uit, dit is al een ervaring op zich. Daarna werden we goed op de hoogte gehouden, communicatie verloopt erg prettig. Op 27 oktober is ons blad geplaatst door Sacha en Jimmy. We zijn er heel blij mee. Familie Bouman

Réponse de De Keukenbladenfabriek
Zeer tevreden met het resultaat !!
Zeer tevreden met het resultaat !!
27-10-2025 geplaatst .
Bedankt !!! 😁

Aanradertje
Perfect geregeld prachtig aanrechtblad goede service vriendelijk en deskundig en de afspraken die ze maken komen ze na
Als iemand dit zoekt moet je eigenlijk naar deze firma toe ik geef ze een 10plus

Fijne snelle service
Fijne snelle service, meedenkend in oplossingen. Keukenblad is geplaatst door professionele vakmannen