De Keukenbladenfabriek Avis

TrustScore 5 sur 5

4,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Wij zijn ontzettend tevreden over het hele traject! In de showroom zijn we geholpen door Demi. Ze nam echt de tijd voor onze wensen en gaf deskundig en prettig advies. Na akkoord op de offerte kon... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Goed geholpen in de showroom, uitgebreid de opties verkent en zelfs het type blad in de werkplaats mogen bekijken in groot formaat. Communicatie over inmeten en plaatsen was duidelijk. Onze... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede communicatie en advies . Geduldige mensen. Wij hebben gekozen voor composiet , de dame was erg behulpzaam en gaf inhoudelijk goed advies. Het blad is vakkundig gelegd op de afgesproken datum e... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Door een ongelukje kwam er een barst in het natuurstenen werkblad van de keuken. Toch de oorspronkelijke leverancier Vasto maar benaderd en dat was de juiste keuze. Alles is perfect gegaan, van inmet... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Construction & fabrication

Écrit par l'entreprise

De Keukenbladenfabriek is uniek in zijn aanbod en kwaliteit. Het gehele productieproces van de keukenbladen wordt in eigen beheer uitgevoerd. Van het advies in onze showroom, het inmeten in jouw keuken tot en met het werkelijk fabriceren van het blad in onze steenhouwerij. Dit maakt onze levertijd een stuk korter, aanbod een stuk groter en onze service unieker.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

221 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Ouderwets, doe wat je zegt en zeg wat je doet!

De vriendelijkheid bij het binnen komen, is zoals het hoort. De kundige verkoper (Jack) nam ons bij het uitkiezen van ons blad, mee de fabriek/werkplaats in, na het kiezen en bekijken van de opties hebben we akkoord gegeven op de scherpe offerte!

Tijdens het inmeten attendeerde ze nog op een aantal zaken die nog aangepast zijn.

Het montageteam was vriendelijk, werkte netjes en snel!

Kortom: als je een nieuw keukenblad nodig hebt, is De Keukenbladen Fabriek “the place to be”

Al met al is het ouderwets doe wat je zegt en zeg wat je doet! Vele bedrijven kunnen daar een voorbeeld aan nemen!

1 décembre 2025

Réponse de De Keukenbladenfabriek

Beste Ruud en Petra den Boer, wat een geweldige review. Dit horen we graag. Fijn dat jullie het hele proces zo prettig hebben ervaren. Bedankt!

Vriendelijke en deskundige service

Vriendelijke en deskundige service. Er werd echt meegedacht met onze situatie en veel kennis gedeeld, waardoor de keuze makkelijk werd. Groot en mooi aanbod natuursteen. Bij de plaatsing was iets misgegaan, maar dat is snel opgelost. Zeker een aanrader.

11 novembre 2025

Réponse de De Keukenbladenfabriek

Beste Anneke van L, fijn dat we konden helpen bij het maken van de juiste keuze en dat jullie tevreden zijn met het resultaat. Bedankt voor de 5-sterren review!

Noté 5 sur 5 étoiles

We kozen weer voor de keukenbladenfabriek

Voor ons de derde keer dat we een keukenblad hebben aangeschaft bij de keukenbladenfabriek. Waarom? Duidelijke afspraken, kwaliteit en service gericht dus voor ons een makkelijke keuze, opnieuw een blad van de keukenfabriek! En net als de twee eerdere keren top kwaliteit en service 2501569

29 novembre 2025

Réponse de De Keukenbladenfabriek

Beste Kees, wat ontzettend leuk dat jullie al voor de derde keer een keukenblad bij ons hebben uitgezocht. Dat vinden wij zeker leuk om te lezen. Bedankt voor de mooie review!

Noté 4 sur 5 étoiles

Professioneel en snel.

27 novembre 2025

Réponse de De Keukenbladenfabriek

Beste Carla, bedankt voor je review! Fijn dat je ervaring met De Keukenbladenfabriek positief is geweest.

Noté 5 sur 5 étoiles

Uitstekend in communicatie en producten

Super tevreden! Al twee keer een keuken blad via de keukenbladen fabriek gekocht en tweemaal zeer tevreden. Onderscheiden zich als bedrijf door prettige en heldere communicatie, doen wat ze zeggen en komen afspraken na. En natuurlijk heel blij met het resultaat! Keurig netjes opgemeten en geplaatst door twee vakmannen Sacha & Bas!

Michiel Hofman

27 novembre 2025

Réponse de De Keukenbladenfabriek

Beste Michiel, wat leuk dat je weer bij ons gekomen bent voor een keukenblad en dat je zo tevreden over ons bent. Veel (kook)plezier met je nieuwe keukenblad!

Top!

Ontzettend fijne ervaring gehad bij de Keukenbladenfabriek. Fijn geholpen door Jack. Hij neemt echt de tijd, denkt mee en vond het niet erg dat ik nog een keer terug kwam omdat ik nog wat twijfels had. Ondanks dat er een ongeluk was gebeurd met het blad, heb ik een prachtig keukenblad gekregen die echt mijn keuken afmaakt! Zeker een aanrader!

17 novembre 2025

Réponse de De Keukenbladenfabriek

Beste Marjolein, super dat je nu een keukenblad hebt die je keuken helemaal afmaakt en dat je zo tevreden bent. Bedankt voor je review!

Twee mooie keukenbladen

We hebben de Keukenbladenfabriek bezocht en daar een goed gesprek gehad met Jack. Vervolgens hebben we het materiaal en de kleur uitgezocht. Het hele proces van bestellen en plaatsen van de keukenbladen verliep zeer snel. En om eerlijk te zijn ziet ons keukenblad er mooier uit dan in de showroom. Ook het inmeten en de uiteindelijke plaatsing van de keukenbladen verliep prima. Ik kan de Keukenbladenfabriek van harte aanraden aanraden voor iedereen die opzoek is naar een mooi keukenblad van natuursteen!

12 novembre 2025

Réponse de De Keukenbladenfabriek

Beste Razi Quadir, wat leuk om dit te lezen. Super dat jullie zo tevreden zijn over het eindresultaat!

Precisie werk & topservice

Afgelopen week hebben Sacha & Jimmy het werkblad op mijn aanrecht en kookeiland geplaatst. Met alle niveau verschillen was dit geen standaard klus. Maar er is echt precisie werk geleverd, ik kan het niet anders zeggen. Met het coral clay-blad is mijn droomkeuken helemaal ‘af’. Ik ben erg tevreden over de geleverde service.

Réponse de De Keukenbladenfabriek

Beste Yvonne Hereijgers, wat een mooi compliment, dankjewel. Geniet van je droomkeuken!

Geweldig bedrijf De keukenbladenfabriek

Geweldig bedrijf, prachtig product en geweldige service voor een scherp prijs. Ze denken mee, bieden oplossingen aan. Echt een aanrader!!

25 novembre 2025

Réponse de De Keukenbladenfabriek

Beste Nelson Rodrigues, bedankt voor je review! Super dat je zo tevreden bent.

Noté 5 sur 5 étoiles

Heel fijn bedrijf prachtige producten…

Heel fijn bedrijf prachtige producten en super service van Cees. Goed advies redelijke prijs en er was alle ruimte om mee te denken en te adviseren. Het eind resultaat is adembenemend mooi geworden. Liefs Janneke en Joost uit Oostvoorne

Réponse de De Keukenbladenfabriek

Beste Janneke en Joost, wat geweldig om te lezen. Leuk dat jullie zo tevreden zijn. Bedankt voor jullie review en veel (kook)plezier!

Noté 5 sur 5 étoiles

Snel geleverd en goed geplaatst

Snel geleverd, aardige mannen die het blad geplaats hebben. Professioneel.

Réponse de De Keukenbladenfabriek

Beste Bram Willemse, fijn dat je tevreden bent! Bedankt voor de 5-sterren review.

Noté 5 sur 5 étoiles

Vriendelijke mensen van showroom tot…

Vriendelijke mensen van showroom tot installatie. Resultaat: een mooi keukenblad dat voldoet aan alle wensen!

Réponse de De Keukenbladenfabriek

Beste Rino, dat vinden wij leuk om te horen! Fijn dat het keukenblad voldoet aan alle wensen en bedankt voor de review.

Noté 5 sur 5 étoiles

Een prachtig keukenblad, snel geleverd en vakkundig geplaatst.

Tijdens het proces prettig begeleid door Cees. We konden het onbewerkte keukenblad in de werkplaats-nadat het omhoog gehesen was- bekijken. Het blad kwam sneller dan verwacht. Sacha en Jimmy hebben het blad vakkundig geplaatst en gekit.

18 novembre 2025

Réponse de De Keukenbladenfabriek

Beste JAW de Wolf, we wensen jullie veel plezier met jullie nieuwe keukenblad. Bedankt voor de leuke review!

Onwijs fijne ervaring

Onwijs fijne ervaring!

Voor de 2e keer terug gekomen naar de keukenbladenfabriek na een verhuizing. Altijd fijn geholpen, fijn advies en de manier van omgang is super.

Na een fijn gesprek een keuze gemaakt, daarna het inmeten ging ook super en de plaatsing was helemaal fantastisch.
Een keuken met een blad van kwaliteit.

Zeker aan te raden!

Réponse de De Keukenbladenfabriek

Beste Demi Zegstroo, wat leuk dat je voor de tweede keer naar De Keukenbladenfabriek bent gekomen. Bedankt voor de aanbeveling en veel (kook)plezier!

Super meegedacht

Inmeten ging soepel, ze denken met je mee want ons keukeneiland heeft ronde hoeken. Ook hadden we een stuk van het blad in het toilet laten plaatsen (planchet). Het leveren ging ook top, snel en superstrak gekit. Heel blij mee!

23 octobre 2025

Réponse de De Keukenbladenfabriek

Beste Manouk, wat een leuke feedback, bedankt! Fijn dat alles soepel verliep en dat jullie blij zijn met het keukenblad én het planchet. Geniet ervan.

Noté 5 sur 5 étoiles

Zeer fijne en duidelijke communicatie…

Zeer fijne en duidelijke communicatie met de Keukenbladenfabriek. We wisten waar we aan toe waren en de afspraken rondom het inmeten en monteren waren helder. Blij met het resultaat!

Réponse de De Keukenbladenfabriek

Beste Jorina, super om te lezen dat alles naar wens was en dat jullie blij zijn met het resultaat. Bedankt!

Persoonlijk en professioneel

Wat een ontzettend fijn bedrijf! Het gehele proces van het uitzoeken van het blad tot aan de levering als heel prettig ervaren. Gezellige mensen die graag met je meedenken. Samen verken je de mogelijkheden en als je één van de prachtige bladen hebt gekozen, denkt men ook met je mee over de placering van bijvoorbeeld een spoelbak en/of kookplaat, om zo het mooiste van de steen zichtbaar te houden. Professionele levering en men neemt echt de tijd.

10 novembre 2025

Réponse de De Keukenbladenfabriek

Beste Marieke Smit, we kijken altijd graag met je mee, zodat het resultaat precies wordt zoals jij het wil en waar je helemaal blij van wordt! Bedankt voor de review en veel (kook)plezier.

Noté 5 sur 5 étoiles

Ouderwetse customer service, geweldige producten, super fijn medewerkers.

Vanaf de eerste contact met Febe, tot inmeting met Danny, tot het laten plaatsen van de bladen door Sacha, Jimmy & Peter is het geweldig gelopen!

Ouderwetse customer service waarin er meegedacht wordt.

Febe was geweldig...heel erg geduldig met onze 10,000 vragen en op hun locatie ging het ook super goed. Je wordt heel fijn begeleid door alle opties en keuzen.

Contact met de mannen over het regelen van een spinkraan ging ook super goed.

Tijdens het plaatsen moest er ter plekke wat opgelost worden, en ook dat ging soepel!

We zijn ontzettend tevreden en kunnen De Keukenbladenfabriek ten sterkste aanraden!

Chris en Kevin
Delft

3 novembre 2025

Réponse de De Keukenbladenfabriek

Beste Chris en Kevin, bedankt voor de geweldige review! Super dat jullie zo tevreden zijn over ons. Veel (kook)plezier met jullie keukenblad.

Noté 5 sur 5 étoiles

Prachtig aanrechtblad + Topteam = Blije mensen :)

We zijn super blij met ons nieuwe aanrechtblad! Vanaf het eerste moment zijn we fantastisch geholpen door verkoper Jack, die goed luisterde naar onze wensen en echt meedacht over de mogelijkheden. Alles werd duidelijk uitgelegd en de communicatie verliep soepel.

Ook Danny die alles heeft ingemeten verdient een compliment, hij werkte nauwkeurig en professioneel, waardoor alles perfect paste bij de plaatsing.

Het plaatsen van het aanrecht werd gedaan door Sacha en Skip, en ook zij hebben geweldig werk geleverd — vakkundig, netjes en met oog voor detail. Ze werkten zorgvuldig en lieten alles keurig achter.

En niet onbelangrijk: de prijzen zijn heel netjes!

Kortom: een topteam en een topresultaat! We zouden dit bedrijf en deze mensen zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar een nieuw aanrechtblad. 👏

Hartelijke groet,
Arthur en Mirjam den Besten

11 juin 2025

Réponse de De Keukenbladenfabriek

Beste Arthur en Mirjam den Besten, wat ontzettend leuk om te lezen dat jullie zo blij zijn met jullie nieuwe keukenblad. We geven de complimenten door aan het team. Bedankt voor jullie mooie review!

Top service

Wij zijn echt super goed geholpen in de showroom. Wij hadden veel vragen, maar alles werd rustig en duidelijk uitgelegd.
De levering ging snel en de monteurs hebben het keukenblad prachtig afgewerkt. We zijn er ontzettend blij mee! Echt topservice!

Réponse de De Keukenbladenfabriek

Beste Milou Wels, geen vraag is teveel! Super dat jullie zo tevreden zijn met onze service en het resultaat.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus