De Keukenvernieuwers Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

Er werd vlot een afspraak gemaakt om de situatie te bekijken en duidelijk uitgelegd wat de mogelijkheden waren v.w.b. nieuwe verlichting onder de keukenkastjes. En passant werd de draaikast in de ho... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

De keuken is prachtig geworden, ze hebben heel netjes en secuur gewerkt, er is goed meegedacht en geluisterd naar onze wensen. We zijn er erg blij mee! Prijs kwaliteit verhouding is prima. familie Meu... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Super ervaringen met de keukenvernieuwers. Snelle afspraak op huisadres om te bekijken wat mogelijk is. Goede adviezen. Binnen korte tijd wordt over gegaan tot plaatsing door zeer keurige en vakkundig... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Drie jaar geleden hebben wij onze keuken laten renoveren en apparatuur laten plaatsen door de Keukenvernieuwers uit Assen. De communicatie, het vakmanschap en het eindresultaat zijn om door een ringe... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Prestataire de réaménagement de cuisine

Écrit par l'entreprise

U wilt uw oude keuken opknappen of uw keukendeurtjes vervangen? Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring met keukenrenovatie, wij vervangen alles in uw keuken.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

14 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Heel erg slecht

Heel erg slecht! Ik wilde twee apparaten laten vervangen, heeft in totaal 4 afspraken en ruim 12 uur aan werk gekost. Nu drie weken later laat de helft alweer los. De afzuigkap is niet gekit en de vaatwasser was verkeer opgemeten waardoor hij niet paste en de plint half verzaagd moest worden. Zit nu met ducktape vast. Ze zijn ook niet goedkoop dus heel erg veel spijt van. Had het beter los kunnen bestellen en zelf plaatsen, was het waarschijnlijk sneller gegaan en netter geworden

15 juin 2021

Alle keuken kasjes vervangen

Wij hebben onze keuken kasjes allemaal laten vervangen. Steven de Bondt van de keukenvernieuwers heeft prachtig werk afgeleverd. Helaas was er wat fout gegaan met de levering maar dat valt buiten zijn zijn bereik.
Dus al met al wil ik zeker een positieve review geven aan Steven en zou hem zeker aan raden als iemand mij vraagt waar ik het heb laten doen.

19 mai 2021
Noté 1 sur 5 étoiles

Eigen onderneming als keukenvernieuwer?

Via een webianar in contact gekomen met Ezra van succesvol eigen bedrijf. Mooi verhaal het materiaal zou zichzelf verkopen. Nou in mijn geval niet. Je moet echt wel een verkooptalent in je hebben zitten. Tevens is dit hele systeem gemaakt om de medewerkers van renove (organisatie achter de keukenvernieuwers) goed geld te laten verdienen en de keukenvernieuwers te laten ploeteren. Eigenlijk zijn het gewoon medewerkers die opdraaien voor de fouten die in het materiaal, de bestelling zit of die ze zelf maken. Er zijn zoveel eisen waaraan je je moet houden dat het niet meer echt een eigen onderneming is. Ja, je kunt er een leuke boterham mee verdienen als je het goed doet, maar ik zou er goed over nadenken voordat je met ze in zee gaat!

18 mai 2021

tevreden !

hallo

de keukenvernieuwer heeft deurtjes vervangen, kookplaat vernieuwd ect.
zeeeer tevreden over zijn werk. was freek uit Hulsberg.

25 février 2021
Noté 5 sur 5 étoiles

Nauwkeurig vakwerk, goed advies, betrouwbaar en prettig de keuken een make-over geven

'Onze' keukenvernieuwer Erik (omgeving Drimmelen Brabant) heeft geweldig werk geleverd. Niet alleen is hij prettig om over de vloer te hebben, vriendelijk, netjes en werkt hij extreem nauwkeurig, ook denkt hij mee en geeft deskundig advies. De kwaliteit van de materialen is zeer goed en Erik heeft vakmanschap geleverd met het plaatsen. We zijn zeer tevreden over het resultaat en raden iedereen een keuken 'make over' aan van De Keukenvernieuwer.

4 février 2021
Noté 1 sur 5 étoiles

Afspraak maken was niet te doen

Afspraak maken was niet te doen. Antwoorden monteur: 'Ik moet even in mijn agenda kijken maar heb het nu niet bij de hand. Ik bel u later vanmiddag terug.'

Volgende poging:
'Ik dacht dat het kantoor u zou bellen. Ik bel ze dat ze u bellen.'

Volgende poging:
Er wordt niet meer opgenomen.

21 novembre 2020
Noté 1 sur 5 étoiles

Afspraak gemaakt dat er iemand zou…

Afspraak gemaakt dat er iemand zou komen om 09:00 uur. Beiden hiervoor vrij gepland van het werk. De monteur (Martin Volker) kwam niet en belde niet en was telefonisch niet bereikbaar. Belde later terug, het wordt 10:30 uur, Blijf er dan maar. Met dit soort van bedrijven wil ik niks van doen hebben.

31 août 2020

service keukenvernieuwers

Vorig jaar heeft keukenvernieuwer Theo Biesheuvel bij ons de keuken weer helemaal tip-top in orde gemaakt tot volle tevredenheid.

Echter; onlangs deed de verlichting het niet meer, dus toen hebben we contact gezocht met de keukenvernieuwers om na te vragen hoe dat zit met de service. Vreemd genoeg werd de boot een beetje afgehouden, maar na aandringen werd geregeld dat er een nieuwe trafo naar ons huis werd gestuurd en er zou contact worden gezocht met Theo Biesheuvel. Inmiddels werd wel gemeld dat Theo niet meer werkzaam was voor de Keukenvernieuwers.

We hadden al snel contact met Theo en een afspraak was rap gemaakt. Het weerzien was hartelijk en zoals verwacht was onze Theo heel servicegericht. Na een bakje koffie (we zitten natuurlijk wel in Brabant) werd het euvel snel en vakkundig door Theo verholpen. En natuurlijk was het service van de zaak, van Theo dus in dit geval.

Al met al werd ons probleem prima opgelost, maar wat een verlies voor de keukenvernieuwers dat Theo Biesheuvel niet meer verbonden is aan deze organisatie. Zo'n kwaliteitsgerichte vakman die zo servicegericht is, kom je zelden meer tegen tegenwoordig. Theo hartelijk dank voor jouw inzet en vriendelijkheid!

6 octobre 2019
Noté 2 sur 5 étoiles

slecht service

De afspraak was bij mij snel gemaakt, een medewerker kwam langs om te checken wat zou mogelijkheden zijn. Het ging om drie dingen, de licht in oven was kapot, de deur van koelkast sluit niet goed af en de deur van kast sluit niet goed af. De medewerker heeft mij belooft om deze dingen uit te zoeken en terug te komen. Na 2 weken hebb ik nog niets gehoord en heb zelf terug gebeld. Hij zij dat hij meer tijd nodig heeft om uit deze 3 dinge uit te zoeken en komt begin volgende week terug. Na nog 2 weken bel ik hem terug en hij zegt dat hij niets voor mij kan doen! Op mij vraag waarom heeft hij deze mij niet laten weten hoor ik dat hij te druk was! Wat een slecht service en volgens mij plaatsen ze op de website alleen positieve referenties!

6 mars 2019
Noté 2 sur 5 étoiles

Geen service

Jammer - probeerde via de website contact te leggen met keukenvernieuwers voor een afspraak en krijg terug dat ze tussen nu (maart) en juli geen tijd hebben. Woning is in Amsterdam en het gaat om de vervanging van een keukenblad, dus lijkt me geen uitzonderlijke opdracht. Ondanks de leuke website lijkt het dus maar een kleinschalig bedrijfje. Jammer! (Ze krijgen van mij 2 sterren ipv 1 omdat ik heel snel van ze terug hoorde. En omdat ze waarschijnlijk gewoon te klein zijn om hun mooie belofte voor meer dan een paar klanten waar te maken)

21 mars 2017
Avis spontané

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus