Designdelicatessen Avis

2 788
TrustScore 4.5 sur 5

4,3

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg har stadigvæk ingen vare modtaget fra en ordre jeg lavede Black Friday 2024. Jeg er heller ikke trukket nogen penge, men beløbet står reserveret. Jeg har skrevet flere mails til dem og forsøgt a... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg bestilte varerne den 4 december og hørte ikke noget i et stykke tid. Var godt opmærksom på de havde skrevet o ordre bekræftelsen at ser kunne være længere ventetid på varerne grundet verdens situ... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Selvom der stod skrevet på hjemmesiden, at leveringstiden var længere end normalt på det produkt jeg købte, gjorde en dygtig medarbejder mig ekstra OBS på det, dagen efter. Det er virkelig god service... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi bestilte spisebords stole som havde op til 16 ugers leveringstid. Det var transparent, og det var vi okay med. Men kun ca 8 uger efter får vi stolene. Dagen efter bestillingen ringede en sød kvin... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

(2 788)

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg ventede cirka 1/2 år på at få…

Jeg ventede cirka 1/2 år på at få leveret et bord fra HAY. Da jeg endelig får det leveret får jeg ikke alle dele, så jeg står med en bordplade på 3 meter og nogle løse bordben og jeg kan ikke komme videre. Jeg synes ikke at min henvendelse til kundeservice bliver taget seriøst nok.

25 janvier 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Synes bare så godt om jeres uro

Synes bare så godt om jeres uro, de er så flotte og pynter I et hvert hjem. Så er det utrolig hurtig levering,
det er bare så dejligt.

11 janvier 2023

Kære Britta,

Wauw! Sikke en flot anmeldelse. Den er vi meget glade for og stolte af. 🤩

Noté 5 sur 5 étoiles

Lever op til det de lover

Præcis og venlig betjening

11 janvier 2023

Kære Gitte,

Tusind tak for den fine anmeldelse og de mange flotte stjerner. Det sætter vi meget stor pris på. 🤩

Som første gangs kunde

Som første gangs kunde
Rigtig god service og en inspirerende hjemmeside med masser af spændende ting
De bedste anbefalinger herfra 👍🙂

Kære Cille,

Wauw - sikke en flot anmeldelse. Den bringer meget store smil frem hos os. 🤩
Vi glæder os til at byde dig velkommen hos os igen en anden gang.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig forsendelse…og rigtig godt…

Hurtig forsendelse…og rigtig godt produkt
Steamery No.2 er virkelig effektiv

9 janvier 2023

Kære Sussi,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Den er vi meget glade for og stolte af. 🤩

Fnugfjerner

God og hurtig service

Kære Jette,

Tusind tak for din anmeldelse. Den bringer store smil frem hos os. 🤩

God service . Super oplevelse

22 décembre 2022

Kære Irina,

Mange tak for alle de flotte stjerner og de flotte roser. Det sætter vi meget stor pris på. 🤩

God betjening

9 janvier 2023

Kære Niels,

Tusind tak for din meget fine anmeldelse.
Den er vi meget glade for og stolte af. 🤩

Noté 3 sur 5 étoiles

Overordnet rigtig fint

Overordnet rigtig fint. Varen jeg havde bestilt var ved en fejl markeret som værende på lager, men jeg blev kontakt omkring dette og fik mulighed for at ændre min ordre eller vente den den var på lager igen. Super god service. Selve processen med at få det ændret skulle bekræftes flere gange på mail hvilket blev lidt langtrukkent til sidst og mit spørgsmål om hvor lang leveringstid der var blev ignoreret 3 gange i de mails der gik frem og tilbage.
Varen kom dog relativt hurtigt efter den var blevet afsendt så alt var fint, men tilliden til virksomheden var ikke stor

Kære Signe,

Tak for din meget fine og konstruktive anmeldelse. Den vil vi bestemt tage med os videre, så vi kan forbedre dette fremover.
Vi er dog glade for, at du derudover har oplevet en god service og at du er blevet glad for din ordre hos os.
Vi håber at se dig hos os igen en anden gang. 🙂

Kære Inge,

Mange tak for at du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse til os. Det er vi meget taknemmelige for. 🤩

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering. Fin vare.

29 décembre 2022

Kære Tine,

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Den sætter vi stor pris på. 🤩

God status på ordre

Min vare var forsinket, men fik løbene mail med status på min ordre👍

Kære Morten,

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Den bringer store smil frem hos os. 🤩

Fantastisk!

Fantastisk!! Blev informeret undervejs, da det jeg bestilte, ikke var lagervare.
Super service.

Kære Tine,

Wauw! Sikke en flot anmeldelse at modtage - tusind tak for den, det betyder rigtig meget for os. 🤩

Noté 4 sur 5 étoiles

Gode priser

Gode priser. Men en smule lang leverings tid.

21 décembre 2022

Kære Lilljan,

Tak for din anmeldelse. Den er vi meget glade for. 🙂
Vi håber at se dig hos os igen en anden gang på trods af ventetiden.

Kedelig oplevelse med Erik Rasmussen sofa

Købte for to år siden en Erik Rasmussen sofa, som jeg nu har købt en puf til. Sofaen købte jeg fordi det er et gammelt design, som jeg tænkte kunne udbygges inden for en overskuelig tid, som jeg tænker at to år er.

På hjemmesiden står der da også: “ Med muligheden for at formgive og udvide sofaen efter behov sofaen ideel til virksomheder såvel som hjemmet.”

Da jeg bestilte en puf blev jeg ringet op for at tjekke, at det var det rigtige tekstil, og nu er puffen ankommet i rigtig tekstil med en anden farve sygning, da der blev skiftet leverandør for et år siden. Virkelig kedelig oplevelse, som havde været undgået, hvis jeg var blevet gjort opmærksom på, at leverandør var skiftet ved køb. Hvilket burde være muligt da puffen vel som oftest købes af folk, som har sofaen i forvejen. Endnu kedeligere da svaret på min reklamation er, at den kan blive sendt til Portugal, men uden tidsramme eller prisleje for omsygning, underforstået at det er for egen regning.

18 décembre 2022

Kære Chris,

Tak for at du har taget dig tid til at lægge en anmeldelse til os.
Vi er selvfølgelig ærgerlige over at høre om din oplevelse hos os, og beklager dette.
Vi kontakter netop vores tekstil kunder, for at sikre os at der ikke sker fejl undervejs. Da det er vores leverandører som sidder med selve reklamationen, er det dem som også sidder med afgørelsen og løsningen på dette. Grundet situationen i verden i øjeblikket, er det desværre ikke muligt for os at give en tidsramme på dette.
Jeg håber dog, at du sammen med vores reklamationsafdeling har fundet en god løsning som er brugbar for dig.

Hvis du har nogen spørgsmål, er du selvfølgelig altid mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon eller mail.

Telefonnummer: 71 74 30 38
Vores telefoner er åbne mellem kl. 10 og 15
Mail: info@designdelicatessen.com

Noté 1 sur 5 étoiles

I får desværre kun 1 stjerne fra mig da…

I får desværre kun 1 stjerne fra mig da der gik 13 uger før jeg modtog min varer

Kære Tanja,

Vi arbejder hele tiden på at blive bedre, og tager derfor alle anmeldelser meget seriøst.
Jeg har netop undersøgt din ordre, og kan godt se, at den har været meget længere tid undervejs end forventet. Dette vil vi naturligvis beklage!
Desværre er der i øjeblikket mange af vores leverandører der oplever udfordringer med både komponentfremskaffelse, produktion og levering, grundet de situationer der er rundt omkring i hele verden i øjeblikket.
Så snart vi modtager en forsinkelse fra vores leverandør kontakter vi altid vores kunder med en opdatering med det samme, så I som kunder kan følge jeres ordre løbende.
Vi håber dog, at du er blevet glad for din ordre, og at du vil give os en chance igen en anden gang, så vi kan give dig den gode service som er standarden hos Designdelicatessen.

Telefonnummer: 71 74 30 38
Vores telefoner er åbne mellem kl. 10 og 15
Mail: info@designdelicatessen.com

Super god service

14 décembre 2022

Kære Kristian,

Tusind tak for din anmeldelse. Den sætter vi stor pris på. 🤩

Kære Frants,

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Den er vi meget stolte af. 🤩

Noté 5 sur 5 étoiles

Tryg og kompetent handel.

16 décembre 2022

Kære Inge,

Mange tak for de flotte stjerner og de fine roser. Det sætter vi meget stor pris på. 🤩

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus