dewitgoedspecialist.nl Avis 3

3,0

3,0

Moyen

Het niet op kunnen oplossen van het probleem

Het niet kunnen oplossen van een probleem van de tv en vertrok binnen 5 minuten. Monteur gaf aan dat hij dit niet wist hoe hij dit moest oplossen.Een paar dagen later een rekening van 85 Euro. Bedrijf gebeld, blijven de rekening verdedigen dat dit een normaal bedrag is voor voorij kosten.
Hou hier rekening mee voordat je dit bedrijf belt.

1 mai 2026

Afspraken worden niet nagekomen en fouten niet hersteld.

Bij Van Rooij de Witgoed specialist in Breda een wasmachine incl. installatie gekocht. Tijdens het verkoopgesprek kwam een mannelijke klant binnen en de verkoper wilde hem direct gaan helpen. De klant gaf aan, dat hij zou wachten tot mijn gesprek was beeindigd. Verkoper raffelde het af en zou de opdrachtbevestiging mailen (uiteraard nooit ontvangen). Wel gaf hij de kosten van de installatie door, maar "vergat" extra bedragen. Op de dag van levering/montage werd de afspraak verzet ten gunste van een andere klant (klantonvriendelijk). Bij het installeren van de wasmachine werd - zonder enige vorm van overleg - de stekker eraf geknipt en de machine op een oude trekschakelaar gemonteerd. Dit is echter fout gegaan en tot op heden weigert men deze fout te corrigeren. Diverse verzoeken hiertoe ingediend per mail zowel bij de winkel als bij de overkoepelende organisatie, maar helaas zonder enig resultaat. De fout had heel gemakkelijk voorkomen kunnen worden door de wasmachine gewoon via de stekker in het stopcontact te doen. En nu heb ik - in goed vertrouwen - de wasmachine en installatie (en zelfs de niet vooraf vermelde extra kosten) betaald en blijf ik met een niet goed werkende trekschakelaar zitten. In het verleden goede ervaringen met dit bedrijf gehad en daarom wederom voor hun gekozen. Wat een vergissing is dat geweest. Kortom: dit bedrijf is echt een afrader, want ze laten hun klanten gewoon barsten en weigeren hun eigen fouten te corrigeren.

5 décembre 2025

Heel veel keus in de showroom

Heel veel keus in de showroom en vakkundig advies. Wij zijn heel prettig geholpen door Harry Bruining. En hebben hier vanmiddag een Etna koelvriescombinatie gekocht. Deze winkel is zeker een aanrader.

18 juillet 2025

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit