Jeg kjøpte elektronikk for 160kr som tilsvarer 92kr i toll. På dette betalte jeg 208kr frakt + PROSESSERINGSGEBYR på 229kr som tollvesenet gjør gratis. Gratulerer DHL, jeg ønsker å aldri bruke dere ig... Voir plus

Nå har jeg ventet fra i dag tidlig og hverken bil eller ny informasjon om levering er kommet. For å unngå at denne viktige pakken blir sendt til andre hentesteder, har jeg passet på hele dagen. Nå er... Voir plus

Absolutt et dritt selskap. Jeg ringte 4 ganger for å forsikre meg om innlevering av et dokument kl 10 morgen skulle bli sendt samme kveld med siste fly til Soania. Og komme frem dagen etter til meg i... Voir plus

Alt var prikkfritt - fem stjerners - inntil selve leveransen med bil til vårt hjem. Sjåføren var meget uhøflig og aggressiv da min kone ikke greide å lese mini-skriften der det skulle kvitteres. Hun f... Voir plus

1,6

Mauvais

TrustScore 1.5 sur 5

433 avis

Aucune trace de demande d’avis

1,6

Tous les avis

64 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

DHL påsto ingen var hjemme. Vi var 3 stk hjemme.

Jeg var hjemme hele dagen varene skulle leveres. Ringeklokken vår fungerer utmerket og det er såpass lydt at vi hører når det kommer en bil inn i oppkjørselen.
Likevel fikk jeg melding om at de hadde forsøkt å ringe på, men ingen var hjemme. Vi var tre stykker i huset.
Jeg mistenker at leverandør heller leverte på drop-point på Circle K enn å bruke på å levere varer vi hadde betalt ekstra for å få på døren.
Om problemet er at det blir for knapt med tid for sjåføren, får firmaet værsågod sørge for marginer som gjør at varene kan leveres til rett tid på rett sted. Dette var rett og slett for dårlig.

5 novembre 2024

Som forventet

Som forventet, påstår at det ikke er folk hjemme og driter i å levere. Må etterpå hente pakken på et hentepunkt.
Sinnsykt dårlig når man sitter og venter på en expresspakke.

31 octobre 2024

Det verste

Verst av alle logistikkbedrifter. Selger kun navn. For det første, 9 dager før levering innenlands, for det andre ukjent leveringstid, ringte morsom sjåfør meg utenfor huset for at jeg skulle nærme meg kjøretøyet for levering og signering. Jeg minner ham om jobben hans og kom. Sist, men verst, ble skjoldet revet på boksen til den kjøpte varen.

29 octobre 2024

Dette er utrolig skuffenes

Dette er utrolig skuffenes. Jeg bestilte en pakke i starten av oktober, for å få den tidsnok til Halloween. Pakken skulle blitt levert forrige uke, da de tok den med seg igjen dersom "ingen var hjemme". Faren min hadde hjemmekontor, så dette syntes jeg var snodig. Etter dette bestemte jeg ny dato for levering, altså dagen etter. Pakken kom ikke, og ingen informasjons meldinger ble tilsendt. Så da ordnet jeg enda en ny leveringsdato +at det ikke trengte å være noen hjemme, denne datoen var igår. Jeg satt å ventet hele ettermiddagen/kvelden, og pakken kom selvfølgelig ikke. Hvis pakken ikke kommer før torsdag, blir jeg rimelig forbanna.

29 octobre 2024

Dårlig service/kundebehandling.

Ingen presisering av tidspunkt for levering. Kan ikke sitte inne en hel dag når solen skinner! Sjåfør ringte da han sto utenfor inngangsdør! Skulle ta 2-3 dager. Har tatt en uke. Sjåfør nektet å ringe på hos andre og legge pakken inne i oppgang ved postkasse. Noe med ansvar. Alle andre gjør jo det. DHL svaret heller ikke når jeg sender sms.

28 octobre 2024

Dyr, treg, og elendig med informasjon

Dette er andre gang jeg har betalt for ekspresslevering som skulle ha leveringstid på to dager, men som så har vist seg å istedet være en uke.

Etter at varen hadde blitt sendt, fikk jeg et sporingsnummer, og etter å tracka pakken stod det at forventet levering var "i løpet av dagen" to dager senere. Den dagen kom og gikk uten at jeg hørte noe som helst, selv om jeg holdt meg hjemme for å ta imot pakken, og først dagen etter da jeg lette opp pakken på nytt var leveringsdato endret til å være "utilgjengelig". Slik ble pakken liggende i tre dager før det fikk ny forventet leveringsdato, men på den dagen ble den HELLER ikke levert. Så jeg venter fortsatt.

Men godt betalt har de tatt seg, med et "prosesseringsgebyr" på 229 kr. Blir nok aldri å bruke DHL igjen.

14 octobre 2024

Tåpelig

Tåpelig, de leverer pakker på forskjellige plasser hver gang, noen ganger hentes på kiosk, andre ganger blir de sluppet av på døren, også nå plutselig var de hos meg to ganger uten at det ble sluppet av som vanlig. De ble sendt til en gammel adresse også må jeg ringe i går og i dag for å bekrefte at jeg får den, og totalt 4 dager forsinkelse fra første gangen den var hos meg.
Noen gsnger ringer de ikke, noen ganger ringer de i to timer i strekk fra et tilfeldig sivil nummer og sender kryptiske meldinger med dårlig norsk fra det samme sivil nummeret.
De bryr seg ikke om kundene

10 octobre 2024

Var hjemme, men sjåføren ringte ikke på.

Avlyste alle avtaler for å være hjemme hele. dagen pga viktig leveranse. Så tikker det inn en SMS om at de "har prøvd å levere, men ingen hjemme". De har ikke ringt, verken på ringeklokke eller telefon. Ringer umiddelbart kundeservice, de skal se om de kan prøve igjen. De på kundeservice var hyggelig, men formidler bare at "Sjåføren informerer om at han har ringt på". Noe han altså ikke har gjort, men som jeg selvfølgelig ikke kan dokumentere. Stakkars de som jobber på kundeservice, de må ha mye å gjøre!

8 octobre 2024

Umulig tjeneste

Bestilte fra Etsy og skrev spesifikt at selger skulle skrive ned VOEC nummeret som bevis på at MVA allerede er betalt. Får så en faktura dagen etterpå fra DHL på fortollingsgebyr på 350kr. Kontakter dem og får beskjed at selgeren ikke har skrevet det på riktig sted, men han har skrevet det på fakturaen!! Så da kan ikke de slette fakturaen deres. Snakket bare med en uhøflig dame som svarer at de skal sende inn forespørsel om å slette fakturaen til Tolletaten, og at det er mitt problem om det ikke gjøres.

26 septembre 2024

Utrolig frustrerende opplevelse

Utrolig frustrerende opplevelse. De prøver å levere pakken min en gang, jeg får ikke noe beskjed på mail eller melding om at et forsøk var gjort. Når de da ikke klarte å levere pakken på første forsøk så ble pakken min sendt i retur, uten å gi med beskjed om noen ting. Den eneste grunnen til at jeg vet den er sendt i retur er at jeg tilfeldigvis gikk inn på tracking får å se hvor langt pakken var kommet. Helt elendig service.

11 septembre 2024

Er noe av det værste leveringstjenesten…

Er noe av det værste leveringstjenesten jeg har vært borti. Skulle være levert hjemme hos meg for 3 dager siden, men «det var ingen hjemme» noe jeg var. Også bestilte jeg at den skal komme på en leveringspunkt på neste dag. Men de lever vist ikke der på flere dager. Jævla møkk

30 août 2024

DHL er verdens beste postbud

DHL er for meg verdens beste postbud, jeg har aldri hatt en dårlig opplevelse med DHL. Jeg ser mange negative anmeldelser rettet mot DHL og det var forbløffende for meg å lese. DHL har vært både hurtige, og svært hyggelige ved leveranse. Skulle ønske DHL var standard for alle sendinger.

29 août 2024

Er det så jææævlig vanskelig å levere…

Er det så jææævlig vanskelog å levere den pakken? DHL har levert og det gikk ikke å levere 4 ganger, fordi jeg ikke er hjemme, men hvorfor kanke de bare legge pakken utfor døren når det står instrukser!!!!!!!!!!! så jævlig irriterende, hadde ikke dette problemet i Bodø, men i Bergen suger dhl

29 août 2024

pakke spårløst borte

bestilt dekk som sku ha kommet førrige uke... siste sporing er at dekkene ble sendt fra oslo den 24... i går sku de tydligen ha blitt sendt fra trondheim... men i dag er dekkene verken sendt fra trondheim og går tydligen ikke å spore... dritt firma !!

24 juillet 2024

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit