Jeg kjøpte elektronikk for 160kr som tilsvarer 92kr i toll. På dette betalte jeg 208kr frakt + PROSESSERINGSGEBYR på 229kr som tollvesenet gjør gratis. Gratulerer DHL, jeg ønsker å aldri bruke dere ig... Voir plus

Nå har jeg ventet fra i dag tidlig og hverken bil eller ny informasjon om levering er kommet. For å unngå at denne viktige pakken blir sendt til andre hentesteder, har jeg passet på hele dagen. Nå er... Voir plus

Absolutt et dritt selskap. Jeg ringte 4 ganger for å forsikre meg om innlevering av et dokument kl 10 morgen skulle bli sendt samme kveld med siste fly til Soania. Og komme frem dagen etter til meg i... Voir plus

Alt var prikkfritt - fem stjerners - inntil selve leveransen med bil til vårt hjem. Sjåføren var meget uhøflig og aggressiv da min kone ikke greide å lese mini-skriften der det skulle kvitteres. Hun f... Voir plus

1,6

Mauvais

TrustScore 1.5 sur 5

433 avis

Aucune trace de demande d’avis

1,6

Tous les avis

64 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

iPhone 15 til kr 16 000 lagt på trappa mens jeg var på jobb. UTEN Å GI BESKJED!!!!

Styr unna!!!! Aldri kjøp ting av høy verdi som blir levert av DHL! Mandag 8.april ble en splitter ny iPhone 15, til en verdi av 16000 lagt på trappa mi mens jeg var på jobb! Bare FLAKS ingen hadde tatt den da jeg kom hjem! Ble lovet «gull og grønne skoger» på DHL sine sider at de skulle ringe når de var der! Ingen telefon. Gikk tilfeldig inn på dhl siden seinere på dagen og der hadde de lagt et bilde av pakken på trappa mi! SLØVT! Følte hele telefonen var brukt da det gjort på denne måten. Mye av gleden gikk dessverre bort.
Ringte Apple uka før den ble levert for å forsikre meg om at det ble gjort ordentlig til så høy verdi. Å jaja, svarte de. Jeg var nødt til å signere for å få tatt i mot pakken. Kvalmt!

8 avril 2024

Latterlig dårlig kommunikasjon og service

De er ufattelig dårlig på å informere! Fikk ikke noe beskjed om at pakken var forsinket (ifh til antatt leveringsdato) og den eneste informasjonen man får er "vi leverer pakken i dag" uten noe ca tidspunkt og hvis man sjekker sporingslinken står det mellom kl 09.00-18.00... hvem sitter hjemme HELE dagen for å vente på en pakke?! Gi i det minste et litt mindre slingringsmonn eller en heads-up når dere er på vei, sånn som de andre fornuftige leveringsfirmaene og ikke bare lever pakkene til et hentested UTEN å spørre/informere om det.

Kommer ikke til å velge de igjen med mindre jeg må, og da kan jeg like gjerne velge å få det levert dirkete til service point, siden det tydeligvis havner der uansett...

3 avril 2024

Elendig service fra bud.

Elendig service fra bud. Sier de har prøvd å levere pakken, men har ikke vært i nærheten av huset. Vært folk hjemme for å ta imot pakken hele dagen. Arroganse og latskap på høyt nivå. Lover noe de ikke klarer å leve opp til.

26 mars 2024

Beste postleverandør i bransjen

Beste postleverandør i bransjen. Ingen av de andre er ikke i nærheten når det gjelder ekspress-levering. Bestiller deler fra UK, og har de levert på Steinkjer 2 dager etterpå. Uslåelig. Skjønner ikke de som gir 1 stjerne. Dette skyldes sannsynligvis andre forhold enn hva DHL kan ansvarliggjøres for. Jeg velger aldri noen andre til å frakte hjem det jeg har bestilt når det er flere å velge i. Med DHL så vet jeg at jeg har det jeg trenger raskt, og i tillegg så får du hentet sendingene på kontoret i Malvik hvis det er noe som virkelig haster. Det hadde aldri vært mulig hos Posten, og Posten er ofte (dessverre) postleverandøren som de andre postleverandørene samarbeider med. Skal du få noe sendt med f.eks Fedex, USPS eller UPS, så må det gå via Posten når sendingen har ankommet Norge, og da må du ofte legge til en uke eller mer i tillegg. Du kan heller ikke få sendingen ved oppmøte hos Posten sin terminal på Tiller. Da må du bare vente til den blir kjørt ut til Steinkjer. Men DHL har faktisk en bra serviceinnstilling, og jeg anbefaler å bruke DHL såfremt det er mulig!

4 mars 2024

DHL leverer ikke og lyver.

Jeg har samme opplevelse som de fleste andre. DHL leverer ikke pakken på avtalt sted. "Unnskyldningene" til DHL oppleves som løgn. Når du ringer de yter DHL ikke noe service og ekspress pakken blir unødvendig forsinket.

12 février 2024

Dårlige sjøfører som konstant lyver.

Sender melding med forsøkt levert, men jeg sitter her og det har gått 30 sekund siden de sendte den meldingen. Ingen har forsøkt å ringe på ringeklokka eller telefon. Ikke hjemme», har ikke telefonnummer men kan sende sms og ingen epost adresse. Skal liksom levere på døren, men dårligste behandlingen og lyver konstant at de har forsøkt å levere!!

7 février 2024

Express???

Express? Ja, som fotturist kanskje. De gir ingen beskjeder og påstår at de ikke får opp tlf nr eller epostadresse. Dette oppgis der det er mulig å skrive det, tom i adressefeltet. Varene finner jeg en eller annen på plass på eiendommen der de finner det for godt å legge der igjen, uten å gi beskjed

26 janvier 2024

Ikke til å stole på

Dessverre ikke et selskap man kan stole på.
Jeg skulle få en pakke på døren i dag, og hadde betalt ekstra for "Express". Men i stedet for å levere på døren, sender de pakken til et lokalt hentested. Det var litt snø tidligere i dag, men det har vært helt normal vintervær for mitt område.

2 février 2024

Kjempe fornøyd

Første gangen de skulle levere pakke på døren så leverte de rett på Narvesen. Ble ikke veldig fornøyd med de da. Men etter det har de vært helt topp. Har fått flere pakker og de har vært kjempe raske og alle har kommet til døren. Så måtte endre karakter etter førsteinntrykket.

26 janvier 2024

Hjemlevering

"Det var ikke noe svar på mottakers adresse da sjåføren forsøkte å levere."

Jeg har vært hjemme i heile dag for å ta imot pakken. Navnet mitt står klart og tydelig på ringeklokka, men ingen har ringt på. DHL har telefonnummeret mitt, men har ikke hørt et pip fra sjåføren der heller.

19 janvier 2024

Tull

De sender en SMS med en link med 2 dagers frist for betaling av tollgebyr. SMSen er akkurat samme som phishing meldinger. Ingen info eller e-post hvorfor man må betale tollgebyr ETTER man henter pakken. Ingen forklaring. Du sender en e-post om dette, og får svar når fristen er utgått. Hvis du ikke betaler innen frist da betaler du utleggsgebyr og fakturagebyr. Ingen forklaring eller informasjon om dette heller. Det er bare tull!

9 janvier 2024

"Forsøkt levering" my ass

"Forsøkt levering" my ass

Jeg var hjemme i hele dag og ingen forsøkte å banke på døra eller ringe meg. Ikke første gang heller. Tror jeg har bare en gang fått pakke fra DHL levert hjem. Ellers er det "forsøkt levering".

10 janvier 2024

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit