Banner for Diætisthuset

Diætisthuset Avis

1 195
TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Lisez les avis des autres

Noté 3 sur 5 étoiles

Jeg følte ikke jeg fik den stytte jeg søgte Jeg startede med at fortælle, hvilke fødevarer jeg ikke kan tåle, jeg fik udleveret en kostplan, som næsten kun bestod at de fødevarer. Jeg gjorde op... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har haft et rigtig godt forløb hos Diætisthuset i Horsens. Rigtig dygtig diætist, som både lyttede til mine behov og mål, og som lagde en realistisk plan for mit vægttab og kostvaner.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg er utrolig glad for mit forløb hos Mille. Med en personlig madplan med den rette sammensætning, passende mængder og fokus på mættende mellemmåltider har jeg kunnet arbejde målrettet og tabe 10 k... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Tryk oplevelse. Svarer hurtig på mails, og altid i en behagelig tone. Tager altid telefonen. Jeg har følt mig tryk, ligesiden jeg startede. Fået svar på alle mine spørgsmål. Fået hjælp da vægte... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Centre d'amincissement
  2. aussi dans
  3. Centre de santé communautaire
  4. Clinique spécialisée

Écrit par l'entreprise

Diætisthuset har Danmarks største netværk af autoriserede kliniske diætister med 15 klinikker fordelt over hele landet. Vi arbejder for at optimere den danske sundhedsadfærd. Vi skal styrke danskernes forståelse af deres eget helbred, og udvikle deres handlekompetencer, til at træffe sunde valg, på et oplyst grundlag. Vores mission er at skabe en sundere fremtid for alle danskere ved at tilbyde personlig og effektiv ernæringsvejledning, der imødekommer specifikke ernæringsbehov og fremmer vedvarende livsstilsændringer. Vi arbejder for et liv uden livsstilssygdomme. Vi gør Danmark sundere.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

(1 195)

26 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Da jeg først startede hos Sara i Valby

Da jeg først startede hos Sara i Valby, blev jeg overrasket da mine forventninger til en diætist var en helt anden. Sara er så empatisk og det har overrasket hvor meget jeg har formået at ændre min tankegang og mine vaner. Da jeg kom var jeg meget fokuseret på vægten, men nu har jeg ikke brug for den vægt, for at fortælle mig at jeg gør det godt nok. Jeg har lært så meget under mit forløb og vægten er samtidigt faldet meget uden at jeg har skåret alt mad der giver mig glæde væk. Det kan klart anbefales hvis man ønsker at tabe sig uden restriktioner, men også finde årsagen til hvorfor det har været så svært at nå i mål med.

16 décembre 2022

Hej Ann

Mange tak for din anmeldelse af vores diætist Sara. Det glæder os, at du har fået arbejdet med dine vaner, og vigtigst af alt, at du har fundet ud af at tallene på vægten ikke er altafgørende, og at man sagtens kan tabe sig uden at det skal være helt restriktivt.

Noté 5 sur 5 étoiles

Søren er en fantastisk støtte

Overgangsalder og forskellige andre ting havde gjort, der var kommet for mange kilo på sidebenene. Der skulle ske noget andet, end det jeg plejede. Jeg fandt ud af, at gennem min sundhedsforsikring kunne jeg få et fire måneders forløb hos Diætisthuset. Det har gjort en kæmpe forskel for mig. I starten var jeg ret skeptisk over, at det var en mand, der skulle hjælpe mig, men Sørens tilgang har gennem hele forløbet været anerkendende med gode råd og vejledning. Jeg kunne ikke have haft en bedre hjælp, og Søren har hjulpet mig med at få krop og sind i balance. Jeg går altid fra vores møde med fornyet energi. Søren får de varmeste anbefalinger og vil helt sikkert komme igen, hvis jeg skulle få brug for det.

15 décembre 2022

Hej Tina

Tak for din flotte anmeldelse af vores dygtige diætist Søren. Hvor er det bare dejligt, at du har kunne vende din skepsis til noget positivt, og at du har opnået balance i din krop og sind.

Vi ønsker dig held og lykke fremadrettet, og du er selvfølgelig meget velkommen retur, hvis behovet skulle opstå igen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Det bedste jeg har gjord for mig selv

Jeg er mega glad for at komme ved diætisthuset jeg er i gang med vægttab og har indtil nu tabt 10,5 kg på knap 3 mdr. Jeg får virkelig den hjælp jeg skal bruge samt en mega god støtte 🥳 helt sikkert det bedste jeg har gjord for at få styr på både tanker og kost 🙏

8 décembre 2022

Hej Michelle

Mange tak for din fine anmeldelse af dit forløb hos os. Det er et rigtig flot resultat, som du indtil videre har opnået, og vi er glade for at vores diætist, har kunne give dig en god støtte undervejs.

Noté 4 sur 5 étoiles

Diætisthuset

Det bedste jeg har gjort er at starte hos Diætisthuset I Holbæk hos Marlin. Jeg har prøvet div. Andre Kure som ofte har krævet, at jeg skulle lave mad ud fra opskrifter og med ingredienser som jeg ikke lige havde hjemme. Hos diætisthuset tages der udgangspunkt i hvad jeg har lyst til, her er intet forbudt, når blot det er i de rette mængder. Jeg kan se på vægten det virker, så kan klart anbefale et forløb hos Marlin, da hun er virkelig dygtig.

28 novembre 2022

Hej Alice

Mange tak for din flotte anmeldelse af vores diætist Marlin. Vi tror ikke på restriktive diæter, og det handler nemlig om de rette mængder.

Held og lykke i dit fremadrettet forløb.

Tak til Sara fra Valby

Tak til Sara fra Valby. Hun har givet mig fantastisk vejledning som har medført til vægttab og bedre indsigt i hvorfor jeg spiser som jeg gør. De perioder hvor jeg har været i en negativ spiral, har Sarah formået at få mig over på den anden side. Hun er empatisk og jeg går altid fra vores møder med fornyet energi. Kan varmt anbefales.

29 novembre 2022

Hej T.H
Tak for din anmeldelse af vores dygtige diætist Sara. Vi ønsker dig held og lykke i dit videre forløb.

Diætisthuset Kolding

Super god oplevelse, masser af gode informationer, råd og vejledning, meget behagelig konsulent, venlig og meget hjælpsom.
Alt i alt en super oplevelse

10 novembre 2022

Hej Paw

Tak for din flotte anmeldelse af dit forløb hos vores diætist Jette i Kolding.

Vi er glade for at du har haft en god oplevelse, og at du har fået god og brugbar information.

Du ønskes held og lykke fremadrettet.

Diætisthuset i Næstved

Jeg kommer fast i Næstved og er glad for der altid god forståelse for den situation man er i.

Samtidigt får man god indblik i hvordan hjernen tænker i forbindelse med vægttab.

Kan helt klart anbefale at komme, hvis man vil have professionel hjælp.

31 octobre 2022

Hej Carina

Tak for din flotte anmeldelse af vores klinik i Næstved, og dejligt at du har haft et god forløb hos os.

Rigtig god dag.

Meget tilfreds.

Jeg har fornøjelsen af Pia som min diætist. Hun er absolut nærværende, forstående og skælder aldrig ud. Hun er altid smilende og imødekommende, jeg kan derfor varmt anbefale Pia.

21 octobre 2022

Hej Mossi

Tak for din fine anmeldelse af vores diætist Pia.

Vi er glade for at du har haft et godt forløb, og vi ønsker dig held og lykke fremadrettet.

God dag.

Michelle er fantastisk

Michelle er fantastisk. Hun har ændret mit liv fra at være en der kryber langs væg til nu at træde i karakter. Hun er meget dygtig, forstår "dit liv" kan altid komme med nye og gode tiltag, når man er kørt fast. Glæder mig til at fortsætte hos hende efter barsel.

12 octobre 2022

Hej Bente

Tak for din flotte anmeldelse af vores dygtige diætist Michelle. Du er selvfølgelig også meget velkommen til at forsætte ved en af vores andre diætister imens hun afholder barsel.

Rigtig god dag.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hvis du ønsker et vægttab baseret på helt almindelig mad.

Hvis du ønsker et vægttab, kan jeg kun anbefale DiætistHuset. Især hvis du ønsker et vægttab baseret på helt almindelig mad som du kan lide, og en læring i hvilke mekanismer der gør at man gang på gang ender med at veje 10, 20 eller måske endnu flere kg for meget. Jeg er nu gennem et stykke tid kommet hos Pia Gensborg fra DiætistHuset og Pia har betydet alt for at jeg stadigvæk hænger på. Uanset hvor dårligt jeg synes det er gået siden sidste besøg, og ind i mellem er ved at give op, får Pia mig opmuntret og jeg går altid derfra med fornyet energi, gåpåmod og snuden i sporet.Pia er utroligt god til at lytte og støtte dig i det vægttab du ønsker!

28 octobre 2022

Hej Bettina

Tak for din anmeldelse af dit forløb hos Pia.

Ændringer af vaner tager tid, og det er naturligt at der vil være nedgang en gang imellem, så vi er glade for at dit forløb har været positivt og motiverende.

Pia Diætisthuset Hillerød

Jeg kan varmt anbefale Pia, Diætisthuset, Hillerød.
Igennem 4 mdr. har jeg gået hos Pia og har opnået et rigtig fint vægttab.
Pia er fantastisk til at motivere, rose og vejlede, når det hele kan føles lidt svært. Ingen formaninger, restriktioner eller afsavn i forhold til mad. Det bliver ikke svært at fortsætte de nye gode madvaner.
Tusinde tak for denne gang!

27 octobre 2022

Hej Anja

Tak for dine flotte anmeldelse af vores diætist Pia, og tillykke med dit opnået vægttab. Det skal netop være nemt at fortsætte sine nye vaner på egen hånd, og ingen trives med et restriktivt forløb.

Noté 5 sur 5 étoiles

I Hillerød har jeg haft den fornøjelse…

I Hillerød har jeg haft den fornøjelse af at have haft Pia, hun har hjulpet mig med mig mave som var et problem

25 octobre 2022

Hej Nina

Tak for din anmeldelse af vores dygtige diætist, og dejligt at Pia har hjulpet dig med din maveproblematik.

Søren, Diætisthuset Sønderborg

Søren er en super "sparringspartner" i forhold til mit forløb. Han er god til give én de rigtige værktøjer, samt få sat de rigtige tanker i gang.
Stor anbefaling herfra 😊

23 septembre 2022

Hej Christian,

Mange tak for din anmeldelse og anbefaling af vores diætist Søren.

Vi ønsker dig held og lykke i dit videre forløb og vi er glade for, at du kan benytte dig, af de tildelte værktøjer og tankegang.

Noté 5 sur 5 étoiles

Michelle er en helt fantastisk diætist…

Michelle er en helt fantastisk diætist og hun har virkelig været min støtte i at vedligeholde mit vægttab (har tabt 20 kg tidligere, og ville ikke tage det på igen). De gange hvor vægten begyndte at stige lidt, har vi fået kigget på mine vaner og rettet ind.
Tak Michelle og jeg glæder mig til du kommer retur fra barsel, så jeg igen få et fast forløb hos i dig.

13 octobre 2022

Pia i Hillerød

Jeg går hos Pia i Hillerød og er virkelig glad for mit forløb. Fra start fortalte Pia at der ikke er forbudt mad, bare andre mængder, mit hoved er blevet rykket rundt og der er kommet mere madro end nogensinde før.
Det er altid en god oplevelse at komme hos hende og hun er altid mega postiv, støttende og kan komme med gode ideer, som kan hjælpe med at komme videre i vægttabet☺️
Mine varmeste anbefalinger, til et godt forløb☺️

24 octobre 2022

Hej Rea

Tak for din anmeldelse af vores dygtige diætist Pia. Det er dejligt, at du nu har opnået noget madro, og at oplevelsen med et forløb har været positivt.

Fantastisk diætist forløb

Fantastisk forløb der oversteg alle mine forventninger. På kun 6 gange kom både min nældefeber og BMI under kontrol. Kan varmt anbefale Michelle!!

13 octobre 2022

Hej Tine

Tak for din fine anmeldelse af dit forløb hos Michelle.

Held & lykke fremadrettet.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super godt forløb hos Michelle i…

Super godt forløb hos Michelle i Roskilde. Hun er meget forstående og konstruktiv i samtalerne. Jeg har ikke på noget tidpunkt følt me det ned på, og er der uger hvor det ikke er gået helt så godt som håbet, er hun hver gang virkelig god til at hjælpe en tilbage på sporet og komme med løsninger og god hjælp til hvordan man kommer op på hesten igen. Hun har været rigtig dygtigt til at hjælpe mig og ændre min tankegang i forhold til mad. Kan kun anbefale hende!

14 octobre 2022

Hej Katja

Tak for din anmeldelse af vores diætist Michelle.

Vi er glade for, at du har haft et godt forløb, og at du har fået ændret på din tankegang til mad.

Anbefaling af Michelle Jeppesen

Beslutningen om at begynde i et forløb hos Michelle, er en af de bedste beslutninger jeg nogensinde har taget!

Udover Michelles faglighed, er hun et enormt rart menneske, som du lynhurtigt føler dig tryg ved. Du bliver altid mødt "hvor du er" med håndgribelig og kompetent rådgivning og opbakning.

På de første 8 måneder tabte jeg 23 kg, og har siden da arbejdet med vægtvedligehold samt "madro". Min forhold til mad har ændret sig markant. Intet er "forbudt" længere, og jeg føler mig meget bedre tilpas i min krop. Jeg er meget mere i kontakt med mig selv og lytter til min krop på en helt anden måde, end jeg har gjort tidligere.

Efter lidt over et år hos Michelle, står jeg nu på "egne ben", men vender helt klart tilbage, når jeg vil tabe mig mere. Lige pt. nyder jeg bare at være kommet så langt, og er virkelig glad for at have en masse gode værktøjer med mig.

Jeg vil til hver en tid anbefale et forløb hos Michelle.
Havde jeg vidst hvor meget forløbet ville gavne mig, både fysisk og psykisk, var jeg startet længe før!

De varmeste anbefalinger herfra!

17 octobre 2022

Hej Pernille

Mange tak for din flotte anmeldelse af vores dygtige diætist Michelle.

Dejligt at høre, at du har fået brugbare værktøjer at arbejde videre med på egen hånd, og stort tillykke med dit allerede opnået vægttab, og vigtigst af alt, at du har opnået "madro".

Den bedste diætist

Jeg har gået hos Michelle fra Diætisthuset og man finder ikke en mere kompetent og virkelige sød diætist end hende. Der er altid smil og gode råd og en masse støtte.
Når vægttabet går lidt stille, er der ingen sure miner hos hende, men kun masser af opbakning.
Hun får mine varmeste anbefalinger og vil til hver tid vende retur til hende, hvis jeg skulle få brug for hjælp til vægttab i fremtiden.

17 octobre 2022

Hej Pia,

Tak for dine rosende ord om vores diætist Michelle. Det glæder os meget, at du har fået en god støtte samt opbakning og dermed vil vende retur i fremtiden, ved behov.

Du ønskes en god dag,

Jeg giver 5 stjerner

Jeg giver 5 stjerner, fordi jeg var så heldig, at få den sødeste og meste empatiske diætist.
Jeg har længe, haft mine fordomme omkring det,at skulle til diætist. Men Michell gjorde alle disse til skamme.
Jeg blev mødt, der hvor jeg var, og har fået et langt sundere forhold til mad. Der er lang vej endnu, men jeg har fået den bedste hjælp til at komme dertil, hvor jeg er nu.

23 octobre 2022

Hej Maria,

Tak for din flotte anmeldelse.

Hvor er det skønt, at du har fået lagt låg på dine fordomme og nyder dit forløb. Det er dejligt at høre, du føler dig i de bedste hænder, vi ønsker dig al held og lykke i din videre proces.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus