Diba Billån Avis 678

4,9

Super nemt at optage lånet, sød og venlig betjening ved telefonisk henvendelse, det var meget fleksibelt i forhold til at ændre størrelsen på afdragene til højere beløb og så var prisen på lånet o... Voir plus

Kompetente og ærlige medarbejdere. Jeg havde en yderst behagelig samtale med én idag, hun gav sig tiden til at sætte mig ind i tingene og kunne svarer på alle de mange spørgsmål jeg nu havde omkring o... Voir plus

Et på markedet billigt lån med gode vilkår og ingen kontakt what so ever igennem hele låneperioden med DIBA før min indfrielses anmodning. 3 dage efter er lånet indfriet og tak for denne gang. Tak... Voir plus

1. Banque
  2. Société de crédit et de prêt automobile
  3. Société financière non banquière

Informations provenant de diverses sources externes

Specialist i billån til private - med eller uden udbetaling. Diba Billåns primære mål er at levere gode, hurtige og billige billån til private, som har en fornuftig økonomi. Forbrugerrådets magasin TÆNK Penge har kåret Diba Billån som "Bedst i test". Fordelene ved et Diba Billån: - Lave renter og gebyrer - Hurtigt svar på ansøgning - Underskriv med NemID - Attraktivt forsikringstilbud Vi finansierer: - biler købt af privat - biler købt hos ny- og brugtvognsforhandlere - biler, der importeres af privatperson til eget brug - biler, som er været leaset og efterfølgende købes af leasingselskabet - campingvogne.

4,9

Diba billån

Diba billån, udstede hurtigt et lån, og har været gode til at informere hele vejen igennem hvis der skete ændringer, og varslet dem i god tid. Vi har været enormt glade for at vi valgte diba som låneudbyder og ville klart vælge dem igen.

1 septembre 2023

God behandling

Alt har fungeret problemfrit. Det tog ikke mange dage/timer at få et lån - selv VW sagde at det var billigt

7 juillet 2023

Perfekt!

Kan klart anbefale Diba. Det er hurtigt, simpelt og fleksibelt. Præcis som en online løsning bør være, men også med personlig betjening om nødvendigt.

22 septembre 2022

Kære Jan
Mange tak for dine pæne ord, det er dejligt at høre at du har haft en god oplevelse. Held og lykke med bilen.

Venlig hilsen Stine

God oplevelse med mit billån hos diba…

God oplevelse med mit billån hos diba hvor det har været nemt at få oplyst den aktuelle restgæld og at indbetale ekstra hvis der nogle måneder er ekstra overskud på kontoen.

7 septembre 2022

Hej Janni
Tusind tak for den fine anmeldelse og de 5 stjerner.
Bedste hilsner
Birgitte

Godt på alle punkter, - næsten.

Det var let at få et lån.
God oversigt hele vejen igennem.
Let at indfri før tid.
Ærgerligt at man ikke kan optage lån hos Jer længere. Jeg har set at I henviser til Sydbank, men deres lånemuligheder til bil er uinteressante.

19 août 2022

Hej Morten

Tak for din flotte feedback.
Jeg er glad for at læse, at du har været glad for lånet.

Mvh

Så godt et selskab

Så godt et selskab. Billigt og uden bøvl. Tak for denne gang

17 août 2022

Hej Belinda

Tak for den flotte anmeldelse.
Selv tak for denne gang :o)

Mvh
Birgitte

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit