Dierenkliniekputten Avis

Moyen

Aucune trace de demande d’avis

4 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Topkliniek

Topkliniek.
Vorig jaar is mijn hond voor TPLO geweest. Zeer goed inclusief de nazorg.
Vorige maand de poes opgenomen geweest ivm vergiftiging. Opgenomen geweest en ontgift. Ben twee keer per dag gebeld over de toestand van de poes. Echt super tevreden.
Vriendelijk personeel. Zeer deskundig.

19 août 2026

ik krijg het idee dat het steeds meer…

ik krijg het idee dat het steeds meer om geld draait er zijn bij mijn hond 11 jaar oud cellen afgenomen om te zien of het gezwel kwaadaardig was 150 euro dan kon het niet echt bepaald worden dus weefsel afnemen dan wisten ze het zeker ik zeg haal alles weg en ik hoor het wel 800 euro mijn hond ziet al 2 weken af van de operatie word er gebeld we moeten zijn weefsel nog dieper onderzoeken kost ongeveer 300 euro en dat in 2 weken ik zij laat maar als het kwaadaardig is komt het terug en doe ik dit soort operaties hem niet meer aan .

4 août 2026

Sinds overname geen service of kwaliteit meer gaat niet meer om hond maar geld

Waar ik voorheen heel tevreden was is het sinds het is overgenomen waardeloos telefonisch spreekuur uur hoef je niet te bellen ze zeggen alleen je moet afspraak maken meerdere dingen fout gegaan waardoor ik nu super bang hondje heb het is nu alleen maar op geld belust je service kwaliteit is gewoon weg heel erg jammer zo’n mooie kliniek zo kan veranderen

2 juin 2026

Maandag 1/6 dossier van mijn hondje…

Maandag 1/6 dossier van mijn hondje laten sturen naar dierenkliniek Putten voor een second opinion. Alleraardigste en meelevende assistente gesproken die zei dat ik dezelfde dag of anders de volgende dag teruggebeld zou worden. Helaas 's avonds en de volgende ochtend niets gehoord. 2/6 rond 18 uur weer gebeld hoe de status was. De dierenarts was onderweg voor de avonddienst en die zou mij diezelfde avond of anders de volgende ochtend terugbellen. Niet gebeurd.Op 3/6 om 10:30 uur zelf weer even gebeld hoe de status was... er was nog niet naar gekeken. Mij werd geadviseerd om om 13:30 uur naar het telefonische spreekuur te bellen. Gedaan. Na ruim 10 minuten in de wacht had ik nog steeds 2 wachtenden voor mij. De assistente gebeld. Nu weer een andere dame die doodleuk vertelde dat de dokter het druk heeft, ik moest nog maar geduld hebben want hij was aan het opereren. Huh? Hij had toch telefonische spreekuur? Ik verloor mijn geduld en heb gezegd dat ik dit niet accepteerde. Afspraak is afspraak. Bel terug op het moment dat je doorgeeft en bel anders om een ander tijdstip of - range af te spreken. Hoorn werd erop gegooid.
Rond 17 uur belde de dierenarts zelf die maar vond dat ik een andere dierenarts moest opzoeken want boos worden dat was not done..... blijkbaar is afspraken niet nakomen wel beleefd en kun je gewoon wel doen.
Door dit gedoe is mijn hondje NIET geholpen, sterker nog, ze hebben haar ruim 2 dagen aan haar lot over gelaten. Voorheen was ik zeer te spreken over Dierenkliniek Putten.... de dienstverlening of gewoon je werk doen en je afspraken nakomen holt wel erg achteruit. Zal dat dan toch de slechte invloed van de investeerder IVC Evidensia zijn?
Heel jammer dat zij zo hun goede naam te grabbel gooien.

3 juin 2026

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit