Digitaltvexperten.se, Lite utöver det vanliga Avis 3 499

4,6

Hade tidigare köpt antennkabel både på Claes Ohlson och på Kjell & Company, men båda var odugliga, då tv bilden flimrade och helt försvann på flera kanaler. Beställde därför en antennkabel... Voir plus

Fiberpenna Beställde en fiberpenna för rengöring av smycken mm. Den levererades direkt i brevlådan och betaldes i förväg. Produkten är helt suverän för att rengöra nålspetsar till skivspelare.... Voir plus

Enkelt och smidigt att beställa och bra pris (bästa enligt Prisjakt) med snabb leverans. Produkten i sig ligger för egen klass och efter installationsbyte och antennuppgradering signalstyrkan är 100%... Voir plus

Bor i Eskilstuna och har en bit till Västeråsmasten. Har tidigare haft en rejäl stor (rätt ny) antenn på taket som har fungerat sådär samt att traktens fåglar älskade att sitta och skita ner i den. Kö... Voir plus

1. Magasin d'électronique
  2. Magasin de télévisions

Informations provenant de diverses sources externes

Digitaltvexperten.se, lite utöver det vanliga, en personlig webshop med allt inom hemelektronik. Vi jobbar inte med det här bara för att kunna leva, vi älskar det vi gör och hoppas att det märks!

4,6

3 k avis

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Toppen!

Enkelt och bra, ingen krånglig installation utan bara att stoppa i batterier i fjärrkontrollen och börja använda. Toppen!

6 avril 2026

Jag blev lurad

Jag blev lurad, de skulle först köpa produkten i Kina men låtsades att de hade den på lager!

11 décembre 2025
Logo de Digitaltvexperten.se, Lite utöver det vanliga

Réponse de Digitaltvexperten.se, Lite utöver det vanliga

Produkten du beställde hade lagerstatus: Beställningsvara ca 2 veckor. Vi handlar inte med KINA överhuvudtaget, men en del varor kommer från europeiska lager och tar lite tid att få hem.

Fjärrkontroll passade inte

Köpte en fjärrkontroll men fick det inte att fungera. Skickades tillbaka och jag blev inte debiterad för vare sig kontroll eller frakt till mig. Jättebra telefonsupport.

10 novembre 2025