Dincykelservice Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Fik afhentet 4 flade cykler om aftenen, fik 4 cykler tilbage dagen efter, rengjorte, smurte, gennemgået fra a-z, slidte dele skiftet. Tilmed til fornuftig pris Jeg kunne ikke være mere tilfreds

Noté 5 sur 5 étoiles

Super god og yderst kompetent service! Efter nogle forgæves forsøg hos andre cykelhandlere med min elcykel der ikke virkede, endte jeg med at ringe din cykelservice op. Allerede i telefonen skinnede f... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Nem og hurtig afhentning/aflevering samt reparation af min elcykel, som var punkteret (tredje gang inden for kort tid). I første omgang troede jeg det kun var en lapning, men cykelmekanikeren send... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Aldrig har jeg oplevet en sådan kombination af serviceniveau, pris og hastighed. Fra jeg afleverer min cykel til jeg har et tilbud og en klar cykel igen, da går der nærmest under 24 timer. Super god... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de vélos
  2. Magasin de réparation de vélos
  3. Magasin d'accessoires de vélo

Écrit par l'entreprise

Vi er et dedikeret cykelværksted, som kun driver værksted. | Vi koncentrerer os om at give jer den bedste service og hurtig ekspedition. | Vi henter og bringer din cykel - nemt og ligetil. | Vi laver alle typer af cykler. | Kassecykler, hverdagscykler, børnecykler, elcykler, racer, gravel og andre specialcykler. | Vi er servicepartner for flere store producenter; Cargo kid, Babboe, Eventyrcykler, Pronghorn, Stromer osv. | Vi kan lave alle specialopgaver, og er elcykelspecialister som officiel Bosch certificeret servicepartner.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

65 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

God service og grundig guidning

God service med afhentning af ladcykel. Skønt at det er efter 17.00, så man ofte er hjemme og ikke skal tage fri for at det passer. Jeg modtog en god og deltaljeret video og tilbud jeg kunne forholde mig til. Kan helt klart anbefales.

16 mai 2025

Hej Ellen,

Tak for en flot anmeldelse. :-) Jeg er glad for du sætter pris på kommunikationen og vejledningen. Vi glæder os til at hjælpe dig igen.

Hurtig service

Min cykel blev serviceret hurtigere end forventet - 1dag. God sms service.

20 mai 2025

Hej Mads,

Tak for din anmeldelse. :-) Det sætter jeg stor pris på.

Noté 5 sur 5 étoiles

Her er en mekaniker der ved hvad han…

Her er en mekaniker der ved hvad han laver og priserne ser rimelige
😄

9 mai 2025

Hej Ole,

Tak for din fine anmeldelse. Jeg er glad for du synes om både priser, kvalitet og service. Vi gør vores bedste. :-) Glæder os til at se dig igen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Alt er er super proff !!!

13 mai 2025

Hej Peter,

Tak for din anmeldelse. :-) Det sætter jeg stor pris på. Vi ser frem til at hjælpe dig igen.

Nem og ligetil kommunikation

Nem og ligetil kommunikation.
Rigtig fin service og information.
Fik lavet service + div. Tillidsvækkende og virker yderst kompetent.

5 mai 2025

Hej Ronnie,

Tak for de pæne ord og den flotte anmeldelse. :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Super service, rigtig god kommunikation og fin information omkring arbejdet.

2 mai 2025

Hej Anne,

Mange tak for din anmeldelse. :-) Jeg er glad for du sætter pris på vores arbejde og vores kommunikation. Vi ser frem til at hjælpe dig igen en anden gang.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig og god vejledning i fejlsøgning…

Hurtig og god vejledning
Fine videoer med påvisning af fejl og reparationsbehov.

10 avril 2025

Hej Kurt,

Mange tak for din anmeldelse. Vi glæder os til forhåbentligt at kunne hjælpe dig igen. :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Har svært ved at nå at få min cykel til…

Har svært ved at nå at få min cykel til cykelmekaniker på grund af mit arbejde. Derfor kunne de komme og hente min cykel mandag og jeg fik min cykel tirsdag eftermiddag.
Det er bare den bedste service jeg har fået ved en cykel mekaniker i årevis. Derfor 5 stjerner ud af 5 😀👍👍

8 avril 2025
Avis spontané

Hej Jakob,

Mange tak for de pæne ord. :-) Det sætter vi virkelig pris på. Vi glæder ogs til at hjælpe dig igen.

Mvh, Rasmus

Super service.
Meget gennemskueligt tilbud. Og lynhurtig service.

3 avril 2025

Hej Søren,

Mange tak for din anmeldelse. :-) Vi håber at få lejlighed til at hjælpe dig igen.

Topklasse service

Super rådgivning ifbm. service af min racercykel.
Kommer helt sikkert igen.

1 avril 2025

Hej John,

Mange tak for de pæne ord. Glæder os til at se dig igen.

Mvh, Rasmus

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurigt lavet og vildt glad

Min cykle blev fikset inden for et par timer, og kører helt perfekt nu

27 mars 2025

Réponse de Dincykelservice

Mange tak for dine anmeldelse. :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Ekstrem god service og pålidelighed

Det er ikke ofte, at man bliver blæst bagover af god service, men det er i allerhøjeste grad tilfældet hos Dincykelservice. Jeg bestilte service og gennemgang af min el ladecykel kl 16. Klokken 18:30 hentede de min cykel, sendte video af nødvendige reparationer morgenen efter og klokken 17:30 dagen derpå, blev min cykel leveret til hoveddøren.

Endvidere kan man bide mærke i, at de ikke engang beder om en anmeldelse automatisk på trods af, at de klart vil få 5 stjerner fra alle de behandler som mig.

Kæmpe anbefaling herfra!

Bh
Martin

17 mars 2025
Avis spontané

Hej Martin,

Mange tak for din utroligt flotte anmeldelse. Jeg er helt blæst bagover. Det betyder virkelig meget, at få at vide der bliver sat pris på servicen og arbejdet. :-) Det får os bare til at ville jagte det endnu mere og blive lidt bedre - forhåbentligt.

Vi elsker at give jer super service og se de glade ansigter, når tingene bare spiller.

Vi ser frem til at se dig igen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Ordentligt arbejde og super god…

Ordentligt arbejde og super god service. Kan klart anbefales 👍 vores ladcykel blev hentet og bragt om aftenen hvilket gjorde det hele meget lettere.

26 mars 2025

Hej Marie,

Mange tak for din anbefaling. :-) Det sætter jeg stor pris på. Håber det hele fungerer som det skal, og lad os vide om vi skal kigge på den anden kasse også.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus