Dincykelservice Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Fik afhentet 4 flade cykler om aftenen, fik 4 cykler tilbage dagen efter, rengjorte, smurte, gennemgået fra a-z, slidte dele skiftet. Tilmed til fornuftig pris Jeg kunne ikke være mere tilfreds

Super god og yderst kompetent service! Efter nogle forgæves forsøg hos andre cykelhandlere med min elcykel der ikke virkede, endte jeg med at ringe din cykelservice op. Allerede i telefonen skinnede f... Voir plus

Nem og hurtig afhentning/aflevering samt reparation af min elcykel, som var punkteret (tredje gang inden for kort tid). I første omgang troede jeg det kun var en lapning, men cykelmekanikeren send... Voir plus

L'entreprise a répondu

Aldrig har jeg oplevet en sådan kombination af serviceniveau, pris og hastighed. Fra jeg afleverer min cykel til jeg har et tilbud og en klar cykel igen, da går der nærmest under 24 timer. Super god... Voir plus

1. Magasin de vélos
  2. Magasin de réparation de vélos
  3. Magasin d'accessoires de vélo

Écrit par l'entreprise

Vi er et dedikeret cykelværksted, som kun driver værksted. | Vi koncentrerer os om at give jer den bedste service og hurtig ekspedition. | Vi henter og bringer din cykel - nemt og ligetil. | Vi laver alle typer af cykler. | Kassecykler, hverdagscykler, børnecykler, elcykler, racer, gravel og andre specialcykler. | Vi er servicepartner for flere store producenter; Cargo kid, Babboe, Eventyrcykler, Pronghorn, Stromer osv. | Vi kan lave alle specialopgaver, og er elcykelspecialister som officiel Bosch certificeret servicepartner.

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

131 avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

65 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Dårlig service, giver kunden skylden, udfører reparationer med fejl

Jeg anbefalede først virksomheden til flere bekendte, dette trækker jeg tilbage nu grundet ubehøvlet service og dårlige reparationer, hvor der var fejl i flere.

Jeg har flere gange i december, januar og februar 2025 brugt DinCykelservice. Første gang til servicetjek af en ladcykel og en damecykel. Ladcyklen havde været flad, og jeg bad om ny slange, men det blev ikke vurderet nødvendigt.
To uger efter er ladcyklen flad igen, og vi får ny slange sat i af DinCykelservice. Han virkede meget fortravlet, og kom med cyklen sent om aftenen, selvom jeg sagde, at han fint kunne vente til dagen efter med at aflevere den.
Da jeg cykler på ladcyklen dagen efter, er bremsen på højre forhjul ikke sat fast, så den bremser meget skævt, hvilket er ret ubehageligt og farligt ned ad bakker. Dette kan jo ske (altså at have glemt noget med bremsen), så jeg ringer og beder om hjælp. Allerede i telefonen virker han til at give mig skylden for bremsen, og det samme gør han, da han kommer igen. Han fikser bremsen, men det var ikke en rar oplevelse.

En uge efter er ladcyklen flad igen-igen - igen på højre forhjul. Jeg ringer og booker tid. Denne gang ser han pludselig en masse huller i dækket, og vil skifte begge dæk. Det giver jo god mening, men hvorfor er dette ikke blevet opdaget en af de to gange før, hvor de har haft cyklen? Det er blevet en meget dyr oplevelse for os, i modsætning til hvis fejlene i dækket var blevet opdaget første gang, jeg bad dem om at tjekke hullet.

Han sender en regning, hvor jeg svarer, at jeg føler, at de burde betale, da de ikke har tjekket dækket ordentligt, og så kunne vi have ordnet det hele første eller i hvert fald anden gang (og det kunne have sparet mig en del penge og tid uden en funktionel cykel). Han svarer, at han allerede har givet mig 15% rabat. Herefter skriver jeg, at jeg har anbefalet ham til flere bekendte, men må trække den anbefaling tilbage. Han svarer, at han 'responderer meget dårligt på trusler. Jeg foreslår, at I finder andre til at hjælpe jer fremadrettet'.

Jeg vil ikke kalde en tilbagekaldelse af personlige anmeldelser en trussel. Det hele blev meget ubehageligt.
Han satte en slange i og leverede cyklen tilbage. Nu med en løs møtrik, der larmede, som blev opdaget af en anden (dygtig og billig) cykelsmed, der satte nye dæk på ladcyklen.

4 février 2025
Logo de Dincykelservice

Réponse de Dincykelservice

Kære Marianne,

Tak for din anmeldelse, som var forventelig.

Kommunikationen med dig var fortløbende udfordrende, og udgangspunktet for enhver af dine henvendelser konfliktsøgende. En kommunikationsform vi ikke er vant til, og til sidst afgørende for vores beslutning om ikke længere at kunne tilbyde dig, at være kunde hos os.

Jeg er ked af du har behovet for, at komme med en dårlig anmeldelse, da jeg ved at vi leverer en super god service og går meget langt for vores kunder. En service du selv har været glad for.

Vi taler ordentligt til hinanden, og vi går utroligt langt for vores kunder. Hvilket vores +110 stk. 5 stjernet anmeldelser på Google også bevidner. Vi gør dagligt alt hvad vi kan for, at give vores kunder den bedste service og bedste løsning.

Du blev ved med at punktere på dine egne slidte dæk, som vi hver gang rådgav dig til at få skiftet. Det ville du ikke. Hver gang du punkterede på dine slidte dæk, blev du mere og mere konfrontatorisk i din kommunikation. Da du så fik et tilbud fremsendt med 15% rabat, responderer du “at du forventede mere rabat, hvis du fortsat skulle holde fast i dine gode anbefalinger”.

Til det er svaret klart - og vil altid være det. “Vi responderer meget dårligt på trusler”. Hvilket du fik at vide skriftligt. Med præcis denne ordlyd. Hverken mere eller mindre. Nu kommer denne reaktion jo ikke ud af det blå, men dråben der får bægeret til at flyde over, efter en vedblivende konfrontatorisk kommunikationsform fra din side.

I mellemtiden var dine forbremser en enkelt gang ikke justeret korrekt - hvilket vi beklagede og efterfølgende stod på hovedet for dig kl. 20.30 fredag aften på din adresse for at udbedre.

Afslutningen på det hele billedliggøre jo det absurde i situationen. Selv efter vi pænt fortæller dig, at vi nu ikke længere kan tilbyde fremsendte tilbud eller et fremtidigt kundeforhold, så ønsker du nu pludseligt alligevel, at gøre brug af det fremsendte tilbud med 15% rabat.

Hvilket jo kan undre, når nu du synes, at vores service og arbejde er så dårligt, som du beskriver. Selv det faktum, at vi afslutningsvis satte en ny slange i din cykel og leverede den retur - begge dele UB, bare for at komme videre - har du vendt til noget negativt.

Jeg ønsker dig alt muligt held og lykke i fremtiden, og jeg håber du har held til at finde et cykelværksted som kan hjælpe dig.

Meget tilfreds

Fik lavet service på en cykel, mens en anden cykel fik skiftet bremseklodser. Overordnet meget tilfreds med arbejdet.

16 février 2024