Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Din Køreskole. Alle lærerne på skolen har været meget imødekommende og gode til at hjælpe igennem forløbet. Jeg havde Valdorff som kørelære og han var super... Voir plus
Lisez les avis des autres
Jeg har taget kortet over en lang periode (grundet pause i sommerferien) men hele forløbet har været super! Alle teorilærerne vi har haft har været gode og rare, og min kørelærer Valdoorf har været fa... Voir plus
Jeg havde et virkelig godt forløb - der var ingen bump på vejen. Og så havde jeg en virkelig god og venlig kørelærer, Valdorff, som jeg helt sikkert kan anbefale at vælge. Han har igennem processen væ... Voir plus
Jeg har haft en virkelig god oplevelse hos Din Køreskole. Jeg har været på turbo holdet hen over sommerferien, hvilket var det helt perfekte for mig, da jeg har en travl hverdag. Jeg blev koblet til... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Hos Din Køreskole vælger du selvfølgelig selv. Det er nemlig muligt selv at bestemme hvilken geartype du skal køre i, du kan ønske kørelærer og man kan endda vælge at få placeret køretimerne udenfor skoletiden. Vi ligger centralt placeret ud til Marselisborg Boulevard og har gennem årene først mere end 5000 tilfredse elever til køreprøve. Vi har over 700 anbefalinger på diverse platforme og alle kørelærerne har over 14 års rutine, så du kan trygt vælge os:-)
Coordonnées de contact
Sønderport 7, 8000, Aarhus C, Danemark
- 42 95 79 55
- www.dinkoreskole.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Fantastisk
Fantastisk! Havde Henrik som kørelærer og han hjalp super meget og var mega dygtig og hjælpsom
Hurtigt trailerkørekort ved Lars Bonde
Jeg har netop taget trailerkørekort ved Lars Bonde. Lars hjalp med en hurtig ekspedition, gav tydelige og gode instruktioner, sammen med en god portion humor.
Klar anbefaling herfra.
Køre
Jeg har haft et rigtig godt forløb med Din køreskole og med kørelæren Lars Bonde. For hver køretime vi har haft sørger han for at vi griner og vi lærer noget. Han er i øvrigt rigtig støttende og har nogen gode tommelfingers regle. Jeg vil klart anbefale Lars!!
Super godt forløb
Tog trailerkørekort ved Lars. Forløbet gik nemt, og var Lars var super god!
Super god oplevelse
Super god oplevelse, mega gode kørelærer og generelt super sjovt at være ved din køreskole. Kan klart anbefales, ps Lars er en god kørelære så tag ham:)
Super godt forløb
Super godt forløb, hvor kørelærer Lars klart kan anbefales hvis man vælger din køreskole Aarhus 😎🏎️
Min oplevelse var helt igennem…
Min oplevelse var helt igennem fantastisk. Havde valgt Lasse som kørelærer og det kan klart anbefales til dem der starter ved din køreskole. Han er helt rolig og tålmodig og er rigtig god til at forklare ting - hvad man skal der og gode råd, som man hurtig fanger.
Din køreskole stor anbefaling herfra - Lasse som kørelærer oveni.. så kører det🤩
Super godt forløb
Jeg havde en virkelig god oplevelse hos Din køreskole, og især med Lasse som kørelærer. Han var utrolig rolig og tålmodig, og virkelig god til at forklare de forskellige ting. Hvilket var med til, at man virkelig så frem til næste køretime.
Teoriundervisningen var også rigtig hyggelig, og det fungerede godt det med at kørelærene skiftede til at have teori, så det ikke var den samme man havde hver gang.
Så Din køreskole, og Lasse kan varmt anbefales!😁
A Fantastic experience!!
Being someone who knows the struggle of finding a good driving school in Aarhus, thought to write this review.
I started the process for getting a driver’s licence with another school and completed theory test and minimum required practical lessons in addition to some extra lessons but didn’t feel ready for the practical exam. So I thought to change the car and instructor. That’s when I found din køreskole to take extra lessons to prepare for my practical test, and I had a great experience. Henrik was kind, professional, and very patient throughout the process. Even though I was his first student taking lessons in English, I never had any problem.
I especially appreciated the flexibility offered — I was able to schedule lessons beyond regular working hours and even on weekends, which made things much easier with my busy schedule. He made me feel comfortable behind the wheel and I could pass practical exam in first attempt. I loved the fact that he tracks the progress based on his checklist and since I was driving Tesla, we could record situations to review at the end of lesson.
Highly recommend for anyone looking for a nice driving instructor !
Min oplevelse hos Din Køreskole Aarhus
Jeg tog mit kørekort hos Din Køreskole i Århus. Teoriundervisningen var helt igennem meget professionel og velforberedt. Desværre var der i starten udfordringer med kørelektionerne pga. kommunikationsproblemer og manglende samarbejde mellem mig og den første kørelærer. Det påvirkede desværre forløbet negativt. Heldigvis blev der taget hånd om problemet, og jeg fik en ny kørelærer. Herefter gik de resterende – og ekstra – lektioner langt bedre, og jeg følte mig tryg og godt vejledt op til køreprøven.

Réponse de Din Køreskole Aarhus
Mega god oplevelses
Mega god oplevelse
Jeg blev færdig i dag og bestod første gang takket være dygtige og kompetente kørelærere.
Lars Bonde var skidegod og tålmodig.
Jeg kan varmt anbefale denne køreskole især hvis man går efter resultater og god læring.
Kan varmt anbefales
Jeg blev positivt overrasket over teoriundervisningen den var ikke langtrukken og kedelig som frygtet inden start. Kørelærerne skiftes til at have undervisningen hvilket fungere super fint.
Under selve kørslen var Søren både tålmodig og forstående. Det skaber en tryghed og har ikke følt mig presset.
Både en lærerig og behagelig oplevelse og køreskolen kan varmt anbefales.
Yderst kompetent køreskole
Jeg havde tilmeldt mig Guldpakken i Århus, med opstart kort før påske, guldpakken blev valgt fordi jeg havde brug for fleksibiliteten, for at få køretimerne til at passe ind i en travl hverdag.
De er en lille gruppe kørelærer, som skiftes til at have teorien, hvilket fungerer helt perfekt, da de har hver deres måde at undervise på, så de formår at fange hver en person.
Kort efter opstart, blev jeg sat sammen med Henrik. Hvilket bare har spillet siden dag 1. En yderst kompetent kørelærer som har styr på hans sager. Kan kun anbefale at vælge ham som din kørelærer da han formår at formulere tingene på en måde der bare gør at det føles naturligt fra start.
Rigtig god service og gode til at lære…
Rigtig god service og gode til at lære en op. Kan varmt anbefales ☺️
God oplevelse og koncept
Gode underviser og en generel god helheds oplevelse. Rigtig godt koncept med flere forskellige pris pakker og vælge mellem.
Perfekt
Jeg kan varmt anbefale denne køreskole! Teoriundervisningen var virkelig godt tilrettelagt – det hele blev forklaret på en måde, der var nem at forstå, og det var super rart at få teorien hurtigt overstået, så man kunne fokusere på kørslen bagefter.
Min kørelærer var helt i top! Han havde en god portion humor, hvilket gjorde køretimerne både sjove og afslappede – og så havde han altid god musik i bilen, som skabte en fed stemning og gjorde det hele lidt mindre nervepirrende. Man følte sig tryg bag rattet hele vejen igennem.
Alt i alt en super god oplevelse – både lærerig og underholdende.
Havde Kenneth.
Havde Kenneth.
Godt forløb, super lærer og god teoriunderviser
Fantastisk køreskole med tryg undervisning
Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Din køreskole Aarhus. Dygtige og tålmodige kørelærere, som gjorde det trygt og overskueligt at lære at køre. Teoriundervisningen var klar og praktisk, og der var god kommunikation hele vejen igennem. Kan klart anbefales!
God køreskole
Jeg havde en god oplevelse med Lars, som er en rigtig god kærelærer.
Jeg fik kortet på 9 uger.
Det har været det helt rigtige valg at…
Det har været det helt rigtige valg at tage kørekort hos Din køreskole i Aarhus og jeg vil anbefale det til alle!
Nogle virkelig dygtige, erfarende og pædagogiske underviser som gjorde teori timerne lette og det føltes trygt at køre sammen med dem. Jeg synes også at det er en fantastisk mulighed at tage et lynkursus!
En sand fornøjelse!
L’expérience Trustpilot