Din Køreskole Aarhus Avis

TrustScore 5 sur 5

4,8

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Din Køreskole. Alle lærerne på skolen har været meget imødekommende og gode til at hjælpe igennem forløbet. Jeg havde Valdorff som kørelære og han var super... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har taget kortet over en lang periode (grundet pause i sommerferien) men hele forløbet har været super! Alle teorilærerne vi har haft har været gode og rare, og min kørelærer Valdoorf har været fa... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg havde et virkelig godt forløb - der var ingen bump på vejen. Og så havde jeg en virkelig god og venlig kørelærer, Valdorff, som jeg helt sikkert kan anbefale at vælge. Han har igennem processen væ... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har haft en virkelig god oplevelse hos Din Køreskole. Jeg har været på turbo holdet hen over sommerferien, hvilket var det helt perfekte for mig, da jeg har en travl hverdag. Jeg blev koblet til... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. École de conduite

Écrit par l'entreprise

Hos Din Køreskole vælger du selvfølgelig selv. Det er nemlig muligt selv at bestemme hvilken geartype du skal køre i, du kan ønske kørelærer og man kan endda vælge at få placeret køretimerne udenfor skoletiden. Vi ligger centralt placeret ud til Marselisborg Boulevard og har gennem årene først mere end 5000 tilfredse elever til køreprøve. Vi har over 700 anbefalinger på diverse platforme og alle kørelærerne har over 14 års rutine, så du kan trygt vælge os:-)

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

35 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Bedste køreskole i Aarhus

Køreskolen får min bedste anbefalinger!!!
Jeg havde en rigtig god og professionelt undervisning samt køretimer.
Lars Bonde kender sit arbejd, er fleksible og har individuelt tilgang til sine elever. Han fortjener 5 ud af 5.

8 avril 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg havde et skønt forløb med Lars…

Jeg havde et skønt forløb med Lars Bonde for at få erhvervet B/E kørekortet, som jeg skulle bruge hurtigt i forbindelse med erhverv.

Lars var super fleksibel og fik lavet et rigtigt lyn-kursus som tog præcis en uge. Fagligheden (og humøret) var i top, og jeg fik hurtigt og præcist gennemgået hvad jeg skulle bruge, og fik bestået køreprøven.

De varmeste anbefalinger herfra.

9 avril 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Den bedste køreskole ever…

Den bedste køreskole ever søde kørelærer og havde det bedste forløb ved Lars Bonde god undervisning ved teoriaftnerne bestod begge ting i første forsøg
Så tak for et fedt forløb

4 avril 2025

God køreskole!

Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos Din Køreskole og især med kørelæreren, Lasse! Gennem hele forløbet har jeg følt mig godt tilpas, og det har været en rigtig positiv oplevelse at have en kørelærer, der både er tålmodig og rigtig god til at forklare tingene. Lasse er meget forstående, selv når man laver fejl flere gange. Jeg bestod både teori- og køreprøven i første forsøg, så jeg kan varmt anbefale både Din Køreskole og Lasse som kørelærer!

24 novembre 2024

Rigtig god køreskole

Jeg havde en super god oplevelse hos Din Køreskole Aarhus, især takket være min kørelærer, Lasse. Han var ikke bare professionel og dygtig, men også sjov og rigtig sød, hvilket gjorde undervisningen både lærerig og underholdende.

Jeg følte mig godt forberedt hele vejen og bestod både teori- og køreprøven i første forsøg. Kan klart anbefale denne køreskole til alle, der vil have en tryg og god oplevelse!

8 mars 2025

Klar anbefaling!!!

Jeg ville klart anbefale Din køreskole. Jeg havde Lars som kørelærer. Det var altid sjovt og der var altid en god stemning. Han var enormt god til at lære mig det, og kaste mig ud i ting, men på samme tid gøre så jeg følte mig helt tryg. Alt i alt var køreturene super hyggelige og Lars var meget fleksibel med tiderne, så jeg blev klædt godt på og tog både teori- og køreprøven i første hug.

17 janvier 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har haft en fantastisk oplevelse…

Jeg har haft en fantastisk oplevelse med at tage kørekort hos din køreskole! Min kørelærer, Søren, fortjener den største anbefaling. Han var super fleksibel med køretimerne og tilpassede sig altid mine behov. Han gjorde mig tryg i trafikken, men udfordrede mig også, så jeg blev helt klar til at køre selvstændigt. Han lyttede, var tålmodig og sørgede for, at jeg fik fokus på det, jeg havde brug for. Udover at være en dygtig underviser skaber han en hyggelig stemning i bilen med sit gode humør og en afslappet snak. Jeg kan kun give Søren og din køreskole 10/10 – klar anbefaling!

11 octobre 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Din Køreskole Aarhus er en super god…

Din Køreskole Aarhus er en super god køreskole. Jeg bestod begge mine prøver første gang og på lige under 3 måneder. Man får en masse brugbar hjælp med fra teoriundervisningen.
Jeg havde Lasse som kørelærer, hvilket var en rar oplevelse helt fra start til slut med at gøre mig sikker og komfortabel i trafikken. Han har en stor erfaring og giver mange gode råd med på vejen. Desuden er udviklingen i hans undervisning målrettet, men især også individuelt tilrettet. Derfor vil jeg uden tvivl anbefale både Lasse og Din Køreskole Aarhus.

3 février 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Det var en super køreskole.

Det var en super køreskole.
Jeg valgte guldpakken så jeg selv kunne vælge hvornår køretimerne skulle ligge hvilket var mega godt. Havde Henrik som kørelærer han var helt fantastisk. Bestod både køreprøve og teori første gang hvilket var super. Så kan helt klart anbefale køreskolen.

10 février 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

God køreskole og den kan klart…

God køreskole og den kan klart anbefales💪🏽. Jeg havde Henrik som kørelærer, og han var virkelig god, både til at være kørelærer og til jokes🤣. Køretimerne var både lærerige og grineren.

Mange siger teoriundervisning er kedelig, men i min oplevelse var det ikke kedeligt hos Din Køreskole. Teoriundervisningen gik lynhurtigt, og de gjorde en stor indsats for, at undervisningen skulle være sjov. De var ret gode til at undervise🤙🏽.

Bestod både teori og køreprøve på første hug, og det var takket være den gode undervisning og deres tålmodighed😁.
Deres anmeldelser siger jo en del om hvor gode de er😉.

Mega god oplevelse.

12 février 2025

Jeg vil klart anbefale Din Køreskole

Jeg vil klart anbefale Din Køreskole. Jeg havde en mega god oplevelse. Jeg havde Henrik som kørelærer, køretimerne var lærerige og sjove, jeg havde altid en køretime planlagt, så jeg kunne komme hurtigt gennem forløbet. Jeg bestod begge prøver første gang, og jeg var klædt rigtig godt på til begge prøver. Jeg vil 100% anbefale Din Køreskole og Henrik som kørelære, hvis man vil have en god og hurtig oplevelse:)

23 janvier 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg havde en mega god oplevelse med…

Jeg havde en mega god oplevelse med køreskolen. Jeg havde Henrik som kørelærer, og han var helt fantastisk. Han var fleksibel og sørgede for at der altid var køretimer planlagt. Jeg vil virkelig anbefale Din Køreskole til alle.

9 décembre 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg synes at hele forløbet var godt og hurtigt…

Jeg synes at hele forløbet var hurtigt og godt. Færdig med teori på 5 uger og så gik det også hurtigt med resten efterfølgende. Kørelærerne er venlige og samarbejdsvillige. Jeg kan anbefale Henrik, jeg synes han var rigtig god til at planlægge køretimerne så det også passede i mine planer:)

14 janvier 2025

Super godt!!!

Jeg havde en virkelig god oplevelse med Din Køreskole. Jeg havde Lars som kørelærer og det var både lærerigt, men også super hyggeligt og sjovt. Jeg følte mig altid meget tryg og han er god til at hjælpe. De var super dygtige og jeg følte mig godt klædt på til både køreprøve og teoriprøve. Hele forløbet var godt og jeg vil 100% anbefale Din Køreskole og Lars som kørelærer.

8 janvier 2025

Super god køreskole

Jeg havde en super god oplevelse med køreskolen. Mit forløb varede omkring 2,5 måned, og alt gik rigtig fint. Hvis jeg var i tvivl om noget, fik jeg hurtigt hjælp, hvilket var mega rart. Jeg satte stor pris på fleksibiliteten i kørelektionerne, hvilket gjorde det muligt for mig at tilpasse køretimerne til min hverdag med skole og arbejde. Min kørelærer, Henrik, var utrolig flink og forstående, hvilket gjorde hele processen meget behagelig. Alt i alt var jeg rigtig glad for køreskolen, og jeg vil helt klart anbefale den til andre.

10 décembre 2024

Mega fin Køreskole

Jeg har haft en fantastisk oplevelse med Din Køreskole og vil varmt anbefale dem til alle, der gerne vil tage kørekort i trygge og professionelle rammer. Fra første dag blev jeg mødt af venlige og kompetente kørelærere, som virkelig tog sig tid til at sikre, at jeg forstod teori og praksis grundigt. Køretimerne var der, hvor jeg virkelig følte mig i trygge hænder. Jeg havde Lasse. Han var tålmodig, og hans gode humør gjorde hver køretime behagelig og mindre stressende. Han var god til at forklare fejl og gav klare, brugbare råd til, hvordan jeg kunne forbedre mig. Jeg fik også lov at køre på forskellige typer veje, så jeg følte mig godt forberedt til den praktiske prøve. Priserne på Din Køreskole var desuden rimelige. Kan rigtig godt anbefales

12 décembre 2024

Jeg kan varmt anbefale Din Køreskole 🙌

Jeg kan varmt anbefale Din Køreskole 🙌 Et forløb på under tre mdr. endte med, at jeg bestod både teori og køreprøve i første forsøg. Alle lærerne er engagerede, så teoriundervisningerne var lærerige (og underholdende!). Selvom jeg var meget ængstelig under køretimerne gjorde Henrik det til en tryg oplevelse. Jeg valgte Guld-pakken for at have mere fleksibilitet ift. køretimer, og det ønske synes jeg blev imødekommet rigtig fint (det gjorde også, at jeg heldigvis ikke endte med at køre rundt i den aarhusianske myldretid).

2 décembre 2024

Mega fin køreskole

Mega fin køreskole! Super fin pris, og teoriundervisningen var både god og let at forstå. Min kørelærer Lasse var utrolig dygtig og virkelig sjov, hvilket gjorde, at man altid så frem til de næste køretimer og gode stunder på forsædet. Både Din Køreskole og Lasse kan varmt anbefales!

4 décembre 2024

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus