Din Køreskole Aarhus Avis

TrustScore 5 sur 5

4,8

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Din Køreskole. Alle lærerne på skolen har været meget imødekommende og gode til at hjælpe igennem forløbet. Jeg havde Valdorff som kørelære og han var super... Voir plus

Jeg har taget kortet over en lang periode (grundet pause i sommerferien) men hele forløbet har været super! Alle teorilærerne vi har haft har været gode og rare, og min kørelærer Valdoorf har været fa... Voir plus

Jeg havde et virkelig godt forløb - der var ingen bump på vejen. Og så havde jeg en virkelig god og venlig kørelærer, Valdorff, som jeg helt sikkert kan anbefale at vælge. Han har igennem processen væ... Voir plus

Jeg har haft en virkelig god oplevelse hos Din Køreskole. Jeg har været på turbo holdet hen over sommerferien, hvilket var det helt perfekte for mig, da jeg har en travl hverdag. Jeg blev koblet til... Voir plus

1. École de conduite

Écrit par l'entreprise

Hos Din Køreskole vælger du selvfølgelig selv. Det er nemlig muligt selv at bestemme hvilken geartype du skal køre i, du kan ønske kørelærer og man kan endda vælge at få placeret køretimerne udenfor skoletiden. Vi ligger centralt placeret ud til Marselisborg Boulevard og har gennem årene først mere end 5000 tilfredse elever til køreprøve. Vi har over 700 anbefalinger på diverse platforme og alle kørelærerne har over 14 års rutine, så du kan trygt vælge os:-)

Excellent

TrustScore 5 sur 5

174 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

35 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Bedste/Billigste køreskole?

13.700 kr?
Yup, det var det jeg kom af med til køreskolen for mit kørekort. Ikke alene er det den bedste/billigste køreskole, så kan man dælme også selv vælge hvilken pakke man vil ha alt efter hvad der passer ind i éns hverdag😎
At man så får lov til at bestå teori og køreprøve i første hug😳 det siger en del om kvaliteten gutterne på DinKøreskole leverer😁
Alle varmeste og kærligste anbefalinger - ja det er lige før man overvejer at tage kørekortet på ny😂
Ps: Jeg havde Henrik som kørelære… lad nu vær med at vælge ham hvis du ikke kan lide en pædagogisk og velstruktureret kørelære, eller hvis du ikke kan tåle en omgang grin og go hygge på turene😎

22 novembre 2024

God oplevelse

Din Køreskole er helt fantastisk! Lars er en super dygtig og tålmodig kørelærer, der virkelig gør en forskel. Undervisningen er både professionel og hyggelig, og man føler sig altid i trygge hænder. Kan klart anbefale Din Køreskole til alle, der vil have en god oplevelse på vejen mod kørekortet!

20 novembre 2024

Køreskole anmeldelse

Jeg kan helt klart anbefale Din køreskole. Jeg havde Lasse som kørelærer, og hele forløbet gik mega godt. Både teoriundervisning og køretimerne var godt, og man bliver klædt rigtigt godt på til både teori- og køreprøven. Min kørelærer som var Lasse, kan stærkt anbefales. Han havde styr på det hele, og var fleksibel med køretimerne. Han tilpassede sig, hvor enden jeg skulle være, så han vil altid sætte mig af ved skolen, og hente mig hjemmefra. Jeg følte mig tryg og sikker gennem hele forløbet. Begge prøver blev klaret i første hug, og på under 3 måneder! Tak til Lasse og resten af Din køreskole

19 novembre 2024

Jeg har taget kørekort og trailer…

Jeg har taget kørekort og trailer kørekort hos Lars Bonde. Det var en god oplevelse. Jeg lærte meget på kort tid og jeg synes det var et velplanlagt forløb. Jeg kan anbefale Din Køreskole til andre som vil tage kørekort.

21 août 2024

Fremragende oplevelse med kompetent kørelærer

Jeg kan kun give den bedste anbefaling af Din Køreskole.
At skulle tage Trailer kørekort 40 år efter jeg havde fået mit kørekort var en udfordring, men også en opfriskning og ændring af gamle vaner. Det har været et lærerigt forløb med gode dialoger med en kompetent, og tålmodig, kørerlære der har skulle lære en hund nye tricks.
Undervisningen var meget grundig og forståelig
- 5 stjerner herfra.

15 octobre 2024

Perfekt forløb

Jeg har taget kørekort hos Din køreskole og kan kun anbefale den. Fik et gennemført forløb med skiftevis kørsel og teori. kørelærer var fleksibel og god. Kan kun anbefale dem.

1 novembre 2024

Mega fed køreskole!

Hos Din Køreskole lære du AT KØRE BIL! Og du kan ikke undgå at sidde med et smil til køretimerne😎 Tak for et fantastisk forløb, og i kan klart anbefales!👍

14 octobre 2024

Kørekorts anmeldelse

Jeg har haft den bedste oplevelse hos Din Køreskole. Min oplevelse med Søren som kørelærer var 10/10. Han er god, fleksibel og altid positiv. Jeg bestod teori og køreprøve i første hug, hvilket jeg ikke kunne have gjort uden en god undervisning. Så hvis du gerne vil have en god oplevelse, når du skal tage dit kørekort - vil jeg helt klart anbefale Søren!

29 octobre 2024

Jeg har haft en ærgelig oplevelse

Jeg har haft en rigtig dårlig oplevelse, på Din Køreskole. Jeg har svært ved at genkende mit forløb, i køreskolens egne beskrivelser. Jeg har ikke fået det forløb, jeg tilmeldte mig. Jeg har forsøgt at skifte kørelærer flere gange, endda skriftligt, men blev ignoreret. Jeg måtte ikke starte med det gear, jeg ønskede. Der var en lang pause uden grund. Forløbet var rodet og dårligt planlagt. Kommunikationen har været arrogant og grænseoverskridende. Der har været meget ansvarsfralæggelse fra køreskolens/kørelærerens side. Jeg kan derfor ikke anbefale nogen, at starte der.

6 octobre 2024
Logo de Din Køreskole Aarhus

Réponse de Din Køreskole Aarhus

Hej Nina

Vi har modtaget din anmeldelse over dit forløb hos os. Vi anerkender, at din oplevelse af forløbet, ikke har været tilfredstillende. Det ærgrer os, fordi det er vores intention at skabe de bedste rammer for et godt forløb med vores elever.

Vi tager naturligvis indholdet i din anmeldelse til efterretning. Samtidig gør vi opmærksom på, at der altid er to sider af en sag og derfor følger vores forklaring på, hvad vi har oplevet.

Hos Din Køreskole kan man ved tilmelding altid ønske en specifik kørelærer. Det forsøger vi i videst muligt omfang at efterleve. Såfremt man ikke har kendskab til nogen af os, kobler vi eleverne sammen med den kørelærer, hvor vi finder det bedste match. Det kan f.eks. handle om elevens bopæl, ønske fra eleven om specielle tidspunkter på dagen, hvor kørsel passer bedst osv. osv. Dette for at yde den bedste service. Viser det sig, at kemien mellem elev og kørelærer ikke er optimal, kan eleven uden problemer vælge at skifte til en anden kørelærer på skolen. I dit tilfælde er du mere end en gang blevet tilbudt et skifte. Det tilbud fik du også, da du og jeg på et tidspunkt taler sammen over telefonen. Det ønske takkede du nej til.

Hos Din Køreskole kører vi både i biler med manuelt gear og automatgear. Ved opstart redegør vi for forskellen og de konsekvenser, det har at vælge hhv. det ene og det andet. Det er altid eleven selv, der vælger.

I din anmeldelse skriver du, at forløbet har været dårligt og rodet planlagt. Det kan vi simpelthen ikke genkende. Vi udleverer ved opstart en plan over hele teoriforløbet. Efter hver teorigang skal vi lovmæssigt afvikle den kørsel, der refererer til den seneste teoriundervisning. Dvs. vi overholder den lovgivning, vi er underlagt. Der kan derfor ikke være tale om et rodet forløb.

På et tidspunkt ønsker du at skifte køreskole. Det er reelt, og selvfølgelig imødekommer vi det. Her blev du hjulpet til at skifte. Du vælger imidlertid at vende tilbage til Din Køreskole med ønsket om igen at køre i en bil med automatgear. Det forløb valgte du ikke at gennemføre. Du vælger i stedet at skifte til en tredje køreskole.

Det er vores oplevelse, at vi giver alle vores elever den bedste behandling og at vores undervisning foregår på et højt niveau og i en positiv tone. Derfor er vi uforstående over din beskrivelse af arrogance og ansvarsfralæggelse.

Vi ønsker dig held og lykke med dit forløb fremover.

Venlig hilsen
Din Køreskole

Jeg har haft en rigtig god oplevelse…

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med "Din Køreskole". Hele forløbet gik godt og tog mindre end to måneder. Jeg startede med at køre 5 lektioner i en Tesla, og derefter rykkede jeg over til en Audi med manuelt gear. Det hjalp mig meget med mine orienteringer, og jeg følte mig mere sikker bagefter. Jeg havde Henrik som kørelærer og han var super god, kan klart anbefale ham. Han forklarede tingene på en nem måde og gav meget støtte i trafikken, så jeg følte mig tryg og sikker. De øvrige kørelærere var også gode og formåede at gøre teoriundervisningen både spændende og let at forstå. Jeg bestod teoriprøven og køreprøven på første hug. Tak til Henrik og resten af holdet for en rigtig god oplevelse!

21 octobre 2024

Godt forløb, dejligt nemt!

Henrik var min kørelærer. Han gjorde det til en god oplevelse at køre bil og var meget fleksibel, når vi planlagde køretimer, så det passede i min kalender.
Jeg tog teori på lynkursus (14 dage), det fungerede rigtig godt. Der var skiftende lærere og alle var gode.

1 juillet 2024

Gode kørelærer, som får en til at føle sig tryg

Mega søde kørelærere, som får teori til at gå lidt hurtigere;)) Udover det var min kørelærer enormt rolig, men samtidigt snakkesalig, så jeg følte mig tilpas og ikke stresset i situationerne. Dog får de kun fire stjerner, da min kørelæreres skema var lidt presset, og jeg derfor ikke kunne blive hentet og sat af, medmindre det var på vejen fra en anden køretime, hvilket han så også var god til, hvis det var muligt.

14 octobre 2024

Jeg kan varmt anbefale Din Køreskole

Jeg kan varmt anbefale Din Køreskole! Fra første dag følte jeg mig tryg og godt tilpas med Henrik som kørelærer. Han er utrolig tålmodig og er god til at forklare tingene på en enkel og forståelig måde. Jeg startede med de første fem kørelektioner i en Tesla og tog resten i en Audi med manuelt gear, hvilket virkelig hjalp mig med at blive komfortabel i trafikken og få styr på mine orienteringer.
Hvis du leder efter en køreskole, hvor du er i sikre hænder, er Din Køreskole det helt rigtige valg. Jeg bestod begge prøver i første forsøg og blev færdig på kun halvanden måned takket være Henrik og resten af teamet!

15 octobre 2024

Jeg havde en superfed oplevelse ved Din…

Jeg havde en superfed oplevelse ved Din Køreskole, med et kort sommerferieforløb, som gjorde mig klar til køreprøven på kun halvanden måned! Alle kørelærerne var super flinke, og det var fedt med variation i lærerne til teoriundervisning. Desuden startede jeg i Tesla, men skiftede senere hen i en manuelt-gearet Audi, hvilket hjalp med at fjerne de værste nerver for at køre i trafikken. Tak til Henrik og Din Køreskole for et smertefrit kørekortsforløb :)

19 août 2024

…ikke så god

Jeg har flere gange haft dårlige oplevelser. Jeg ønskede ikke en kørelære fordi jeg ikke vidste at man skulle det inden lektioner begyndte. Det er så ikke problemet, men derimod den kørelærer jeg fik…sjovt nok vil man som ny, begå nogle fejl, hvilket så ville blive nærmest hele køreturens taleemne. Ikke nok med at jeg bliver råbt af mange af gangene, så kommer han hele tiden med racistiske/nedladende kommentar. Han indblander hele tiden religion, hvilket slet ikke burde være et emne til en KØRELEKTION. Han siger ting som, “lynkineser”, “tro det skal du ikke gøre here, men i en moske/kirke”. Og “hvad hvis der kommer en somalier og kører her” ret random at sige synes jeg??? Jeg havde også en stressende oplevelse, hvor mit venstresving ikke var så præcist eller noget i den stil. Og en politibil kørte bag mig…istedet for at afstresse mig så vælger han at pointere at politibilen er bag mig idet han råber.
Jeg sagde nogle gange, at jeg ikke ville ha dobbelt lektioner og fik i stedet at vide, at hvis ikke jeg gjorde, så kunne jeg ikke blive klar til min køreprøve. Føler jeg er blevet scammet og blev heller aldrig hentet fra skole fordi han mente at det var lidt “eeehhhh” da jeg skrev at jeg ikke kunne være der til tiden grundet skole. Jeg fik ikke tider der passede med min skolegang. Dumt med dobbeltlektioner. Kan ikke tro at jeg har betalt for både dårlig service og at blive råbt af… i burde få 1 stjerne men i får 2 da de andre kørelærer faktisk kunne undervise ordentligt. Jeg vælger ikke at skrive navn på kørelære, for jeg tænker det nok kan regnes ud af dem.

28 août 2024
Logo de Din Køreskole Aarhus

Réponse de Din Køreskole Aarhus

Hej Ajah
Hos Din Køreskole har vi som målsætning at alle vores elever forlader køreskolen med en god oplevelse. Jeg er virkelig ked af at høre du ikke har haft en god oplevelse og beklager selvfølgelig. Tro det eller lad være så er jeg faktisk glad for din feedback, for vi kan selvfølgelig altid blive bedre:-)

Hos Din Køreskole er det muligt at ønske kørelærer ved tilmelding og hvis man ikke har ønsket en kørelærer, vælger vi en. Skulle man være utilfreds med den kørelærer man har fået, kan man selvfølgelig skifte til en anden. Derfor er kede af at du ikke har henvendt dig til os undervejs så vi kunne have fundet en løsning. Det havde været bedst for både dig og os. Omvendt kan man sige at vi måske ikke har været gode nok til at informere om denne mulighed. Det beklager vi.

At din kørelærer har råbt af dig og kommet med racistiske kommentarer hører ingen steder hjemme og er ikke det vi normalt er kendt for. Jeg har talt med Kenneth som var din kørelærer og han kan ikke genkende det billede du maler. Tilbage står dog at du har oplevet det du har og det er selvfølgelig ikke ok.

Som de fleste andre køreskoler er nogle af vores køretimer dobbelt lektioner. Sådan har vi altid gjort og det er eleverne normalt glade for.

Til sidst vil jeg dog glæder mig over at du har været tilfreds med de øvrige kørelæreres undervisning.

Fantastisk køreskole kan kun sige…

Fantastisk køreskole kan kun sige postive ting om hele forløbet. Fantastisk teori forløb nemt at forstå og følge med i når man er ordblind. Og jeg kørt med Lasse og han er fantastisk til at få en til at følge sig rolig bage rattet og har en dejlig måde at forklare tingene så man føle sig tryg fra start til slut

17 juin 2024