Har gennem de seneste 20 år betalt for et domænenavn. Tilfældigt var jeg inde at checke op om det var aktivt, da jeg ikke kunne se faktura fra dem de seneste år. (blev betalt via betalingsservice) Ku... Voir plus

L'entreprise a répondu

HOLD JER VÆK - brug ikke Hostmaster. Det virker fint det første år, indtil opkrævningen på forlængelse så ligger for døren..... Så kommer problemerne, da jeres indbetalinger ikke registreres korrekt... Voir plus

L'entreprise a répondu

DK Hostmaster er en uduelig virksomhed. I Juli måned sender de et varsel ud, om at man skal verificere sin konton med NEM-ID, da de ellers lukker ens hjemmeside. Varsel 3 uger. Midt i danskernes... Voir plus

L'entreprise a répondu

Alternativ? Hvad er et alternativ til dk hostmaster? Nu tager de 8,75 pr transaktion med betalingsservice! Noget som sker automatisk! Det giver ingen mening - ekstrem monopol. Men denne kommer... Voir plus

1. Fournisseur de DNS

Écrit par l'entreprise

DK Hostmaster administrerer alle .dk-domænenavne og understøtter den danske internetinfrastruktur.

1,4

Mauvais

TrustScore 1.5 sur 5

RIGTIG dårlig kundeservice

Personen lyttede ikke til mig, lyd sur, bare fordi hun ikke kunne stave mit navn og var meget uhøflig.

Selvom jeg stavede det til hende flere gange. Så efter at hun endelig fik mit navn rigtigt ..... Jeg forklarede problemet, og det var at, de tog penge fra mig selvom at jeg ikke gave tilladdelse til det.

Damen fortsatte med at fortælle mig, at det var min egen skyld, og at jeg har selv f***ed op, i stedet for at forklare mig, hvordan det skete i første omgang.

Fordi jeg ikke personen til at bare give penge, efter at jeg har deaktiveret mit webstedsnavn ?? hvorfor skulle jeg?? Jeg fik mine penge tilbage gennem en kode, så det var ok.

Alligevel spurgte jeg, hvordan det skete, og om det fortsætter med at ske i fremtiden, hun lød stadig vred og uhøflig og kunne ikke forklare, noget som helst.

Meget dårlige manerer, meget dårlig kundeservice, meget dårligt alt, VIL IKKE anbefale til nogen.

26 février 2021

Kære Ruby Eriksen

Det lyder bestemt ikke som en god oplevelse fra vores kundeservice.

Og det skal jeg være den første til at beklage, for det er ikke den oplevelse vi ønsker for vores kunder når de interagerer med DK Hostmaster.

Jeg vil meget gerne høre mere om sagen og evt. gå videre med den til vores kundeleder, hvis du ønsker dette.

Du er meget velkommen til at skrive til mig på trustpilot@dk-hostmaster.dk

Mette - DK Hostmaster

Hold jer langt væk fra dk-hostmaster og…

Hold jer langt væk fra dk-hostmaster og .dk domains!
De har nu med det seneste nem-id verificerings pjat effektivt lukket for adgang til dine domains hvis du har hemmelig adr.
(Hvis du ikke har hemmelig adr. viser de gladeligt dine personlige oplysninger til alle på deres whois.)
Jeg kan nu ikke få lov til at rette, redeligere eller slette domains...
Eneste mulighed ser ud til at spærre betalings service aftalen og miste alle mine domains jeg har haft i 20år.
Flot dk-hostmaster, god måde at miste kunder på, men de er jo også bare til besvær.
Nok også derfor i bliver ved med at hæve priser og gebyrer.

24 février 2021

Kære Pseudonym

Som registrant er dine navne- og adresseoplysninger i udgangspunktet offentlige i whois-databasen, der er tilgængelig på vores hjemmeside. Dette er et krav efter domæneloven, uanset om registranten er en organisation eller en privatperson

Men hvis man har navne og adresse-beskyttelse i CPR-registret, bliver ens navn og adresse ikke offentliggjort i WHOIS databasen, hvis domænerne står registreret til en selv som privatperson.

DK Hostmaster har procedurer for at navne og adresse-beskyttede registranter også kan få adgang til selvbetjening.

Hvis du ønsker at høre mere om det, kan du skrive til mig på trustpilot@dk-hostmaster.dk

Mette - DK Hostmaster

Mine sider har været lukket i 1 måned.

Jeg har arbejdet i 1 måned for at ændre domæne-NS'er, men de understøtter ikke. De siger, at problemet er i serverfirmaet, men der er mange domæner, der kører på serveren. Jeg har med succes ændret NS'er uden problemer i mange virksomheder, men jeg kan ikke ændre NS'er på hostmaster.dk.

12 février 2021

Kære T.T.

Det kan godt virke anderledes, den måde man skifter navneservere hos DK Hostmaster.

Vi kræver at navneserverne er klargjort til at hoste .dk-domænenavnet, før man kan skifte til de nye navneservere.

Jeg kan forstå at proceduren kan være anderledes andre steder.

Hvis du ønsker, må du gerne skrive til mig på trustpilot@dk-hostmaster.dk og så kan vi se om hvad det specifikt er i vejen for det ønskede skift af navneservere.

Bedste kundeoplevelse til dato

Bedste kundeoplevelse til dato - Mette er en fantastisk kunderådgiver med en fremragende personlighed :)

12 février 2021

Kære Alexander

1000 tak for de søde ord.

Det gjorde mig glad at læse, :)

Måske DK's bedste kundeservice

Jeg har igennem tiden været i telefonisk kontakt med DK-Hostmaster en lille håndfuld gange. Ikke nok med at mine problemer bliver løst, så lære jeg også noget om net & domæner.

Oplevelsen, når jeg snakker med kundeservice, den har altid været dejlig og nede på jorden. Jeg har følt at, medarbejderne tager sig tid, til at løse mine problemer med godt humør i stemmen.

5 janvier 2021

Kære Alexander

1000 tak for de søde ord.

Dem er vi super glade for at læse.

Mette - DK Hostmaster

Gør det den skal og ikke mere.

4 janvier 2021

Kære Rune

Tak for din anmeldelse.

Det er godt at læse, at systemet gør det den skal.

Hvis du har nogle forbedringsforslag, er du meget velkommen til at sende dem til mig på trustpilot@dk-hostmaster.dk

Fin kundeservice på tlf.

Man kan læse meget dårligt om DK Hostmasters kundeservice her på siden, så jeg forventede at hænge i telefonkø i en time, da jeg ringede til dem i dag. Efter 1 minut fik jeg fat i Charlotte, som kunne hjælpe med genoprettelse af mit domæne i et snuptag. Ingen problemer, og alt kørte smooth.

15 décembre 2020

Kære Måffar

Mange tak for de søde ord.

Dem bliver min kollega glad for at læse.

Hav en dejlig dag.

MVH Mette - DK Hostmaster

Sikke en (god) oplevelse!

Jeg har haft en virkelig god oplevelse med virksomheden. Jeg har fået så god service ifb med, at jeg skulle opsige mit domæne. Jeg har aldrig oplevet problemer. Tak for denne gang!

1 décembre 2020

Kære Anne Dorte

MVH Mette - DK Hostmaster

Pengemaskine og amatøragtig kundeservice.

50 kr. for at overdrage domæner til sig selv. Ingen mulighed for at vælge en anden udbyder end DK-Hostmaster. Alting er mega besværligt. Så kunne man jo tænke, at de måske har en fantastisk kundeservice, men den er nærmest ikke-eksisterende. Man kan jo ikke anbefale folk at holde sig væk, for har man brug for et .dk domæne er man pisket til at skulle i kløerne på DK-Hostmaster.

24 septembre 2020

Kære Pia

Hvis ens registrant-oplysninger er fuldstændig identiske, har man muligheden for at sammenlægge sine domæner på 1 bruger-ID ganske gratis.

Dette ville kunne gøres via vores selvbetjening.

Men hvis bruger-IDerne ikke er fuldstændig identiske, kommer muligheden ikke frem. Og så skal man kontakte vores kundeservice for at få hjælp til dette.

Hvis ens ene bruger-ID står til et CVR-nummer og ens andet bruger-ID står til en privatperson, så skal der laves overdragelser af domænerne, hvis man ønsker at registrant-rollen for begge domæner på 1 bruger-ID.

For så er der tale om 2 forskellige juridiske enheder / personer.

Endnu en prisstigning

Så fik monopolvirksomheden da lige pakket endnu en prisstigning ind i det "glade" budskab om at man nu kan registrere et domæne for 10 år.

21 septembre 2020

Kære John

Ifølge vores vilkår skal vi informere registranterne når der sker ændringer.

Det er sandt at man fra 16-11-2020 kan ændre sin registreringsperiode til 10år, men brugsretten af 1 .dk-domænenavn er fortsat den samme: 40kr + moms for 1 årig periode.

Mette

Elendig UX

Elendig UX.
Hvorfor skal det være så svært at skifte navneserver!?

18 août 2020

Kære Frederik

DK Hostmaster har indført det som en sikkerhedsforanstaltning som gør, at man kun kan skifte til navneservere som er godkendt af DK Hostmaster og hvor vi ved opslag kan se at navneserver-ansvarlig har klargjort navneserverne til .dk-domænenavnet.

Du må gerne sende en mail til mig på trustpilot@dk-hostmaster.dk med dit domænenavn og de navneservere du ønsker domænet skal være på.

Så kan vi prøve at se hvad fejlen er og hvordan den kan blive løst.

Mette - DK Hostmaster

Dk-Hostmaster har altid været en amatør…

Dk-Hostmaster har altid været en amatør virksomhed, men de sidste par år er det godtnok gået ned af bakke - flabet og ubehøvlet kundeservice, prisen er skruet op og servicen er helt i hegnet, når man kritiserer dem spiller de dumme og kommer med et standard ikke-svar ... du kan se masser af eksempler her på Trustpilot.

17 août 2020

Kære Mike

Man er altid velkommen til at komme med forbedringsforslag til DK Hostmaster og man har også muligheden for at klage over DK Hostmaster.

Disse vejledninger står inde på vores hjemmeside.

DK Hostmaster kan ensidigt indføre eller ændre gebyrer, hvis det er nødvendigt for at dække omkostninger til udbud og drift af tjenesteydelser, der knytter sig til administration af Domænenavne.

Du kan læse mere om det i DK Hostmasters vilkår som også ligger inde på vores hjemmeside.

Forfærdelig kundeservice

Forfærdelig kundeservice, som er ligeglade med deres kunder. Man mærker tydeligt deres monopol.
Jeg ville sige man skulle finde nogle andre at handle hos, men det kan man jo desværre ikke.

13 août 2020

Kære Tommy

Jeg er ked at høre at du har fået indtrykket at DK Hostmaster er ligeglade med vores kunder, for det er bestemt ikke tilfældet og vi må lære af vores fejl, hvis det er det indtryk du er efterladt med efter interaktion med os.

Du må meget gerne sende hele sagsbehandlingen til mig på trustpilot@dk-hostmaster.dk

Så lad os se om vi kan finde en løsning sammen.

Mette - DK Hostmaster

5 stjerner fordi det næsten altid…

5 stjerner fordi det næsten altid virker som det skal og når det ikke virker, skrive man bare til dem :)

26 juin 2020

Kære Kim

Mange tak for de søde ord.

Det er vi rigtig glade for at læse. :)

Mette DK Hostmaster

Usympatiske og tager høje gebyrer for…

Usympatiske og tager høje gebyrer for ingenting.

13 mai 2020

Kære Martin

Nu ved jeg ikke præcist hvilke gebyrer du tænker på, men hvis du har lyst til at uddybe nærmere, er du meget velkommen til at skrive til mig på trustpilot@dk-hostmaster.dk

Mette DK Hostmaster

Gebyr for overflytning

Når jeg registrerer et nyt domæne, skal jeg oprette en ny bruger.Jeg kan ikke få lov at registrere dette til eksisterende bruger. Til gengæld kan jeg godt få lov at betale et gebyr på kr. 50 for at flytte domænet over til min eksisterende bruger, hvor jeg har alle domæner samlet. De gebyrer har jeg efterhånden betalt en hel del af, og som tak for det deler jeg en enkelt stjerne ud.

15 avril 2020

Kære Martin

Det er korrekt at det koster 50kr at få overdraget / omregistreret brugsretten af 1 .dk-domænenavn.

Men man har muligheden for at sammenlægge sine domæner på 1 bruger-ID ganske gratis. Dog skal alle informationer på alle ens bruger-IDer være fuldstændig ens, ellers kommer muligheden for sammenlæg domæner ikke op under "min profil" i DK Hostmasters selvbetjening.

Hvis du fremadrettet beder din forhandler om at ligge dine nye .dk-domæner ind på dit eksisterende bruger-ID hos DK Hostmaster, og det af en eller anden grund ikke sker, så endelig kontakt vores Kundeservice.

Så vil vi gerne hjælpe med at guide dig til en sammenlægning.

Trapped!

I wanted to activate a .dk-domain and DK-Hostmaster wanted to make an ID test to verify my identity (called VISMA ID check) within 30 days. No problem.

I had already signed up at DK-Hostmaster. But in the time between signing up and receiving information about the ID test, I had changed my address. So I needed to update my address information in "my profile" on their website.

But this is not possible. It seems I needed to do the VISAM ID check before I can change my profile information. But if I do the VISMA check, then the new address information will not agree with the address already in "my profile".

So I am trapped.
They deleted my domain the next day, because they rejected my ID application.
I tried to get an explanation, because I sent in all required info such as passport, bankstatement with the new address and extra photo. But DK-Hostmaster will not tell me what I did wrong. And the VISMA can only be applied once.
I even tried several times before I sent in the VISMA, to tell them by mail that I have a new address. I got no answer.

Shockingly poor service. I didn't expect that in a country like Denmark.

28 février 2020

Dear T. Gan

I am not allowed to go into the specifics of a case, but I do know, that if you disagree with DK Hostmasters decisions or you believe that DK Hostmaster have made an error in your case, you always have the option of starting a case with The Complaints Board for Domain Names.

Their information should have been sent to you.

Best Regards

Ingen adgang uden Medarbejdersignatur via NemID

Er helt blokeret for at kunne gøre noget grundet jeg ikke har en medarbejder nemID som kan bruges når jeg forsøger at logge ind på min konto.

Jeg kan derfor ikke gøre noget med mine domæner eller se hvilke jeg har...

22 décembre 2019

Kære Lindhardt Andersen

Siden slutningen af 2017 har DK Hostmaster haft NEMID verifikation for alle registranter som er i Danmark - både virksomheder og private.

Men hvis du ønsker at få et overblik over hvilke domæner I har, er du meget velkommen til at skrive til mig på trustpilot@dk-hostmaster.dk

Så kan vi finde en løsning sammen.

Mette - DK Hostmaster

Jeg oplevede at jeg skulle flytte min…

Jeg oplevede at jeg skulle flytte mit domæne fra en konto jeg havde til en anden, dette gjorde jeg selv i systemet og krævet højst at nogen trykkede godkend, dette koster 50 kr at gøre. Jeg ville gerne se timelønen for dette

5 décembre 2019

Kære Thorbjørn

Hvis man ønsker at sammenlægge sine domæner på 1 bruger-ID, kan man gøre det ganske gratis, dog skal der stå de præcis samme informationer på alle bruger-IDerne. Ellers vil linket "sammenlæg domæner" ikke komme frem under "min profil".

Hvis der er tale om 2 forskellige juridiske enheder, så skal der laves en overdragelse af domænet, og det koster 40kr + moms (50kr ialt).

Hvis du har brug for hjælp til en sammenlægning, må du meget gerne skrive til mig på trustpilot@dk-hostmaster.dk

Mette - DK Hostmaster

Meget dårligt selskab og kundeservice

Meget dårligt selskab og kundeservice. De taler grimt med kunde.

6 novembre 2019

Kære Irma

Det er jeg ked af at høre.

Det er bestemt ikke sådan vi ønsker, at vores kunder skal blive behandlet.

Hvis du har lyst til at uddybe mere, er du meget velkommen til at skrive til mig på trustpilot@dk-hostmaster.dk