Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Har gennem de seneste 20 år betalt for et domænenavn. Tilfældigt var jeg inde at checke op om det var aktivt, da jeg ikke kunne se faktura fra dem de seneste år. (blev betalt via betalingsservice) Ku... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

HOLD JER VÆK - brug ikke Hostmaster. Det virker fint det første år, indtil opkrævningen på forlængelse så ligger for døren..... Så kommer problemerne, da jeres indbetalinger ikke registreres korrekt... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

DK Hostmaster er en uduelig virksomhed. I Juli måned sender de et varsel ud, om at man skal verificere sin konton med NEM-ID, da de ellers lukker ens hjemmeside. Varsel 3 uger. Midt i danskernes... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Alternativ? Hvad er et alternativ til dk hostmaster? Nu tager de 8,75 pr transaktion med betalingsservice! Noget som sker automatisk! Det giver ingen mening - ekstrem monopol. Men denne kommer... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Fournisseur de DNS

Écrit par l'entreprise

DK Hostmaster administrerer alle .dk-domænenavne og understøtter den danske internetinfrastruktur.

Coordonnées de contact

2 étoiles
1 étoile

Gebyrfælde !

Hej alle !

Jeg er desværre blevet ramt af 2 gange i denne uge af DK Hostmasters gebyrfælde.

Et firma som digitalt burde være 100 up-to date med digital kommunikation til sine kunder, har ikke engang en sms-tjeneste der kan informere kunderne om eventuelle betalinger på fornyelse mm.

Alle ved godt at email kommunikation har mange fejlkilder iforb. med afsendelse jf. spam, og hvis kundens ændrer emailadresse; og derfor ikke modtager denne?
Vi er måske også nogle der betaler for 2 år af gangen, og det er ikke almindeligt, at man går ind og checker disse oplysninger - det kører jo automatisk som så meget andet :-)

Dk hostmaster tager kr. 125,- for at genoprette hvis domænet suspenderes.

Derfor !

Jeg mener dette gebyr er for højt.
Jeg mener ikke at DK Hostmaster gør alt muligt "nødvendigt" for at sikre at kunden får digitale informationer vedr. fornyelse af domæner. Der mangler en sms tjenester tilknyttet sin konto med :-)

Dette gør, at jeg finder det urimeligt at de opkræver gebyrer

Håber der er flere der følger op her ? ikke mindst DK Hostmaster ?

Hilsen

Peter

3 octobre 2019

Kære Peter

Jeg kan forstå at du er frustreret over at DK Hostmaster ikke har kontaktet dig via f.eks. via SMS da domænet blev varslet eller inden suspenderingen.

Som det er i dag sender vi kun fakturaen via den kanal som kunden har bedt om og varsler kommer på mail, jf. vores vilkår (de er inde på hjemmesiden).

Vi er ved at undersøge om vi kan tilbyde SMS-notifikationer i fremtiden, men der er intet vedtaget endnu.

Noté 1 sur 5 étoiles

Havde opsagt 2 domænenavne for et år…

Havde opsagt 2 domænenavne for et år siden. Men de forsætter med at trække penge fra ens konto! Havde skrevet til dem for 20 dage siden, og de svare ikke tilbage.

1 septembre 2019

Kære Michael.

Det lyder ikke godt.

Kan du skrive en mail til mig på trustpilot@dk-hostmaster.dk, så vi kan se på sagen, og finde ud af hvad der sket.

Så må vi se om vi kan finde en løsning sammen.

Elendig kundeservice

Elendig kundeservice, at man skal vente i kø 1 time for at komme igennem er godt nok langt ude. Derudover kan man slet ikke chatte med dem, da det er en robot der svare.

30 août 2019

Kære Gulsun

Vi var desværre underbemandet i sidste uge, og det betød desværre længere svartider på telefonen.

Jeg beklager ulejligheden.

Vores chat-robot Domingo er 100 automatisk. Der sidder ingen mennesker bag den og svarer. Vi udvikler Domingo kontinuerligt, så den kan lære at blive mere intuitiv og bedre til at hjælpe vores kunder på rette vej.

Hvis du ikke har fået løst din sag, er du meget velkommen til at skrive til mig på trustpilot@dk-hostmaster.dk

DK Hostmaster - INGEN SERVICE

DK Hostmasters monopol og totalt manglende kundeservice (de er enten på uddannelse eller ikke tilstede) er urimeligt ringe. Vi kan ikke have en servicevirksomhed med så lavt/ikke eksisterende niveau, til at drive .dk - det skal vi have ændret.

Jeg har lige mistet et domæne jeg har haft i 20 år, på grund af deres totalt manglende kompetence.

29 août 2019
Noté 1 sur 5 étoiles

Hostmaster er det mest elendige firma…

Hostmaster er det mest elendige firma…

Hostmaster er det mest elendige firma jeg kender,jeg skulle overdrage et domænenavn til et familiemedlem for 14 dage siden står jeg stadig som ejer selv om de har har fået tilsendt overdragelsen
der sker bare ikke noget som helst,jeg har prøvet alle de kontakter man kan kontakte dem på,det er virkelig elendigt firma
de er så ligeglade med alle deres kunder
mit domæne Baltzer.dk skulle overdrages til famile medlem der er bare ikke sket noget,jeg gad vide om det er zombier der sider der
de aner ikke hvad service er,og de er sikkert ligeglade med alle de dårlige ting folk skriver om dem.

16 août 2019

Kære Børge

Den lange svartid er bestemt heller ikke noget vi er glade for og vi stræber efter at hjælpe alle vores kunder med deres henvendelser så hurtigt som muligt.

Vi arbejder på at finde en løsning, så vores kunder ikke skal vente længe for at komme igang med deres sagsbehandling / forespørgsel.

Ubegribelig dårlig kundeservice

Ubegribelig dårlig kundeservice. Har brugt 1,5 måneder på at løse et problem, og de forstår stadigvæk ikke at besvare min problematik eller uddybe deres forretningsgang.

9 août 2019

Kære Daniel Jakobsen

Jeg er ked at høre at der endnu ikke er fundet en løsning på dit problem.

Du må gerne prøve at skrive til mig på trustpilot@dk-hostmaster.dk

Så vil jeg se om jeg kan finde de svar du leder efter.

50 kroner!!

Hvordan kan det være at det pludseligt skal koste 50 kroner at overdrage et domæne. Det har da altid været gratis og det er ikke forbundet med nogen handling eller omkostning hos jer?

Pas på at monopolet ikke stiger jer til hovedet!

Tillykke med de 20 år...

2 juillet 2019

Kære Kasper

Det er korrekt at det nu koster penge at overdrage et .dk-domæne, og har gjort det siden 01-01-2019.

Men det er stadig omkostnings-frit at sammenlægge sine bruger-IDer, dog skal registrant oplysningerne være præcist de samme.

Hvis du ønsker dig vejledningen til det, er du meget velkommen til at skrive til mig på trustpilot@dk-hostmaster.dk

Noté 1 sur 5 étoiles

Firmaet lukker domæner ned uden varsel…

Firmaet lukker domæner ned uden varsel pga små udenstående beløb og kræver store gebyrer for genoprettelse.

12 juin 2019

Kære Hans

Vi sender altid en faktura til den registrerede email på betalerens bruger-ID.

Hvis vi ikke registrerer en betaling, sender vi et varsel på mail til betalers bruger-ID.

Og hvis vi stadig ikke har registreret en betaling efter det, bliver domænet suspenderet.

Man skal huske at, Registranten er over for DK Hostmaster ansvarlig for at sikre, at betalers kontaktoplysninger er retvisende, og at betaling finder sted (jf. 4.2 i vores i vores vilkår).

Hvis man ønsker at beholde brugsretten af domænet efter en suspendering, vil der komme et genoprettelsesgebyr.

Hvis der er noget jeg kan hjælpe med, er du meget velkommen til at skrive til mig på trustpilot@dk-hostmaster.dk

Noté 1 sur 5 étoiles

Intet svar ved henvendelse og urealistisk høje betalingsgebyrer!

Hvis jeg kunne give nul stjerner, ville jeg gøre det:

På trods af (rettidigt) at have afmeldt min PBS-aftale, fordi jeg fremover ønsker at modtage mine regninger via mail og betale dem manuelt (det er gratis, endnu), modtager jeg alligevel min faktura i e-Boks, med det fuldstændigt tåbelige resultat, at jeg nu BÅDE skal betale min regning manuelt OG betale et endnu højere gebyr end ved betaling via PBS!

Når jeg skriver til DK Hostmaster, får jeg ingen tilbagemeldinger, og dette endda selvom mine henvendelser omhandler betaling og er markeret som haster.

Jeg kan ikke huske, hvornår jeg har mødt en SÅ dårlig service tidligere, og her mener jeg både kundeservice og måden, hvorpå man håndteres som kunde i fbm. betaling.

Ærgerligt, at man skal gennem dette amatøragtige og grådige foretagende, hvis man gerne vil have et domæne på Internettet; adfærden minder om noget fra korrupte slyngelstater længere østpå...
----------------------------------
2019-04-11: Har netop modtaget et svar fra DK Hostmaster, hvilket er det hurtigste til dato (der gik kun to dage!). Desværre har svareren misforstået udtrykket „rettidigt“, idet jeg afmeldte min PBS-aftale så tidligt, at jeg ALDRIG burde have fået en regning med et gebyr på (uanset om det havde været et PBS- eller e-BOKS-gebyr), da jeg burde have modtaget min regning automatisk via mail, som angivet i DK Hostmasters infomail.

Jeg føler mig fortsat bondefanget og som et gidsel, idet jeg, under protest, har været nødsaget til at betale et gebyr, som jeg er blevet pålagt pga. en intern fejl i DK Hostmaster, for at sikre mit domænes „overlevelse“, idet forfaldsdatoen for min faktura var d. 8/4; de manglende svar fra DK Hostmaster er en medvirkende årsag hertil.

9 avril 2019

Kære HCN

Så snart en faktura er udstedt med f.eks. en PBS gebyr, så forsvinder PBS gebyret ikke fra fakturaen hvis man opsiger / annullere sin PBS-aftale selvom det er før forfaldsdatoen.

Fra 1. marts 2019 indførte vi betaling for levering af faktura for:

Betalingsservice (8,75 kr. pr. faktura)
OIOUBL (3,75 kr. pr. faktura)
e-boks (10 kr. pr. faktura)
Forsendelse pr. brev koster fortsat 37,50 kr. Fakturaforsendelse per e-mail forbliver gratis.

Prisændringerne imødegår de gebyrer, som DK Hostmaster bliver opkrævet af henholdsvis Betalingsservice, OIOUBL og e-boks i forbindelse med deres services.

Mega laaaaaaange svartider

Mega laaaaaaange svartider fra deres kundeservice.
Til trods for at jeg har fremsendt (22/3 - mail) min opsigelse på den formular, som hostmaster har anmodet om, så er opsigelsen ikke bekræftet. Til gengæld har jeg fået en mail fra dem igen, at jeg skal underskrive formularen. Jeg kan se i min udbakke, at formular ER sendt med den 22/3.
Så siden primo februar har jeg været i dialog med hostmaster, som startede med, at jeg skulle betale for en overdragelse fra mig (enkeltmandsvirksomhed, ejet 100% af mig personligt) til mig. Og det vil jeg ikke være med til, så i stedet for, satte jeg opsigelsen igang. Men indtil videre er det ikke lykkedes mig at komme ud af det.

Igen idag 11.4.2019 har jeg fået en mail, hvor de påstår, de ikke har fået min opsigelse. Sendte hele 3 mails incl underskrevet opsigelsesformular, for een uge siden. Det er virkelig dårligt - som om de gerne vil have man blir lidt længere :-(

4 avril 2019

Hej Maybritt

Ja, der er desværre meget lange svartider ved email henvendeler til os, men vi knokler derud af for at nå alle email henvendelser.

Da du oplever problemer med at opsige brugsretten af dit domænenavn, må du meget gerne skrive til mig på trustpilot@dk-hostmaster.dk , så lad os se om vi ikke kan finde en løsning sammen.

Noté 1 sur 5 étoiles

Kan ikke lave ID kontrol med NemId.

Kan ikke lave ID kontrol med NemId.

DK Hostmaster er helt umulige at komme i kontakt med. Ingen svar på mails.

Det er ingen sag at have dårlig service, når man bare har monopol.

14 mars 2019

Hej René Leth

Ja, vi desværre bagud med mails, men jeg vil gerne hjælpe.

Du må gerne sende en mail til mig på trustpilot@dk-hostmaster.dk

Så kan vi se om vi kan finde en løsning sammen.

Noté 1 sur 5 étoiles

Det mest latterlige firma jeg nogen…

Det mest latterlige firma jeg nogen sinde har været kunde i samt mest ukompetende kundeservice samt chef jeg har snakket med.
Hold jer lang væk fra dk-hostmaster, med mindre du vil havde den dårligste service.

Svar til M. Fra kundeservice

Hmm nej den er afsluttet, ikke en gang her kan i finde ud af at snakke sammen, endnu mere grung til det er en latterlig firma. I har fået det som i vil, og i skider på mig/jeres kunder.
I skylder mig stadigvæk penge, jeg forventer at få dem, der er igang med udvidet klage nu

28 février 2019

Kære Martin

Jeg har fået af vide at der allerede er en sagsbehandling igang, så jeg vil ikke blande mig yderligere.

Jeg håber at I finder en produktiv løsning.

Gebyrgrippe

Kan man ikke give 0 stjerner ?

Jeg vil gætte på at 30-50% af deres omsætning på privatkunder udelukkende stammer fra selvopfundne gebyrer helt uden for konkurrence.

Havde forrige år tilmeldt til BS, men fik endnu en gang en papirfaktura med et papirfakturagebyr på kr. 30. Ved henvendelse får jeg at vide, at det er fordi JEG ikke har givet dem en email adresse. En regel de selv har opfundet. Jeg får ydermere at vide at de ikke længere sender faktura pr. mail, men at de ikke kan gøre noget ved mit gebyr.

Så er det vel slut med monopolistiske bøder ? Hører at de tager kr. 8,75 i BS-gebyr, så nu er det kr. 30 + kr. 8,75 for en digital transaktion . . . . ???? Og den skrue kan de dreje, når du lyster under henvisning til deres udgifter.

Er der noget i DK, der skriger på en konkurrenceundersøgelse, så er det dk . . .

21 février 2019

Kære Benny Andersen

Nu kan jeg ikke se hvilket bruger-ID det drejer sig om, men det er korrekt at hvis der ikke er en email på betaler-bruger-IDet, så ville der komme et papirgebyr på, selvom man havde en Betalingsservice-aftale.

Med det bliver ændret med de nye vilkår / fakturalevering, så fremadrettet sender vi kun fakturaen via 1 kanal.

Hvis du ønsker at få en email på dit betaler-bruger-D, er du meget velkommen til at skrive til mig på trustpilot@dk-hostmaster.dk

Noté 2 sur 5 étoiles

Hvis de ikke gider svare - så kan du jo bare gå et andet sted hen...

...eller det kan du faktisk ikke...
En mail til DK-hostmaster med 2 spørgsmål er nok for meget at svare på eller også gider de ikke. Jeg har fået en konstatéring af det ene spørgsmål, som jeg sendte ind og det andet spørgsmål er slet ikke nævnt i mailen fra "support". Og da jeg spurgte om der var problemer med at se hele min oprindelige mail, har jeg siden intet hørt. Det er fint, med selvbetjening, der virker. Men når det så ikke virker, bør man tilbyde kunderne hjælp. Jeg er ikke bekendt med, at jeg kan flytte mine produkter til en anden leverandør, for ellers havde det nok været mit resonnement.

19 février 2019

Kære Kim Rasmussen

Jeg beklager hvis du ikke har fået svar på alle dine spørgsmål i din oprindelige henvendelse.

Hvis du stadig mangler svar på nogle konkrete spørgsmål vedrørende dit .dk-domæne, må du gerne skrive til mig på trustpilot@dk-hostmaster.dk

Alternativ?

Alternativ?
Hvad er et alternativ til dk hostmaster?

Nu tager de 8,75 pr transaktion med betalingsservice! Noget som sker automatisk! Det giver ingen mening - ekstrem monopol. Men denne kommer ikke til at gå, når Forbrugerstyrelsen ser nærmere. De udnytter pt deres monopol.

Og så leverer de ikke faktura til e-mail automatisk. Nu skal du selv ind og hente faktura. Ekstraarbejde! Det er langt langt ude.

5 février 2019

Kære Nicklas Christensen

DK Hostmaster kan ensidigt indføre eller ændre gebyrer, hvis det er nødvendigt for at dække omkostninger til udbud eller drift af tjenesteydelser, der knytter sig til administration af .dk-domænenavn, f.eks. Betalingsservice.

Dette står under punkt 4.6 i vores vilkår.

Hvis man fortsat ønsker at modtage vores faktura via Betalingsservice, vil fakturaen ligge under betalingsservice-oversigten, ligesom den gør i dag.

Det som ændrer sig er, at vi ikke samtidig sender fakturaen til betalers email.

Alternativt kan man som du skriver også logge ind på vores selvbetjening og finde sin faktura der.

Noté 1 sur 5 étoiles

Domains deleted for no reason. Terrible.

As previous reviewers have mentioned - I too have had a .dk domain deleted because of failed verification. It baffles me that the company refuses to tell its clients WHY it rejects the applications. They just delete and thats that; end of discussion.

The only way to get things resolved is to go through Klagenævnet for Domænenavne which will cost you over DKK500 as a commercial client. A truly horrendous experience.

1 février 2019

Dear Andrew Hill

I can not say what has happend in your case, but I can tell you that if the documents a registrant sends in, doesn't match or meet the criterias we need to verify a registrant identity, then the domain will be deleted.

This is also explained in our terms and agreement (3.1-3.7).

Kind Regards

Helt forfærdelig support.

Helt forfærdelig e-mail support. Uendelig korrespondance da det konstant er nye kundeservice medarbejdere der svare tilbage på samme sag. Ud fra svarene tyder det på for mig at den "nye" medarbejder på sagen ikke engang læser op på hvad deres kollegaer og jeg tidligere har skrevet.

Der næst tager det godt 14 dage per svar.

31 janvier 2019

Kære Rasmus Jensen

Jeg beklager hvis du har fået en forvirrende sagsbehandling.

Det er bestemt ikke meningen.

Hvis sagen endnu ikke er løst, må du meget gerne skrive til mig på trustpilot@dk-hostmaster.dk

MVH Mette - DK Hostmaster

Noté 1 sur 5 étoiles

En ting er man ikke i tvivl om

En ting er man ikke i tvivl om - DK-hostmaster har monopol på .dk domæner - det afspejler sig lidt for tydeligt servicen. Arbejder heldigvis ofte med .com domæner, hvor alt spiller på få sekunder. Men med .dk domæner går der gerne 24 timer inden aktivering, og hvis der er fejl og du har brug for supporten, så skal du væbne dig med tålmodighed - det kan godt tage 3-4 uger at ende med en løsning.

26 janvier 2019

Kære Tobias.

Det er sandt at vi desværre har lang svartid på mail og telefon, og vi gør hvad vi kan for at besvare alle henvendelserne.

Hvis du mangler at få et svar på et konkret sag, er du meget velkommen til at skrive til mig på trustpilot@dk-hostmaster.dk

MVH Mette - DK Hostmaster

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus