DK Kroatien Avis

TrustScore 5 sur 5

4,8

Har nu rejst med Dalibor og dk-Kroatien.dk 2 gange. Begge gange har der været fantastisk service og alt har fungeret som aftalt og lejemålene har levet helt op til forventningerne. Vi rejser med sel... Voir plus

Vi har rejst med Kroatien.dk mange gange. Vi har hver gang været fuldt ud tilfredse. Beskrivelserne passer - beløbet passer. ( ingen ubehagelige overraskelser ved ankomst). Vi har faktisk haft de beds... Voir plus

Hurtig svartid, rigtig hjælpsomme og hurtig svartider over mail. Deres hjemmeside kunne måske optimeres lidt, der er f.eks. ingen søgefunktion, hvilket er lidt ærgerligt når man gerne vil søge et ho... Voir plus

L'entreprise a répondu

Vi har igen valgt dk-Kroatien - det helt rigtige valg. Super service ved valg af destination, faire priser og en beskrivelse af huset, som stemmer 100% overens med virkeligheden. Vi har prøvet camp... Voir plus

1. Agence de voyages

Informations provenant de diverses sources externes

Dansk rejseselskab, momsregistreret siden 2006. Dansk rejseselskab, momsregistreret med nuværende ejere siden 2009. Skræddersyede rejser til Kroatien - efter jeres ønsker og behov.

Excellent

TrustScore 5 sur 5

86 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

3 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

God kommunikation med DK Kroatien.

God kommunikation med DK Kroatien.
Vi fandt hurtigt en lejlighed, der opfyldte alle vores krav og behov.
Skønt med en informationsmail, der indeholdt alt hvad vi havde brug for at vide omkring vores tur til Kroatien.

29 juin 2024

Useriøst firma, og 0 stjerner i service

Har aldrig i mit liv oplevet en dårligere service fra et rejseselskab. Rejser da en del.

Forespurgte på flere rejsemål, med specifikke værelses antal m.m. og fik fint tilbage, forespurgte dog så igen, andre steder i Kroatien, for se forskel og hvilke område vi ønskede, for så at klikke bestilt. Derefter fik jeg en mail, hvori der står, at de ikke tror jeg overhovedet vil bestille ferie, at jeg ikke ønskede en ferie og derfor ville de ikke sende flere tilbud til mig. Da jeg ikke var seriøs.
Svarede pænt tilbage om det var en joke den mail, og om jeg skulle tage denne seriøs, og det skulle jeg, da de spildte deres tid på mig, da jeg på ingen måde hvilke købe en ferie på noget tidspunkt.

Mener dog her, at det er vel okay at søge inspiration fra flere områder, men at man så skal tilsvines i en mail, det er uacceptable.

Der gik ca. 10 min, så havde bestilt andet sted med langt bedre service.

Vil på ingen måde anbefale dette firma til nogen.
Var målløs over sådan en behandling.

Deres svar er ikke rigtig, har også selv de tilsendte mails

1 juin 2024
Logo de DK Kroatien

Réponse de DK Kroatien

Vi forsøger at få fjernet denne anmeldelse, da den er usand, og vi har hele mailkorrespondancen på skrift. Der blev forespurgt på mobilehomes med 3 soveværelser i Istrien. På daværende tidspunkt ( 13.05.2024) var disse slags objekter temmelig udsolgte. Vi fandt 7 ledige campinger i vores system, hvor 4 lå i Istrien og 3 lå i resten af Kroatien. Vi tilbød altså alt, hvad der var ledigt på daværende tidspunk, i hele Kroatien. Både objekter, der passede ind i den givne budget og objekter udenfor budget. Igen - vi tilbød alt, der var ledigt på daværende tidspunkt. Da forespørgende gæst spurgte om flere tilbud, nogle andre steder i Kroatien, var der jo ikke nogle. Så skrev vi følgende: "Der vil ikek komme flere tilbud fra vores side. Da jeg har på fornemmelsen at du ikke er interesseret, så takker vi for jeres interesse og ønsker jer en god ferie."...at jeg svarede flabet med "at de ikke tror jeg overhovedet vil bestille ferie, at jeg ikke ønskede en ferie og derfor ville de ikke sende flere tilbud til mig. Da jeg ikke var seriøs." ..kan jeg ikke finde i korrespondancen. Vi afslutter altid vores korrespondance med gæster, der har bestilt andre steder, med at takke for interessen og ønsker dem en god ferie. Jeg vurderede at gæsten var ikke interesseret i nogle af de 7 tilbudte campinger. De glæder os at gæsten har fundet frem til ønskeferie hos vores konkurrenter og vi håber at de har hafte en god ferie. Dalibor, medejer af Dk-Kroatien.

Kan klart anbefales

Jeg bookede en rejse via DK Kroatien sammen med mine venner. Vi havde en rigtig god tur, og de har været rigtigt hjælpsomme hele vejen igennem. Kan klart anbefales

15 décembre 2023

DK-KROATIEN

Vi har booket vores ferie igennem DK-KROATIEN de sidste 12 gange og kan kun anbefale dem. De hjælper med at finde den ferie man ønsker, og er hjælpsomme hele vejen, fra start til slut. Har man spørgsmål, er de hurtige til at svare. De varmeste anbefalinger herfra.

8 juillet 2023

Skøn ferie

Vi havde booket en uge på Verudella i en lejlighed med havudsigt. Alt var super fint. Eneste minus var at den udvendige del af AC’en stod på altanen og larmede og varmede. Så den måtte vi slukke når vi sad der.
Oplevede dk-Kroatien hjælpsomme og med styr på sagerne

16 juillet 2023

Dk-Kroatien.dk er et super selskab

Dk-Kroatien.dk er et super selskab. De er utrolig hjælpsomme og hurtige til at svare.
De spørgsmål de ikke umiddelbart kan svare på med det samme, undersøger de hurtigt og vender tilbage.
Super dejligt hus vi lejede gennem dem.
Vi giver dem vores varmeste anbefalinger og benytter dem helt sikkert igen.

15 juillet 2023

DK Kroatien har fra start til slut være…

DK Kroatien har fra start til slut være ekstremt hjælpsomme og lydhøre, og fået vores lille familieferie (2 voksne og 2 børn på 7 mdr og 3,5) til at glide som smurt. Vi boede nogle dejlige steder: nær Trogir på Vila Niko, i tipitelt på Plitvice Holiday Resort og til sidst på et større og meget børnevenligt hotel nær Porec, Hotel Valamar Diamant. Tre forskellige oplevelser, men alle meget anbefalelsesværdige, og til gode priser, sammenlignet med, hvad vi kunne have fået det til andre steder. DK Kroatien får vores største anbefaling og vi vil klart bruge dem igen, næste gang vi skal til Kroatien.

9 août 2023

Super Tilfredsstillelse

Vi har nu rejst med DK Kroatien i 10 år.!

Vi har igennem tiden været 3-4 forskellige steder, men det samme sted 7 år.!

Alle rejser er blevet udført til en super tilfredsstillelse for hele familien, alt har klappet og alt var altid i orden når vi kom frem.!

Ingen grimme overraskelser - Bare nyde ferien Booket igennem DK Kroatien.!

Kan kun varmt anbefale dem.!

2 août 2023

Perfekt service og ingen overraskelser

Vi har prøvet campingplads og sommerhus - og vi booker helt klart kun gennem dem igen!
Vi kan således kun give vores bedste og varmeste anbefaling til Dalibor og dk.Kroatien, hvis I ønsker en afslappet og skøn ferie i Kroatien - endnu engang tak!

22 juillet 2023

Fin hjemmeside, utrolig hjælpsom og serciceminded personale .
Vi vil klart anbefale dk Kroatien.
Vi rejser kun med dem fremover!
De får 5 stjerner fra os!!

15 août 2022

Fantastisk ferie med DK Kroatien

Er mandag kommet hjem efter 2 uger i Zadar. Mit samarbejde med DK Kroatien har fra første færd været fantastisk. Da vi skulle bestille feriested, sendte de flere muligheder, ud fra de kriterier jeg har fortalt om, og de hjalp så til at finde et godt sted, Zaton Holiday Resort. Og de hjalp med at finde mulige flyafgange, de hjalp med kontakt til shuttle til og fra resort.
Inden vi tog afsted, dukkede der 2 gange informationsbreve med anbefalinger og erfaringer, efter de selv havde været i Kroatien. I en tid med Corona og andet, så har det været til stor hjælp.
Så hvis jeg/vi skal afsted til Kroatien igen, så skal det være med hjælp og støtte fra DK Kroatien. Jeg vil heller aldrig glemme at fortælle alle om selskabet, hvis folk snakker ferie i Kroatien.
Så mine 5 stjerne er kun 5 stjerne, fordi jeg ikke kan give flere!

28 juillet 2022

Fantastisk Service

Vi har i år benyttet DK Kroatien i forbindelse med vores sommerferie.
Fra start til slut har der været fuldstændig styr på tingene. Utrolig kompetente og transparente. Vi var lidt i tvivl om de forskellige pladser, og muligheder, hvorfor vi ringede til dem, inden for 30 min. efter sendte et samlet overblik til os. Inden afrejse modtager man fællesmail med praktiske og brugbare informationer.
Igen 5 store stjerner for det til dato bedste rejseselskab vi har benyttet.

27 juillet 2022

Fremragende service

DK-Kroatien og Dalibor yder en fantastisk service og er altid hjælpsom og imødekommende. Der er et højt informationsniveau og en super service med fælles mail med den nyeste og aktuelle information især her under Corona-perioden hvor man gerne har villet følge udviklingen.
Vi vil helt sikkert anbefale at bruge DK-Kroatien næste gang du rejser til Kroatien.

14 septembre 2021