Har nu rejst med Dalibor og dk-Kroatien.dk 2 gange. Begge gange har der været fantastisk service og alt har fungeret som aftalt og lejemålene har levet helt op til forventningerne. Vi rejser med sel... Voir plus
Lisez les avis des autres
Vi har rejst med Kroatien.dk mange gange. Vi har hver gang været fuldt ud tilfredse. Beskrivelserne passer - beløbet passer. ( ingen ubehagelige overraskelser ved ankomst). Vi har faktisk haft de beds... Voir plus
Hurtig svartid, rigtig hjælpsomme og hurtig svartider over mail. Deres hjemmeside kunne måske optimeres lidt, der er f.eks. ingen søgefunktion, hvilket er lidt ærgerligt når man gerne vil søge et ho... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vi har igen valgt dk-Kroatien - det helt rigtige valg. Super service ved valg af destination, faire priser og en beskrivelse af huset, som stemmer 100% overens med virkeligheden. Vi har prøvet camp... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Dansk rejseselskab, momsregistreret siden 2006. Dansk rejseselskab, momsregistreret med nuværende ejere siden 2009. Skræddersyede rejser til Kroatien - efter jeres ønsker og behov.
Coordonnées de contact
Årestrupsvej 8, 9000, Aalborg, Danemark
- ferie@dk-kroatien.dk
- www.dk-kroatien.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
Som altid fik og betalte vi for hvad vi…
Som altid fik og betalte vi for hvad vi ønskede, og det var igen til UG
Fantastisk rejsepartner
Fra første samtale i telefonen, til nu hvor vi er hjemme igen, har det været en sand fornøjelse at bruge DK Kroatien som rejsepartner. Utrolig venlig og hjælpsom og hurtig behandling og ligeledes hjælpsom når Kroaterne og os danskere ikke helt kunne ramme hinanden på engelsk.
Så herfra en kæmpe anbefaling og thumps up - og vi vil helt sikkert bruge DK Kroatien igen næste gang vi skal til Kroatien
Et fantastisk rejsebureau som har styr…
Et fantastisk rejsebureau som har styr på rejsen til Kroatien. Meget søde og imødekommende, vil gøre alt for give dig den bedste rejse. De varmeste anbefalinger herfra.
Jesper
Godt rejseselskab
Vi har oplevet stor fleksibilitet, forståelse og hjælp ifm Corona-situationen i 2020. Vi fik skubbet vores leje af Villa Emma til 2021. Huset levede fuldt ud op til vores forventninger. Det var super lækkert, utrolig rent og pænt. Vi oplevede også stor venlighed og imødekommenhed fra værtinden. Vi er meget begejstret og vil helt sikkert anbefale alle andre at benytte DK Kroatien.

Réponse de DK Kroatien
Et super rejseselskab, med 1 klasses service
Vi har igennem flere år rejst med DK-Kroatien
De giver en fremragende service, og står altid klar til at hjælpe og give de fornødne informationer der måtte være behov for
Vi føler os virkelig i gode hænder når vi har købt en rejse via DK-Kroatien (Dalibor), klar til at hjælpe hele døgnet
Kan klart anbefales
Carsten Pedersen
Tilfreds👌👌👌
Camping Zaton
Camping Zaton
Endnu engang gik turen til Kroatien, og som altid arrangeret af Dalibor fra DK Kroatien.
Dette år til camping Zaton ved Zadar.
Et specielt år pga corona. Indtil få uger inden afrejse, var vi slet ikke sikre på, at vi kom afsted, pga corona restriktioner og lignende.
Men efter lange og som altid gode snakke med Dalibor, besluttede vi os i familien for at tage afsted, og det er en beslutning vi er meget glade for at have truffet.
Som mange andre, var vi selvfølgelig i tvivl, hvad med Corona i Kroatien, restriktioner, kunne vi komme derned og hjem osv.
Men alle de tvivl spørgsmål vi havde, og usikkerheden omkring, at tage afsted, kunne vi med sindsro efterlade hjemme i DK, for Dalibor hjalp os inden, under og sågar efter hjemkomsten.
Det vidner om et rejse selskab og en mand i særklasse, som gør alt for sine kunder, at deres ferie og oplevelse skal blive så god og unik som muligt.
Vi rejser med DK Kroatien igen, andet fungerer ikke for os
Tusind tak for hjælpen Med det hele, for jeres råd og vejledning, hurtige og præcise svar, og altid meget høje service niveau, som ikke findes lignende andre steder.
Til Dalibor for hans store viden, og altid gode og smittende humør.
Vi vender tilbage sommeren 2022,og vælger selvfølgelig DK Kroatien, for vi rejser ikke med andre
Fuld hus af stjerner herfra
Mange hilsner fra familien Vittrup fra Saltum
Personlig service i særklasse !!!
Ved et rent tilfælde faldt jeg tilbage i 2020 over hjemmesiden dk-Kroatien. På papiret lød det fantastisk ; lille bureau, fine huse, gode priser og tilmeld har De selv besøgt stederne, og er selv fra Kroatien.
Men kunne de så levere ? Absolut !!
Vi blev holdt udførligt opdateret med nyhedsbreve - ikke bare reklame pladder, men reelle informationer vi kunne bruge. Vi blev som alle andre tvunget til at aflyse turen i 2020 da COVID-19 lukkede branchen, men det håndtererede Dalibor og Dk-kroatien til UG og med et forstående smil og pengene retur. så der var ingen tvivl om hvem vi ville benytte i år 2021.
På vores køre tur mod Kroatien, havde vi lavet en dårlig booking, som gjorde at vi ikke fik det hotel vi selv havde booket hjemmefra ( altså intet med Dk-kroatien at gøre ) så klokken otte om aftenen lørdag, skrev jeg en mail til Dalibor, om der var chance for at vi kunne komme til vores hus i Kroatien allerede dagen efter ( en dag før tid )
Og Typisk for Dk-kroatien, går der kun et øjeblik, så er der et opkald, at han har haft ringet til resortet og at vi bare kan komme. Virkelig god og personlig service i højklasse.
De bedste og varmeste anbefalinger herfra.

Réponse de DK Kroatien
Fantastisk selvskab som altid yder den…
Fantastisk selvskab som altid yder den bedste service👏🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟
Vi har udfordrede dem med lidt af hver, men de har altid løs det til UG.
Vi har været de fedeste steder TAK FOR DET!!!!
Suveræn kundeservice og personlig hjælp…
Suveræn kundeservice og personlig hjælp til at få lavet og bestilt vores sommerferie. Vi glæder os så meget og ser frem til at komme til Kroatien med DK Kroatien til sommer 🤞🌞😊
Hver gang vi har rejst med DK-kroatien…
Hver gang vi har rejst med DK-kroatien har alle informationer været helt i top og servicen høj. Kan bestemt anbefales.
4 gange rejser med DK Kroatien – Altid fremragende service
Vi kan kun anbefale DK Kroatien som rejsearrangør på det varmeste. De leverer varen og mere til.
Vi har brugt DK Kroatien flere gange og har nu været afsted på sommerferie 2016, 2017 og 2019 samt haft svigermor afsted med hendes søster på tidlig forårs tur også i 2019
Vi har altid fået særdeles fremragende service og vi har altid følt at man lige lidt ekstra service, da de er gode til at lytte til behov og ønsker og kommer ofte yderligere med forslag på andre lignende muligheder, hvis man går efter noget specifikt.
Vi har altid rejst 5-7 personer og har derfor prioriteret at bo i mobilehome på de ikke helt så turistede pladser. Vi har altid haft 2 mobilhomes og vores ønske har altid været at de skal ligge ved siden af hinanden og ligge i 1 række helt ved vandet (hvilket man selvfølgelig altid betaler lidt ekstra for). Typisk har vi været afsted i 2 uger og har oftest flyttet til et nyt sted efter 1 uge.
Man er selvfølgelig altid spændt når man kommer frem til et nyt sted om alting er som man har forventet, men vi er endnu ikke blevet skuffet og DK Kroatien har altid leveret i top klasse og sørget for at der er bestilt som ønsket.
Vores destinationer har været camping Jezevac på øen Krk, camping Stoja ved Pula, camping Vranjica ved Trogir/Split og Camping Kozarica ved Pakostane m.fl.
Yderigere har vi haft bestilt en rejse mere for svigermor som desværre måtte aflyses grundet noget sygdom og fik rejse afbestilt uden problemer.
Når man bruger DK Kroatien får man også en kontaktinfo til dem som man kan bruge under ferien, hvis man står med nogle udfordringer man ikke selv kan løse
Vi napper også 1 uge i Kroatien i sommerferien 2020.
Hvem skal vi bestilles hos? – det skal vi selvfølgelig hos DK Kroatien, så vi skriver snart 😊
Super fin oplevelse her i sommers med…
Super fin oplevelse her i sommers med god kontakt og dialog med DK kroatien, gode priser, og rigtig godt ophold på et dejligt hotel :)
Dejligt hotel og dejligt ophold
Dejligt hotel og dejligt ophold. Maden var varieret og måske smagsmæssigt lidt under dansk standard. Buffetområdet var stort og velfungerende. Også velegnet for børn. All Inclusive-drikkevarerne var OK, men heller ikke så kraftige og velsmagende som i Danmark. Orangejuicen var tynd. Øllet, vinen med bobler og rosévinen var glimrende. Gode børneområder og pool-områder. Strandstolene/-sengene kunne bruges uden merbetaling. Sandstranden var OK (lidt groft leret sand).
Vi fik stor hjælp af dk.Kroatien, der informerede fint og sørgede for reservationer og at alt var betalt. At vi (4 værelser) så ovenikøbet alle blev opgraderet til bedre værelser på hotellet var kun et plus.
I begyndelsen af september var vi med…
I begyndelsen af september var vi med hele familie, 27 personer, i Kroatien. DK Kroatien.
havde arrangeret hele turen, og alt var 100% OK. Hotellet Falkensteiner Funimation i Zadar var fantastisk med tilbud til børn og voksne, der var all inclucive på hotellet, og vi havde intet at klage over overhovedet.
DK Kroatien kan varmt anbefales.
Preben Fischer
Fantastisk
Vi har været utrolig glade for samarbejdet med DK Kroatien ift vores sommerferie her i 2019. Vi har aldrig før været i Kroatien og oplevelsen var fantastisk. Rejseselskabet var hele vejen igennem gode til at sende mails med informationer og sende links. Vores lejlighed og resortet levede helt op til alle forventninger og vi var afsted med 5 børn i alderen 12-17 år. Og der var noget for alle. Vi vil helt klart bruge DK Kroatien igen når vi skal booke ferie i Kroatien en anden gang
Super god oplevelse
Super god oplevelse. De tager dig med hele vejen indtil du skal rejse. Med gode råd på mail osv. Kan kun anbefale.
En helt fantastisk service -behjælpelig…
En helt fantastisk service -behjælpelig i alle henseender fra forspørgsel til vel hjemme efter en skøn ferie :-)
Meget anbefalensesværdig og vi vender helt sikkert tilbage til denne rejsearrangør!
Kanon god betjening samt god service
Kanon god betjening samt god service . Helt sitet vi bestiller igen hos jer
DK Kroatien er top profesionelle
DK Kroatien får 5 stjerner herfra. Det er 4. gang vi bruger DK Kroatien og hver gang er der top service. De hjælper altid med at komme med forslag, så man finder den helt rigtige ferie. DK Kroatien er top profesionelle.
L’expérience Trustpilot