Besparelser frem for kundetilfredshed
Jeg har ikke smagt jeres is endnu (den ligger langt om længe i fryseren), så denne anmeldelse er udelukkende for jeres service.
For det første er det umuligt at komme igennem til jer på telefonen. Har i løbet af dagen forsøgt at ringe til jer 6 gange (3 gange til Veri Centeret og 3 gange til Bruuns Galleri). Frustrerende når man har spørgsmål til jeres produkter som kan besvares på forhånd, så man ikke skal belemre personalet med dem når man, som antaget, senere står i en kundefyldt butik.
For det andet er det fuldstændig absurd af jer at lade en medarbejder stå ALENE i butikken den sidste time (Bruuns Galleri) på en aften, hvor man hele dagen har skiltet med halv pris udelukkende i dette tidsrum. Hvordan kan man ikke forvente ekstrem kødannelse i en sådan situation..? Eller er i bare ligeglade?
Det absolut eneste som lige akkurat hiver jer op på 2 stjerner er den stakkels pige, som stod bag disken. Til trods for de mange trippende kunder havde hun et fantastisk overblik og arbejdede i et tempo så effektivt, at jeg ber' til hun ikke får knogleskørhed i håndleddene. Hendes brave indsats var dog ikke nok til at mindske køen, som var endnu længere da jeg forlod butikken 20:01 (lukketid) end da jeg ankom 19:32. På et tidspunkt måtte hun forlade butikken et flygtigt øjeblik for at sige noget til adskillige af de bagerste personer; højest sandsynligt, at hun ikke kunne nå at betjene dem (jeg kunne ikke høre hvad der blev sagt, da de stod for langt væk).
Jeg håber inderligt, at eventuelt afviste kunder har haft lige så stor forståelse for pigens situation som jeg og har ladet deres berettigede frustration gå ud over firmaet frem for hende. Hun fortjener i langt højere grad lønforhøjelse end skideballer.
28 février 2019
Avis spontané