Bra support med snabb återkoplling, bra information i informationsmailen man får efter beställning. Käns som väldigt proffsig och seriösa arbetare där. Kvalitén på varorna jag beställde vara mycket br... Voir plus

Ni anlitar tydligen Qliro. Sluta med det! Man ser aldrig fakturan!! - med mindre än att du loggar in hos Qliro. Hur veta det?? Och vem gör det! man väntar att fakturan skall dyka upp. Men ICKE!... Voir plus

Tycker det är bra kvalité och har större storlekar. Hittade lite jag beställde. Vet ju om allt det där med eeturfrakt och så men det är tråkigt att det är returfrakt. Men jag kan förstå att inte alla... Voir plus

Beställde skor som kom snabbt som vinden, tyvärr gick de sönder lika fort. Troligen något produktionsfel från fabrik. Jag öppnade ett reklamationsärende idag (en söndag), och fick svar bara en... Voir plus

3,8

Bien

TrustScore 4 sur 5

376 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 18 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

3,8

Tous les avis

43 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

lögn om Fri frakt och dåliga jackor

lögn om Fri frakt och dåliga jackor, jag har returnerat min jacka och nu jag jag måste betala 79 kr😐

13 mars 2020

Hejsan Alexander,

Fri frakt och fri retur är två olika saker. Du la din order med en kampanj som erbjöd fri frakt av din order. Detta fick du då du inte debiterades 49 kronor i frakt på din order.

När du sedan gjorde din retur så använde du vår fraktetikett och returfrakten kostar då 79 kronor. Detta hittar du information om på din retursedel, på vår retursida samt i våra köpvillkor. Vi informerar även där att det går bra att skicka returen själv med valfritt fraktbolag om man inte önskar använda fraktetiketten från oss.

Fri frakt har du fått som utlovat. Men fri retur har vi aldrig lovat dig.

Det är tråkigt att höra att du anser att vår jacka var dålig. I dagsläget har vi 200 kundbetyg på jackan och genomsnittligt betyg är 5 av 5 i betyget. Du får gärna höra av dig till oss med lite mer konstruktiv kritik gällande jackan, vi lyssnar gärna på vad det är som du tycker är dåligt med jackan.

Marcus
Dunken.se

Lagersaldo stämmer inte.

Lagersaldo stämmer inte.

Får ett mail som säger att plagget levereras inom 3 dagar men oftast redan nästa dag.

Efter en vecka frågar jag vad som har hänt med min order och får då som svar att det var fel i lagersaldot och dom måste beställa in nya så det blir försenat.

När jag åter kollar deras sida efter en dag så står det fortfarande att plagget finns i deras lager så det känns snarare som fiffel än ett misstag när dom inte ens bryr sig om att gå in och ändra saldot på en produkt dom vet och medgett inte finns hemma

3 veckor tog det.

11 décembre 2019

Hejsan Johan,

Våra lager synkas mot många av tillverkarnas lager och lagersaldot på vår sida är därför beroende av att tillverkarens lager stämmer.
När något är slut så ska tillverkarna ändra lagersaldot men synken mot våra system kan ibland ha lite fördröjning. Men det rör sig oftast om några timmar.

Är det en produkt vi ska ha i lager för omgående leverans så justeras dessa inom max 1 timme. Så visst bryr vi oss om att gå in och ändra det.

Det är lika tråkigt varje gång det smyger in ett fel i ett lagersaldo men tyvärr är det i stort sett ofrånkomligt i lager med lite ruljans.

Ber om ursäkt för att du blivit drabbad av detta!

/Marcus

Väldigt besviken

Det har gått tolv dagar och min beställning för 899kr har inte kommit. Detta var en vara som skulle finnas i lager och då utlovades 1-3 dagars leverans. Kundtjänst svarar ej på mejl. Jag väntar någon dag till, men jag är glad att jag handlade genom klarna så att jag kan få pengarna tillbaka om jag har blivit lurad.

27/6
Kundtjänst svarar fortfarande inte, faktura pausad hos klarna.

25 juin 2019

Hejsan Jessica,

Vi skickade ordern från oss samma dag som du beställde ordern. Vi fick den 24/6 klockan 20:11 meddelande från dig om att paketet inte kommit fram med DHL och vi svarade dig då på mejlet den 25/6 klockan 06:57 samt tog kontakt med DHL. Har du inte fått vårt mejl så kanske det råkat gå till skräpposten?

DHL lyckades snabbt hitta paketet och idag den 27/6 så ska paketet levereras till ditt ombud. Vi har även svarat dig på det mejl du skickat till vår kundtjänst idag.

Ha en fortsatt bra dag!

/Marcus

lång leveranstid

lång leveranstid
Enligt hemsidan så är leveranstiden 1-3 dagar har nu väntat i över en vecka på varan har mailat men fick bara svar att jag ska få ett mail när varan är på g. Har fått det svaret att varan var på g för ca en vecka sedan men än ingen vara.

19 mars 2019

Hejsan Hanna,

1-3 dagars leverans har vi på produkter som finns i vårt lager för omgående leverans.
Sedan har vi även många produkter som inte finns i lager hos oss men som finns i lager hos tillverkaren och dessa produkter har då lite längre leveranstid.

Den produkt du beställde var en produkt som inte fanns i vårt lager för omgående leverans utan hade en leveranstid på 5-10 dagar.
Information om leveranstiden hittar du alltid på produktsidan precis nedanför knappen "lägg i varukorg".

Vi levererade din order så att den var i tid inom 5-10 dagar som utlovat men sedan har Postnord tagit 7 dagar på sig att leverera paketet från deras första sortering. Vi beklagar verkligen detta men tyvärr är det helt utanför vår kontroll.

När du hörde av dig till oss gällande saknad försändelse så beställde vi direkt in ny produkt till dig för att kunna ersätta eventuellt bortslarvat paket hos Postnord men du hann ju få det första paketet innan vi fick in produkten från tillverkaren igen.

Jag vet faktiskt inte vad vi skulle gjort annorlunda?

Marcus
Dunken.se

Bristfälligt retursystem

Förstår att mindre företag kanske inte har råd att erbjuda fri retur, men de bör iaf skicka med retursedel så att jag som kund inte behöver betala full frakt. Fick betala 140kr i returavgift pga detta.

11 avril 2018

Kanon!

Enkelt att beställa, supersnabb leverans! Fick hem leggingsen i brevlådan dagen efter beställning.

6 mars 2014
Avis spontané

Otroligt snabb och bra service!

Beställt två gånger ifrån hemsidan, och bägge gångerna har jag haft mitt paket dagen därpå, aldrig varit med om så snabb leverans!
Servicen är bra den också, dock så är tipset att maila då det kan vara svårt att nå fram på telefon!
kalasbra kort sagt!

4 mars 2014

Kvalitet

Kvalitet i både produkt och i leveranstid.
Kommer bli fler beställningar framöver

26 février 2014

Kanonbra sida!

Supersnabb leverans! Jättefina kläder! Snabb å trevlig mailkontakt! Kommer absolut handla mer min favoritbutik på nätet helt klart!

25 février 2014
Avis spontané

Enkel och pålitlig butik.

Dunken är det perfekt stället att handla på för oss som inte trivs med att springa omkring med 18 plagg fram och tillbaka i provhytter medans sambo eller vänner ska stå och tycka saker utanför. Mycket bra kläder för en människor som anammar rockens livsstil och mer därtill. Enkelt att beställa, snabb leverans, många betalningsmöjligheter. Och det bästa av allt: Inga krångliga frågor eller registringströsklar att ta sig över för att få komma igång med det man verkligen är ute efter. Att handla bra kläder!

24 février 2014

Snabba leveranser

Smidigt att beställa och leveransen gick snabbt. Har inte provat att byta något än.

24 février 2014