Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

We hadden een Vip arrangement van 90 minuten voor €70,- geboekt met stoomcabine, zeepschuimmassage, hoofdmassage, gezichtsmasker, ontvangst met thee, flesje water. Van de 90 minuten dat we binnen ware... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Zeer slechte ervaring. Proberen je wat anders aan te praten dan wat je wilt betreft behandeling. Niet hygienisch. Water om af te spoelen veelste heet. Bij binnenkomst eerst afspoelen. Dan een soort va... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Heerlijke behandeling gehad met 2 vriendinnen. We kwamen gestrest door file aan. Allemaal geen probleem, ook al waren we veel te laat voor onze afspraak. Het is heerlijk dat je gewoon even wordt overg... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Vandaag de Hammam aan de Zaagmolendrift bezocht, waar wij een vriendinnen arrangement besproken hadden. Wij werden hartelijk ontvangen door Mouna. Zij heeft ons goed begeleid door het hele proces en... Voir plus

2,9

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

2,9

Tous les avis

13 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Een aanrader voor wie echt wil ontspannen en een mooie zachte huid wil

Ik heb enorm genoten van mijn bezoek aan Hanam. De inrichting was prachtig – de marmeren muren gaven het geheel een rustgevende uitstraling. Alles was tot in de puntjes verzorgd. De dames die de massage en scrubbehandeling uitvoerden, waren niet alleen ontzettend goed in hun werk, maar ook vriendelijk en zorgzaam. Ze lieten me helemaal op mijn gemak voelen en zorgden ervoor dat ik volledig kon ontspannen. Hun warme benadering maakten de ervaring echt bijzonder. Alles voelde comfortabel. Zeker een plek waar ik graag nog eens terugkom! Bedankt dames!!!

5 avril 2025

Dunya Rotterdam…

Wij zijn vandaag bij Dunya in Rotterdam geweest, het was erg fijn en goed. Er zijn hier 2 hard werkende vrouwen aan het werk die rekening met je houden en geregeld vragen of het naar wens is. Wij hebben een hele fijne ervaring gehad. Zijn helemaal schoon en zen, bedankt hiervoor! Zeker een aanrader.

23 mars 2025

Top ervaring

Samen met mijn beste vriendin een vriendinnen arrangement geboekt. Wij zijn vriendelijk ontvangen. Hebben gebruik gemaakt van de hammam en diverse behandelingen gehad. Het was een hele leuke en vooral ontspannen ervaring. Wij hebben genoten🙏🏾

8 février 2025

Verschrikkelijke medewerkers

Verschrikkelijke het is maar dat ik alleen deze Hamam ken, ik ben 2jaar geleden geweest en ben top behandeld, helaas zijn er vandaag 2 vrouwen die ik nog nooit heb gehad ze hebben mij en mijn moeder afschuwelijk behandeld , we moesten ten eerste cash betalen het was 25 euro voor 1 persoon dus samen is dat 50 euro we hebben 14 euro extra betaald omdat ze zij dat ze dan ons zou scrubben dus we moesten die Sabon Beldie ook appart kopen , ze heeft ons voor 20 seconde gescrubt zonder enkele zeep en dat omdat ze zij dat we geen zeep hadden gehaald terwijl we dat wel hadden erbij betaald daaarnaast moest ze ons nog 3 euro wissels geld terug geven dit zou ze later doen omdat ze even geen klein geld bij der had , we waren klaar en ze zij besaha en ging weer weg en heeft nooit meer geld terug gegeven we zijn letterlijk opgelicht door die vrouw

1 février 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

We kwamen binnen en er waren mensen aan…

We kwamen binnen en er waren mensen aan de balie waar we 70 euro hebben betaald en achteraf kwamen we achter dat mensen 15 hebben betaald voor het zelfde massage. Ze spraken hele tijd in hun eigen taal. Toen we binnen kwamen zagen we al hoe onhygiënisch het was overal schimmel en haren. Er waren veel mensen in de hamam en ze waren onvriendelijk. De massage duurde kort niet. Deed pijn en het was Onprofessioneel. Iedereen werd met zelfde doekje gemasseerd en er werden het zelfde producten uit het zelfde potje bij iedereen gesmeerd. Echt teleurstelling. Prieve delen werden ook gemasseerd zonder toestemming te vragen. Er was zelfs een oma die op de grond bij de douche ging plassen walgelijk dit. Een korte samenvatting alles was slecht!!!!!

10 janvier 2025

Slechte hygiëne zeer onvriendelijk

Slechte hygiëne zeer onvriendelijk

Gisteren naar deze hammam geweest had het op tik tok gezien zag er schoon en netjes uit
Maar toen we binnen kwamen gelijk ghetto
Was zeer onhygiënisch ze praten Steeds in hun eigen taal had het gevoel dat het over ons ging elke keer zelfde spullen gebruiken waar mee andere ze gingen wassen en Masseren kreeg gelijk ooo uitslag en zo’n oude vrouw ging plassen in de douche echt gwn gatverdamme deze plek raad ik niet aan was ook me eerste en laatste keer sorry

10 janvier 2025

Leuke ervaring

Dunyahammam biedt een fantastische ervaring met authentieke hammam behandelingen, rustgevende sfeer en uitstekende gastvrijheid. Een perfecte plek om te ontspannen en jezelf te verwennen!

3 janvier 2025

Gisteravond naar deze Hammam geweest

Gisteravond naar deze Hammam geweest. Wat een teleurstelling. Vriendelijkheid was ver te zoeken, alles werd afgeraffeld. Gezichtsmasker werd met een en dezelfde kwast gedaan bij iedereen en constant uit dezelfde pot. Hygiene zeer ver te zoeken. I.p.v. een zen gevoel te krijgen, hadden we het gevoel dat zij haast hadden en werden we er zo snel mogelijk weer uitgewerkt. Eens maar nooit weer.

11 décembre 2024

Zeer teleurstellende ervaring

Zeer teleurstellende ervaring! Zaterdag naar deze hamam geweest en ik ben nog nooit zo onbeschoft behandeld. Het personeel praatte continu in hun eigen taal, wat ons een ongemakkelijk gevoel gaf. Ook was ze geïrriteerd als het niet snel genoeg ging. Daarnaast hebben ze gewoon hetzelfde washandje meerdere keren gebruikt wat geleid heeft tot uitslag. Toen we ons na afloop wilden klaarmaken voor een verjaardag, werd ons letterlijk verboden om ons op te maken terwijl dit vooraf was afgesproken. Dit is absoluut geen manier om met klanten om te gaan. Een hamam hoort een ontspannen ervaring te bieden, maar dit was verre van dat. Ik raad deze plek absoluut niet aan en zal hier nooit meer terugkomen.

Slecht hygiëne & onvriendelijkheid

Arrangement Sabrine geboekt waar heel weinig van overeenkwam met de ervaring. Massages in het arrangement duurde max 2 minuten. Daarnaast kreeg ik heel erg het lopende band gevoel ipv als klant behandelen. Het was erg druk in de hamam zelf. Verder werden wij erop aangesproken dat we ons hier niet konden opmaken, terwijl we dit netjes vooraf hebben nagevraagd. Wat betreft hygiëne dit is ver te zoeken. Alle negatieve reviews klopt volledig.

Zeer teleurstellende ervaring!

Zeer teleurstellende ervaring!
Vandaag naar deze hamam geweest en ik ben nog nooit zo onbeschoft behandeld. Het personeel praatte continu in hun eigen taal, wat ons een ongemakkelijk en geïntimideerd gevoel gaf. Hun blikken maakten het alleen maar erger.

Toen we ons na afloop wilden klaarmaken voor een verjaardag, werd ons letterlijk verboden om ons om te kleden of op te maken. Tot onze grote verbazing werden we vervolgens de zaak uitgezet! Dit is absoluut geen manier om met klanten om te gaan.

Een hamam hoort een ontspannen ervaring te bieden, maar dit was verre van dat. Ik raad deze plek absoluut niet aan en zal hier nooit meer terugkomen. En het was nog eens heel vies.

Noté 1 sur 5 étoiles

Onbegrip en onvriendelijkheid: Teleurstellende ervaring bij de Hamam.

Lang geleden ben ik eens naar deze hamam geweest en vond het toen al drie keer niks. Ze konden niet goed inschatten wat onze achtergrond was, waardoor ze openlijk over ons begonnen te praten terwijl we erbij waren. Dat was voor mij een reden om nooit meer terug te gaan.

Onlangs kreeg ik van mijn werk een cadeaubon van 100 euro voor deze hamam. Al baalde ik, maar goed, ik besloot het te accepteren. Vlak daarvoor onderging ik echter een zware operatie, waardoor een bezoek aan de hamam niet mogelijk was. Door mijn herstelperiode heb ik niet in de gaten gehad dat de bon slechts 6 maanden geldig was.

Toen ik eindelijk wilde boeken, bleek de bon inmiddels een maand verlopen. Ik heb gebeld en mijn situatie uitgelegd, maar ze wilden niet luisteren en zeiden dat er niets aan te doen was. Ondanks dat het maar om een maandje ging door ziekte. Tot mijn verbazing werd ik zelfs afgekapt met de woorden: ‘Ik ga nu ophangen, ik heb hier geen tijd voor.’

Erg jammer dat er totaal geen begrip of medewerking was. Ze hebben die 100 euro al binnen, maar hebben hiermee wel een potentiële klant verloren. Deze ervaring bevestigt helaas alleen maar mijn eerdere negatieve indruk van hen.

10 novembre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Ik ben zaterdag met mijn moeder naar duyna hammam geweest. We kwamen aan en hadden het gevoel dat de hygiene niet top was. Verder duurde de behandeling met scrub en zeepzak maar 15 MINUTEN bij elkaar en het was NIET fijn! Ze doen niet lekker masseren en het scrubben doet gewoon pijn. De behandeling was zeer gehaast en totaal niet ontspannend. Daarnaast had de masseuse een vieze penetrante lijfgeur bij zich. Daarna vroegen ze of ik mijn haren ook nog wilde laten wassen tegen een vergoeding van 15 euro per persoon. Voor 30€ hebben wij ervoor gekozen dit te doen in de hoop alsnog even te ontspannen. Helaas was deze behandeling ook maar van zeer korte duur. Denk hierbij aan 1 á 2 minuten. Daarnaast waren ze ook zeer hardhandig aan het borstelen. Helaas dus GEEN ontspannen verjaardagscadeau voor mijn moeder wat me als jonge student erg veel geld heeft gekost. We zijn erg teleurgesteld in deze organisatie en ik raad het IEDEREEN af hier naartoe te komen! Het lijken een stel amateuristische koekenbakkers en zeker geen professionele masseurs!

2 novembre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Vandaag samen met een vriendin gezellig…

Vandaag samen met een vriendin gezellig dagje ontspannen. Bij aankomst kwam er nog eens 47 euro bij en konden we 2 water kopen wat bij elkaar 50 euro was. Omdat ze geen kleingeld terug had. Oké geen probleem maar al heel vreemd dat je water zelf moet betalen. We hadden 7 dames voor ons dus moesten we lang wachten. Na onze haar en gezichtsmasker in gezet te hebben. Niks meer gehoord meiden waren pauze gaan nemen. En vroeg netjes gaat het nog lang duren. Kregen ik e met kort antwoord je bent klaar. toen onder de douche vroeg de bazin hoe het was. Nou het was vreselijk. En liep hoog op. Dus voor mij en me vriendin nooit meer daar heen. Helaas hoop geld betaald voor alleen scrubben en een onbeschofte bazin

10 août 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Vanavond met mijn vriend naar Dounia…

Vanavond met mijn vriend naar Dounia Hamam geweest.
Zolas elke keer een warm ontvangt. Na een warme douche een lekkere massage laten doen door een goede vakman.
Na afloop een lekkere gekruide thee benut in de gezellige huiskamer bij de ingang.
Lekker genoten. Tot gauw.

4 février 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Vandaag met mijn dochter samen naar de…

Vandaag met mijn dochter samen naar de hammam geweest. Ik was er zelf lang geleden geweest. Was een heerlijke ochtend en we zijn heel goed en vakkundig behandeld. Hele vriendelijke dames de je helpen. Wij hebben ons laten scrubben, een zeepzak behandeling, een massage, een voetbehandeling en een hoofdmassage gehad. Alles was even fijn en ook was de uitleg heel duidelijk. De hammam was goed schoon. Daarna nog een heerlijk glas verse muntthee met stukjes Marokkaanse pannekoek met honing gehad van het huis. Al met al een perfecte ochtend gehad samen.

4 janvier 2024
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus