Betrott och välkänt företag med bra service som har funnits länge. Inte billigast, men bättre webbsida än vad andra har numera, där full information ges om produkterna m.m. Ögonblicklig leverans (även... Voir plus
Jag har handlat från Dustin i över 20 år snart. De har så länge jag handlat hos dem haft en genomgående hög standard. Jag har ännu inte haft en dålig upplevelse. Fortsätt ert grymma jobb!
Köpte en Wacom One Pen Display på Dustin Home för ungefär en månad sedan. Allt var bra ända tills jag anslöt ritplattan till en USB-C-port på en dator och det inte går att starta ritplattan. Eft... Voir plus
Toppen! Rekommenderas varmt! Bra hemsida med mycket information. Lätt att beställa och betala. Många valmöjligheter för leverans. *Beställde på lördagen, paketet skickades samma dag och kun... Voir plus
Dustin Home har stängts permanent. Vi är tacksamma för ert förtroende och stöd genom åren.
Suède
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine

Réponse de Dustin Home Sverige (Permanent stängt)
Snabb leverans och proffsigt. Bra info och känns solitt.

Réponse de Dustin Home Sverige (Permanent stängt)
Snabb leverans med önskad vara. Bästa jämförpris på ganska dyr produkt.

Réponse de Dustin Home Sverige (Permanent stängt)
Allt funkade bra med beställning och allt men sedan började Posten på krångla men med bra hjälp från Dustin kundtjänst så löste sig problemet så jag kan varmt rekommendera Dustin andra

Réponse de Dustin Home Sverige (Permanent stängt)
Paket 30 m från dörren i ett paketskåp när jag hade tid.

Réponse de Dustin Home Sverige (Permanent stängt)
Kamerorna har undermålig skärpa och ljusintensitet i mörker. I dagsljus är den ok men på natten fungerar den endast som en indikation på att någon är där.
Bilderna som visas i reklamen måste vara fejkade på något sätt.

Réponse de Dustin Home Sverige (Permanent stängt)
Köpte svart tonerkassett till HP LaserJet 479 av märket Xerox i serien Everyday (dvs ej original). Katastrof. Köp inte dessa!
Dessa är nytillverkade kinesiska tonerkassetter som passar fysiskt i skrivaren men som inte accepteras av skrivaren...
Toner-kassetterna saknar HP-chip. Dvs inte nya "äkta" HP eller återfyllda original-HP-kasetter.
HP har lagt in en mjukvaru-spärr så det är bara kassetter med nya eller återanvända HP-chip som fungerar...
MORR. Nästa skrivare blir INTE en HP...
DOCK: Dustin återbetalade ordern utan krav på att skicka tillbaka produkten. Så långt bra agerat från Dustin!! :-)
Synd bara att Dustin inte hade koll på produkten. :-(

Réponse de Dustin Home Sverige (Permanent stängt)
Jättenöjd igen! Blev lite besviken på tre dagars leveranstid istället för 1-2 som angivet. Synd att Dustin Home läggs ner!
Skönt med chosefri enkel transaktion med bra priser och produktinformation.

Réponse de Dustin Home Sverige (Permanent stängt)
Lätt att beställa, väldigt snabb leverans. Bra produkter.

Réponse de Dustin Home Sverige (Permanent stängt)
Hela köpupplevelsen flöt på som man kan förvänta sig och beställd produkt levde upp till mina förväntningar.

Smidigt och bra allt fanns hemma leverans på 4 dagar (bor på landet) jättenöjd

Réponse de Dustin Home Sverige (Permanent stängt)
Stort sortiment och denna gång bra pris på den plattan jag var ute efter.

Réponse de Dustin Home Sverige (Permanent stängt)
Utmärkt fläkt som drivs via USB. Tystlåten och bra produkt till bra pris. Mycket snabb leverans till utlämningsställe med lätt tillgänglighet och generösa öppettider.

David:
Skickar spam.
Dustin:
Tack för din recension och feedback.
Det var tråkigt att höra att du upplever att du får spam av oss, det är inte vår avsikt.
Du ska kunna avsluta utskicken längst ner i mailen, men skulle det av någon anledning inte fungera vill vi gärna veta det. Då kan du vidarebefordra informationen till vår kundservice.
/Belinda
David:
Tänk om erat svar hade varit ärligt och sagt: Vi vet att ni kunder störs av våra utskick men vi skiter i det då vi tror att det oss något ökad försäljning. Vi skickar till alla som handlat av oss fast vi vet att nära 100% inte vill ha spam. Så länge det inte blir olagligt kommer vi fortsätta störa.

Réponse de Dustin Home Sverige (Permanent stängt)
Proffsigt, bra utbud, snabb leverans. Beklagligt att DustinHome läggs ner. DustinHome har funnits länge.

Réponse de Dustin Home Sverige (Permanent stängt)
Efter idogt testande och sökande efter lösningar på nätet; jaha, plattan måste anslutas till en Thunderbolt 3-port. Det HADE VARIT BRA OM DEN INFORMATIONEN FUNNITS MED KLART OCH TYDLIGT I PRODUKTBESKRIVNINGEN. Inte mycket omtanke om kunderna där.
Mycket nöjd med ritplattan i sig dock.