Dustin Sverige Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,3

Jag har inte handlat på Dustin på några år, eftersom jag inte har haft behov av deras produkter. Men som tidigare konstaterar jag att de är otroligt snabba på att leverera och att de följer prisutveck... Voir plus

Jag är supernöjd med min upplevelse hos Dustin. Kundservicen var snabb, professionell och mycket lösningsorienterad. Reklamationsärendet hanterades smidigt och utan krångel, med tydlig kommunikation... Voir plus

1. Magasin d'informatique
  2. Magasin d'accessoires pour téléphones mobiles
  3. Magasin de téléphonie mobile
  4. Grossiste en électronique
  5. Magasin de télévisions

À propos de Dustin Sverige

Dustin

Dustin är en ledande onlinebaserad IT-partner i Norden och Benelux

Vi hjälper våra kunder att vara i framkant genom att förse dem med rätt IT-lösning för deras behov.

Vi erbjuder cirka 255 000 produkter med tillhörande tjänster till företag, offentlig sektor och privatpersoner.

Dustin har cirka 2 400 medarbetare som älskar och tror på tekniken och dess möjligheter.

Bolaget är sedan 2015 börsnoterat på Nasdaq Stockholm med huvudkontor i Nacka Strand strax utanför centrala Stockholm.

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

869 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 77 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

151 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Jag beställde en arbetsdator som ett…

Jag beställde en arbetsdator som ett företagsköp. Fakturan som skickades till mig var fortfarande till mig som privatperson. Jag informerade dem om det och fick sedan notis att datorn har kommit. När jag sedan skulle plocka upp den så sade PostNord att den var returnerad av säljaren. Jag bad dem inte att returnera datorn och nu har vi ingen dator.

28 juillet 2026
Avis spontané

Kräver numera att man accepterar en…

Kräver numera att man accepterar en "undersökningsavgift". Detta gör att DU åker på en TILL faktura om de (läs. DE, inte en objektiv tredjepart) kommer fram till att "det här är inte ett garantiärende".

Aldrig igen.

15 juin 2026
Avis spontané

Bästa kundservicen jag har varit med…

Bästa kundservicen jag har varit med om, även när posten gjorde bort sig så fixade dom det direkt. Skickade in en dator som slutade funka, och de ordnade det så att även om jag var i Norge när detta hände kunde jag skicka in den till service i Sverige utan kostnad eller vidare besvär. 10/10

27 avril 2026

Smygavgifter för leverans.

Nu har Dustin hittat ett nytt sätt att höja priserna. De tar ut extra för frakten. De tar en extraavgift för flera kollin och som av en slump blir det alltid många kollin när man beställer. Utgå från att fraktkostnaden blir mycket högre än vad som står när ni lägger beställningen.
Jaja Dustin. Ni har skrivit något i något villkor så de är inte att luras. Men det är inte heller tydligt. Så lika bra att teckna nya samarbetsavtal eller kika på andra plattformar. Dustin är inte samma som förr. Då är de lika bra att förnya hos sig själv oxå.

Uppdatering. Dustin beklagar så klart och hänvisar till sina villkor men visar även välvilja att stryka frakten. Starkt av dem att inse att det är dåligt för affärena men frågan om hur man ska tänka i framtiden kvarstår så länge modellen finns kvar.

21 avril 2026

Imponerande service!

Köpte ett nätverkskort som dock visade sig inte passa min dator. Dustin hade inte rätt typ i sitt sortiment men skaffade det. Jag behövde inte ens returnera det kort jag först köpt. Imponerande service!

4 avril 2026
Avis spontané

Sjukt snabb leverans och grymt bra pris…

Sjukt snabb leverans och grymt bra pris på vår 100” Samsung TV

25 mars 2026

Hej Juhani,

Tack för din recension och fem stjärnor!
Vad roligt att höra att leveransen kom fram snabbt. Vi hoppas ni blir nöjda med er nya TV . 🙂

Inte ens 24h

Beställde en MacBook Neo. Hade den inom 24h.
Topp of the line service!

21 mars 2026

Hej Johan,

Tack för din fina recension och fem stjärnor!
Vad roligt att höra att leveransen fungerade bra. 🙂

/Belinda

Bra service, fick snabba svar på mina frågor.

Jag fick hjälp med att snabbt hitta en produkt som uppfyllde alla mina krav som jag hade.
Det var svårt att hitta all info på er hemsida, så uppskattar verkligen möjligheten till "personlig service"

18 mars 2026

Tack för din recension och fem stjärnor!
Vad roligt att höra att att du fick snabb och bra hjälp av vår orderavdelning. 🙂

/Belinda

Mycket smidig sida att handla ifrån

Mycket smidig sida att handla ifrån. Liten miss när fakturan kom till en enskild person mejl istället för automat scancloud adress.

19 mars 2026

Hej Alf,

Tack för din recension!
Tråkigt att höra att fakturan inte kom rätt. Jag rekommenderar att ni loggar in på ert konto och går till adresser för att säkerställa att det är rätt fakturaadress angiven där. Så ni inte får samma problem nästa gång ni handlar.
Ni kan även mejla order@dustin.se om ni vill ha hjälp med att uppdatera fakturaadressen. 🙂

Lättförståeligt köpgränssnitt

Lättförståeligt köpgränssnitt. Fantastiskt snabb leverans och deluxe kundtjänst..!

25 mars 2026

Tack för din recension och fem stjärnor!
Vad roligt att höra att leveransen kom fram snabbt, och att du fick bra hjälp av våra kundservice. 🙂

bra pris

bra pris, super snabb leverans och bra produkt!
kommer definitivt titta på er sida innan jag köper något teknik framöver

6 mars 2026

Hej Ninni,

Tack för din fina recension och fem stjärnor!
Härligt att höra att allt fungerat bra. 🙂

Vi önskar dig en trevlig dag och varmt välkommen åter!

Undermåligt emballage

Jag beställde en mekanisk hårddisk för backup och den var tyvärr mycket dåligt emballerad. Den låg löst i ett tunt kuvert med bubbelplast och sedan i en vanlig papplåda. Ett helt orimligt sätt att skicka en hårddisk för 5000 kronor.

13 mars 2026

Hej Matti,

Tack för din recension och feedback.
Det var tråkigt att höra att du inte var nöjd med hur varan var packad.
Vi är tacksamma för att du delar med dig av din upplevelse, och jag kommer skicka vidare din feedback till vårt lager.

Snabb leverans!

23 mars 2026

Hej Lars,

Tack för din recension och fem stjärnor!
Kul att höra att leveransen kom fram snabbt. 🙂

/Belinda

Utmärkt kundservice och smidig reklamationshantering

Jag är supernöjd med min upplevelse hos Dustin. Kundservicen var snabb, professionell och mycket lösningsorienterad. Reklamationsärendet hanterades smidigt och utan krångel, med tydlig kommunikation hela vägen.
Det här är precis den typ av service man önskar som kund. Kan varmt rekommendera Dustin.

24 février 2026

Hej Samuel,

Tack för din recension och fem stjärnor!
Var roligt att höra att du fick bra hjälp. Jag skickar vidare din feedback till vår kundservice. 🙂

Supersnabb leverans

Supersnabb leverans, bra produkter och priser.

6 mars 2026

Tack för din recension och fem stjärnor!
Härligt att höra att allt fungerat bra, är du nöjd är vi nöjda. 🙂

Väldigt snabb leverans

11 mars 2026

Hej Peter,

Tack för din recension och fem stjärnor!
Härligt att höra att leveransen fungerade bra. 🙂

/Belinda

Lätt att hitta det jag sökte på…

Lätt att hitta det jag sökte på hemsidan och snabb leverans

5 mars 2026

Hej Björn,

Tack för din recension och fem stjärnor!
Härligt att höra att leveransen kom fram snabbt. 🙂