Jag beställde en arbetsdator som ett företagsköp. Fakturan som skickades till mig var fortfarande till mig som privatperson. Jag informerade dem om det och fick sedan notis att datorn har kommit. När... Voir plus
Bästa kundservicen jag har varit med om, även när posten gjorde bort sig så fixade dom det direkt. Skickade in en dator som slutade funka, och de ordnade det så att även om jag var i Norge när detta h... Voir plus
Jag har inte handlat på Dustin på några år, eftersom jag inte har haft behov av deras produkter. Men som tidigare konstaterar jag att de är otroligt snabba på att leverera och att de följer prisutveck... Voir plus
Jag är supernöjd med min upplevelse hos Dustin. Kundservicen var snabb, professionell och mycket lösningsorienterad. Reklamationsärendet hanterades smidigt och utan krångel, med tydlig kommunikation... Voir plus
- Magasin d'informatique
- Magasin d'accessoires pour téléphones mobiles
- Magasin de téléphonie mobile
- Grossiste en électronique
- Magasin de télévisions
À propos de Dustin Sverige

Dustin är en ledande onlinebaserad IT-partner i Norden och Benelux
Vi hjälper våra kunder att vara i framkant genom att förse dem med rätt IT-lösning för deras behov.Vi erbjuder cirka 255 000 produkter med tillhörande tjänster till företag, offentlig sektor och privatpersoner.
Dustin har cirka 2 400 medarbetare som älskar och tror på tekniken och dess möjligheter.
Bolaget är sedan 2015 börsnoterat på Nasdaq Stockholm med huvudkontor i Nacka Strand strax utanför centrala Stockholm.
Augustendalsvägen 7, 131 52, Nacka Strand, Suède
- 08-55344000
- kundservice@dustin.se
- www.dustin.se
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 77 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Beställde dag 1 EFTER lunch toner till…
Beställde dag 1 EFTER lunch toner till min Håpe laserskrivare. Dag 2 FÖRE lunch levererades den till dörren! Räddade min arbetsdag!

Réponse de Dustin Sverige
Fick hem toner till fel skrivare trots…
Fick hem toner till fel skrivare trots att jag beställt i skrivarens egna app.

Bra kvalité
Bra kvalité på väskorna och supersnabb leverans. Bara +++++.

Pålitlig leverantör
Jag upplever er som pålitliga, bra sortiment som passar min verksamhet och inget krångel med leveranserna.

Postnord slarvade bort leveransen
Postnord slarvade bort leveransen. Tyvärr har Postnord numera ett dåligt renommé och det vore därför bra om det gick att välja andra speditörer. Personligen försöker jag om möjligt undvika leverantörer som anlitar Postnord.
Supporten från Dustins helpdesk var helt OK.

Réponse de Dustin Sverige
Problem både vid beställning och leverans!
Det var stökigt både vid beställning och leverans! Strul på hemsidan och med bekräftelsemail som inte kom fram innan jag till slut fick hjälp via telefon med beställningen. När sedan utlovad leverans uteblev för att produkten inte skickats (trots att den fanns i lager och felet låg hos Dustin) fanns ingen vilja från Dustins sida att rätta till och åtgärda. Jag har spenderat så många timmar i telefon med kundtjänst samt i väntan på leverans att jag verkligen inte kan rekommendera Dustin till någon annan.

Réponse de Dustin Sverige
Snabb leverans och produkten motsvarade…
Snabb leverans och produkten motsvarade mina förväntningar.

Enkel och smidig upplevelse
Enkel och smidig webbsida. Tydlig information. Bra återkoppling på lagd order vid förändring av leveransstatusen. Stort plus för snabb kundtjänst via chat som löste frågan som uppstått.

Réponse de Dustin Sverige
Bra leverans från Dustin, värdelöst från Postnord.
Snabb och bra leverans från Dustin. Totalt värdelöst med Postnord. De levererade inte som utlovat, ljög om att sms skickats. Välj om möjligt annan transportör.

Réponse de Dustin Sverige
Efter retur får jag inte automatisk…
Efter retur får jag inte automatisk återbetalning!

Réponse de Dustin Sverige
Lätt att beställa och snabb leverans.
Lätt att beställa och snabb leverans.

Extremt otydligt
Det var extremt svårt att förstå villka etiketter man skulle använda. Nu blev det så att jag köpte fel etiketter. Dessutom skickar de med en CD för att installera skrivaren, men min dator har ingen CD-ingång. URUSEL INFORMTION!!!