Officenøglen  Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,3

Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

Købt Office men der gik 2 dage inden jeg fik link og nøgle hvilket jeg ikke ser som straks levering, derfor kun 4 stjerner

Noté 5 sur 5 étoiles

Nem bestillingsproces, og produktet blev uden ekstra betaling opgraderet fra Office Home/Student til en Pro-version med flere funktionaliteter - meget fin service! Leveringen var lidt forsinket i forh... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Super nemt. De oplyser man skal vente optil 24 timer på modtagelse af aktiveringskoden, jeg ventede 4 timers tid og alt derfra kørte som smurt i olie! Ville have været rart med en bekræftelse på købet... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Både køb og behandling var meget nemt. Jeg fik kompetent hjælp til et efterfølgende problem med Office-licensen på min Mac. MS Office-pakken (ikke 365) kunne ikke aktiveres, hvis en 365-pakke var akti... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Entreprise de logiciels
  2. Entreprise de logiciels de comptabilité
  3. Assistance et services informatiques

Écrit par l'entreprise

Officenøglen er din pålidelige webshop til software til fordelagtige priser. Hos os er din tilfredshed vores højeste prioritet, og vi er stolte af at kunne tilbyde dansk support for at sikre, at du føler dig godt tilpas under hele din købsoplevelse. Vores Forpligtelse: Konkurrencedygtige Priser: Vi stræber efter at levere software til de mest konkurrencedygtige priser på markedet. Dansk Support: Vores dedikerede supportteam står klar til at hjælpe dig på dansk, hvis du skulle have spørgsmål eller brug for assistance. Kundetilfredshed: Din tilfredshed er kernen i vores forretning. Vi arbejder konstant på at forbedre vores services for at sikre den bedst mulige oplevelse for dig. Høj Trustpilot Score: Vi er stolte over vores høje Trustpilot-score, der vidner om vores engagement i kvalitet og kundetilfredshed. e-mærket Webshop: Vi er en e-mærket webshop, hvilket betyder, at du kan handle trygt og sikkert hos os. Microsoft Partner: Som Microsoft-partner garanterer vi, at du modtager originale licenser og har adgang til dansk support, hvis behovet opstår.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

10 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Øv...

Det har været en blandet fornøjelse at handle her. Bestilte Windows 11 og fik link og licenskode efter blot 5 min, alt tegnede godt. Men så gik det galt, linket var til en side hvor det (for en ikke IT-sagkyndig som mig) ikke klart fremgik hvad jeg skulle gøre derfra. Skrev til support, der svarede jeg blot skulle hente filen Windows 10 og opgraderer til Windows 11 bagefter.

Stadig ikke klog på hvad jeg skulle trykke på for at hente filen, skrev jeg igen og fik samme svar. Har nu ved hjælp udefra fået det hele til at køre. Men havde da en forventning om når man købte Windows 11, så fik man Windows 11 og ikke ad omveje. Så hvad der skulle have været så nemt, blev alt andet.

14 février 2022

Hej Brian,

I vores mail får man hele pakken, hvor der også følgere guide med til hvordan man installere produktet. At det ikke har vært nemt for dig, må vi se hvordan vi kan gør det endnu nemmere for vores kunder. Men man behøver ikke at være IT-sagkyndig for at installere Windows, vi oplever også at vores kunder ikke lige læser guiden grundig igennem inden de spørger. Jeg er glad for at det nu fungere og alt er godt.

Ønsker dig en god aften.

Noté 5 sur 5 étoiles

Den købte Officepakke blev leveret…

Den købte Officepakke blev leveret samme dag, som købsordren blev givet.
God kortfattet forklaring på, hvorledes installationen skal foregå.

10 février 2022

Hej Niels,

Mange tak for anmeldelsen og de flotte ord :)

Anbefales

Helt fin handel og hurtig support efterfølgende.
Kan klart anbefales.

8 février 2022

Hej Michael,

Mange tak for de 5 stjerner.

Det er altid dejligt, at høre fra en tilfreds kunde

Noté 5 sur 5 étoiles

Ok det var virkelig nemt

Ok det var virkelig nemt. Nåede lige at forklare sønnen at der muligvis ikke var nogen på job her lørdag eftermiddag, så at det med licens inden for et par timer muligvis gjaldt hverdag …… imens ankom licensen 😳 flot. 5 stjerner fortjent.

5 février 2022

Hej Jean,

Mange tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for at læse, at vi kunne hjælpe dig :)

venlig hilsen

Faktisk ret nemt!

Hurtig og problemfri levering af et fuldt autoriseret Office program. Du modtager en key og downloader en imagefil og installerer,

24 janvier 2022

Hej Flemming,

Tusind tak for de 5 stjerner.

Jeg er glad for at læse, at du er yderst tilfreds med vores service.

E-nemt

E-nemt
ja det er nemt :) skulle købe et program med word og flere andre programmer i. og da jeg var nået i tvivl om hvad for et samt hvordan man lige skulle installere det kontakte jeg deres kundeservice man kunne sende dem en besked via hjemmesiden og fik så svar på mail hvor jeg fik svar på alle mine spørgsmål på forstålige og venlige måde. tak. hurtig levering af produket. kommer helt sikkert til at handle her igen og anbefale det til andre.

24 janvier 2022

Fantastisk service.

Fantastisk service.

Stod med en licens nøgle der ikke virkede kl 21. Skrev en email og fik hjælp til problemet inden for 40minutter.

12 janvier 2022

Alt fungerer

Alt fungerer. Anbefales uden forbehold. Hurtig respons og dit produkt leveres i din indbakke med vejledning til hvad man skal gøre

10 janvier 2022

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus