Lisez les avis des autres
Heb een malelions pak besteld mijn bestelling was niet compleet miste de broek. Heb op alle manieren contact op gezocht gebeld maar je krijg ze niet te bereiken via de mail reageren ze niet op via... Voir plus
Les gens ont aussi consulté
Fijne ervaringen
Ik heb juist goede ervaringen met dit bedrijf. In januari kwam mijn pakketje wat later i.v.m. een systeemwisseling. Dit was de eerste keer dat het wat langer duurde. Er is netjes op mijn mail gereageerd. Kleding is altijd top en netjes verpakt.
Nog minder dan een 1 ster
Nog minder dan een 1 ster! Wat een slechte zaak! Hier nooit bestellen!! Totaal geen communicatie mogelijk. Reageren nergens op. Bestelling veelste laat verzonden. Toen ik probeerde contact op te nemen. Reageren ze nergens op of veeeeeeeel later. Retour gestuurd zit nog steeds op de verwerking te wachten. 1 en al drama daar! Mijn advies bestel hier nooit iets.
Hier bestel ik nooit meer
Hier een trui besteld die er na 1 keer dragen zonder te wassen er niet meer uitzag. Hierover gemaild. Duurde elke keer
2 weken voor een reactie en ze konden niet met een oplossing komen. Bestel hier nooit meer!
Bestelling geplaatst vervolgens niet…
Bestelling geplaatst vervolgens niet ontvangen meteen gemeld , en niet met een oplossing willen komen , reageren heel traag nu moet ik na een maand toch bij de vervoederder informeren slechte service sluiten gewoon de case en je kijkt maar maar wel willen dat je 160 euro betaald nou die betaal ik niet
Heb een malelions pak besteld mijn…
Heb een malelions pak besteld mijn bestelling was niet compleet miste de broek.
Heb op alle manieren contact op gezocht gebeld maar je krijg ze niet te bereiken via de mail reageren ze niet op via instgram maar daar reageren ze een keer op en dan niet meer.
Zal hier nooit meer bestellen slechten klantenservice en je kan fluiten naar je geld
Helaas 3 weken verder en er is alsnog…
Helaas 3 weken verder en er is alsnog geen fatsoenlijk contact te krijgen met dit bedrijf!!! Ze reageren dagen later op messenger (omdat er geen contact is te krijgen via een andere manier). Telkens kruipt er iemand anders achter de laptop bij dat bedrijf waardoor ik telkens opnieuw mijn verhaal moet vertellen. Ik reageer dan meteen en dan zou je denken dat je dan meteen word geholpen aangezien ze 1 minuut van tevoren op je gereageerd hebben. Maar nee hoor..... weer valt er die stilte!! Weer hoor ik niks van jullie!! Dus en geen broeken en mijn dochtertje is haar verjaardagsgeld kwijt!! BESTEL HIER NIET MENSEN!! EEN GEWAARSCHUWD MENS TELT VOOR 2!!!
Geen woorden voor
Geen woorden voor.
Zo slecht is het
Het is niet de moeite waard om je kleding daar te bestellen. En als je contact wilt opnemen met hun gaat dat heel moeilijk ze reageren nauwelijks
Bestel hier niet!!
Ik heb mijn volledige bestelling geretourneerd (retourkosten zijn voor eigen rekening, dat is prima. Hiervan was ik op de hoogte en staat ook in hun voorwaarden). Maar Eddy’s Musthaves houdt zich niet aan de wet. De Wet Verkoop op Afstand. Als je een volledige bestelling retourneert dan heb je ook recht op teruggave van de verzendkosten. Dus niet de retourkosten, maar de verzendkosten van toen de bestelling naar jou is verstuurd. Dit doet Eddy’s dus niet. Ik heb ze hierover geïnformeerd per mail, maar zij blijven ontkennen en weigeren dit. Ze verzinnen allerlei redenen (beginnen ook over Klarna, terwijl dat de betaalprovider is, maar ik daadwerkelijk betaal met mijn creditcard. Dat verschil begrijpen ze niet). Ze geven ook niet een inhoudelijke reactie terwijl ik alle bronnen aanlever. Ik heb zojuist dan ook een melding gedaan bij de ACM. Ik kan anderen ook aanbevelen dit te doen. De ACM schrijft namelijk boetes uit aan webshops die zich niet aan de wet houden. Zowel de wet en artikelen over boetes zijn allemaal te vinden op internet. Zoek maar op: boetes webshops. Daar staat o.a. bij waarom ze boetes uitdelen: “..Onvoldoende informatieplicht: Niet goed informeren over het recht op annulering, volledige terugbetaling (inclusief bezorgkosten) en de bijbehorende termijnen..”
Ik heb dus gelukkig betaald met mijn creditcard. Doe dat vooral ook, want dan heb je een GeldTerugService. Visa of Mastercard haalt dan het geld terug bij de webwinkel en dan zitten er extra kosten aan voor de webwinkel. Zij zullen dan moeten bewijzen wie gelijk heeft en volgens de wet ben ik dat. Dus succes! Voor iedereen die dit leest, neem de Wet Verkoop op Afstand goed door. Weet wat je rechten zijn, betaal met een creditcard en maak indien nodig een melding bij de ACM. Groet Danielle Schreur
Snel opgelost
In eerste instantie alleen een linker laars ontvangen, meteen gemaild en na 2 dagen een reactie met een track en trace voor de rechter laars die ze hebben nagestuurd. Uiteindelijk goed opgelost dus.
Geen snelle verzending!
Op de website staat vandaag verzonden. Dit is echter niet zo. Meerdere keren besteld en dit duurt gewoon een week.
Mocht je iets snel nodig hebben, zou ik niet hier bestellen.
En de schuld geven aan dhl of postnl kunnen ze niet want het pakketje is na enkele dagen geen eens overhandigd aan bezorgdienst.
Ik wacht al 3 maanden op een terug…
Ik wacht al 3 maanden op een terug betaling! Volledige bestelling geretourneerd, deze is geaccepteerd. Na weken niets te horen kreeg ik een mail dat sale artikelen eigenlijk niet geretourneerd mogen worden dus kreeg ik een tegoedbon. Deze tegoedbon weiger ik, omdat ik als consument het recht heb op een volledige terug betaling. Sale artikelen uitsluiten is volgens de wet niet toegestaan. Hier meerdere keren op aangewezen maar er word niet meer gereageerd op mijn mails. Inmiddels hebben ze de algemene voorwaarde aangepast nadat ik ze hier op heb gewezen dat het nergens in hun voorwaarde vermeld staat. Stelletje oplichters!
Deze oplichters verdienen gewoon op…
Deze oplichters verdienen gewoon op klarna, zodra je iets retourneert op klarna krijg je gelijk en Factuur van 0.99 cent naar 5€ wat oploopt als je daarna niet gelijk na en 3 dagen betaald. En als je daarvoor netjes optijd je bestelling retourneert dan mag je hopen of je nog wel optijd geholpen wordt. Gadverdamme wat en service. ze reageren pas op je berichtjes na 5 dagen soms anderhalf week. Was en vaste klant. Nooit meer!! BESTEL HIER NIET !!!!!
Bestel niet bij deze dieven :)
Jammer dat je geen 0 sterren kunt geven. Ik ben een vaste klant, maar ik ga hier nooit meer iets bestellen.
Een volledige bestelling geretourneerd waarvan zij aangeven 2 van de 5 items te hebben ontvangen.
Ze hebben geen moeite gedaan om een onderzoek te starten bij PostNL, terwijl ik dit zelf niet kan omdat ze deze informatie niet geven aan de niet-maker van het verzendlabel.
Na 3 keer met PostNL zelf te hebben gebeld kan ik het zelf nog steeds niet oplossen en Eddy’s doet niks.
Maar wij wel de rekening van €100 te laten betalen voor lucht. Zo is het makkelijk geld verdienen.
Een paar items niet op ontvangen zetten, maar wel 2 items ontvangen?
En als je belt met een chagrijnige toon en zucht geholpen worden, erg professioneel!
Let op!!! Oplichters
Let op!!!! Koop hier nooit iets, wat een oplichters!!!!
Bij deze winkel een broek online besteld, netjes gekregen , kaartje zat er niet aan maar lag los in de verpakking.
Broek was helaas te groot daarom een maatje kleiner besteld.
Toen ik de broek retour heb gestuurd kreeg ik na steeds zelf contact te hebben gezocht het antwoord dat ik de broek gedragen zou hebben omdat het kaartje er niet meer aan zat!!!!!
En kreeg mijn geld daardoor niet terug.
Let dus op met deze winkel, het zijn echt oplichters.
Als je er wat van zegt voelen ze zich bedreigd, daar schuilen zij zich achter.
Denk dus goed na voordat je hier online besteld.
1 ster is nog teveel!!!
Slordig met het verwerken van…
Slordig met het verwerken van geretourneerde pakketten. Komen 1 jaar na mijn retournering aankloppen dat ze het pakket niet hebben ontvangen, schandalig!
Vind de service niet meegaand, terwijl ik zeker weet dat dit pakket geretourneerd was maar bewijs het maar 1 jaar later….. Nu hebben ze mij alsnog voor de kosten op laten draaien.
Geannuleerde bestelling door Eddy’s, maar wel moeten betalen
Een bestelling geplaatst die vervolgens door Eddy’s wordt geannuleerd. Nu kan dat gebeuren. Echter, op Klarna worden alleen de retourkosten verrekend. Klarna kan me niet helpen en als je contact opneemt met de webshop van Eddy’s dan krijg je reactie dat ze het geregeld hebben, dat is niet zo. Nu nog een bedrag openstaan die ik moet betalen, terwijl ik mails heb dat de bestelling is geannuleerd en het bedrag niet door mij betaald moet worden. Als ik via Klarna een klacht/probleem indien dan weigert Eddy’s deze. Waardeloze service en mijn geld kwijt.
Dochter besteld via klarna set
Dochter besteld via klarna set, echt zeer slechte kwaliteit en dus ook belachelijke prijs! Ze retourneert het setje voor 8 euro dit was ook de enigste optie, en vervolgens rekenen ze nogmaals 5 euro bij het verrekenen met Klarna.
Ze verdienen dus op retouren!
Geen bestelling, wel geld terug!
Helaas geen bestelling ontvangen, wel mijn geld terug! Ik had vier artikelen besteld. Het was lastig om contact te krijgen, waarschijnlijk door te weinig personeel en feestdagen.
Voorheen kwamen de bestellingen altijd netjes aan. Vind alleen het retourneren te duur!
Jammer dat ze niet op klachten reageren
Jammer dat ze niet op klachten reageren
Duur pak gekocht en na 1x wassen al verkleurd
Kom al jaren bij eddy’s nog nooit iets…
Kom al jaren bij eddy’s nog nooit iets terug gebracht/gestuurd vervolgens paar honderd euro aan kleding cadeaus gekocht voor mijn vrouw waarvan 1 artikelen niet mooi paste die ik graag terug wou brengen sta je vervolgens in de winkel krijg ik mijn geld niet terug, alles zat er aan prijskaartje de beveiliging en zelf netjes in de tas van de aankoop ook de bon en afschriften laten ziet maar geen een mogelijkheid voor netjes mijn geld terug te storten. P.S. pas jullie website ook effe het retour beleid in de winkel aan want daar klopt dan ook niks van. Helaas zag ik al vele negatieve recensies staan van de laatste maanden had ik die maar eerder gezien.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.