Hej når vi prøver at logge ind på receptfornyelse og programmet siger, du bliver viderestillet til log ind med Nemid via Sundhedsstyrelsens borgeradgang, får vi følgende fejlmeddelelse: HTTP Erro... Voir plus
L'entreprise a répondu
portaler er nede ofte - meget ofte alt for ofte til at man kan kalde produktet for stabilt det er rent ud sagt forkasteligt at offentlige midler ender i den slags sjusk. mit indtryk er at EG tag... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg har gennem mange år været glad for at bruge patientportalen til receptfornyelser, tidsbestillinger mm. Men for nylig har jeg fået ny mail og er desværre kommet til at lave en fejl i den. Derfor... Voir plus
L'entreprise a répondu
jeg kan ikke pruge min protonmail - altså kan jeg ikke bruge portalen min læge giver mig info på - hvilken mail udbyder skal jeg oprette en mail, der nok hurtigt bliver glemt igen, hos før bruger... Voir plus
Vi hjælper vores kunder med at blive bedst i deres branche Uanset størrelse har alle virksomheder ret til enkel adgang til software i verdensklasse. Derfor har vi bygget vores software på højt specialiseret brancheviden med stor forståelse og respekt for vores kunders profession og arbejde. Vi er passionerede og ambitiøse uden at miste blikket for, hvordan vores løsninger påvirker livet for vores kunders og deres brugeres liv. Sammen udgør vi et levende og blomstrende teknologisk økosystem i Norden, der hjælper kunderne med at blive de bedste i deres branche.
Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
Hvis det er eg.dk der står bag Patientportal, så kan jeg meddele, at jeg nu ikke længere kan kommunikere med min læge, siden de har skiftet system til Patientportal. Siden loader i evigheder uden resultat. Det er en katastrofe. Det offentlige smider milliarder efter de her firmaer, som hele tiden pådutter os nye elektroniske systemer, der ikke virker. Lægerne er frustrerede, patienterne er frustrerede, og jeg antager at skatteborgerne også er frustrerede over at se, deres penge blive misbrugt til at besværliggøre alles liv. HVEM ER ANSVARLIG FOR DET HER KAFKASKE MARERIDT?

Réponse de EG
Jeg bliver ved at få rykkere fra support, selvom jeg dokumentere betalte faktura. Der er 3 mdr. opsigelse og også her bliver jeg fortsat opkrævet. Meget uheldigt, at det ikke kører og håber, de får styr på det, så ikke andre skal bruge dum tid på dokumentation.

Réponse de EG
Så vil ClinicCare igen have penge for noget de ikke har leveret. Ville ønske de kunne forholde sig til egne fejl og mangler.

Réponse de EG
Jeg har nu for anden gang modtaget en rykker fra EG. Første gang fik jeg telefonisk kontakt og fik at vide et gironummer, hvor jeg kunne betale min regning. Det gjorde jeg med det samme. 2 timer senere fik jeg en mail med et andet gironummer, hvilket jeg ignorerede, da jeg jo lige havde betalt.
Nu får jeg så igen en rykker, fordi de ikke mener, jeg har betalt ovenstående.
Jeg har forsøgt at kontakte dem telefonisk og via mail uden held - de tager ikke telefonen. jeg har så ringet til deres udmærkede support afdeling og fået dem til at sende en mail -ingen respons...
Nu truer de med inkasso og jeg har ingen mulighed for at betale regningen, fordi de ikke har opgivet et giro- eller kontonummer, hvortil jeg kan betale.
I februar og marts var deres support afdeling stort set lukket da de skulle oplære nye medarbejdere.
Det er jo ikke fordi EG ikke tager sig godt betalt for deres ydelser, men deres service er under alt kritik. siden de overtog clinic care er priserne steget voldsomt og servicen faldet tilsvarende.

Réponse de EG
Vi har skriftet til EG fra tidligere leverandør og det er nok verdens største fejl. Vi har forsøgt at få et headset repareret og det har ikke været andet end bøvl og løgn.
Vi har over 2 måneder ikke modtaget noget på skrift eller telefonisk. Headsettet er ikke repareret og afdelingerne Ballerup/Jylland giver kronisk hinanden skylden for deres ekstremt ringe service.

Réponse de EG
så sidder man her og har smerter, kan ikke logge ind da min gamle email ikke virker mere. kan ikke oprette mig på ny Nu findes jeg åbenbart ikke mere som patient, har i fundet en metode til at slå os ihjel på.

Réponse de EG
Skod firma. De levere softwareløsning til min læge. Har i flee år brugt en login løsning, uden MitId.
Nu har de pludselig fjernet denne løsning, og kræver at man skal bruge MitId.
Hvad så hvis man ikke har MitId? De kalder sig den førende leverandør inden for IT løsninger i Danmark.
Den førene leverandø i bras

Nul stjerner......
Vi har opsagt Dynamic i 2021 men forsat modtaget faktura. (opsigelse perioder tænkte vi)
august 2022 henvender jeg mig igen. for at høre hvorfor jeg bliver ved med at modtage faktura, og at vi har opsagt vores abonnement i 2021.
Jeg har dags dato igen henvendt mig, pr telefon og forklaret at jeg forsat modtager faktura, hvorefter jeg får en mail at Opsigelse skal ske skriftligt.
jeg er godt nok træt, at den ligegyldighed som de udviser, og meget træt at det ikke får en afslutning.
Kan ikke anbefale dem overhovedet
Patient Portalen virker overhovedet ikke??? Har at blive oprettet og også forsøgt med glemt password, da der står jeg gar en brugerprofil? Der er I GRN SUPPORT fra den virksomhed, som har tjent mange mio. på at lave denne elendige IT løsning!? Det er for galt - og så skriver de, at man vare skal kontakte sin læge - de ved jo ikke noget om IT’en! Det her er virksomhedensansvar, og de skal løse det!!

Réponse de EG
Umuligt at logge ind og umuligt at få en ny adgangskode og ingen mulighed for support i så tilfælde.. Det kører i ring og man kommer tilbage til samme side hvor kan ikke kunne komme videre fra !
Få nu opdateret til Mitid, som vi jo alle ksla bruge !!!
Det er ikke godt nok !!!
Jeg lam se at jeg langt fra er den eneste der ikke kan bruge jeres system, da man trods oprettelse IKKE kan kontakte sin læge. På PBOKS inde på trustpilot siden er der fuldstændig det samme billede - man kan ikke bruge jeres system. Synes det er pinligt at i henviser til at man skal kontakte klinikken, da det jo er åbenbar for alle at DET KAN VI IKKE DA VI SKAL BRUGE JERES LORTESYSTEM til at få kontakt. Da problemet har stået på i årevis, tænker jeg også at i er ligeglade med min anmeldelse.

Réponse de EG
Man kan ikke slette billeder i eg one go. Der er ingen app til eg one go
Og generalt er eg one go fuld af fejl og er ret så træls at arbejde med. Jeg hil tale med min mester om, at han skifter til ordre styring, der køre det bare og det er ikke så træls at arbejde med. Elendig service med mange fejl.

Réponse de EG
EG Optima vagtplanlægningssystem er umådeligt ringe. Login er ustabilt og meget besværligt både på telefon og PC. Der er IKKE en app. Tidligere løsninger har været langt mere brugervenlige.
Stor advarsel herfra.

Réponse de EG
Forfærdeligt system. Jeg kan aldrig logge ind, fordi jeg ikke er registreret i klinikken. Hverken min behandler eller jeg kan ikke finde ud af, hvorfor dette problem altid opstår. Da jeg ikke kan logge ind, kan jeg heller ikke kontakte min behandler, da de kun kan kontaktes via patientportalen. Så hvordan skal jeg kontakte dem og løse problemet?

Réponse de EG
Patientportalen ser ud til bare ikke at virke. Fik et link til at oprette mig på, oprettede mig en profil uden problemer, men nu siger alle forsøg på at logge ind at der er sket en fejl, og at jeg skal prøve igen senere. Der er nu gået 5 dage - Hvornår er senere? Hverken login med e-mail og password eller NemID/MitID login virker. Når den eneste besked man får er at man skal prøve senere, hvad er det så I har tænkt jer at man skal gøre? At vente hjælper ikke, har prøvet med både Edge og Chrome, men jeres side giver ingen indikation af hvad man bør bruge af browser, så må formode at en af dem burde virke. Hvad foregår der?

Réponse de EG
Hvordan i hel...e kan de ha et firma med en så elendig support. hold da ferie et dårlig support niveau...

Réponse de EG
Kan overhovedet ikke logge ind.
Oprettede en bruger og ville derefter logge ind og den bliver ved med at sige at adgangskode eller cpr nr er forkert og når jeg så vil prøve at få tilsendt en ny kode via e-mail så skriver den forkert cpr nr eller e-mail hvilket ikke kan passe da jeg ved at jeg ikke har skrevet forkert.

Réponse de EG
Du har ingen medicin, som kan fornyelse via patientportalen....Hvorfor ikke?, kan ikke finde svar på det nogen steder.

Réponse de EG
Nemid via Sundhedsstyrelsens borgeradgang, får vi følgende fejlmeddelelse:
HTTP Error 411. The request must be chunked or have a content length.
og så sker der ikke mere, det er lægerne på Fasanvej i Solrød.
Hvis vi skifter fra Crome til Firefox, er problemet der ikke
mvh Bjarne