Lisez les avis des autres
Egebjerg købmandsgård er den ideelle løsning når der er behov for hjælp til at få varer i dagligdagen Rigtig gode tilbud Søde personaler når men taler med kundeservice Friske chauffører Kan kun... Voir plus
Hver tirsdag formiddag i nu over 1 år bliver jeg ringet op af en meget venlig medarbejder fra Egebjerg Købmandsgård. Jeg afgiver min bestilling, og medarbejderen siger: "Disse varer kommer til dig i m... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
test
Coordonnées de contact
Danemark
- www.egebjergkobmandsgaard.dk
De er bare så frække hos Egebjerg Købmandsgård ...
Efter en påske med mange lukkedage fik jeg i dag leveret halvrådne gulerødder. Blev bedt om at sende et foto af de gamle gulerødder. Fik derefter svar tilbage, at en Dorte havde bedt Brugsen om at tilbagebetale HALVDELEN af beløbet for de gamle gulerødder ... Meningen er så, at jeg skal spise halvrådne gulerødder, fordi Brugsen ikke har styr på logistikken ..... Hvor længe kan mon Egebjerg Købmandsgård overleve med den kundeservice???
Fik leveret et råddent økologisk…
Fik leveret et råddent økologisk iceberg salat. Til trods for billeder, der tydeligt viste det. Beskeden var, at jeg kunne skalle det dårlige af, med det resultat, at der kun var en lille knold tilbage. Helt uacceptabel service.
Levering til tiden
Levering til tiden. Præcist som aftalt. Venlig betjening ved henvendelse. Aftalte priser stemmer altid. Mange priser matcher discount butikkerne.
Så er det Josephine hun er ligefrem når…
Så er det Josephine hun er ligefrem når man bestiller varer hos hende og så er det Dorte fra regnskab afdelingen hun er skør oppe i hovedet forlanger 1200 kr for at bruge betalings service man skal høre meget inden ørene falder af
Fræk og konfliktsøgende betjening-…
Fræk og konfliktsøgende betjening- aldrig en undskydnig for gentagne leveringssvigt!!!
Bør indberettes ti visiterede kommune!!
Frække og uforskammede
Frække og uforskammede
5 nøjagtig ens færdig retter med elendig smag
Trist start - plads til forbedring af kundeservice!
min søster fik for første gang leveret varer hjem - en mindre ordre på 4-5 varer! Alligevel manglede den vigtigste færdigret, selvom der var bedt om erstatnings vare, hvis den var udsolgt!
En ærgerlig start på en indkøbsordning. Men det værste var den meget ligegyldige kundeservicemedarbejder, der hverken kunne fremstamme et “ det er vi kede af” eller lignende, men blot sagde:”Vi kan ikke gøre noget ved det. Det overlever hun nok, hun må jo have noget derhjemme, når hun ikke har bestilt mere!!! Hav en god weekend!”
Har I overvejet at uddanne jeres servicemedarbejdere?
Egebjerg Købmandsgård - Nej Tak!
Jeg har nu haft Egebjerg Købmandsgård i ca 2 år. På de to år kan jeg tælle på en hånd hvor mange gange jeg har fået det jeg bestilte, uden fejl. Det er simpelthen for dårligt.
Deres kundeservice er så som så, der er en ansat der altid er flink, resten er rimeligt ligeglade og skylder nærmest fejlen på kunden.
Jeg har nu tre gange fået 2 halve liter fløde i stedet for 2 kvarte. Jeg fik ymerdrys i stedet for øllebrødspulver. Jeg har i 2 måneder ikke kunnet få de tomater jeg gerne vil have. Og nej; jeg vil ikke have erstatningsvarer fra et firma hvor de ansatte ikke kan kende forskel på en halv eller en kvart liter!
Og hvorfor skal vi ældre eller handicappede ikke kunne vælge de varer vi gerne vil have? Vi betaler faktisk for dem!
På deres indkøbs side online er der også mange fejl. Varer de ikke længere fører, varer de har, men som ikke står på siderne. Det er simpelhen altid en dårlig dag når jeg får leveret varer, fordi det halve mangler og/eller der er mange fejl.
Jeg har fået nok nu, og har tænkt mig at melde fra.
Egebjerg Købmandsgård er ikke specielt…
Egebjerg Købmandsgård er ikke specielt kundevenlige, og overholder ikke de aftaler der bliver indgået med kunderne. Jeg aftale, at min fars indkøbsordning skulle sættes i bero, og evt gentages i tilfælde af, at vi ikke kunne handle for ha. Dette ønske blev ikke efterkommet, da der fortsat kommer varer ud til ham. Jeg har forlængst meddelt kommunen at ordningen stilles i bero.
P g a deres lange svartider og manglende telefonisk service, har jeg nu opsagt ordningen permanent, og bedt om at han får tilbage betalt sit depositum
Efter først at have holdt og ventet på…
Efter først at have holdt og ventet på at en arrogant, provokerende chauffør fra Egebjerg Købmandsgård havde parkeret på den handicapplads jeg - på lige fod med andre, er afhængig af som dårligt gående foran Ringsted Kommune, blev jeg mødt med en hånlig hovedrysten og en gestus med hånden jeg vælger ikke at tolke på, da han kørte ud fra den ulovlige parkering, og accelererede forbi mig.
Jeg henvendte mig til Egebjerg Købmandsgård på mail, og mente at den opførsel burde afstedkomme en regulær røvfuld - præcis som man gjorde da jeg var ung for 60 år siden.
Jeg fik en undskyldning på hans vegne, og det skulle så være det.
Da jeg kører hjem mod min bopæl, holder der en stor hvid varevogn midt på kørebanen - ved siden af en masse ledige p-pladser !
Bilen er slukket- uden haveriblink, eller andet - efterladt midt på vejen, så ingen kunne komme forbi, midt i trafikerede Ringsted.
Samme chauffør kommer daskende ud efter 5 minutter, og jeg retter henvendelse til ham omkring hans anden ulovlige trafikforseelse, men han fortsætter direkte ind i mig med hans kasse foran sig.
Godt nok var han iklædt en stram grå t-shirt, og troede sikkert at han var en farlig rocker med en masse tatoveringer, men der skal mere til at imponere undertegnede.
Efter at have skubbet kassen ud af hænderne på ham, og have haft en ret heftig meningsudveksling med denne “ farlige “ og arrogante chauffør, vælger jeg at kontakte Egebjerg Købmandsgård på telefon, og fortælle dem at de måske skulle finde en chauffør der kunne færdselsreglerne, og iøvrigt vidste hvordan man opførte sig ordentligt.
En “ Emma “ skreg mig nærmest ind i øret, at hun havde ringet til politiet og smækkede efterfølgende røret på.
Jeg har efterfølgende selv kontaktet politiet, og fremsendt billedmateriale af chaufførens parkeringer, og attitude overfor en ældre borger.
Hvad han har fortalt Egebjerg Købmandsgård kunne være sjovt at høre !
Måske “ Emma “ og hendes kære tatoverede chauffør, har en ansvarlig chef, der kunne fortælle dem hvordan man behandler andre mennesker, og iøvrigt repræsenterer et firma på bedste vis, så ikke der kommer historier som denne frem i offentligheden.
MANGELVARE - ÷ RESPONS PÅ DERES INFO @
DER MANGLER SOM HOVEDREGEL 2-3 ALM. VARE,
SPC (PAELLA) VARE HAR DE KUN FOTO A' - DETTE ER SÅ = ÷ AFTENSMAD DEN AFTEN.
ALM. RUSSISK SALAT - UDSOLGT I X4 UGER
- I TLF. ER DET OG FORSKELLIGE SVAR PÅ SAMME "PROBLEM" SÅ DET' IKKE LØSES, KRÆVER SÅ NY HENVENDELSE O.S.V
ALT I ALT - UT/HJ.HJ BRUGER RET MEGEN TID PÅ AT KLARE INDKØBENE.
SÅ UBEHAGELIG EN OPLEVELSE HAR Jeg aldrig været udsat for før.
Jeg har haft Egebjerg købmandsgård i noget tid og der er altid problemer med levering og de glemmer min nøgle og det er de mest udforskammede chauffører jeg i mit kiv har oplevet. De kaldte mig tyk og drillede en med at jeg ikke selv kunne handle ind. De virkede truende og de var to. De satte ikke mine varer på plads og de svinede mig til. Forfærdelige mennesker. Og fordi de er vikarer kommer de i næste uge. Men så sagde de at da jeg ringede til Egebjerg k for at klage. At så fik jeg ikke varer i næste uge fordi det var dem der kom igen. Ergo skal jeg der ikke kan handle selv være den der ikke får varer og chauffører kører bare videre. Det ringeste service jeg endnu har været ude. Og det er Amager jeg får varer fra men jeg får aldrig udsalgsvarer de er altid udsolgt. Og det er ikke nemt at skifte da i intervare er ekstremt dyre. Der er Egebjerg da heldigvis billigere. Men jeg føler mig så dårlig behandlet. Føj.
Elendig service og forrået kultur uden hensyn til kunderne
Egebjerg Købmandsgård leverer også rengøring. Her er deres “ydelse” mildt sagt elendig. Jeg har aldrig oplevet så dårlig service og så ringe imødekommenhed før. Man bliver flyttet rundt på som puslebrikker, der skal passe ind i deres logistik. Personlige hensyn er ikke eksisterende. Når man kontakter dem telefonisk er de blankt afvisende. Jeg har endda oplevet at røret blev smækket på midt i en samtale. Det virker som om man som kunde eksisterer for deres skyld - og ikke omvendt. De har ganske enkelt overset, at de er en servicevirksomhed, der eksisterer på baggrund af de mennesker der er “kunder i deres butik”. Måske fordi det oftest er ældre og svagelige de “servicerer”, er der opstået en forrået kultur, hvor man kan gøre med folk som det passer dem, uden hensyn. For de færreste ældre eller svagelige har overskud eller ressourcer til at gøre indsigelser. Og hvis man gør indsigelser, så møder man en mur af modstand og manglende imødekommenhed - eller ganske enkelt at røret bliver smidt på.
SUPER BRUGSEN KLARE SIG DÅRLIGT
VED TILBUD PÅ VARE ER DER RIGTIGT RIGTIGT OFTE MAN IKKE MODTAGER VAREN -- DEN MELDES UDSOLGT.
VARE PÅ NETTET STÅR TIL EN PRIS.
VED BESTILLING ER DENNE VARE TIL EN ANDEN PRIS. SÅ ER DEN STEGET UDE I BUTIKKE OFTE 4 KR TIL 5 KR. DYRE ELLER MER. DET BEGRUNDET MED AT SUPER BRUGSEN FRA BESTILLINGEN OG TIL LEVERING HAR HÆVET PRISEN I BUTIKKEN. LIGELEDES ER EKS. LANGTIDS HOLBAR KAFFE FLØDE PÅ 200 ML KØSTEDE 6,25 KR OG DAGEN EFTER VAR STEGET TIL NU 10.75 OG DET UMULIGT AT FÅ FÅ ALMINDELIG FLØDE PÅ 250 ML TIL 9.95.
BRØD ER DOBBELT SÅ DYRE SOM ANDER STÆDER. DER TAGES HELE TAGET OVER PRIS FOR VARENE. DET ER PERSONER SOM OFTES HAR EN PENSION SOM INTÆGT. VARE SOM ER UDGÅET FJERNES IKKE FRA HJEMMESIDEN.
MAN SKAL I DET HELETAGET HOLDE GODT ØJE MED VARE OG DEN RIGTIGE BETALING.
DET MÅ VÆRE SÅDAN AT DEN PRIS SOM STÅR PÅ HJEMMESIDEN OGSÅ ER DEN SOM SKAL BETALES VED LEVERING. GANSK SOM I EN FORRATNING -- ER PRISKELDET DET GÆLDENDE ELLES MÅ PRISKELDET RETTES. ØNSKER SUPER BRUGSEN ELLER KØBMANDSGÅRDEN AT TJÆNE FLER PENGE MÅ DET FREMGÅ SOM EKSTRA BETALING.
ER DET SÅLEDES AT DUBYDER MODTAGER BETALING FRA KOMUNEN -- DA HJEMMEHJELPEN EJ MÅ KØBE IND FOR BOREREN.
KVALITENTEN OG VARE UDBUDDET ER RIGTIG DÅRLIGT. DET ER HELT UTROLIGT DET KAN VÆRE SÅLEDES FPRSTÅR GODT DENNE FORRETNINGSKÆDE HAR UNDERSKUD. JEG VIL HELLER VÆRE KUNDE HOS NETTO.
Overpriser
Syntes bestemt ikke de er særlig venlige når man ringer til dem. Ydermere så tager de i den grad overpriser det er at tage fusen på alle de ældre borgere der modtager varer derfra jeg forstår ikke at de vil være deres priser bekendt. Det slutter ikke her, jeg vil kæmpe for at de gamle får en anden leverandør om det lykkedes er uvis men jeg vil kæmpe en brag kamp
Egebjerg købmandsgård Nykøbing Sjælland.
Jeg ser mange negative anmeldelser her.
Det fremgår ikke helt hvor i landet de kommer fra.
Jeg får fra Nykøbing Sjælland. Superbrugsen
Jeg er kørestolsbruger og ikke mobil,men det skal jeg heller ikke bekymre mig om. Chaufføren der kommer hos mig sætter frost og kølevarer på plads, med et stort smil.
Jeg bestiller selv mine varer over nettet, det har så til gengæld kostet lidt tid, at finde ud af det. Men nu er den der.
Tilbudsvarer har de for det meste hjemme, der kan enkelte gange været run på nogle af dem, PYT.
😊😊😊😊 (se bort fra stavefejl og grammatik, kan kun bruge min mobil)
Jeg skulle idag have leveret varer fra…Egebjerg Købmandsgård
Jeg skulle idag have leveret varer fra Egebjerg Købmandsgård, via Superbrugsen på Amagerbrogade.
Jeg fik halvdelen af de bestilte varer.
Jeg fik ikke kartofler, Hakket svine og kalv, Olivenolie, Ovnrens og afkalker. Det var 5 ud af de 10 bestilte varer.
Der har de sidste 3 gange været grove mangler i mine bestillinger.
Men hvad hvis jeg ikke kunne gå på gaden???
Det er under al kritik og jeg ka kun fraråde andre at vælge Egebjerg Købmandsgård.
VH Grethe
En ubeskrivelig ringe service
Jeg har i to år været visiteret af min kommune til modtagelse af varer fra Egebjerg Købmandsgård, efter en faldulykke, som beskadige mine ben. Inden da modtog jeg varer fra Intervare. Kommunen stoppede imidlertid samarbejdet ed Intervare, fordi chaufførerne ikke havde overenskomst. Derfor var det også rigtigt af kommunen at skifte leverndør. Dog må jeg tilføje at Intervare altid leverede præcis de varer jeg havde bestilt.
Det kan man desværre ikke sige om Egebjerg Købmandsgård. Lige siden den første levering har der konsekvent været fejl i leverancerne til mig. Enten har bestilte varer manglet eller jeg har fået flere varer af samme slags end jeg har bestilt. Ofte er et også hændt, at skinkesalat er blevet til Italiensk salat, rullepølse er blevet til kamsteg eller Emmentaler ost er blevet til skiveost. Ind imellem fik jeg et blomkålshoved eller selleri, som jeg slet ikke havde bestilt. Eller æbler i stedet for pærer.. Det hændte ligeledes at jeg modtog en pose kaffe i stedet for to poser kaffe, som jeg havde bestilt.
Det paradoksale var, at jeg umiddelbart efter bestillingen pr. mail modtog en ordreseddel fra Egebjerg Købmandsgård, som præcist svarede til det, som jeg havde bestilt. Det passede blot ikke til den virkelighed jeg mødte, når chaufføren kom med varerne to dage efter. Det var trættende og frustrerende hver uge at måtte ringe til Købmandsgården og bede om at få fratrukket varer som manglede eller som ikke var bestilt eller som jeg havde fået for meget eller for lidt af.
Medarbejderne virkede som oftest enten uforstående eller direkte irriterede. Aldrig fik jeg en undskyldning eller blot en beklagelse, når jeg reklamerede.
Jeg førte altid selv en høflig tone, for det var jo ude i det yderste led i forsyningskæden, hvor varerne pakkes, at det svigtede.
Egebjerg Købmandsgård havde kun en leverandør i København, som skulle stå for leveringen af varer til de visiterede borgere i Københavns Kommune - Super Brugsen på Amagerbrogade. Hvordan kan en så relativ lille virksomhed byde ind på opgaven med at levere varer til hundredvis af borgere i landets største kommune, når de kun får leveret varerne fra et supermarked? Det virker for mig uforståeligt, og det er en særpræget logistik, som næppe kan undgå at medføre fejl.
Super Brugsen på Amagerbrogade er Egebjerg Købmandsgårds underleverandør. Derfor påhviler ansvaret også Købmandsgården. Det erkendte virksomhedens direktør, da jeg - høfligt formuleret - skrev en mail til ham i august 2022.
Han beklagede det meget og erkendte at man "havde nogle udfordringer, som man arbejdede på at løse". "Jeg lover dig at disse fejl ikke vil gentage sig", tilføjede han.
Siden er slemt gået til værre.
I november 2023 kontaktede jeg Københavns Kommunes visitation, som oplyste at de havde modtaget utallige klager fra andre borgere, som var visiterede til at modtage varer fra Egebjerg Købmandsgård. Det blev endvidere oplyst at Købmandsgården, som i sin tid havde vundet opgaven i licitation, nu var sat i skærpet tilsyn af kommunen.
I et ganske udiplomatisk sprog blev det erkendt at kommunen efterhånden var meget træt af samarbejdet med Egebjerg Købmandsgård. Heldigvis fik jeg ved samme lejlighed at vide, at det om kort tid atter blev muligt at modtage varer fra Intervare.
Det tilbud har jeg med glæde taget imod og de første varer herfra modtog jeg for ganske nylig. Alt fungerede som det skulle. Jeg fik - lige som førhen - præcis de varer jeg havde bestilt.
Egebjerg Købmandsgård har formentlig de bedste intentioner. Man de repræsenterer efter min opfattelse den laveste fællesnævner inden for dansk købmandshandel. Deres omdømme synes retfærdigvis at være i bund.
Jeg har været i stand til at sige fra, fordi det trods alt kun er mine ben, som er beskadiget. Men jeg tænker på alle de borgere, som er sårbare, og som måske har nået en alder hvor autoritetstroen er større end viljen til at klage.
Egebjerg Købmandsgård udviser ikke kun ringe købmandsskab. Deres manglende faglige kompetencer tyder også på, at de har et moralsk problem, som de ikke har gjort noget for at løse.
Det fungerer stadig elendigt
Det fungerer stadig elendigt: sjældent friske varer, oftere gamle eller halvgamle varer, forkerte varer eller udsolgte varer. Uendelige diskussioner med damerne, som er lidt for gode venner med Brugsen, som leverer. Man skal have god tid for at handle der, hvis man skal leve op til alle de krav en klage skal opfylde: kontakte med det samme, billede af genstanden, evindelige opfølgninger. Hjemmehjælp og pårørende må have travlt. ELLER kunden må bare finde sig i det. Ret utroligt at det går ...
Kunne jeg give minus havde i fået det…
Kunne jeg give minus havde i fået det at man kan tillade sig larme fra kl. 6 i et boligområde med en ikke isoleret metal kontainer stakkels medarbejdere sku stå til skude for alt det brok havde en episode med jeres medarbejdere i nykøbing ville ikke opgive navne og havde bil holdene i indkørsel så man ikke ku komme til privat parkeringen i gården da i spærrer det hele men han mente vi bare ku køre uden om da der 2 indkørsler og blev på tværs da man begyndte og filme
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.