Ingen borde lita på dem. De är alla bedragare. De lurade mig och jag gick i konkurs på grund av dem. Jag pratade med dem i två år och de satte mig på bar gärning. Var särskilt försiktig med Hakan Yıld... Voir plus

2,4

Bas

TrustScore 2.5 sur 5

40 avis

Aucune trace de demande d’avis

2,4

Tous les avis

5 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Väldigt påläst och hjälpsam

Väldigt påläst och hjälpsam, fick hjälp att komma ur ett dåligt avtal och kommer förmodligen få tillbaka en hel del på elen också. Lovade att tacka adam för hjälpen

24 juin 2024

VARNING!!!

VARNING!!!! SE UPP FÖR DET HÄR BOLAGET.

NI SOM SKRIVER UNDER AVTAL TÄNK PÅ ATT NI SKRIVER PÅ 5 ÅRS AVTAL SOM EJ GÅR ATT ÄNDRA ÄVEN OM DET UTLOVAS ANNAT PÅ TELEFONEN.
Lurade mig på avtalet! Bedrägeri rakt igenom! Akta er för dom här!

Riktigt Bedrägeri! AKTA ER!!!

29 mai 2024

VARNING- BLUFF FÖRETAG SOM LURAR FOLK

Jag vill varna alla att inte gå med på det som de säger, de lägger extra avgifter och pengar på fakturan utan att de nämns i avtalet. Och det går inte gå ut ur deras avtal jag vet många företagare i Halland och Skåne län har gått vidare till domstolen bara för att bli av med deras avtal eftersom dem hade fått chockerande höga fakturor att betala. SÅ AKTA ER FÖR ELHJÄLPEN STÖRSTA SKOJARE SOM JAG HAR NÅNSIN SETT. SÄMTA FYYYY

14 août 2023
Avis spontané

VARNING!!! BEDRÄGERI AKTA ER!

VARNING!!!! SE UPP FÖR DET HÄR BOLAGET.

Lurade mig på avtalet! Bedrägeri rakt igenom! Akta er för dom här!

Riktigt Bedrägeri! AKTA ER!!!

17 avril 2023

Smidigt & Bra

Signerade ett fastpris avtal med en annan elleverantör förra året på 137 öre.

Ehjälpen hjälpte mig ur avtalet och drog ner priset till 88 öre.

12 mars 2024
Avis spontané

Var först skeptisk till att påbörja…

Var först skeptisk till att påbörja tjänsten om el revision, men efter många om och men bestämde jag mig för att signera. Fick tillbaka en ganska bra peng på elen som hjälpte mig att täcka upp kostnader. Stort tack till Torkel och Kent!

7 mars 2024

Undvik detta företag

Undvik detta företag. De ringer runt till restauranger, främst pizzerior där anställda/ägare inte behärskar svenska språket så bra. Försöker lura dem på elavtal på 5 år som är dyrare än det man har. Galet att sådana här företag finns i Sverige.

18 mars 2024

Blufföretag

Blufföretag som inte har koll på något och ljuger en rätt i ansiktet .

12 mars 2024
Avis spontané

Detta Företag är största SKOJARE på…

Detta Företag är största SKOJARE på marknad. dem ringer företag och säger att dem samarbeta med Fortum & Ellevio och ska sänka dina el kostnader med många öre. dem skickar avtalet direkt för underskrift. jag ringde FORTUM och frågat om det är sant & avtalat med. då svara FORTUM att dem gjorde polis anmäla för deras snatteri av kunderna. Fyyyy Faaaan

22 février 2024

Hakan elhjälpen

Det som hände vart att de ringde upp min pizzeria o sa att de kunde hjälpa till o pris säkra elen . Först talar han med min bror som inte kan bra svenska sen kommer
En Hakan som börjar prata turkiska o svenska med oss fast vi inte riktigt förstår hakan förklara han att det är ingen bidnings tid känner oss väldigt vilseleda av denna person o företag

1 juin 2023
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit