Elvang & Partnere Advokater - Retssagsadvokater Avis

TrustScore 5 sur 5

4,9

Professionelle, erfarne, trensparente, informative og yderst kompetente. Vil til enhver tid benytte Elvang & Partnere. Stor tak til Bjarke Madsen og Mikkel Peter Worsøe for deres bidrag.

Meget professionelt behandling Vi kontaktede Elvang & Partnere Advokater, som allerede samme dag tog hånd om vores sag. Under hele forløbet havde vi den fornemmelse, at der blev arbejdet hård... Voir plus

Lars Bastholm fra advokatfirmaet Elvang & Partnere har ført vores sag mod et større privathus byggefirma gennem 8 år på bedste vis. Vi blev indledningsvis vejledt grundigt ved indhentning af oplysnin... Voir plus

Jeg har med stor glæde hentet hjælp / juridisk bistand hos Elvang & Partnere Advokater (Lars Bastholm) flere gange, hvor jeg har fået medhold i sager, som ellers virkede håbløse. Jeg anbefaler... Voir plus

1. Procureur
  2. Avocat en droit civil
  3. Avocat en droit des assurances
  4. Avocat spécialisé en droit immobilier
  5. Cabinet d'avocats

Informations provenant de diverses sources externes

Elvang & Partnere er specialiserede i at føre sager under retshjælpsforsikringsdækninger, herunder at søge retshjælpsforsikringerne om dækningstilsagn til såvel anlæggelse af sag og til forsvar mod krav rejst af modparter. Meget ofte vil privatpersoner og mindre erhvervsdrivende kunne få dækket retsagsomkostninger, herunder advokatomkostninger og syns- og skønsomkostninger og retsafgifter, under deres retshjælpsforsikring. Retshjælpsforsikring dækker sager om feks: - Fejl og mangler i lejligheder og huse - Erstatningskrav uden for kontrakt - Aftaleretlige krav - Andre mangelskrav - Hævdsager - Nabotvister - Lejeretstvister - Entreprisekrav De fleste privatforsikringer, såsom indbo, ejendom, bil, og virksomhedens "paraplyforsikring" indeholder en retshjælpsforsikringsdækning med dækningsmaksimum, der almindeligvis varierer fra kr. 175.000 til kr. 250.000. Selvrisikoen udgør typisk 10% af sagens omkostninger, dog minimum kr. 2.500. Kontakt os gerne for en uforpligtende drøftelse af mulighederne for anlægge og føre rets- eller voldgiftssag med din retshjælpsforsikringsdækning.

Excellent

TrustScore 5 sur 5

85 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Vi har brugt dette firma til Boligsag om nedtaget solfangeranlæg!

Vi har brugt dette firma til, at køre vores boligsag om et nedtaget solfangeranlæg, som desværre sprang læk kun 6 uger før overtagelse. Vi forsøgte, at indgå forlig med køberne, men det ville de ikke og nu 1 år efter har retten afgjort sagen og beløb endte på et fornuftigt beløb (faktisk det samme, som vi tilbød dengang) og køberne skal selv betale en del af omkostningerne! Så for os er det en god afgørelse og vores advokat Poul Breum Petersen har været super dygtig og yderst kompetent i dette forløb, så vi vil rigtig gerne anbefale ham og hans firma! Så hvis I står i en skidt situation og står og mangler en dygtig bolig advokat, så skal I vælge Poul!
Mvh Kenneth og Linda.

22 février 2019

Advokat Lars Bastholm

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ stjerne og de varmeste anbefalinger til
advokat Lars Bastholm fra Elvang & Partnere

Lars Bastholm overtog og videre førte en sag for UT som omhandlede problemer om skimmelsvamp under ny renoveret gulve.

Lars Bastholm har ydet en professionel og kompetent rådgivning. Min oplevelse af Lars Bastholm er, at jeg fik en hurtig og brugbar tilbagemelding på min spørgsmål, at jeg under hele forløbet følte mig i trygge hænder.

Uden Lars Bastholms hjælp, bestående af 2 Syn og Skøn, endte sagen både Byretten og Landsretten med et yderst tilfredsstillende resultat.

Lars Bastholm besidder et fantastisk overblik, han er grundig, højt fagligt niveau, han er dygtig til at manøvrere i ofte komplekse bygge tekniske detaljer, hvor efter han hiver lige præcis det juridisk relevante ud.
Fremlagde det for retten på en meget kompetent og let forståelig måde.

Jeg vil på det varmeste anbefale Advokat Lars Bastholm.

13 janvier 2019

Slutopgørelse på elforbrug

Slutopgørelse på elforbrug

Vi fik som udlejer hjælp af Poul Breum Petersen, ved lejers krav om at få hele elforbruget tilbagebetalt efter udflytning pga. uenighed om elopgørelser. Poul leverede et professionelt stykke arbejde hvor sagen sluttede med et godt resultat for alle parter. Vi kan varmt anbefale Poul Breum Petersen.

12 janvier 2019

De varmeste anbefalinger

Niels Nørgaard Rasmussen førte en sag for os som omhandlede en arealmangel på 20 kvm og problemer med skimmelsvamp, som sælger var vidende om, men som ikke var blevet oplyst i forbindelse med vores huskøb i Hellerup.

Vi endte med at vinde de væsentlige forhold i sagen svarende til ca. 90% af påstandsbeløbet og herudover skulle modparten betale sagsomkostningerne.

Niels ydede en super indsats på vores vegne. Han var meget velforberedt, kompetent og vidende indenfor sine specialer. Han gav også løbende en fair og saglig vurdering af, hvordan sagen skulle positioneres og hvilke forhold, som var mindre realistiske at få medhold i.

Han får derfor de varmeste anbefalinger herfra!

30 décembre 2018

Utrolig dygtig og professionel…

Utrolig dygtig og professionel advokathjælp i forbindelse med forsikringssag. Uden Lars’ hjælp havde vi ikke fået den dækning, vi faktisk var berettiget til igennem vores ejerskifteforsikring. Det har været alle pengene værd økonomisk, men bestemt også i form af den sindsro det gav os at få den hjælp og støtte vi havde brug for i kommunikationen med forsikringsselskabet. Vi vil ikke tøve et sekund over at kontakte dem igen, hvis vi får brug for advokathjælp en anden gang. Stort tak herfra for alt jeres hjælp!

17 décembre 2018

Meget professionelt behandling

Meget professionelt behandling
Under hele forløbet havde vi den fornemmelse, at der blev arbejdet hård for at opnå den bedste løsning for os.
Sagen blev afsluttet tidligere end forventet med et meget positivt resultat for os.
Økonomien blev holdt inden for de aftalte rammer.

Elvang & Partnere Advokater kan anbefales til andre

19 novembre 2018

5 stjerner og de varmeste anbefalinger!

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med advokat Lars Bastholm fra Elvang & Partnere.
Lars er meget grundig og har en fantastisk sans for detaljer. Intet går forbi den mands næse, så du vil helt bestemt ønske at have Lars i dit ringhjørne. Lars involverer sig på en måde så man føler sig helt tryg ved at der er styr på alting!
Forhåbentlig får jeg ikke brug for en advokat igen, men gør jeg - ved jeg helt bestemt hvem jeg skal kontakte!
De varmeste anbefalinger til Lars Bastholm fra Elvang & Partnere.

15 octobre 2018

Fejl og mangelskrav ved salg af ejerlejlighed

I forbindelse med salg af en ejerlejlighed udtog køber stævning og stillede køber krav om etablering af et helt nyt badeværelse. Dette skete med henvisning til påståede skjulte fejl og mangler, som særligt omhandlede afløbsinstallationen og manglende vådrumsmembran. Købers krav var i min optik urealistisk og langt fra rimeligt. Efter moden overvejelse valgte jeg derfor at tage kontakt til Elvang & Partnere. Her fik jeg kontakt til advokat Niels Nørgaard Rasmussen. Allerede fra første telefonsamtale med Niels oplevede jeg, at have med en seriøs advokat at gøre, som besad et stort engagement og et højt fagligt niveau på området - en oplevelse som jeg kun er blevet løbende bekræftet i. Niels forbeholdte mig hele vejen igennem sagens risici og vejledte mig til, at træffe de rigtige valg. På baggrund af min oplevelse med Niels, kan jeg på det varmeste anbefale Elvang & Partnere til lignende boligretssager.

1 octobre 2018

Afværgning af konflikt i ejerforenings bestyrelse

Jeg har fået en fremragende hjælp af advokat Poul Breum Petersen i forbindelse med en konflikttruende situation i mellem bestyrelsesmedlemmerne i bestyrelsen for en ejerforening. Fremragende formuleringen i brev fra Poul til bestyrelsen medførte et forlig og et forbedret samarbejde i bestyrelsen.

Jeg ønsker Poul alt det bedste og giver ham min uforbeholdne anbefaling

17 juillet 2018

10/10

10/10 Hurtig respons, yderst professionel rådgivning

Tvist ifm. salg af andelsbolig (vurderingsrapport)

Bare en uge inden overdragelsen af min andelsbolig, hvor alle parter havde underskrevet købsaftalen, blev der pludselig sat spørgsmålstegn til vurderingsrapporten.
Jeg stod lige pludselig i en dybt urimelig situation, hvor jeg meget akut havde brug hurtig rådgivning.

Derfor kontaktede jeg Elvang og Partnere. Indenfor kort tid samme dag, var der udarbejdet skrivelser til de respektive sagen vedrørte. Den hurtige respons og yderst professionelle håndtering af sagen, kan jeg takke Poul Breum Petersen for.

Den hovedpine jeg lagde fra mig, da Poul overtog sagen, glemmer jeg aldrig. Derfor kan jeg kun på det varmeste anfale Elvang og Partnere. Jeg står nu på den anden side, sagen er afsluttet og jeg har fået hele provenuet for min andelsbolig.

25 juin 2018

Lars Bastholm

Lars Bastholm
Yderst effektiv og kompetent advokatbistand fra Lars Bastholm. Kan stå inde for anbefalingen uden forbehold og vil med sikkerhed vende tilbage skulle jeg få brug for det i fremtiden.

24 avril 2018

Varmeste anbefaling af Lars Bastholm, Elvang & Partnere Advokater.

Lars Bastholm, Elvang & Partnere Advokater repræsenterede mig i en sag vedrørende konkurs af en andelsforening.
Jeg har i hele forløbet følt mig i trygge hænder, og Lars Bastholm har ydet kompetent, professionel og entydig rådgivning. Jeg har altid oplevet hurtig og brugbar tilbagemelding .
Jeg kan hermed på det varmeste anbefale Lars Bastholm, Elvang & Partnere Advokater.

21 avril 2018

Hjælpsom, præcis og dygtig advokat

Har igen fået hjælp af Elvang & Partnere. Jeg har brugt dem i over 10 år til en række forskellige forhold både i virksomhedsmæssig sammenhæng og af privatretlig karakter. Kristian Elvang er altid hjælpsom, præcis og dygtig. Rammer min forespørgsel ikke lige i Kristians speciale henviser han til andre dygtige advokater - også uden for egen virksomhed. Det sætter jeg meget stor pris på. Jeg anbefaler Kristian og hans kolleger.

15 mars 2018