Het invullen van het online formulier was zo geregeld. Heb onlangs de bevestiging van de nieuwe energie leverancier ontvangen en zij regelen het opzeggen bij de oude leverancier. De echte overstap hee... Voir plus
Lisez les avis des autres
Recent ben ik overgestapt van Energie Direct naar Essent. Dit omdat mijn contract bij ED afliep. Reden dus om de aanbieders maar weer eens te vergelijken. Via de site Energieprijzen.nl ben ik o... Voir plus
In een paar minuten tijd krijg je, op basis van je huidige verbruik, te zien bij welke leverancier je nog voordeliger uit bent. Geen addertjes onder het gras, geen bijkomende kosten. Zeer klantvriende... Voir plus
Om duidelijk inzicht te krijgen heb ik diverse sites geraadpleegd en afgezet tegenover de informatie en voorwaarden van mijn huidige energieleverancier. Goede toelichting over de opbouw van de tarie... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Vergelijk energie en bespaar direct. Dagelijks ontvangen wij de tarieven direct van alle energieleveranciers. Het energie aanbod is altijd actueel, kortingen ontvangt u niet direct bij de energieleverancier. Een overstap kan u op jaarbasis een voordeel tot €500 opleveren.
Coordonnées de contact
Capellalaan 65, 2132 JL , Hoofddorp, Pays-Bas
- 0885500124
- info@energieprijzen.nl
- www.energieprijzen.nl
Aucun historique récent de demande d’avis
Onvolledige informatie, slechte follow-up...
Ik ben al bezig om vanaf 24 maart een nieuw contract te krijgen bij een nieuwe energieleverancier. Vanwege de onvolledige informatie van Energieprijzen.nl gaf mijn eerste keuze, nadat ik de bevestiging al ontvangen had, het na 10 dagen op en belden zij met de vrolijke mededeling dat zij mij niet "konden" accepteren. Voor mijn tweede keuze melde ik mij op 7 april aan, zou vanaf 9 april de overstap een feit zijn, maar heb ik deze week van hen vernomen dat deze pas op 23 mei effectief zal zijn. Ondertussen heeft netwerkbeheerder Enexis al twee keer aan mijn deur gestaan om af te willen sluiten, omdat ik "zweef" tussen twee leveranciers. Ik ben herstellend hartpatiënt en ik kan U verzekeren dat bovenstaande mijn gezondheid geen goed doet.
slechte communicatie tussen netwerk beheerder en energie leverancier
Een heel gedoe om alles rond je energie levering rond te krijgen! Kost bij elkaar opgeteld en halve dag aan mailen en bellen voor ze door hebben wat. De bedoeling is.
Is als gesmeerd verlopen! :-)
Ik heb de overstap via Energieprijzen.nl als prima ervaren. Alles is goed gegaan en netjes omgezet/afgehandeld.
niet gebruikersvriendelijk
Ik heb geen overstap gemaakt, alleen info gevraagd.
Ook omdat ik mijn huidige leverancier niet voor de vergelijking in kon voeren.
Dus als het anders is dan hoor ik dat graag peromgaande.
tel. 0511-543767
Waardeloos
Ik ben via Energieprijzen.nl bij Energie Direct terechtgekomen, en heb daarmee enkel en alleen maar ellende gehad.
Tevreden
Betrouwbare partij, alles goed gegaan. over een jaar stappen we weer over via Energieprijzen!
Wat een innovatieve manier om snel inzichtelijk te maken waar ik als consument naar toe wil
Helder en toegankelijk. Dit is voor mij een voorbeeld wat navolging verdiend!
Onafhankelijk en overzichtelijk
Een fijne site waar de consument gemakkelijk een overzicht krijgt wat hij/zij kan besparen. Ideaal om te checken en over te stappen. Zeker aan te raden.
240 euro bespaard dankzij energieprijzen
Ik zat al eeuwen bij m'n oude leverancier tot ik besefte dat ik veel kon besparen. Toch maar even gedaan en zit nu maar tevredenheid bij greenchoice.
Makkelijke site, duidelijk. Overstappen is nu heel makkelijk
Makkelijke site. Je kunt goed zien hoeveel je kunt besparen en overstappen is eenvoudig.
Prima vergelijkingen met een duidelijke prijs.
Ik was onder de indruk van de hoeveelheid aanbieders.
Met een paar klikken had ik een duidelijk overzicht en kon ik vrij gemakkelijk overstappen.