Wij boeken al meerdere jaren reizen via Enotria en altijd naar volle tevredenheid. Ze reageren snel, begrijpen goed wat je zoekt en denken actief en creatief mee. Wij zijn daarom nog nooit teleurgeste... Voir plus
Lisez les avis des autres
Goede service, flexibel t.a.v. reisplanning. Mooie verblijflocaties, leuk samengestelde reis. Enige minpunt is dat Enotria enkel met Transavia werkt, die maatschappij zelf is OK, maar de bagageafha... Voir plus
Het organiseren en boeken van de reis was zeer goed en is naast jullie aanbod van goede gastvrije accommodaties de reden dat we kiezen om onze reizen naar Italië via jullie organisatie te doe... Voir plus
Wat een heerlijke week hebben we mogen beleven in Villa Palmetto, een mooi huis met een geweldige ligging! Het huis was schoon, royaal en leuk ingericht. De tuin met zwembad was een droo... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Authentieke en kleinschalige accommodaties in het pure Italië. Een ruim en gevarieerd aanbod met villa's en vakantiewoningen, agriturismo's, B&B's, rondreizen, fly-drives en speciale reizen. Ook kunnen we voor u een reis op maat samenstellen, die perfect aansluit op uw wensen. Alle accommodaties zijn persoonlijk door ons geselecteerd. Bekijk ook Reizenintalie.nl en ervaar Italië zoals wij het ook hebben gedaan, kies voor meer dan een vakantie alleen, kies voor beleven en ervaren!
Coordonnées de contact
Klaprozenweg 75 C, unit 2.06, 1032 LG, Amsterdam, Pays-Bas
- +31 (0)20 7798338
- info@enotria.nl; info@reizeninitalie.nl
- www.enotria.nl
Demande des avis aux clients
Toscane en Le Marche
Fantastische vakantie in Toscane en Le Marche inclusief Vespa tour!

Réponse de Enotria Travel & ReizeninItalie.nl
Goede service, bij vragen over mogelijkheden op Sicilië wordt extra informatie opgevraagd betreffende kamers.
Ruim op tijd de benodigde papieren in huis.
Kortom: onbezorgd op reis.
Goede suggesties
Goede suggesties, snelle reacties en feedback wordt gewaardeerd en serieus genomen👍
Goede en persoonlijke service
Alles goed en prettig geregeld, veel variatie en waar het niet helemaal was zoals afgesproken snel en goed opgelost.
Goede communicatie prachtige tochten…
Goede communicatie prachtige tochten en prima accomodaties
Prima geregeld met uitstekende…
Prima geregeld met uitstekende accomodaties op mooie plekjes.
De eigenaren van de accomodaties waren heel vriendelijk.
Alles klopt altijd helemaal bij…
Alles klopt altijd helemaal bij Enotria. Van eerste contact tot uitvoering van de reis. Ga je naar Italië. Kijk dan eerst bij Enotria voor je naar andere reisorganisaties kijkt.

Uitstekende ervaring (alweer!)
Prachtig aanbod, uitstekende service en prima communicatie

Duidelijke taal
Informatie, toelichting en uitleg was goed. Locaties en b&b waren goed en netjes. Met vriendelijke mensen ter plekke.we hebben genoten.

Heerlijk verblijf gehad!
Heerlijk verblijf gehad!! De locatie en de verzorging waren ontzettend goed.

Een heerlijke wandelvakantie in Puglia
We hebben een heerlijke wandelvakantie gehad in Puglia!
Vriendelijk te woord gestaan. Prima georganiseerd. Alle afspraken die gemaakt waren klopten. Keurig verzorgde palazzo's, B&B`s en hotels. De transfers waren keurig op tijd.

Réponse de Enotria Travel & ReizeninItalie.nl
Prachtige wandeling tussen de veldbloemen…
We hebben een prachtige wandeltocht gemaakt in Calabrie, waarbij onze bagage vervoerd werd en we warm werden ontvangen in elk dorpje. Ook hebben we goed en overdadig gegeten en gedronken. Een verborgen parel, deze sentiero del’inglese.

Réponse de Enotria Travel & ReizeninItalie.nl
Persoonlijke service en net dat stukje extra
Onze ervaring is zo goed door de persoonlijke benadering en net dat beetje extra aandacht. Toen we bijvoorbeeld onze huurauto moesten ophalen, bracht Francesca (medewerker Enotria) ons persoonlijk naar de plek waar de auto stond. In ons huisje ontbrak de wifi code. Dat komt morgen wel, zei ik. Maar nee hoor: Francesca was al aan de telefoon om de code op te vragen. Kortom: net dat stukje meer service dan noodzakelijk

Réponse de Enotria Travel & ReizeninItalie.nl
Zaterdag teruggekomen van de heerlijke…
Zaterdag teruggekomen van de heerlijke vakantie in Sicilie! Alles was top en fantastisch!

Réponse de Enotria Travel & ReizeninItalie.nl
De mensen achter de schermen van…
De mensen achter de schermen van Enotria zijn meer dan behulpzaam. Ze denken mee, en gaan heel ver in hun service. Ik ben erg blij met ze en kan ze voor de volle 100% aan te raden om te boeken, wat ik dan ook graag voor mijn klanten doe.

Réponse de Enotria Travel & ReizeninItalie.nl
Enotria heeft ons een perfecte…
Enotria heeft ons een perfecte aangeboden locatie bezorgd middels vlotte kundige communicatie met de aanbieder in Italie; dit icm duidelijke informatie na aanhoren van onze wensen/eisen. Goede prijsstelling en reisadviezen.