Bestel niet bij dit bedrijf, ze geven je eerst een gedetailleerd overzicht wat er gaat gebeuren, na de 14 dagen gaat er "zogezegd" van alles mis: of het adres is niet juist en is het pakket retour na... Voir plus
Lisez les avis des autres
Net als die vele mensen hieronder word ik ook aan het lijntje gehouden. Eerst amper reactie, dan loze beloftes en uiteindelijk gewoon flagrante leugens. Op 27/12 lieten ze me, nadat ik meermaals om... Voir plus
Schandalig bedrijf. BESTEL hier niks!!!! Ik kom heel graag met andere mensen in contact die ook hun spullen nooit gekregen hebben en geen geld hebben teruggekregen. Ik zou graag een gezamenlijke aangi... Voir plus
Bestelling: bedrukte sokken + onderbroek. Ik kreeg een ontvangstbevestiging waar duidelijk in stond omschreven welke stappen er in het proces zaten en hoe lang dat ongeveer zou duren. Eerder dan ver... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
FacePrints | Het Perfecte Cadeau
Coordonnées de contact
Pays-Bas
- www.faceprints.nl
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Bestelling nooit geleverd
Helaas, ook ik ben totaal niet tevreden over dit bedrijf. 2 maanden geleden een cadeautje besteld, betaald en nooit ontvangen. Op mijn eerste paar mails werd nog wel gereageerd "dat het onderweg was" maar inmiddels geen gehoor meer. Uiteraard werd er niet eens ingegaan op het verzoek om het geld terug te storen. Ik zou dit bedrijf absoluut niet aanraden
RED FLAG!
LET OP!!!
Hier niet bestellen!
Ik heb hier een gepersonaliseerde zwembroek gekocht.. Na het afrekening crashte de website en is er dus geld afgeschreven.
Dit heb ik via een e-mail aangegeven mer daarbij een pdf bestand van de afschrijving. Het enige wat ik terug kreeg is dat ik een bestelnummer zou moeten doorgeven zodat zij dit konden checken, maar omdat de website crashte is de rest van het proces nier goed verlopen.. wat betekend dus ook geen bestelnumme en zij mij niet verder helpen. Lekker snel verdient! NOOIT MEER!
Oplichters die telkens met andere…
Oplichters die telkens met andere excuses komen en lulverhalen. Levering komt gewoon niet, als je opgelicht wilt worden dan moet je vooral hier iets bestellen.
Een foto van onbekende mensen ontvangen…
Een foto van onbekende mensen ontvangen op de door mij bestelde boxershort. Cadeauverpakking bijbesteld maar is niet geleverd. Zoals hier eerder al geschreven staat laten ze waarschijnlijk 1 product meerdere keren afdrukken, lekker goedkoop. De levering was gewoon een zoethoudertje.
Meerdere keren gemaild, eerst over de wachttijd (een maand ipv 2 weken), daarna over het verkeerde product waarbij mij zsm het juiste product is beloofd. Op 30 januari heb ik het product besteld, ondertussen heb ik mijn geld terug geëist en aangifte gedaan bij de politie. Helpdesk reageerde eerst goed en snel, ondertussen krijg ik geen reactie meer. Volgens de website van de politie staat het bekend als een positief bedrijf..? Ben benieuwd wat je moet doen om negatief bekend te staan gezien al deze reviews.
Waardeloos bedrijf! Bestel er niks
Waardeloos bedrijf!! Beloven elke keer wat maar je bestelling zie je niet.
Alleen via mail te bereiken, echt waardeloos.
Ik heb 51 dagen geleden de bestelling gedaan, deze zou met 10-14dagen geleverd worden. Al meerdere keren contact via de mail maar iedere keer een andere reden waarom de bestelling vertraagd is. Maar inmiddels komt er geen reactie meer en mijn geld is weg.
Eigenlijk nog niet eens 1 ster waard
Eigenlijk nog niet eens 1 ster waard. Ik heb medio maart mijn bestelling geplaatst, netjes mail ontvangen. Elke stap die ze deden kreeg ik over de mail. Echter na de “kwaliteitstest” niets meer ontvangen.
Meermaals gemaild naar het bedrijf, zonder reactie. Er wordt gewoon niet gereageerd. Je krijgt wel telkens een bevestiging dat je mail ontvangen is.
Kortom. Niets bestellen. Het is je geld niet waard, het is niet goedkoop om dit te laten maken, dacht leuk als grap. Had het geld beter door de wc kunnen spoelen.
Bestelling tot op heden NIET ontvangen na 1 maand wachten
Dit bedrijf is niet te vertrouwen! Heb een maand geleden besteld met de intentie om dit als een verjaardagscadeau te geven aan een vriend, verjaardag ondertussen al lang voorbij... na 1 week kreeg ik wel een reactie dat de verzending langer duurde dan verwacht, nu 2 weken later nooit meer iets gehoord. Het zijn gewoon simpelweg oplichters, vertrouw niet dat het ooit nog zal aankomen....
DO NOT BUY FROM HERE!
Very bad company! I ordered my product over a month ago and have not received anything yet, even though they claimed a 14 day shipping time. I have emailed them multiple times and have either gotten no response or the same automated responses from 'Emma' or 'Paul'. I feel very scammed. Do not waste your money or time on this horrible company.
Uiteindelijk na een maand de sokken…
Uiteindelijk na een maand de sokken ontvangen. Product is wel grappig, weer een van de dropship bedrijfjes die fouten levertijden en trucjes gebruiken.
Vreselijk
Bestelling zou binnenkomen na 14 dagen. Ik heb 33 dagen moeten wachten. Vrij snel contact gekregen met de klantenservice. Toen mijn bestelling eenmaal binnen was, was het product vies van de modder en de kwaliteit was ook om te huilen. Producten worden verzonden alsof ze van AlieExpress komen. Nooit weer.
Dont order from faceprints! you will regret it
I order on 19/02/2023, now it is 22/03/2023 and there is no product for the foreseeable future. Through the contact i have with the company, the order should arrive next week, every week. total waste of money and time. I asked for a full refund, then they send me a tracking number, with no info for the package, from Luxembourg Post. I live in the Netherlands, go figure
Extra geld voor cadeauverpakking
Ik bestelde enkele artikelen, inclusief cadeauverpakking waar ik voor bijbetaalde. Echter was deze cadeauverpakking compleet beschadigd en voldeed deze dus niet aan de verwachtingen.
Ik heb via mail meermaals contact proberen opnemen met het bedrijf maar dit kreeg geen gehoor. Als je extra geld vraagt voor een service, dan hoort dit in orde te zijn.
Op 8 feb besteld
Op 8 feb besteld . Las later de reviews en dacht dit komt niet goed. Vandaag 4mrt zijn de sokken binnen. Ze zijn superleuk en ik ben blij.
Bestelling nooit ontvangen
Sokken nu meer dan 1,5 maand geleden besteld en nooit ontvangen. Meerdere malen gemaild met klantenservice echter geen reactie ontvangen op de 4 laatste mails.
Bestelling 2 maanden te laat
Ik plaatste mijn bestelling 10 dagen voor kerst. Ik snap natuurlijk dat dit een drukke periode is voor hun maar ze bleven zeggen dat mijn bestelling verwerkt was en bijna verzend ging worden. Uiteindelijk hebben ze verteld dat ze geen materialen meer hadden maar dat mijn verzending verzonden was. Hierna heb ik nog een maand moeten wachten op mijn bestelling. uiteindelijk is mijn bestelling toegekomen rond 25 februari. De bestelling was dus 2 MAANDEN te laat. Ik heb tijdens die hele tijd mails gestuurd om te weten te komen waar mijn bestelling was en ze bleven maar liegen over dat ze de bestelling hadden verzonden. Ik had de bedrukte onderbroek en sokken besteld. Op de onderbroek stonden andere mensen langs de voorkant.
Een ster is nog te veel
Een ster is nog te veel. Ordinaire dropshippers. Cadeau besteld ruim voor Valentijnsdag. Inmiddels 1 maart en nog steeds niks ontvangen.
Op 5 maart uiteindelijk een pakket ontvangen. Bleek alleen een zwembroek te zijn in plaats van de trui die ik besteld had. Helemaal k** dus.
Nooit bestellen!
Weken geleden besteld, geen bestelling ontvangen. En als je contact probeert op te nemen krijg je een standaard mail (via Trengo) dat je bestelling onderweg is maar ze nog geen track and trace hebben. Belachelijk!!!
Bestelling veel te laat geleverd
De bestelling zou bezorgd worden binnen 10-14 dagen zoals op de website staat aangegeven. Nadat ik na 30 dagen nog niks had ontvangen heb ik contact opgenomen met de klantenservice. Ik kreeg snel een reactie en de bestelling zou de dag erna geleverd worden. Dit is volgens faceprints de oplossing van het probleem, terwijl genegeerd wordt dat de bestelling 14 dagen te laat is. Ik zal hier niet snel een bestelling plaatsen wanneer je iets besteld als cadeautje ;)
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.