Wi hebben nog 3 service beurten tegoed die wij vooruit tijdens de aanschaf hebben betaalt, op een scootmobiel.
Lisez les avis des autres
Oplichters zijn het. Houden zich niet aan de levertijd en wettelijk gezien heb je als consument 14 dagen bedenktijd. Ondertussen moet je wel vooraf betalen en bij annuleren houden ze ineens €500,- ach... Voir plus
De killerbee fatbike ter plaatse besteld op 29 maart 2025. Extra batterij erbij + 500€. 200€ extra voor de groene banden die op de foto stonden. Transportkosten richting België. Samen 1820€ volledig b... Voir plus
december 2023 scooter geleverd gekregen maar 3 maanden later.Nu inmiddels sinds januari 2024 bezig om de scooter gemaakt te krijgen.diversen keren in reparatie geweest en steeds kapot terug gehad.Er z... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Scootershop | El Caballo bv. ✅10 jaar ervaring ✅RDW erkend ✅Haal en breng serivce door heel NL ✅Schepere prijzen ✅Scooter online samenstellen
Coordonnées de contact
koperweg 21, 2401 LH, Alphen aan den Rijn, Pays-Bas
- 0900-3278387
- info@fastfuriousscooters.nl
- www.fastfuriousscooters.nl
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
2 jaar geleden kocht mijn vrouw een…
2 jaar geleden kocht mijn vrouw een Niponia Pride scootmobiel bij hen. En er werd meteen een onderhoudspakket gekocht.
3 maanden geleden probeerde zij een onderhoudsbeurt af te spreken. Ze zou teruggebeld worden voor een afspraak.
Nu vele telefoontjes en mailberichten verder is zij nog steeds niet teruggebeld.
Dus waardeloze service. En we hebben voor dit onderhoud bij de aanschaf al wel €399 betaald.
Ook op verzoeken om het geld terug te betalen wordt niet gereageerd.
Dus mocht je iets aanschaffen bij dit bedrijf, lees dan eerst de bevindingen van anderen.
De I-lark is geweldig
Alle communicatie verliep prettig en zoals beloofd.
De I-lark een geweldige elektrische step/scooter.
Prima
Prima. Inderdaad, levering duurde ook bij ons langer dan aangegeven. Daarna moet het nummerbord dan idd ook nog aangemaakt worden zodat je zo een week of 8 verder bent. Ook lijken ze inderdaad wat krap in het personeel te zitten maar ze zijn wel vriendelijk. Als je hier vooraf rekening mee houdt en verder niet te veel haast hebt dan hebben ze hele mooie aanbiedingen die het wachten wat mij betreft wel waard maken. De aangeschafte scooter voldoet tot nu toe boven verwachting. Maar mijn verwachtingen waren dan ook niet super hoog. 😉
gemngde vgevoelens
Fast and urious heeft mij goed ontvangen en voorgelicht.
Bout spatbord is spontaan los…
Bout spatbord is spontaan los geschoten. Gebeld, afspraak kan alleen per mail. Twee weken geleden gemaild en nooit geen reactie gekregen. Inmiddels een professioneel bedrijf gevonden die het voor mij heeft gerepareerd.
Online Nipponia elegance besteld
Online Nipponia elegance gekocht ,goed afgewerkt erg blij mee de scooter werd zelfs gratis thuis afgeleverd ,heel blij mee ,aanrader
Scooter is mooi en goed
Scooter is mooi en goed . Vind alleen ruim 2 maanden wachten wel heel lang . Zit ook nog op een spiegel te wachten die bij vervoer kapot is gegaan .
Mijn ervaring met fast&furious scooters…
Mijn ervaring met fast&furious scooters is heel fijn omdat de service goed is als je telefonisch contact opnam werd er gelijk opgenomen en via de mail werd er ook gelijk antwoord opgegeven .ook tijdens de bezorging werd er zorgvuldig omgegaan met het voertuig en werd deze netjes voor de deur bezorgd. Op het moment dat er contact op werd genomen met Fast&Furious ivm oplaad laadkabel die nog niet geleverd was werd deze netjes binnen 2 werkdagen alsnog bezorgd .Ik zou iedereen Fast& Furious aanbevelen
Binnen 4 weken een custom Vespa Sprint S geleverd!
Op 12 april een custom Vespa Sprint scooter besteld in de winkel en 4 weken later ontving ik het bericht dat de scooter klaarstond om hem op te halen.
Ik heb gemerkt dat de verkoper en het team in de werkplaats enthausiast waren bij het bouwen/custom maken van mijn scooter en hebben er kosteloos extra items op aangebracht. Hierdoor is hij nog specialer geworden dan de oorspronkelijke bestelling.
Zelfs toen ik bij aflevering ad-hoc vroeg om er ook nog valbeugels op te monteren (tegen betaling voor deze extras), deden ze dit gelijk terwijl ik wachtte. Ik ben heel vriendelijk geholpen en kreeg ook netjes een slot bij aflevering!
Ik vond het bijzonder om te zien dat ze met een klein enthausiast team in een kleine werkplaats zoveel werk kunnen verzetten (veel orders)!
Echt knap hoor!
Ik begrijp hierdoor wel waarom er geen tijd is om alle email/telefoontjes te beantwoorden en er veel klachten zijn m.b.t. communicatie.
Dat ligt dus niet aan het team in de winkel/werkplaats!
De eigenaren van dit bedrijf kunnen dit oplossen door een extra fte in dienst te nemen voor admin/communicatie (update website/orders).
Bedankt Fast Furious team voor het leveren van een mooie custom Vespa Sprint bromscooter!
De afspraken zijn goed nagekomen
De afspraken zijn goed nagekomen.
Verzorging en bezorging goed .
wij zijn tevreden,hebben het als goed …
wij zijn tevreden,hebben het als goed betrouwbaar en behulpzaam ervaren.
Scooter is mooi op tijd af geleverd…
Scooter is mooi op tijd af geleverd door een zeer correcte chauffeur,heeft alles goed uitgelegd betreffende de scooter
Ervaring
Nou, geen 10, want de actieradius valt me tegen. Met geluk 20 km.
En ik vind de draaicirkel te groot.
Verder prima…👍
top bedrijf maken waar wat ze beloven
top bedrijf maken waar wat ze beloven
Ervaring was goed
Ervaring was goed. Ik proef rit gemaakt met de¹for motion on four
Ik hebt deze 1 februari 2024 ontvangen.
En nu 17 april heb ik er al 420 km me gereden. Ikmaak tripjes van 30 km gemiddeld
Hij heeft veel voordelen met rijden
En een kleine min puntjes
Maar al met al een bak van scootmobiel
Tijdige levering.
De bromfiets Hanway raw50 is netjes binnen de aangegeven tijd en in goede staat afgeleverd. De chauffeur was vriendelijk en behulpzaam.
L’expérience Trustpilot