Fast Furious Scooters Avis

TrustScore 2.5 sur 5

2,5

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Wi hebben nog 3 service beurten tegoed die wij vooruit tijdens de aanschaf hebben betaalt, op een scootmobiel.

Noté 1 sur 5 étoiles

Oplichters zijn het. Houden zich niet aan de levertijd en wettelijk gezien heb je als consument 14 dagen bedenktijd. Ondertussen moet je wel vooraf betalen en bij annuleren houden ze ineens €500,- ach... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

De killerbee fatbike ter plaatse besteld op 29 maart 2025. Extra batterij erbij + 500€. 200€ extra voor de groene banden die op de foto stonden. Transportkosten richting België. Samen 1820€ volledig b... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

december 2023 scooter geleverd gekregen maar 3 maanden later.Nu inmiddels sinds januari 2024 bezig om de scooter gemaakt te krijgen.diversen keren in reparatie geweest en steeds kapot terug gehad.Er z... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Concessionnaire de scooters
  2. aussi dans
  3. Magasin de vélos
  4. Service de transport pour handicapés

Écrit par l'entreprise

Scootershop | El Caballo bv. ✅10 jaar ervaring ✅RDW erkend ✅Haal en breng serivce door heel NL ✅Schepere prijzen ✅Scooter online samenstellen

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

6 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Ik raad iedereen af hier een scooter oid te kopen

Het is dat ik een ster moet geven maar het liefst geef ik er geen één!
Wij hebben begin okt ‘23 een scooter besteld en deze was pas bij hun binnen 22 december, dan denk je dat het toch wel redelijk snel geleverd kan worden als er alleen een kenteken en windscherm geplaatst moet worden, maar nee dat heeft nog tot 9 maart geduurd!!!
Elke week gebeld hoe het ervoor stond, kreeg constant als antwoord dat ze op het kenteken aan het wachten waren, tot dat ik het zat was op 7 maart. Ik heb aangegeven dat ik de order wilde annuleren, dat kon alleen kostte dat 25% van de aankoopprijs, belachelijk natuurlijk en daar ging ik niet mee akkoord. Op de site staat namelijk, “indien er na 16 weken nog geen zicht is op levering dan kan de koop worden geannuleerd”. Dit gaf ik aan in de mail en plots wordt ik 1 dag later gebeld dat ze de scooter de dag erna konden leveren!!! Heel bijzonder natuurlijk dat het dan wel kan maar goed de scooter is binnen en ik hoop dat we geen beroep hoeven doen op iets van garantie want ik denk dat je dan ook mooi de pineut bent!

10 mars 2024
Noté 4 sur 5 étoiles

Goed contact

Goed contact, goede service en een goede levering met veel vriendelijke mensen. Minpuntje is dat de mail templates niet helemaal kloppen met bijvoorbeeld de levertijd. Verder is de prijs wel weer een topper.

7 mars 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Fast Furious is een super bedrijf.

Fast Furious is alle afspraken zoals afgesproken nagekomen. Alles perfect geregeld. Afgeleverd tot aan de deur met duidelijke uitleg over gebruik en onderhoud. Super vriendelijk en aan te bevelen voor iedere scooter rijder.

5 avril 2024

Twijfelde brandstof/elektrisch.

Omdat ik twijfelde tussen brandstof of Elektrisch en prijs en merken vergeleek, wat op de site heel makkelijk en overzichtelijk is.
Toen ik weer keek, was de Nipponia Erex in de aanbieding en meteen de keuze gemaakt.
Ik koos voor direct betalen met ideal en kreeg er nog een slot gratis bij, helemaal super dus.
De scooter werd netjes geleverd op woonadres en goede uitleg van de chauffeur.
Ben helemaal tevreden over alles, top.
Nu heb ik hem 3 weken ongeveer, en hij rijd voortreffelijk, komt vlot mee in het verkeer, lekker stil en goede comfort.
Bedankt Team Fast.

3 avril 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Allereerst zijn ze hun beloften aan ons…

Allereerst zijn ze hun beloften aan ons niet nagekomen. Ik heb 30 keer gebeld en ze hebben nooit geantwoord. En nu hebben ze mij nog steeds niet de sleutel gestuurd van de accu van de fiets die we hebben gekocht. Er is 1 maand verstreken en geen antwoord. Ik wil nooit meer iets van je kopen. Je hebt mij en mijn dochter erg verdrietig gemaakt en je bent nog steeds je beloften niet nagekomen.

12 mars 2024
Noté 4 sur 5 étoiles

Grote deels wel tevreden

Grote deels wel tevreden, maar het kan wel ietsjes beter, sommige schroeven waren niet nagelopen en zaten los en uitleg over de rollatorbeugel moest ik zelf uitvinden.

8 mars 2024
Noté 2 sur 5 étoiles

Ik heb aangegeven dat er wat…

Ik heb aangegeven dat er wat lichte beschadigingen op zaten, waarschijnlijk door transport, maar hierop kreeg ik geen antwoord. Verder ben ik niet goed ingelicht over dat dit een invalide voertuig betrof zonder kenteken. Een verzekering hiervoor is erg moeilijk te vinden, en hierdoor ook duurder.

28 février 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Alles duurt lang, echt alles.

Brommer heeft helft van de garantie (1 jaar tot nu toe) bij de handelaar gestaan voor hele kleine reparaties. Doen er vreselijk lang over. Ik had een Hanway Raw 50. Leuke brommer maar zou hem niet hier kopen. Dan heb je hem alleen in de koude maanden en staat ie de tijd waarvoor je hem hebt bij de garage.

Ik ben dat ding letterlijk 3 maand kwijt geweest en ze hebben toen alleen de kleppen gesteld.. vreselijk rot bedrijf.

7 mars 2024

Zeer slecht

Zeer slecht, houden zich niet aan de nederlandse wet. Annuleren en dan 25% van het factuurbedrag in rekening brengen. Zijn helemaal van het padje af bij dit bedrijf, meld dit soort zaken altijd per direct bij het ACM.

4 mars 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Slechte service en communicatie!!

Slechte service en communicatie!!

Bij aanschaf van mijn Ecruiser Cafecruiser een abonnement afgesloten om de onderhoud te doen. Blijkt dat als je een onderhouds abonnement hebt deze alleen in Alphen aan den Rijn kan doen en niet bij de servicepunt in de buurt van je woonplaats. Staat nergens duidelijk op de website. Waar zijn dan de servicepunten voor?!
Vervolgens probeer je een afspraak te maken om de onderhoud te laten doen. Ik ben letter 3 maanden bezig geweest via telefoon en mail om überhaupt een afspraak te kunnen maken dat ie opgehaald kan worden.
Word die op gehaald ben je hem vervolgens weken kwijt en hoor je niets.

Helaas is er een onderdeel stuk gegaan door slijtage wat opeens niet meer onder de garantie valt. Nou ja, dat is dan zo, verwacht je vervolgens dat als je het geld overmaakt de scooter een week later weer terug is, zoals aan de telefoon gezegd werd. Maar helaas wederom alweer ruim 5 weken verder en hoor niets van ze.

Zoek een scooter uit en koop deze inderdaad bij een andere verkoper die een betere service hebben.

26 février 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Goede service en nette aflevering

Een Iva E-scooter en onlangs een Move City Car aangeschaft bij Fast Furious Scooters.
Zeer tevreden hoe ik geholpen ben.
Vlotte levering,goed op de hoogte gehouden over stand van bestelling en nette aflevering aan huis. als er problemen waren werden die zeer vlot afgehandeld.
Zeer tevreden vandaar 5 sterren.

17 janvier 2024
Avis spontané

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus