Femalelux - Pigernes Verden Avis

4,1

Umiddelbart en meget alsidig butik, der har alt ligefra tøj, tarot til krystaller og piercinger. Meget spændende. Man får lyst til at købe det hele. Det er ikke tit man finder et sted, der sælger den... Voir plus

God butik, mange spændende ting,...Savner dog pris på flere af tingene.. det er nemmere at vælge, og ikke skal spørge og køber så tingen for at have forstyrret ham.

Min datter købte venindehalskæder. Hurtig levering. Ser ud som på billedet, men desværre falder vedhængende af, fordi øsknen er større end låsen. Så bedsteveninden tabte, allerede efter få dage sit ve... Voir plus

Har modtaget en veninde halskæde. Hvor begge kæder er i stykker. Afventer svar fra femalelux angående refundering af penge eller ny halskæde Femalelux sendte en ny veninde kæde Der var forsvarlig... Voir plus

1. Bijouterie

Informations provenant de diverses sources externes

Følg de nyeste trends inden for mode tøj og smykker til kvinder. BILLIG FRAGT - HURTIG LEVERING - 28 DAGES RETURRET. Shop fashion online.

Bien

2 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Har modtaget en veninde halskæde

Femalelux sendte en ny veninde kæde
Der var forsvarlig pakket ind.
Super service efter øv oplevelse

15 juillet 2022

God Service

Der var god Service og alt var godt der gik langtid mellem at jeg bedstilte til at jeg fik min vare og den kom ikke det sted som den skulle den skulle komme hjem til mig men den kom til et post sender 😒. Jeg er et barn👱🏻‍♀️🙍🏼‍♀️som bliv bange for om den kom jeg har nemlig hørt om firmaer som snuder og set en masse afsnit af “Kontant”😨😬 så det var ikke sjovt at opleve en sen ankomst og så ikke til det rigtige sted 🙄🫤😒

8 mai 2022

Fik min pakke

Fik min pakke - alt fint

Pakke var forsinket med DAO, men hurtigt svar fra Kundeservice da jeg henvendte mig.

28 avril 2022