Field's Shopping Center Avis

TrustScore 1.5 sur 5

1,7

Ufattelig dårlig service! Man skulle tænke at så stor en butik måtte have nogle medarbejder der tilstede. Men nej, ligesom at finde find Holger. Jeg skulle bruge noget hjælp til at finde et par br... Voir plus

Fine butikker Field’s er mit favorit center- jeg må tilføje jeg tage metroen, så jeg parkerer ikke. Butikkerne er meget store, men udvalget er blevet bedre. Det har særligt hjulpet med Lagkage... Voir plus

1. Grand magasin

Informations provenant de diverses sources externes

Field's Shoppingcenter

Mauvais

TrustScore 1.5 sur 5

218 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

23 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

FOR VARMT

Jeg er ærligt talt meget skuffet over oplevelsen i Fields. Det var ulideligt varmt i hele storcenteret, og det gjorde det svært at nyde besøget. Når man driver et af Danmarks største og mest besøgte storcentre, burde der være en ordentlig aircondition eller ventilation, så kunderne kan opholde sig der uden at svede.

Det er især ubehageligt for små børn, ældre og gravide. Man forventer et behageligt indeklima, når man besøger et moderne indkøbscenter – især på varme dage.

Jeg håber virkelig, at Fields prioriterer at forbedre indeklimaet, for det trækker hele oplevelsen markant ned.

19 juillet 2026

Jeg kan kun bidrage negativt og andre…

Jeg kan kun bidrage negativt og andre har sikkert skrevet det samme. Men problemet med Fields generelt er at indkørselsveje er direkte farlige. Meget snævre og ekstrem dårlig belysning. Parkering skal der nu betales for og alt er pumpet op prismæssigt. Den eneste positive ting at fremhæve er Restaurant Cypress på øverste etage hvor der også er dagslys fra oven. Ellers er min anbefaling hold jer væk.

17 juillet 2026

Ufattelig dårlig service

Jeg skulle bruge noget hjælp til at finde et par bryllupssko, men der var 10+ kunder men ingen medarbejder. Ente så med at gå i en anden butik og købe, den service tyder på at man måske ikke ønsker et salg!

3 juillet 2026

Der er alt for varmt

Der er alt for varmt, personaler klagede flere steder når vi spurgt om de ikke have aircondition i centeret.

Det lå vand flere steder i centeret som folk snublede i og der var generelt beskidt.

28 juin 2026

Vildledende parkeringsregler

Jeg parkerede i Fields, min parkering blev registreret korrekt via kamera i Easypark appen. Lader min el-bil og holder på pladsen i under 3 timer, som er max tid for parkering og opladning. Da jeg henter bilen, præcis 2 timer og 33 minutter efter, har jeg fået en kontrolafgift, fordi min p-skive ikke var stillet.
Da jeg kontakter Parkzone får jeg en medarbejder i telefonen, som ikke mener, at det er en uretmæssig kontrolafgift og sammenligner det med, at selv om der er kamera parkering, så ville jeg også skulle have invalideskilt for at parkeret på en handicap parkeringsplads.

Jeg har indsendt en klage og vedhæftet både gyldig kvittering for betaling af min parkering samt dokumentation på, at jeg har ladet bil under mit ophold i parkeringsanlægget. Jeg håber, at Centerledelsen vil gå ind i sagen og enten bede ParkZone annullere denne åbenlyse fejlbehæftede afgift, eller som minimum sørge for, at jeres hjemmeside med det samme bliver opdateret med krystalklar advarsel om denne fælde. Det kan ikke være i Field’s interesse at jage loyale kunder væk på denne måde.

20 juin 2026

Fields eller natklub? Skru ned for musikken!

Musikken i fællesarealet var MEGET HØJ under mit besøg i Fields, og det er desværre ikke første gang, jeg oplever dette. Det gør shoppingoplevelsen stressende i stedet for hyggelig. Det ville være dejligt, hvis der blev skruet lidt ned, så man kan holde ud at være der i længere tid. Tirsdag d. 9. juni kl. 18:30

8 juin 2026

Jeg kommer ikke tit i bil- men når det…

Jeg kommer ikke tit i bil- men når det sker undrer jeg mig over NUL skiltning: hvor er nærmeste elevator? Hvilken vej skal jeg køre ud?
Afsnit med dyr er fin… men overskiltning vil være velkommen… specielt for os, som ikke kommer kørende så tit…..

9 juin 2026

Bøde ved opladning af bil

Efter 4 timer i Fields hvor jeg har shoppet, været en tur i jumpyard og spist kommer jeg ned til en p bøde på 910 kr! Jeg har altid brugt reg.nr til at parkere men at der skulle være andre regler når man oplader synes jeg er frækt!!! Jeg skrev til Fields men har intet hørt- super skuffet!

8 mai 2026

Det her er kun rettet mod fields…

Det her er kun rettet mod fields information pakkeshop. Jeg absolut hader når min pakke bliver leveret dertil. Personalet er ALTID underbemandet, og der sidder altid 20 mennesker i kø. Det ikke urealistiks at man skal vente 20 minutter på at det bliver ens tur.. Få nu fundet en løsning, eller få nogle flere ansatte.. De sidste 3 år jeg har været tvunget derhen, har det været sådan. For slet ikke at nævne juleperioden…

7 mai 2026

Parkeringshelvede

Få nu styr på jeres parkeringshelvede....
Der bliver lovet kameraparkering og at man ikke skal tænke på andet så længe dette er sat op i easypark eller lign. men gang på gang på gang på gang så glipper det og man får en dummebøde (nu heldigvis "kun" 89kr hvor den førhen hed 200kr). Der er ingen advarsler eller lign. man skal tjekke om det hele virker så er der sgu ikke meget automatisk over det.

31 mars 2026

Parkering

Parkering så står det bliver tjekket ved ind og udkørsel.
Dette står også på ladepladserne, men så længere nede på et skilt skjult, så står der Max 3 timer med korrekt pakeringskive.
Fedt at med 900 kr afgift for 20 min i Fields og opladning af bilen.
Det er jo let at bevise jeg ikke var der mere end 3 timer, men for at sikre penge maskinen så laver de reglerne så de kan give bøden og sørger for det ikke er så tydeligt man ikke ser det.

30 mars 2026

Fanget i P-skilteskov

Vi læste på de skilt som hang tættest på vores parkering og der stod der ikke noget om man skulle lade .

Man skal tilsyneladende gennem læste hele p-anlægget's skilteskov for at undgår en dummebøde på 910,- kr. Der var massere af ledige ladestander så det er kun et spørgsmål om at kradse penge ind 😡

Vi har ikke med ond vilje parkeret ulovligt men er bare blevet fanget i jeres skilteskov. Og som Jeres eget personale i Informationen siger det er utroligt dårligt skiltet.

Kan se der er rigtig mange der har dårlig oplevelse med at parkere Field’s mon ikke i skulle tage at gøre noget ved det Field’s.

Vi er færdig med at komme og lægge vores penge i Field’s.

Apps slette og nyhedsbreve afmeldt
Farvel og tak

Hvis I ønsker at få os som kunder igen så er det bare at overføre 910,-

7 février 2026

Frækt og uanstændigt

1800 kr. i parkeringsafgift for at parkere på en plads som man ikke kunne se var en handicap-plads: ingen afmærkning på væg eller søjler. Kun et halvt slidt tegn på pladsen, som man ikke kunne se pga. snavs og dårligt lys. Pas på!

Det er faneme frækt og uanstændigt!

3 février 2026

Undgå Fields Pakkeshop

Fields Pakkeshop er desværre blevet et sted, man næsten frygter at skulle hente sin pakke. Lange køer, pakker overalt og alt for få medarbejdere på arbejde ad gangen.

Det værste er egentlig ikke ventetiden, men at det tydeligt går ud over de ansatte. De knokler, gør hvad de kan og er tydeligt pressede og det er ikke deres skyld. Alligevel er det dem, der ender med at få folks frustrationer og svineriet, når man har stået i kø i evigheder.

Ledelsen/bemandingen burde tage ansvar. Medarbejderne fortjener bedre forhold, og kunderne fortjener en mere værdig oplevelse. Som det er nu, er det synd for alle parter – især dem bag disken.

9 décembre 2025

Kedelig oplevelse på café American

Vi kom som turister og blev generelt skuffet over at se Fields. Det var lidt trist og kedeligt men det der skuffer allermest var besøget på café American rest and diner. Aldrig har vi oplevet ringere service fra personale og maden var meget skuffende, ja faktisk meget dårlig og til en ret høj pris oveni så den café burde få 0 stjerner.

7 décembre 2025

Fuldstændig elendig og skandaløs…

Fuldstændig elendig og skandaløs information. Komplet under bemandet og for få medarbejdere Konstant. Havde man kunne give færre stjerner havde dette været tilfældet. Stakkels ansatte i informationen. Til grin. Har været herude af flere omgange og oplevet det samme.

6 décembre 2025

ELENDIG PAKKESHOP

Elendig pakkeshop
Over 1 times ventetid på at afhente pakker. Undgå for enhver pris at få jeres pakker leveret her. Kun 2 personer på arbejde trods ekstrem travlhed

5 décembre 2025

Elendig pakkeshop

Elendig pakkeshop. Hvis man kunne give 0, så fik I det. Skandaløs bemanding. Lukkede kø 40 min før lukketid grundet plus 60 i kø. Underbemanding. Dårlig kundeoplevelse. Stakkels medarbejdere. Fordi I har tæt på monopol i området. Not okay

4 décembre 2025