Fisketorvet – Copenhagen Mall Avis

TrustScore 2 sur 5

1,8

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Uden at oplyse det har man slettet vores "Club Fisketorvet" konto, hvilket medvirker at vi nu har modtaget en ulovlig opkrævning på parkering. Det er på grund af lyssky forretningsmetoder som dis... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Jeg elsker Fisketorvet. Grunden til de ikke får 5 stjerner, er fordi den håndtørrer på herretoilettet ved McD er i kronisk udu. Så hvis du ser en boomer med våde hænder, så er det bare mig.

Noté 1 sur 5 étoiles

Alt for kraftig belysning Alt for indelukket og dårlig indeklima, ingen udluftning sammenlignet med andre centrer. Jeg plejede at kunne overleve de vilkår, men nu er centret blevet en station for... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

18 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Ulovlig parkeringsbøde

Det er på grund af lyssky forretningsmetoder som disse, at Transportministeren har sat alverdens projekter og lovændringer i gang.

"Jamen det er ikke os, det er en ekstern partner der har vores parkering". Det er stadig Fisketorvet der har sat os i denne situation og det er Fisketorvet der skal sikre sig, at deres underleverandører ikke bruger ulovlige fremgangsmåder.

9 septembre 2026

Hej Sune

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at forløbet har givet anledning til frustration.

Jeg kan se, at der fortsat er et aktivt Club Fisketorvet-medlemskab i dit navn, som blev oprettet i 2022. Hvis du er i tvivl om, hvilken e-mailadresse der er knyttet til medlemskabet, er du velkommen til at skrive til info@fisketorvet.dk, så vi kan se nærmere på det.

Generelt slettes medlemsprofiler ikke uden forudgående varsel. Profiler slettes kun efter længere tids inaktivitet, og inden da sender vi to påmindelser til den registrerede e-mailadresse. Hvis medlemmet ikke reagerer på disse, slettes profilen og de tilknyttede personoplysninger i overensstemmelse med vores opbevaringspolitik og GDPR-reglerne.

Hvis du har fået en uberettiget parkeringsopkrævning, bedes du kontakte Gardian, som administrerer parkeringen og kan undersøge sagen nærmere:

E-mail: info@gardian.dk
Telefon: +45 73 70 70 24 på hverdage kl. 09.00–17.00

Husk at oplyse din nummerplade i henvendelsen. Vi beklager den dårlige oplevelse.

Noté 4 sur 5 étoiles

Få den nu fikset Fisketorvet!

18 septembre 2026

Hej Ole,

Tusind tak for din flotte anmeldelse - den sætter vi stor pris på.

Først og fremmest er jeg rigtig glad for at læse, at du elsker Fisketorvet. Derfor ærgrer det mig endnu mere at læse, at du oplever at håndtørreren på herretoilettet ved McD altid er i stykker, for det er bestemt ikke meningen.

Jeg har naturligvis givet din feedback videre, så der kan blive kigget på sagen og så håber jeg snart, at vi kan få lov til at byde dig velkommen igen.

Nickolaj // Centerinformationen

Vanvittige parkeringspriser

Vanvittige parkeringspriser

4 septembre 2026

Hej Setareh

Tak for din anmeldelse og din feedback. Vi er kede af at høre, at du oplever parkeringsprisen som urimelig høj.

Alle gæster har 1 times gratis parkering, og herefter koster det 30 kr. pr. påbegyndte halve time.
På grund af Fisketorvets beliggenhed tæt på Indre By er vores parkeringsanlæg også meget attraktivt for besøgende, der skal videre ind til byen. Samtidig er der kommet flere boliger og kontorer i lokalområdet, hvilket også har øget presset på parkeringspladserne. Parkeringsvilkårene er derfor indrettet for at sikre, at der fortsat er ledige pladser til Fisketorvets egne gæster.

Hvis du besøger Fisketorvet ofte, kan du dog med fordel blive medlem af Club Fisketorvet og få 4 timers gratis parkering om dagen. Det kræver, at du opretter dig som medlem - det er gratis - og derefter registrerer din nummerplade på din medlemskonto. Se mere her: https://www.westfield.com/da/denmark/fisketorvet/gratisparkering

Vi håber, at muligheden for 4 timers gratis parkering kan gøre en forskel, og at vi får mulighed for at byde dig velkommen på Fisketorvet igen.

Noté 1 sur 5 étoiles

Hold dig langt væk hvis du er i bil

Hold dig langt væk hvis du er i bil. Pga. Arbejde med renovering er parkeringspladserne lidt svære og det koster 1000 kr. at snitte en streg. Det er her de tjener deres penge. Tænk sig at hyre en selskab der er så perfidt

4 septembre 2026

Hej Michael

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse.
Vi er kede af at høre, at parkeringsafgiften har påvirket dit besøg så negativt.

Vi tager naturligvis din feedback til efterretning og giver den videre i vores løbende dialog med parkeringspartneren, da vi altid har fokus på, at reglerne opleves som både klare og rimelige for vores gæster.

Hvis du mener, at afgiften er udstedt på et forkert eller urimeligt grundlag, kan du gøre indsigelse direkte til Gardian, som administrerer parkeringsområdet og behandler alle sager om parkeringsafgifter. De kan kontaktes på info@gardian.dk, via kontaktformularen på gardian.dk eller telefonisk på 73 70 70 24 alle hverdage mellem kl. 09 og 17.

Vi beklager, at oplevelsen har påvirket dit indtryk af Fisketorvet, og håber, at du trods dette vil besøge os igen.

Tilbud lige efter køb

30.juli købte vi en Grundig vaskemaskine og sælger lovede os 100% at den ikke vil komme på tilbud. I dag 23.aug.er prisen 500kr. billigere. Det er ikke OK Power 500kr. en virkelig mange penge for en pensionist.

30 juillet 2026

Hej Anneke

Vi kan godt forstå, at det er frustrerende at opleve, at en vare bliver sat ned kort tid efter købet, især når du har fået en anden besked i butikken.

Vi tager naturligvis din feedback videre til POWER, så de er opmærksomme på din oplevelse. Vi vil samtidig anbefale, at du tager direkte kontakt til butikken, så de får mulighed for at se nærmere på dit køb og den information, du fik i forbindelse med det.

Vi håber, at I finder en god løsning, og at vi får glæde af dit besøg på Fisketorvet igen en anden gang.

Noté 1 sur 5 étoiles

Uhørt høj pris for parkering

Uhørt høj pris for parkering. Har altid kommet og handlet fordi parkering var til at betale. Men det er da slut nu, når man skal betale så høje priser for et holde der et par timer. Jeg finder et andet sted at gøre mine indkøb fremover

18 août 2026

Hej Julia

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at prisen på parkering har påvirket din oplevelse af at besøge Fisketorvet.

Urent sted

Alt for kraftig belysning

Jeg plejede at kunne overleve de vilkår, men nu er centret blevet en station for desperate stofmisbrugere som konstant besøger alle skraldespande for at samle pant, føj hvor er det blevet ulækkert at se på.

10 août 2026

Hej Elbeso

Vi er kede af at høre, at du oplever indeklimaet og belysningen på Fisketorvet som generende. Vi er i øjeblikket i gang med at udskifte alle loftsvinduerne i centret. De nye vinduespartier skal blandt andet bidrage til et bedre indeklima.

Vi tager naturligvis også dine øvrige kommentarer til oplevelsen i centret til efterretning. Det er vigtigt for os, at Fisketorvet er et rart, rent og trygt sted at besøge, og vores personale og vagter er løbende opmærksomme på forholdene i fællesområderne.

Vi håber, at du fremover vil opleve forbedringer, når du besøger Fisketorvet.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg vil gerne rose Nicolaj L fra…

Jeg vil gerne rose Nicolaj L fra vareudleveringen fra Power, mega sød og hjælpsom. Han skal have 5 stjerner for at gør et godt stykke arbejde ❤️ han er en stjerne.🌟

30 juillet 2026

Hej Maria

Tusind tak for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du havde så god en oplevelse i POWER, og fik god betjening af Nicolaj L. Vi sørger selvfølgelig for at sende de flotte ord videre til butikken.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Vi håber at byde dig velkommen til Fisketorvet igen en anden gang.

“Tak for orienteringen

“Tak for orienteringen. Det ændrer dog ikke ved, at dette også indebærer unødige reklamemails i forbindelse med medlemskab af Club Fisketorvet. Kunder, der ikke ønsker denne type markedsføring som en forudsætning for at få rimelige parkeringsvilkår, vil naturligt søge mod andre indkøbscentre.”

4 juin 2026

Hej Harck

Vi vil blot præcisere, at det er muligt at afmelde nyhedsbrevet og øvrig markedsføring fra Club Fisketorvet, uden at det påvirker de parkeringsfordele, der er knyttet til medlemskabet.

Det betyder, at man fortsat kan benytte fordelsparkeringen som medlem, selvom man ikke ønsker at modtage markedsføringsmails.

Vi håber at byde dig velkommen til Fisketorvet igen.

Virkelig et skodsted

Virkelig et skodsted. Det eneste gode var at man kunne parkere i to timer mens man købte ind. Det er nu ændret og jeg har fået en bøde. Kommer ikke igen...
Jeg kan også tilføje at det virker som om det parkeringsselskab man har sat til at administrere parkeringen blander deres portefølje af sager sammen, så de bruger adgangen til central motor registeret, som de har til de bøder der ‘sættes i ruden’ til også at omfatte de afgifter som udskrives via kamera. Men det bliver jo en diskussion jeg må tage med det selskab.

21 mai 2026

Hej Jens

Jeg er ked af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse med parkeringen hos os. Det er selvfølgelig ikke den oplevelse, vi ønsker, at vores gæster skal have.

Hvis du besøger Fisketorvet ofte, kan du med fordel melde dig ind i Club Fisketorvet, registrere dit køretøj og få fire timers gratis parkering om dagen.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os; vi sætter stor pris på al feedback, da det hjælper os med at forbedre oplevelsen for vores gæster.

Vi håber at kunne give dig en bedre oplevelse næste gang, du besøger Fisketorvet.

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg vil aldrig kalde det for andet end…

Jeg vil aldrig kalde det for andet end Fisketorvet. Værste rebrand nogensinde med Copenhagen Mall hahhahahahaha hvem fandt på det mand i jo helt væk

22 mai 2026

Hej,

Mange tak for din anmeldelse.

Du er selvfølgelig velkommen til at kalde os Fisketorvet.

Vi sætter altid pris på feedback, da det hjælper med at vi kan forbedre os, og derfor takker vi for din.

Vi håber at kunne byde dig velkommen igen snart.

Sophie // Centerinformationen

Noté 1 sur 5 étoiles

DESVÆRRE KAN MAN IKKE GIVE MINUS…

DESVÆRRE KAN MAN IKKE GIVE MINUS STJERNER.
Her kommer jeg aldrig mere, jeg har været med i 4 timers parkering siden starten, senest fornyet 21-08-2023 og nu får jeg en p bøde ??? jeg har haft samme nummerplade siden 2012 og nu kender pludselig ikke min kode og mail??? men en bøde kan man jo altid give.

13 mai 2026

Hej Allan

Tak for at dele din oplevelse.

Jeg beklager du ikke har modtaget dine 4 timers gratis parkering. Vi har desværre oplevet udfordringer efter vores nye parkeringssystem er sat op.

Du må meget gerne sende en mail til Info@fisketorvet.dk, hvor du oplyser din nummerplade samt hvilken mail du er oprettet på, så ville jeg gerne undersøge sagen nærmere med Gardian, vores parkeringens administrator.

Jeg ser frem til at hører fra dig, og håber vi kan byde dig velkommen til Fisketorvet igen snart

Venlig Hilsen
Sophie // Centerinformation
Fisketorvet Copenhagen Mall

Uforskammet personale

Aldrig har jeg oplevet så dårlig en service/mad og aldrig er jeg blevet talt så grimt til, af et sted der gerne vil kaldes en restaurant!

2 avril 2026

Hej Fie,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er oprigtigt kede af at høre om din oplevelse. Det er på ingen måde den følelse, vi ville have at vores gæster forlader Fisketorvet med.

Vi tager din feedback meget alvorligt og vil gerne undersøge sagen nærmere, så vi kan følge op internt og sikre, at det ikke sker igen. For at kunne hjælpe bedst muligt, har jeg brug for at vide, hvilken restaurant det drejer sig om, samt gerne lidt flere detaljer om besøget.

Du er meget velkommen til at kontakte os direkte på info@fisketorvet.dk, så vi kan tage henvendelse til de rette.

Vi beklager for oplevelsen og vi håber at kunne byde dig velkommen igen snart.

Sophie // Centerinformationen

Noté 4 sur 5 étoiles

Parking fine of new parking company

I did check my parking time at the machine just before we leave and there was no fee related to our parking time. so I didn't pay anything. We just left. We didn't hang out in the parking. We sat with kids and drove.
I received parking fine due to 12 SECONDS of overparking time. There should be proper time allocated for vehicle to leave premises after checking out on the machines similar to Fields shopping center. Any how I was already a member with 4 hours parking allowance (3+1).
Update: I received confirmation from Cecilie as she did contact with parking company. I also today as of 04-May-2026 received cancellation of my parking fine due to a system error while transferring my license plate to new parking operator company. I did update my experience rate accordingly. Thanks Cecilie and Line from Gardian A/S

22 avril 2026

Hi Emre,

Thank you for your review.

We’re sorry to hear about your experience and understand your frustration regarding the parking fee.

Parking at Fisketorvet is managed by our external parking administrator, Gardian, who is responsible for issuing and handling all control fees, including any grace periods related to exit time.

That said, you are welcome to contact our Center Information at info@fisketorvet.dk with your license plate number, and we will be happy to look at your case.

We thank you for your feedback and hope to assist you further.

Best regards,
Cecilie // Center Information

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk hjælp af vagter.

Min hustru blev ramt af akutte, voldsomme rygsmerter, der medførte at hun ikke kunne gå. Efter at have ligget ned i ca 2 timer hjalp vagtpersonale os med en kørestol og fulgte os ned til bilen via personaleelevator. De stod også stand-by under hele forløbet med at direkte mobilnummer til dem. Vi fik en hjælp, der var helt fantastisk.

14 mars 2026

Réponse de Fisketorvet – Copenhagen Mall

Mange tak for din anmeldelse , og for at dele jeres oplevelse.

Det betyder virkelig meget for os at høre, at vores vagter kunne hjælpe jer i en svær situation. Jeg giver helt sikkert rosen videre til dem.
Vi håber, at din hustru har det bedre i dag.

Vi håber at kunne byde jer velkommen til Fisketorvet igen snart.

Med venlig hilsen,
Cecilie, Centerinformationen.

Noté 3 sur 5 étoiles

gennemsnitligt

Ville gerne finde et nemt sted at shoppe julegaver. Men der er ikke super mange butikker at vælge imellem og ikke rigtig noget eksklusivt.

11 décembre 2025

Hej Anne,

Vi stræber altid efter at skabe den bedst mulige shoppingoplevelse for vores kunder, og som en del af det glæder vi os over, at der løbende åbner mange nye butikker på Fisketorvet. Vi håber, at du fik fundet alle julegaverne, og at vi snart må byde dig velkommen tilbage på Fisketorvet igen.

De bedste hilsner, Fisketorvet

Noté 1 sur 5 étoiles

Cyprys tager Ekstra gebyr for ikke købte drikkevarer

Frokost buffet på Cypros kunne da spises men så ikke lækker ud. Nuvel til 79 kroner får man ikke alverden. MEN at man pålægges 20 kr. Pr gæst hvis man ikke bestiller drikkevarer er fuldstændig uacceptabelt. Det hører ingen steder hjemme og stå i øvrigt ingen steder i restauranten 🤬🤬

2 décembre 2025

Hej med dig,

Vi håber, du vil besøge os i fremtiden eller prøve en af vores mange andre steder i Kajen Food Hall!

Cyprus

Vi spiste på Cyprus og maden var ikke noget af råbe hurra for. 😕

Da vi havde et lille barn med som ikke kunne spise al maden på tallerkenen spurgte vi om vi kunne få en doggybag til resten som ellers ville blive smidt ud. Men det ville de ikke. Så skulle vi betale for en take away boks… 😡🤬
Dybt latterligt. Generelt dårlig service hele vejen igennem og sætter ikke mine ben der mere. Derudover sidder personalet og spiser ude i restauranten og optager borde. Vi har betalt for 4 x voksen buffet og selvfølgelig en børnebuffet…

15 août 2025

Hej Kristina,

Deprimeret Arkitekt?

Arkitekten bag det nye “Kajen” må have haft en depression, magen til grim indretning skal man lede længe efter! Grimme rustne brune farver dominerer, luften er trykket og tung. De før så imponerende vinduespartier med det flotte lysindfald er hermetisk lukket af med grimme plasticlister og mere brunt. Hæslig arkitektur!

In rust we trust 🫣

31 juillet 2025

Hej Tina
Vi beklager, at du ikke bryder dig om udseendet i Kajen Food Hall.

Vi håber alligevel, at du har lyst til at kigge forbi Fisketorvet Shoppingcenter – vi har heldigvis en masse andet at byde på 😊

Rigtig god dag!

Bedste hilsner,
Fisketorvet

Elendig

Vi spiste på restaurant cyprus. Man kan kun få buffet. Det var en helt igennem elendig mad. Uappetitligt at se på buffeten. Resultat af denne var en tur på toilettet med racermave🤬 vi fortryder vi valgte denne restaurant, men er blevet en erfaring rigere

15 juillet 2025

Hej Susanne,

Tak for din anmeldelse af Restaurant Cyprus. Vi er meget kede af at høre, at din oplevelse ikke levede op til dine forventninger. Vi tager din feedback med videre. Vi håber, du vil besøge os i fremtiden eller prøve en af vores mange andre steder i Kajen Food Hall.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus