Fietsgoedkoper Avis

TrustScore 4 sur 5

4,1

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Vorige week een draadloze fietscomputer online gekocht. Ná installatie bleek dat de fietscomputer niet gekoppeld werd met de sensor. Deze storing per Whatsapp gemeld. Binnen 3 kwartier werd er ger... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Update. Goed contact gehad met Fietsgoedkoper.nl en ze zijn erin mee gegaan en krijg onder garantie toch een nieuw zadel. Toch een top service en goed meegedacht. 2 jaar geleden 2 zadels gekocht van e... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Zeer goede service, snel mijn pakket ontvangen ( fietstassen en regen hoes) De regenhoes was stuk er werd DIRECT een nieuwe toegestuurd nou dat is echt een super service toch . Dus niet twijfelen... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

EAN komt niet overeen met geleverde product. Ook nog eens ontzettend veel stof op product. Vermoedelijk oude partij smalle zadels die als normale zadels worden verkocht. Verkoper had nul begrip; eerst... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

53 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Perfect customer service

Perfect! I mistakenly wrote the wrong delivery adress but they were so kind to help me rectify the situation with no additional costs!

11 novembre 2025

Hi Akinzo,

Thankyou very much for the kind review. We hope you really enjoy your order.

Noté 5 sur 5 étoiles

Fijne en zeer redelijk geprijsde…

Fijne en zeer redelijk geprijsde producten. Hele goede service. Supersnelle levering. Een item was niet meegestuurd (per ongeluk) en dat is meteen hersteld. Ik ben erg tevreden.

8 novembre 2025

Réponse de Fietsgoedkoper

Super bedankt voor uw leuke review. Dit wordt zeer gewaardeerd! We wensen u veel plezier met uw bestelling.

Noté 5 sur 5 étoiles

Fietstassen van Voltano vertoonden na…

Fietstassen van Voltano vertoonden na een paar maanden gebruik al scheuren. After Sales is hier zeer correct en binnen een paar dagen kreeg ik (onder garantie) nieuwe fietstassen toegestuurd.

3 novembre 2025

Réponse de Fietsgoedkoper

Super bedankt voor uw leuke review. Dit wordt zeer gewaardeerd! Wij staan altijd achter onze producten, mocht er een keer wat stuk gaan dan heeft u gewoon garantie. We wensen u heel veel plezier met de fietstassen.

Onlangs een zadel gekocht

Onlangs een zadel gekocht, maar na 2 maanden bleek er een productiefout te zijn in de vering van mijn Voltano City XXXL zadel.
Na 1 mailtje met uitleg en foto van het defect, werd mij een nieuw zadel toegestuurd.
Top service, klasse!

20 octobre 2025

Beste Erna,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om deze super review te schrijven. Dit wordt zeer gewaardeerd. We wensen u veel plezier met het nieuwe zadel.

Noté 5 sur 5 étoiles

Ben heel tevreden met de klantenservice…

Ben heel tevreden met de klantenservice van Voltano.Had een zadel besteld,die snel bezorgd werd maar kleine mankementen vertoonde.Ik wilde de zadel graag houden en stelde per mail een prijsreductie voor.
Een dag later ontving ik reeds een reactie,dat dit een garantie kwestie is en werd mij per direct een nieuw exemplaar toegestuurd.
De eerder geleverde zadel hoefde niet geretourneerd te worden.
Dat noem ik een snelle,goede en zeer klantvriendelijke service van Voltano.

1 octobre 2025

Noté 4 sur 5 étoiles

Service na verkoop 0,0 UPDATE

Fietstassen bij hen besteld, die op zich wel goed zijn voor de prijs.
Er zijn verstevigingen bij voorzien, die naar mijn mening niet passen, uitleg van hen is dat dit normaal is.
Zit hier nu met fietstassen die afzakken / doorhangen, zonder versteviging.
Eerste en laatste keer hier besteld.
Bedrijf komt ook niet met een oplossing en zijn redelijk bot in hun communicatie

Probleem wordt opgelost, na enig heen en weer gemaild, ze sturen een nieuw pakket verstevigingen op. Eind goed al goed.

23 septembre 2025

Réponse de Fietsgoedkoper

Bedankt voor uw review. Vervelend dat u zit zo heeft ervaren. Zou u hierover contact op willen nemen met hallo@fietsgoedkoper.nl? Dan kunnen we even kijken naar een oplossing. Tevens mag u uw bestelling altijd retourneren binnenn de retourtermijn mocht het product niet bevallen.

Tevens willen wij iedereen die dit leest informeren dat trustpilot webshops bijna dwingt om de reviews bij hen te af nemen door middel van een duur abonnement. Echter staan wij hier niet achter aangezien iedereen zonder bestelling te hebben gedaan hier een review mag schrijven en deze voor ons niet aan te vechten of te beoordelen is. Ook kunnen wij niet met de klant in contact komen om eventuele problemen op te lossen. Dit is zowel nadelig voor ons als voor de klant.

Het staat iedereen vrij om al onze reviews te bekijken op het gecertificeerde reviewplatform genaamd trustedshops. Waar u alleen een review kan plaatsen na een bestelling. Hier vindt u meer dan 7000 positieve reviews voor Fietsgoedkoper B.V.

Fijne klantenservice

Na een paar weken gebruik bleek het laptopvak in 1 van de Voltano fietstassen die ik kocht uitgescheurd. Snelle en prettige reactie op de via WhatsApp opgestuurde foto's. Morgen wordt een nieuwe tas be,orgd omdat dit waarschijnlijk een productiefout is. Top!

3 septembre 2025

Réponse de Fietsgoedkoper

Bedankt voor de leuke review. Dit wordt zeer gewaardeerd!

Noté 2 sur 5 étoiles

5 euro verzendkosten voor een zadel die…

5 euro verzendkosten voor een zadel die te klein is en 6'95 voor retour sturen, mooi antwoord van fiets goedkoper maar storten pas het geld terug wanneer je een review plaatst, bij bol is terugsturen gewoon gratis.

2 septembre 2025

Réponse de Fietsgoedkoper

Bedankt voor uw review. Wij hanteren onder andere retourkosten omdat het bijdraagt aan verantwoord consumeren. Hierdoor kopen klanten bewuster en wordt er minder retourgestuurd wat beter is voor het milieu.

Verder klopt het niet helemaal wat u zegt. Bij het retoursturen krijgt u (mits u de volledige bestelling retourneert), het volledige bedrag, inclusief de verzendkosten voor de heenzending, gecrediteerd.

- Update na aanpassing van de review klant

Wij vinden het jammer dat je dat zo ziet, dat is niet helemaal correct. Bij bol is alles duurder, daar worden de verzendkosten
bij de prijs inbegrepen..

Het staat iedereen vrij om al onze reviews te bekijken op het gecertificeerde reviewplatform genaamd trustedshops. Waar u alleen een review kan plaatsen na een bestelling. Hier vindt u meer dan 6000 positieve reviews voor Fietsgoedkoper B.V.

Noté 1 sur 5 étoiles

Helaas een slechte service.

Helaas een slechte service.
Zelf de verkeerde fietstassen besteld maar een ruiling blijkt lastig te zijn, er zit geen pakbon bij de bestelling en een retour moet via de website worden aangevraagd. De kosten zijn 6.95 voor het terugsturen. Via de app contact gehad was correct maar erg star en meedenken zit er niet in. Je word alleen terugverwezen naar de algemene voorwaarden. Hierdoor besloten om de complete order terug te sturen incl de juist bestelde artikelen. Ik ga alle artikelen bij een andere winkel bestellen

25 août 2025

Réponse de Fietsgoedkoper

Bedankt voor uw review. Wat vervelend dat u geen goede ervaring heeft gehad. Ik licht dit graag even voor u toe.

Wij doen inderdaad geen pakbon bij de bestelling omdat dit voor het milieu verspillend is. Via het retoursysteem is dit ook niet nodig, u hoeft alleen uw ordernummer i.c.m. uw e-mailadres in te vullen dan kan u precies selecteren wat u retour wil sturen.

Als u zelf de verkeerde fietstassen heeft besteld betekend dat niet dat wij dan de retourkosten betalen. Omdat wij bewust kopen willen stimuleren voor het milieu hanteren wij retourkosten voor het retourneren van een bestelling. Dit kan u op elke productpagina terugvinden evenals hier: https://www.fietsgoedkoper.nl/service/shipping-returns/

U krijgt de verzendkosten voor de heenzending terug als u de bestelling retourneert. We hebben u zelfs nog een gratis verzendcode aangeboden zodat u de juiste tassen kan bestellen zonder daar nogmaals verzendkosten voor te betalen.

Jammer dat u het allemaal zo ziet, maar we wensen u veel succes bij een andere winkel. Mocht u zich bedenken dan staan wij altijd weer voor u klaar.

We wensen u een fijne dag!

Het staat iedereen vrij om al onze reviews te bekijken op het gecertificeerde reviewplatform genaamd trustedshops. Waar u alleen een review kan plaatsen na een bestelling. Hier vindt u meer dan 5000 positieve reviews voor Fietsgoedkoper B.V.

Snelle en goede service

Mijn fietsslot was niet oke , heb een app gestuurd en een filmpje van het probleem .
Een dag later werd er een nieuw slot opgestuurd.
Top service. ..

22 août 2025

Réponse de Fietsgoedkoper

Bedankt voor de leuke review. We wensen u veel plezier met het slot!

Noté 5 sur 5 étoiles

Zeer positieve ervaring met deze site

Goeie kwaliteit!
Snelle bezorging!
Vriendelijke en snelle reactie van de klantenservice!

20 août 2025

Réponse de Fietsgoedkoper

Bedankt voor de leuke en positieve review en hopelijk tot ziens.

BEREIKBAARHEID NIET TOELAATBAAR.

26 juillet 2025

Réponse de Fietsgoedkoper

Bedankt voor uw review. Wat vervelend dat u dit zo ziet. Zou u ons uit kunnen leggen wat niet toelaatbaar is? Dan kunnen we hiervan leren. Wij zijn doordeweeks altijd bereikbaar op de whatsapp en de email en reageren doorgaans binnen een paar uur tijdens openingstijden. Hier vindt u alle informatie over onze bereikbaarheid: https://www.fietsgoedkoper.nl/service/

Snelle en goede levering

Zondag besteld, maandag al in huis klopt. Zadel gekocht en kwam met postnl volgende dag aan. Goed verpakt, en precies wat ik besteld had

14 juillet 2025

Réponse de Fietsgoedkoper

Bedankt voor uw leuke review. Wij wensen u veel plezier met het bestelde fietszadel!

Noté 1 sur 5 étoiles

fietsgoedkoper is duur. Maar iets minder duur, omdat wij toch de eerder betaalde verzendkosten hebben terugontvangen.

nadat bleek dat de voltano fietstas niet paste op de electrische fiets konden we hem alleen terug sturen door de verzendkosten a €6,50 over te maken
plus de € 4,95 eerdere verzendkosten is dus € 11,45 kosten en hebben niets daarvoor ...Geen fietstas.
Fietsgoedkoper is dus Duur

4 juillet 2025

Réponse de Fietsgoedkoper

Bedankt voor uw review. Wat vervelend dat u dit zo ervaart. Echter is dit niet helemaal juist. Het klopt inderdaad dat wij geld rekenen voor een retour, dit vinden wij ook belangrijk om zo bewust kopen te stimuleren wat beter is voor het milieu. Echter krijgt u bij het retourneren het volledige aankoopbedrag terug inclusief de betaalde verzendkosten voor de heenzending. U mag ons altijd even een mail sturen op: hallo@fietsgoedkoper.nl. Dan helpen we u graag verder. We willen namelijk dat iedereen met een goed gevoel winkelt.

Super perfecte service!!

Nieuwe zadel gekocht bij Fietsgoedkoper, en met uitpakken bleek een gaatje in de zadel te zitten.

Gemeld en direct positieve reactie terug.

Er werd direct een nieuwe gestuurd!

Wauw! Echt hele super perfecte goede service!

27 juin 2025

Réponse de Fietsgoedkoper

Bedankt voor uw leuke review. Dit wordt zeer gewaardeerd! Wij wensen u veel plezier met nieuwe zadel.

De Voltano fietstassen besteld

Ik heb de fietstassen Voltano besteld. De bestelling werd snel naar me opgestuurd; de tassen zien er mooi uit en lijken van goede kwaliteit te zijn. Ze zijn makkelijk op de fiets te bevestigen. De klantenservice is vriendelijk en reageert snel.

7 juin 2025

Réponse de Fietsgoedkoper

Bedankt voor de leuke review. Dit wordt zeker gewaardeerd!

Noté 5 sur 5 étoiles

fietszadel XXXL is voor mij de max

fietszadel XXXL is voor mij de max! zeer aangenaam zitcomfort. Na een jaar kwam wel de naad los. Foto opgestuurd naar Fietsgoedkoper en onder garantie een nieuw zadel gekregen. Dus: zeer correcte service!

18 juin 2025

Réponse de Fietsgoedkoper

Bedankt voor de leuke review. Excuus dat het product stuk ging maar gelukkig is alles goed opgelost zo te horen. Veel plezier met het zadel gewenst!

Alles ziet er goed uit

Alles ziet er goed uit! Kreeg eerst een niet werkend slot, maar na 5 min appen kreeg ik direct een nieuwe opgestuurd. Nu 7 maanden later (en 3000km) is een clipje van de fietstas afgebroken. Foto opgestuurd en direct een vervangende tas gekregen onder de garantie. Foutjes in producten kunnen altijd maar de klantenservice is top!

17 juin 2025

Réponse de Fietsgoedkoper

Bedankt voor de leuke review. Wij proberen onze garantiegevallen altijd zo goed mogelijk op te lossen voor de klant omdat de klant al genoeg ongemak ervaart van een defect product. Helaas is dit niet altijd te voorkomen maar zeker wel op te lossen. Gelukkig is dit allemaal goed gegaan. Wij wensen u veel plezier met de garantieproducten.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus