Twee nieuwe kwaliteit fietsen gekocht netjes geholpen door verkoper afspraak bij ophalen een honden zitje merk kvips laten plaatsen past op elke fiets . Bij het ophalen kreeg de monteur het niet vo... Voir plus
L'entreprise a répondu

Noordbargerstraat 9, 7811 KE Emmen, Drenthe, NL
L'entreprise a répondu
Top service en zeer vriendelijk. Twee dagen na aankoop van mijn nieuwe fiets is de ketting er al twee keer af gegaan. Na bellen kon ik gelijk langskomen en werd deze kostenloos vervangen.
Wij zijn erg deskundig, respectvol vriendelijk en gezellig geadviseerd en geholpen door Kevin. De Gazelle fiets ben ik erg blij mee, maar pas gisteren opgehaald, dus daar kan ik nog niks over zeggen.... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Bij Fietsvoordeelshop.nl hebben we ‘m staan, die perfecte fiets voor jou. En natuurlijk helpen we je hem te vinden. Online bijvoorbeeld. Met handige artikelen, overzichten en video’s. Of in de winkel. Waar liefhebbers jou alles over fietsen kunnen vertellen. En waar je een proefrit maakt om een fiets goed te leren kennen.
Jouw nieuwe fiets helpt je het meeste uit het leven te halen. Kom langs, dan laten we je zien hoe we je daarbij helpen.
Noordbargerstraat 9, 7811 KE, Emmen, Drenthe, Pays-Bas
Demande des avis aux clients
De vriendelijkheid waarmee je werd ontvangen was heel prettig. Daarbij komt dat de prijs t.o.v. andere aanbieders voor dezelfde fiets heel scherp was
Mijn fiets was gestolen en binnen 24 uur was ik in het bezit van een nieuwe fiets. Service prima en werd met mij nagedacht.
Complimenten!
We werden netjes en correct geholpen. Duidelijke uitleg over de te kopen fietsen. Goede afhandeling.
Ze geven een goede service en ze leggen je alles uit over de fiets. Ze hebben de fiets afgesteld op de juiste hoogte.
Wordt netjes geholpen, personeel vriendelijk. Zeker een aanrader!
Bij het ophalen kreeg de monteur het niet voor me kaar ongelooflijk het was een kwestie van even de gebruikshandleiding lezen
Ik heb hem zelf er in de winkel er op moeten zetten we hadden het hondje bij onze we hadden anders de fietsen niet mee kunnen nemen.
Als ik dit van te voren geweten had, had ik hier nooit fietsen gekocht ik ga er niet meer heen voor service ga ik wel opzoek naar vakmensen

Réponse de Fietsvoordeelshop - Emmen
Op het internet al een keuze gemaakt welke elektrische fiets het moest worden.
In de winkel werd ik vriendelijk geholpen en goed geadviseerd.
Heel erg bedankt daarvoor!

Réponse de Fietsvoordeelshop - Emmen
De Gazelle fiets ben ik erg blij mee, maar pas gisteren opgehaald, dus daar kan ik nog niks over zeggen. Maar alle lof voor het bedrijf en de medewerkers.
Vriendelijk personeel met een duidelijke uitleg over de nieuwe fiets.
Prachtige nieuwe fiets gekocht voor onze zoon. 3x in de winkel geweest oriënteren, kopen, ophalen. 3x geholpen door dezelfde persoon. Die ons herkende en alle geduld had om onze zoon alles over de fiets te vertellen. Geweldige service en er wordt met je meegedacht! Dikke pluim voor de winkel in Emmen
Goede informatie gekregen van vriendelijk personeel over verschillende elektrische fietsen en verschillende modellen buiten kunnen proberen.
Duidelijke afspraken mbt. levering en prijs.
Geduldige afhandeling bij levering en goede uitleg van gebruik.
Wat een mooie grote winkel in Emmen met vriendelijk en kundig personeel. Veel eerder dan gedacht stond onze bakfiets voor ons klaar met óók nog een extra toegift van de leverancier!!