Je krijgt garantie als je je houdt aan de onderhouds beurten per km of tijd. Van te voren al deels service aanbetaald. Wilde mijn gazelle voor derde beurt brengen na 4000km op de teller in Ridderker... Voir plus
L'entreprise a répondu

Nijverheidstraat 2, 2984 AH Ridderkerk, Zuid-Holland, NL
L'entreprise a répondu
Afgelopen maandag 27/7 2026 is mijn fiets gestolen. Gelijk aangifte bij de politie gedaan, andere dag cotact met Fietsvoordeelshop Ridderkerk, werd super geholpen door Peter, dinsdag al een nieuwe fie... Voir plus
Vriendelijk professioneel hupzaam en ervaring medewerkers. Ik ben heel erg blij hoe ik behandeld ben en hoe mij fiets in super snel tempo hebben goed gemaakt. Ik raad aan iedereen om gebruik te maken... Voir plus
Top service . Geheel gratis mijn oude fietsmandje gedemonteerd en op mijn nieuwe mandje( gekregen van de buurvrouw) dus niet bij hun gekocht op mijn andere mandje gemonteerd .ik heb al eerder goede er... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Bij Fietsvoordeelshop.nl hebben we ‘m staan, die perfecte fiets voor jou. En natuurlijk helpen we je hem te vinden. Online bijvoorbeeld. Met handige artikelen, overzichten en video’s. Of in de winkel. Waar liefhebbers jou alles over fietsen kunnen vertellen. En waar je een proefrit maakt om een fiets goed te leren kennen.
Jouw nieuwe fiets helpt je het meeste uit het leven te halen. Kom langs, dan laten we je zien hoe we je daarbij helpen.
Nijverheidstraat 2, 2984 AH, Ridderkerk, Zuid-Holland, Pays-Bas
Demande des avis aux clients
We zochten een voordelige dames e-bike en vonden een uitgebreide keuze bij Fietsvoordeelshop; na proefritten op een 4-tal fietsen op woensdag, konden we de Sparta al op donderdag ophalen, waarbij we een uitstekende service ervoeren.
Aanrader om hier doordeweeks te gaan shoppen voor uw fiets.
Advies gegeven en niet de duurste fiets aangesmeerd.
Vriendelijke personen.
Geven je veel informatie niets is teveel als je blijft vragen. Mag de fiets uit proberen
Zou ze bij andere aanbevelen
Vriendelijk en professioneel geholpen en tevreden met onze nieuwe fietsen. Aftersales weten we nog niet maar wel n goed gevoel over
Ondanks dat het vrijdag was, halverwege de middag en best druk, nam de verkoper alle tijd om onze nieuwe fiets uit te leggen.
Waar hij zelf niet uit een antwoord kwam (iets met een app op de telefoon) vroeg hij advies aan zijn collega, en samen maakten zij dat wij tevreden naar huis zijn gefietst.
Alle lof voor de fietsenvoordeelshop
Goede hulp bij uitkiezen nieuwe fiets. Veelvuldig mogen proefrijden.
er werd goed de de tijd voor ons genomen,betreft uitleg en aan horen van onze wensen.we hebben 2 fietsen gekocht die na een door hun aangeboden proefrit ons goed zijn bevallen.
Ik kwam zonder aankondiging langs om mijn zadel hoger te laten zetten, die was tijdens het fietsen gezakt. Werd meteen heel vriendelijk geholpen en kon weer op pad. Super service en geheel kosteloos! Waar maak je dat nou nog mee?!
Netjes geholpen en goed advies.
Vlotte levering, zeer tevreden.
1,5 jaar geleden in Ridderkerk mijn fiets gekocht! Top geadviseerd en geholpen.
Daarna al een paar keer voor een beurt en kleine mankementen naar de werkplaats geweest! Iedere keer geholpen door Steven, wat een topper, helpt je indien mogelijk gelijk en anders heeft hij altijd wel een tijdelijke oplossing! Super!
ik had wel wat meer info kunnen krijgen over de fiets
bv dat er een app is
waar het frame nr staat voor registratie
dat er een e slot is als men de app gebruikt
dat zijn toch nuttige dingen ivm eventuele diefstal omdat tegen te gaan
we hebben goed advies gekregen en uiteindelijk hele fijne fietsen gekocht !
Supergoede ervaring met fietsvoordelshop (Ridderkerk). Ze dachten heel goed mee en ze waren zo sympathiek een kwartiertje langer open te blijven toen ik vast stond in de file. Dankjewel Peterrrrrrr in het bijzonder.
denken heel goed mee en
Fietsvoordeelshop locatie Ridderkerk, alle lof voor het personeel daar. Ik had een probleem met een nieuwe fiets. Elke keer direct en keurig geholpen . Mannen van de werkplaats doen echt alles om het probleem op te lossen. Jullie zijn kanjers!!

Réponse de Fietsvoordeelshop - Ridderkerk