Banner for Fiscaal-online.nl

Fiscaal-online.nl Avis

TrustScore 5 sur 5

4,8

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Je betaalt een laag basistarief voor de software per aangifte soort en daarnaast koop je credits om de aangiften te versturen. Hoe meer aangiften je verstuurt hoe meer credits je nodig hebt, maar dan... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Met dit pakkrt is hrt mogelijk om op een simpele manier de aangiften samen te stellen en te verzenden. De trrugmelding komt dan ook weer op verantwoorde manier terug. De helpdesk reageert in... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Donderdag telefoon gekregen van Fiscaal online en alsnog een creditnota ontvangen. Oplichting, verlengen de diensten zonder vooraf te verwittigen per e-mail. Wanneer er licenties zijn die je niet... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik gebruik de site uitsluitend voor het aanvragen van uitstel onder beconregeling. Werkt prima en snel. Deelname is goedkoop en geen dure certificaten nodig. Van harte aan te bevelen voor kleine adm... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Entreprise de logiciels de comptabilité
  2. aussi dans
  3. Entreprise de logiciels
  4. Logiciel de préparation de déclaration des taxes
  5. Service de préparation des déclarations fiscales

À propos de Fiscaal-online.nl

Écrit par l'entreprise

Fiscaal-online.nl biedt gespecialiseerde, gebruiksvriendelijke aangiftesoftware voor boekhouders, administratiekantoren, accountants, belastingadviseurs, belastingconsulenten en fiscalisten. Onze heldere modules, zoals btw-aangifte, ICP-aangifte, suppletie, inkomstenbelasting, uitstelregeling en jaarrekening deponeren, zijn per licentie beschikbaar. Je betaalt alleen voor wat je écht gebruikt, zonder DigiD of eHerkenning.

Wat ons onderscheidt

• Scherpe prijs-kwaliteitverhouding: Laagste prijsgarantie, zonder verrassingen.
  • Erkend door de Belastingdienst: Betrouwbaar, actueel en juridisch in orde.
  • Efficiënt en tijdbesparend: Doe aangiften eenvoudig en efficiënt, werk foutloos door controles en handige importfuncties.
  • Flexibiliteit in gebruik: Kies losse licenties of pakketten. Je kunt altijd aangiften doen voor een onbeperkt aantal ondernemingen, onze fiscale software groeit mee met jouw kantoor of onderneming.
  • Support en gebruiksgemak: Gratis proefaccount, deskundig en snel Support Center, continu bijgewerkte software volgens wet- en regelgeving.

Of je nu een zelfstandige boekhouder bent of een groot administratiekantoor, met Fiscaal-online.nl werk je eenvoudig, efficiënt en profiteer je van ruim 20 jaar ervaring in fiscale software. Probeer nu gratis.

Fiscale aangiften direct online versturen

Écrit par l'entreprise

Geen PKIoverheid-certificaat, DigiD of eHerkenning nodig
Direct en eenvoudig aangifte doen.
Veilig en erkend door de Belastingdienst
Betrouwbare software die voldoet aan alle eisen.
Scherpe prijs en flexibele licenties
Betaal alleen voor wat je gebruikt, met laagste prijsgarantie.
Efficiënt werken
Handige importfuncties en controles besparen tijd en zorgen voor foutloze aangiften.
Specialistische ondersteuning
Deskundige helpdesk en ruim 20 jaar ervaring in fiscale software.

Probeer gratis – zonder verplichtingen

Je proefaccount is na aanmelding direct actief. Ervaar zelf hoe overzichtelijk, betrouwbaar en efficiënt ons digitale aangifteprogramma werkt.

Onze garanties:

• Gratis proefaccount: Volledig en kosteloos uit te proberen.
  • Laagste prijsgarantie: Vaste, lage en transparante tarieven.
  • Veilig en erkend door de Belastingdienst: Zekerheid dat je met betrouwbare software werkt.
  • Geen DigiD of eHerkenning nodig: Direct aan de slag, zonder extra barrières.

Start vandaag nog je gratis proefaccount: www.fiscaal-online.nl/probeer-gratis

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

33 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Compleet en gebruiksvriendelijk

Fiscaal-online is een compleet en zeer gebruikersvriendelijk aangiftepakket.
Wij gebruiken fiscaal-online voor zowel IB en VPB alsmede het verzorgen van de uitstelregeling. Voordeel van fiscaal-online is dat er ook de KVK-deponering gedaan kan worden.
Naast het fijne pakket is een groot pluspunt dat er een goede helpdesk is die vragen super snel beantwoord.

21 septembre 2022

Beste Noord Ned Consult,

Bedankt voor de mooie en uitgebreide review! Ik hoop dat Noord Ned Consult met veel plezier gebruik blijft maken van Fiscaal-online.nl.

Fijn programma

Fijn programma om mee te werken. Wij zijn zeer tevreden.

20 septembre 2022

Beste Doesra BV,

Bedankt voor de review. Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent. Ik hoop dat Doesra BV met veel plezier gebruik blijft maken van Fiscaal-online.nl.

Prima programma

Prima programma en makkelijk om mee te werken.
Snelle afwikkeling van vragen.
Fijn dat je de gegevens van het voorgaand jaar kan inzien.

15 septembre 2022

Beste Jolanda,

Bedankt voor de mooie review. Goed om te lezen dat je onze Helpdesk weet te vinden. Ik hoop dat je nog lang en met veel plezier gebruik blijft maken van Fiscaal-online.nl en onze toppers van de Helpdesk je nog vaak mogen helpen.

Noté 5 sur 5 étoiles

een fantastisch programma !!!

een fantastisch programma !!!!
Voor ieder administratiekantoor aan te raden

2 juin 2022

Beste Arens Dienstverlening,

Wat een lovende woorden! Heel erg bedankt daarvoor. Ik hoop dat je met veel plezier gebruik blijft maken van Fiscaal-online.nl.

Noté 5 sur 5 étoiles

zeer goed pakket voor zowel vpb als publicatiestukken

update:
fiscaal online heeft alsnog het pakket aangepast op het gebied van publicatiestukken en is alsnog mogelijk gemaakt om teksten te kopiëren vanuit vorig jaar. Dit werkt super goed gezien wij nu niet meer hoeven te werken met elke jaar opnieuw de toelichtingen te kopiëren/plakken.
al met al, zeer tevreden klant!
----------------------------------------------------
oorspronkelijke beoordeling
Goede pakket op zich voor de vpb echter dient nog wel verder ontwikkeld te worden doordat je basis zaken niet allemaal vlekkeloos kan inzetten (jaarlijks terugkerende zaken)

Voor de publicatie stukken ben ik zeer ontevreden, je kunt wel vanuit de vpb publicatie stukken opstellen echter de toelichting en grondslagen moet er handmatig 1 voor 1 ingezet worden wat dus vrij onlogisch is voor een software pakket. Software pakket is immers om werk te verlichten en niet handmatig kopieer plak werk te doen
Kortom een 2 voor de publicatiestukken
Voor de vpb kan ik wel een 7 geven

1 juin 2022

Beste Sahi Mahood,

Bedankt voor uw review.
Bij het deponeren van de jaarrekening worden verschillende gegevens geautomatiseerd overgenomen vanuit de VPB-aangifte, voor de toelichting is dit op dit moment nog niet mogelijk. Fiscaal-online.nl wordt steeds verder ontwikkeld en daarbij nemen we uw opmerkingen graag mee!

groet,
Team Fiscaal-online.nl

Gebruikersvriendelijk programma

Gebruikersvriendelijk programma met een goede ondersteuning bij vragen of problemen.

7 février 2022

Beste Fons,
Uit de review maak ik op dat u overall tevreden bent over Fiscaal-Online.nl en de service die wij bieden. Daar zijn wij natuurlijk blij mee. Nog blijer worden we wanneer u niet zomaar tevreden bent maar zelfs zeer tevreden!
Uit het aantal gegeven sterren dat u ons heeft toebedeeld blijkt dat wij nog kunnen verbeteren. Daarom wil ik u vragen om met ons te delen hoe wij volgens u nog beter kunnen worden. Wilt u dit mailen naar info@fiscaal-online.nl? Groet, Team Fiscaal-online.nl.

Noté 5 sur 5 étoiles

Mijn factuur is direct gecrediteerd…

Mijn factuur is direct gecrediteerd ondanks het feit dat ik te laat was met het opzeggen van mijn contract. Klantenservice is ten alle tijden vriendelijk, bedankt voor de goede service !

24 janvier 2022
Noté 2 sur 5 étoiles

Pas op - Automatische verlenging zonder duidelijk te informeren

Net als de vorige opmerking. Ze verlengen automatisch uw licenties en zullen een volledig jaar aanrekenen voor een dienst die u niet langer nodig hebt, zonder mogelijkheid om ze voordien op te zeggen en waar de automatische verlenging in de algemene voorwaarden verscholen (paragraaf 2.4).

6 janvier 2022

Beste,

Bedankt voor uw review! De automatische verlenging is een service waar we juist de meeste gebruikers blij mee maken. Door automatisch te verlengen heeft men altijd een geldige licentie om direct aangiftes te versturen. We geven dit dan ook keurig aan op de website, bij het afrekenproces en per e-mail voor het einde van de verlengperiode (voor 1 december). Indien dat niet duidelijk is, en u geen gebruik meer wenst te maken van de licenties factureren we u uiteraard ook niet. U heeft dit per e-mail aangegeven en de factuur is zonder problemen gecrediteerd. Als u het niet gebruikt, hoeft u van ons ook niet te betalen. Zo eenvoudig kan het zijn :).

Noté 2 sur 5 étoiles

Voorzichtig met deze dienst

Voorzichtig met deze dienst. Ze verlengen automatisch uw "licenties" en zullen een volledig jaar aanrekenen voor een dienst die u niet langer nodig hebt, zonder mogelijkheid om ze voordien op te zeggen.

Update 19 Jan 2022:
Ondanks wat hier gezegd werd ("Als u het niet gebruikt, hoeft u van ons ook niet te betalen."), blijft ons Fiscaal Online agressief pushen om te betalen voor deze ongebruikte dienst.

Update 20 Jan 2022:
Uiteindelijk is de factuur geschrapt. Hiervoor en extra ster. Er kan zeker geen sprake zijn van "Zo eenvoudig kan het zijn".

6 janvier 2022

Beste,

Update 24-01-2022:
Na het uitspreken van uw onvrede hebben wij u gevraagd hoe wij u weer tevreden konden stellen. Hier gaf u aan dat wij dit konden bereiken door de factuur te crediteren. Inmiddels is de factuur gecrediteerd. Wij vinden het daarom jammer om te lezen dat ‘tevreden’ voor u gelijk staat aan een 2 sterren beoordeling. Wat kunnen we op dit moment nog doen om u weer écht tevreden te stellen?

Goede

Goede, vriendelijke en deskundige klantenservice, helder softwarepakket. overzichtelijk en duidelijk!

9 juillet 2021
Noté 4 sur 5 étoiles

Software voor de particulieren…

Software voor de particulieren belastingaangifte voor de inkomstenbelasting is zeker aan te bevelen. Duidelijk en makkelijk mee te werken. Goede helpdesk. Vragen worden gesteld via de mail en beantwoording komt altijd spoedig. Ze hebben mij ook goed geholpen om mijn klantenbestand vanuit Kluwer over te zetten.
J. Lensink

10 avril 2020

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus