Je betaalt een laag basistarief voor de software per aangifte soort en daarnaast koop je credits om de aangiften te versturen. Hoe meer aangiften je verstuurt hoe meer credits je nodig hebt, maar dan... Voir plus

L'entreprise a répondu
Met dit pakkrt is hrt mogelijk om op een simpele manier de aangiften samen te stellen en te verzenden. De trrugmelding komt dan ook weer op verantwoorde manier terug. De helpdesk reageert in... Voir plus
Donderdag telefoon gekregen van Fiscaal online en alsnog een creditnota ontvangen. Oplichting, verlengen de diensten zonder vooraf te verwittigen per e-mail. Wanneer er licenties zijn die je niet... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ik gebruik de site uitsluitend voor het aanvragen van uitstel onder beconregeling. Werkt prima en snel. Deelname is goedkoop en geen dure certificaten nodig. Van harte aan te bevelen voor kleine adm... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Fiscaal-online.nl biedt gespecialiseerde, gebruiksvriendelijke aangiftesoftware voor boekhouders, administratiekantoren, accountants, belastingadviseurs, belastingconsulenten en fiscalisten. Onze heldere modules, zoals btw-aangifte, ICP-aangifte, suppletie, inkomstenbelasting, uitstelregeling en jaarrekening deponeren, zijn per licentie beschikbaar. Je betaalt alleen voor wat je écht gebruikt, zonder DigiD of eHerkenning.
Wat ons onderscheidt
Support en gebruiksgemak: Gratis proefaccount, deskundig en snel Support Center, continu bijgewerkte software volgens wet- en regelgeving.
Of je nu een zelfstandige boekhouder bent of een groot administratiekantoor, met Fiscaal-online.nl werk je eenvoudig, efficiënt en profiteer je van ruim 20 jaar ervaring in fiscale software. Probeer nu gratis.
Écrit par l'entreprise

Je proefaccount is na aanmelding direct actief. Ervaar zelf hoe overzichtelijk, betrouwbaar en efficiënt ons digitale aangifteprogramma werkt.

Onze garanties:
Start vandaag nog je gratis proefaccount: www.fiscaal-online.nl/probeer-gratis
Laan der Vier Heemskinderen 7, 5664 TH, Geldrop, Pays-Bas
Demande des avis aux clients
Ik gebruikte Fiscaal-online.nl dit jaar voor het eerst. Ik heb als accountant vele programma’s gebruikt voor aangiftes en vind Fiscaal-online.nl heel overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Het werkt voor mij heel intuïtief.
Ik belde met de helpdesk over een vraag en werd direct goed geholpen.
Werken met Fiscaal-online.nl is heel efficiënt en blijf het ook gebruiken.

Réponse de Fiscaal-online.nl
Automatische verlengingen ook al heb je meerdere keren per e-mail aangegeven geen automatische verleningen te willen. Koop je een product dan wordt dit zonder toestemming weer automatisch verlengd.
Je wordt ook gedwongen te betalen, omdat je account geblokkeerd wordt en je de gegevens niet meer mag downloaden.

Réponse de Fiscaal-online.nl
Wij werken inmiddels ruim één jaar met fiscaal online. Mijn klantenportefeuille bestaat voornamelijk uit ZZP'ers en kleinere BV's. Het programma is een stuk minder uitgebreid dan grotere concurrenten, maar voor genoemde klanten werkt dit uitstekend. Het pakket is immers ook een heel stuk goedkoper, dus allemaal logisch. Het pakket is ook erg gebruiksvriendelijk, iemand met ook maar een beetje financiële kennis kan hier zo mee werken. Grootste pluspunt voor mij is de becon uitstelregeling die ze aanbieden.
Klantenservice is prima, klein minpuntje is dat ze niet altijd telefonisch bereikbaar zijn geweest. Echter, op een antwoord hoef je echt niet lang te wachten.
Ik lees reviews die klagen over een stilzwijgende automatische verleninging. Het is handig voordat je iets aanschaft even de voorwaarden te lezen, Fiscaal Online doet dit niet anders dan veel van haar concurrenten.
Al met al een fijne ervaring en ik hoop op een mooie langdurige samenwerking.

Réponse de Fiscaal-online.nl
Heel goede program, met veel tips.
Service met klanten is ook prima. Alle antwoorden duidelijk en snel!

Réponse de Fiscaal-online.nl
Wij werken nu sinds een paar weken met Fiscaal online. Een uiterst gebruikersvriendelijk programma, heldere en duidelijke rapportages en een prima en deskundige helpdesk die bovendien zeer snel en adequaat reageert.

Réponse de Fiscaal-online.nl
Wat is het fijn om steeds weer zo'n vriendelijke medewerker van Fiscaal-online.nl aan de telefoon te krijgen. De medewerkers zijn naast vriendelijk ook behulpzaam en duidelijk. Daarnaast is de software van Fiscaal-online.nl gebruiksvriendelijk en goed, vandaar dat die 5 sterren meer dan verdiend zijn.

Réponse de Fiscaal-online.nl
Behulpzaam en snelle duidelijke reactie. Doet wat beloofd is en goed.

Réponse de Fiscaal-online.nl
Gebruiksvriendelijke software en behulpzame- en meedenkende supportmedewerkers!

Réponse de Fiscaal-online.nl
Zeer slechte service. Geen enkele poging van het bedrijf om je tegemoet te komen als je vergeten bent een jaarlijkse verlenging stop te zetten. Een vergoeding van een maand of kwartaal had ik redelijk gevonden, maar helaas moet dit bedrijf nog leren klantvriendelijk te zijn. Een lelijke manier om extra omzet te genereren.
Ik raad potentiële klanten die deze partij overwegen, ook de klant onvriendelijkheid van deze partij mee te wegen.

Réponse de Fiscaal-online.nl
Had ik maar eerst op Trustpilot gelezen over Fiscaa-online en de kleine lettertjes over verleningen. Meer dan 1000 euro in rook opgegaan... We hadden in 2023 al besloten dat we niet verder zouden gaan met Fiscaal online en niet het pakket voor 2024 niet opnieuw zouden aanschaffen. Wat blijkt: men verlengt dit pakket automatisch voor je. Je kunt niet opzeggen per maand. Er worden ook meerdere dingen aan het pakket toegevoegd die je helemaal nooit hebt aangeschaft of helemaal niet meer kunt gebruiken omdat het PK overheidscertificaat niet meer werkt. Na meerdere malen contact gehad wordt er geen oplossing voorgesteld. We zitten nu met een pakket voor 2024 wat we helemaal nooit wilde hebben en ook nooit gaan gebruiken. Je moet gewoon betalen... Pas heel goed op met dit bedrijf.

Réponse de Fiscaal-online.nl
Licentie stilzwijgend verlengd voor vennootschapbelasting door FiscaalOnline.
I.v.m. geen BV, geen mogelijkheid meer voor mij om functie te gebruiken. Verzoek ingediend om de verlenging te annuleren aangezien ik er nooit meer gebruik van kan maken.
Geweigerd! Moet maar gewoon voor 1 jaar betalen. Geen fatsoenlijke oplossing vanuit Fiscaal-Online. Graag zie ik de factuur gecrediteerd worden en de licentie geannuleerd.
UPDATE: Na een aantal mails is er uiteindelijk door Fiscaal Online overgegaan tot creditering.

Réponse de Fiscaal-online.nl
Het Fiscaal-Online-programma werkt uitermate doeltreffend, eenvoudig en de telefonische bereikbaarheid is een voorbeeld voor heel veel bedrijven. Absoluut een aanrader!

Réponse de Fiscaal-online.nl
Ik ben zeer tevreden over fiscaal-online.
Het is een zeer prettig en duidelijk programma met een heldere opzet. Het is ook nog eens prettig in prijs.
Daarnaast is de helpdesk subliem, snel, helder en deskundig.
Ga zo door!
Ik hoop, dat jullie het programma verder uitbreiden voor de adviespraktijk. Dat zou heel mooi zijn, maar laat het niet
ten koste gaan van de huidige superieure kwaliteit.

Réponse de Fiscaal-online.nl
Fijn intiuitief programma. Supersnelle helpdesk.

Réponse de Fiscaal-online.nl
De mensen van Fiscaal-online zijn over het algemeen klantvriendelijk en de software is eenvoudig te begrijpen, welke toch compleet is om ook de moeilijkere aangiften vollediger te kunnen uitvoeren. Het is een organisatie in beweging die veel te bieden heeft voor haar partners. Echt tevreden mee!

Réponse de Fiscaal-online.nl
Omdat ze het crediteren vind ik het een goede service.

Réponse de Fiscaal-online.nl
Ik ben zeer tevreden over het werken met Fiscaal-online voor de inkomstenbelastingaangiften. Ik ben een klein administratiekantoor en werk voor eenmanszaken, ZZP-ers en VOF's. Voor deze natuurlijke personen is het ook mogelijk om de IB-aangifte via de belastingdienst in te dienen, maar minder uitgebreid en overzichtelijk dan met Fiscaal-online. Naast deze voordelen heeft iedere aangifte ook nog eens een hele professionele uitstraling. Zo kan ik als klein bureautje toch groots voor de dag komen. Erg tevreden over Fiscaal-online.nl

Réponse de Fiscaal-online.nl
Stilzwijgende automatische verlenging. Bah!

Réponse de Fiscaal-online.nl
Oplichting, verlengen de diensten zonder vooraf te verwittigen per e-mail. Wanneer er licenties zijn die je niet meer nodig hebt weigeren ze die achteraf te crediteren. Dit is een pakket waarbij je zogezegd betaald voor hetgeen je nodig hebt. Niet dus, ik betaal 300 euro voor een service die ik niet nodig heb.
Heel slechte ervaring hiermee. Denk aub 2x na voor je hun pakket gaat gebruiken.