Fitnessgruppen A/S Avis

TrustScore 5 sur 5

4,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Aldrig har jeg fået så hurtig og personlig service. Jeg havde dårligt nok nået at lave min bestilling færdig, før jeg havde Steffen fra fitnessgruppen.dk i røret for at aftale nærmere om levering. Jeg... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Super god service! Kontaktede dem via e-mail for vejledning og fik god og kompetent hjælp til valg af kabel til kabelmaskine/multitræner. Anbefales derfor 😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Har lige modtaget skråbænk, håndvægte fra fitnessgruppen.dk. Super god handel og venlig dialog med Jakob. Kan 100 % anbefale shoppen. Gode priser hurtig levering. Vil helt klart handle her igen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Bestilte Powertec Levergym med 77.5 kg vægtpakke, modtog to dage efter det hele, super nemt at samle alt passer 100% i huller og antal bolte passer også! ville så gerne ha byttet to 20kg til noget and... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasins d'appareils de fitness
  2. Fournisseur d'équipement de physiothérapie
  3. Service de fitness et nutrition
  4. Vente d'équipement de fitness en gros

Écrit par l'entreprise

Fitnessgruppen A/S Salg af Fitnessudstyr til Private og Virksomheder og Fitnesscentre. Vi har næsten alt i motionsudstyr, motionscykler, romaskiner, løbebånd og massere af crossfit- og styrketræning og vægtudstyr. Butikken i Skanderborg har stor udstilling, hvor I kan prøve mange af træningsmaskinerne f.eks: squat rack, træningsbænke, håndvægte, vægtskiver mv. Vi sammensætter gerne tilbud til jeres nye fitnesscenter, privat, som professionelt. Altid efter jeres ønsker og behov. Vi har de bedste mærker; Peak Fitness, Concept 2, Powertec, Kettler, Circle Fitness, Relax Fitness, TRX mv. Se udvalget på Fitnessgruppen.dk Gratis råd og vejledning - Hurtig levering.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Super betjening

Super betjening

10 novembre 2025

Hej Britta
Mange tak for anmeldelsen.
Vi gør vores bedste hverdag :) Både i den fysiske butik og på nettet.
God træning.

Noté 5 sur 5 étoiles

God og overskuelig hjemmeside samt nemt…

God og overskuelig hjemmeside samt nemt at bestille den ønskede vare.

6 novembre 2025

Hej Tom
Tak for anmeldelsen. Dejligt at det fungerer nemt. Og vi sender varerne med det samme, så de kommer normalt dagen efter.

Noté 5 sur 5 étoiles

Kan kun anbefale fitnessgruppen…

Kan kun anbefale fitnessgruppen virkelig fin service og vejledning og behagelig samtale

6 novembre 2025

Réponse de Fitnessgruppen A/S

Tusinde tak for den flotte anmeldelse.
Det gør os stolte og glade.
Vi elsker vores kunder.

Anbefalesværdigt

Rigtig fint udvalg til gode priser og dejligt med mulighed for hjemmelevering til en god pris når der bestilles tunge håndvægte ;-)

28 septembre 2025

Hurtig service

26 septembre 2025

Hej Jacob
Tak for de 5 stjerner.
Vi forsøger, at sende alle ordre hurtigt muligt, så man får pakken næste hverdag.

Noté 5 sur 5 étoiles

Køb af mave hjul Ab wheel

Køb af mave hjul Ab wheel - fejl på håndtag som blev reklameret og straks fik jeg tilsendt helt nyt produkt istedet for bare det håndtag der ikke duede👌
Virkelig hurtig og sød medarbejder

17 septembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg købte en spinningscykel mandag

Jeg købte en spinningscykel mandag, tirsdag er der en medarbejder, der ringer og forespørger, hvornår jeg vil have den, fordi han ikke ville sende den af sted, hvis jeg ikke var hjemme. Vi aftalte onsdag, og den kom onsdag morgen.
Jeg synes det var en meget fin service, at der blev ringet. Vil helt klart anbefale fitnessgruppen.

22 septembre 2025

Hej Vibeke
1000 tak for din anmeldelse.
Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med træningen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Lækkert udstyr til en god pris

Lækkert udstyr til en god pris! Levering på 24 timer, samt god service!

25 septembre 2025

Hej Mathias
Tak for din anmeldelse - WE LOVE IT :)
Og tak til GLS for hurtig levering.

Super oplevelse og service

Super oplevelse og service ifm. udskiftning af en del på mit løbebånd. Bo fandt en speciel del ude på lageret i en gemt afkrog, som gjorde forskellen - sammen med suveræn rådgivning.

18 septembre 2025

Hej Anders
Tak for din anmeldelse. Super dejligt, at det lykkes at finde en gammel del til løbebåndet.
God træning.
Mvh

Nem hjemmeside

Nem hjemmeside. Hurtig ekspedition og hurtig levering.

17 septembre 2025

Hej Dan
Tak for anmeldelsen.
Du ønskes god træning.

Bestilte nogle vægte torsdag

Bestilte nogle vægte torsdag, og havde dem lørdag, og de fungerer fint👍

30 août 2025

Hej Michael
Tak for anmeldelsen - God træning.

Noté 5 sur 5 étoiles

Fremragende! Gode priser, kvalitetsudstyr, hurtig levering. Kan anbefales.

18 août 2025

Hej E.G.
1000 tak - for den flotte anmeldelse.
Vi gør vores bedste :)

Fantastisk fitness leverandør

Fik fornøjelse af at handle med Fitnessgruppen A/S da vi skulle opgradere et større fitness rum på vores arbejdsplads. De har været imødekommende og ydet top service igennem hele forløbet samt fabelagtige aftaler omkring levering og montering.
Kan kun anbefales, både til erhverv og privat-køb.

21 août 2025

Hej Morten
Tak fordi vi må være jeres partner :) Faktisk siden I startede i 2010.
Jeres virksomhed har fundet nogle rigtig fine rammer for Fitness - Og I gør et godt arbejde med hele tiden udvikle Fitnesscenteret og tiltrække nye medlemmer.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus