Aldrig har jeg fået så hurtig og personlig service. Jeg havde dårligt nok nået at lave min bestilling færdig, før jeg havde Steffen fra fitnessgruppen.dk i røret for at aftale nærmere om levering. Jeg... Voir plus
L'entreprise a répondu
Super god service! Kontaktede dem via e-mail for vejledning og fik god og kompetent hjælp til valg af kabel til kabelmaskine/multitræner. Anbefales derfor 😊
L'entreprise a répondu
Har lige modtaget skråbænk, håndvægte fra fitnessgruppen.dk. Super god handel og venlig dialog med Jakob. Kan 100 % anbefale shoppen. Gode priser hurtig levering. Vil helt klart handle her igen.
L'entreprise a répondu
Bestilte Powertec Levergym med 77.5 kg vægtpakke, modtog to dage efter det hele, super nemt at samle alt passer 100% i huller og antal bolte passer også! ville så gerne ha byttet to 20kg til noget and... Voir plus
L'entreprise a répondu
Fitnessgruppen A/S Salg af Fitnessudstyr til Private og Virksomheder og Fitnesscentre. Vi har næsten alt i motionsudstyr, motionscykler, romaskiner, løbebånd og massere af crossfit- og styrketræning og vægtudstyr. Butikken i Skanderborg har stor udstilling, hvor I kan prøve mange af træningsmaskinerne f.eks: squat rack, træningsbænke, håndvægte, vægtskiver mv. Vi sammensætter gerne tilbud til jeres nye fitnesscenter, privat, som professionelt. Altid efter jeres ønsker og behov. Vi har de bedste mærker; Peak Fitness, Concept 2, Powertec, Kettler, Circle Fitness, Relax Fitness, TRX mv. Se udvalget på Fitnessgruppen.dk Gratis råd og vejledning - Hurtig levering.
Grønlandsvej 8, 8660, Skanderborg, Danemark
Demande des avis aux clients
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Super hurtig levering og modtog varen som forventet, som i øvrigt fungerer fint (døranker til gymnastikringe)
Godt kvalitet og hurtig levering. Kan anbefales.
Jeg købte et yogahjul hos Fitnessgruppen. Jeg har trænet med det hver dag siden jeg modtog det. Rigtig god kvalitet! Med forsendingen havde Fitnessgruppen vedlagt et meget fint og venligt følgebrev, der indikerede nyttige informationer om deres service de yder. Jeg vil helt sikkert købe hos jer igen.
Utrolig go hjælp, da vores Crosstrainer lige pludselig ikke virkede mere, tak for hjælpen.
Mvh Jesper
Forsendelsen blev leveret som aftalt, herunder de ønskede notifikationer om levering.
Varen ankom med fragtmand allerede næste hverdag på en lille palle og var i fineste stand; lignede at den lige var kommet ud af fabrikken. Varen er af god kvalitet.
Et stort plus at man kan komme forbi Fitnessgruppen og se og prøve varen før bestilling.

Réponse de Fitnessgruppen A/S
Rigtig god vejledning og service når man ringer til dem.

Réponse de Fitnessgruppen A/S
Bestilte en vare søndag havde den tirsdag. Der manglede en dansk brugsanvisning, ringede til dem , havde den på mail 5 min efter , det kalder jeg god service
Jeg bestilte 4 stk 5 kg vægte, jeg ville gerne sikre mig jeg brudt mig om kvaliteten og de passet mine vægtstænger!
Jeg har haft mange forskellige skiver forskellen på disse er at designet er mere simpelt end dyrer vægte.
Jeg spare gerne 30-40% for disse vægterskiver. De har en god str og er stil rene! Levering var hurtig.
Bestilte i weekenden, blev sendt afsted mandag formiddag.
Jeg har nu fundet min nye fitness leverandør.
10x5 kg er mere bestilt og bestiller helt sikkert her fremover.

Réponse de Fitnessgruppen A/S
Fik god telefonisk vejledning før valg af motionscykel og lynhurtig levering. Klar anbefaling herfra.
Fra bestilling til modtagelses meget hurtig levering

Altid en god købsoplevelse og kvalitetsprodukter. Hilsen Peter Trier

Réponse de Fitnessgruppen A/S
hurtig og effektiv levering af den bestilte vare. Vil helt sikkert handle her igen

Réponse de Fitnessgruppen A/S
Ok hurtig levering og kundeservice. Her vi jeg vælge at handle igen.